![]() |
2009.05.21. 21:26
2009.05.21. 22:07
oroszlan írta:Sziasztok !
Nem vagyok új, csak felhasználó nevet cseréltem, eddig "steve" néven futottam.
De van egy másik ilyen nevű tag, aki E46-os és az esetleges keveredés (lásd Velencei találkozó) miatt váltottam nevet.
Ennyi. Sziasztok.
2009.05.21. 22:16
lepke írta:oroszlan írta:Sziasztok !
De van egy másik ilyen nevű tag, aki E46-os és az esetleges keveredés (lásd Velencei találkozó) miatt váltottam nevet.
Ennyi. Sziasztok.
Helo
Akkor neked meg oroszlánok vannak otthon![]()
![]()
üdv lepke
2009.05.22. 00:00
lepke írta:oroszlan írta:Sziasztok !
Ennyi. Sziasztok.
Helo
Akkor neked meg oroszlánok vannak otthon![]()
![]()
üdv lepke
2009.05.22. 11:00
2009.05.22. 11:09
LMAir írta:Hát akkor én is bemutatkozom:
Kb egy év E30-azás után úgy döntöttem, hogy veszek egy nagyobb testvért is, így jött szóba az E39.
Hosszas keresgélés után végül egy gyári állapotú (minden átalakítás mentes), metálzöld, plüss belsős, elektromos-memóriás üléses, tempomatos, xenonos, sízsákos, digitklímás példány mellett döntöttem. (igaz, hogy leginkább feketét vettem volna, M-es bőr ülésekkel, de rá kellett jönnöm, hogy olyanból az én igényeimnek megfelelő állapotút találni egyenlő a lehetetlennel).
1998-as, 528i.
...így lettem E39 tag (is)
Jah és elfelejtettem megköszönni a segítő tippeket, amiket itt kaptam a Vásárlás topickban az "öreg" motorosoktól. Volt olyan, amiről már képek alapján lebeszéltek, volt amiben éppen megerősítettek. Köszi!
2009.05.22. 11:40
Kb egy év E30-azás után úgy döntöttem, hogy veszek egy nagyobb testvért is, így jött szóba az E39.
Hosszas keresgélés után végül egy gyári állapotú (minden átalakítás mentes), metálzöld, plüss belsős, elektromos-memóriás üléses, tempomatos, xenonos, sízsákos, digitklímás példány mellett döntöttem. (igaz, hogy leginkább feketét vettem volna, M-es bőr ülésekkel, de rá kellett jönnöm, hogy olyanból az én igényeimnek megfelelő állapotút találni egyenlő a lehetetlennel).
1998-as, 528i.
Jah és elfelejtettem megköszönni a segítő tippeket, amiket itt kaptam a Vásárlás topickban az "öreg" motorosoktól. Volt olyan, amiről már képek alapján lebeszéltek, volt amiben éppen megerősítettek. Köszi!
2009.05.22. 23:25
1998-as, 528i.
2009.05.24. 09:39
levibeka írta:oroszlan írta:levibeka írta:oroszlan írta:Sziasztok !
Ennyi. Sziasztok.
ezt hogy hoztad össze, énis próbáltam módositan a nevemen de nekem nem engedte a rendszer, esetleg elárulnád
![]()
Csak admin tudja megcsinálni. Írtam neki, hogy mi legyen a másik nevem és Ő megváltoztatta. Utána marad minden írásod, még a belépési jelszó is ugyanaz marad. Utána viszont már csak az új nevedel tudsz belépni.
Szia.
Köszi, én is erre a megoldásra gondoltam, csak gondoltam előbb rákérdek nálad, na majd akkor irok az Adminak egy püt
2009.05.24. 09:48
lepke írta:levibeka írta:oroszlan írta:levibeka írta:oroszlan írta:Sziasztok !
Ennyi. Sziasztok.
ezt hogy hoztad össze, énis próbáltam módositan a nevemen de nekem nem engedte a rendszer, esetleg elárulnád
![]()
Csak admin tudja megcsinálni. Írtam neki, hogy mi legyen a másik nevem és Ő megváltoztatta. Utána marad minden írásod, még a belépési jelszó is ugyanaz marad. Utána viszont már csak az új nevedel tudsz belépni.
Szia.
Köszi, én is erre a megoldásra gondoltam, csak gondoltam előbb rákérdek nálad, na majd akkor irok az Adminak egy püt
Helo levibeka
Nekem se az a világi nevem van mert elég nevetséges hogy (lepke)a fiam adta anno, igy ismer az oldal
te se változtas igy az igazi levibeka
üdv zoli
2009.05.25. 16:44
2009.05.25. 19:28
Levibéka írta:Köszönöm Adminak hogy vállalta a keresztapa szerepét![]()
2009.05.25. 21:05
lepke írta:Levibéka írta:Köszönöm Adminak hogy vállalta a keresztapa szerepét![]()
Helo Levibéka
Elég sokat beszéltünk már együtt ezért merészelem megkérdezni ez a név honnan jött neked
Hacsak nem publikus
üdv zoli
2009.05.25. 21:09
Levibéka írta:lepke írta:Levibéka írta:Köszönöm Adminak hogy vállalta a keresztapa szerepét![]()
Helo Levibéka
Elég sokat beszéltünk már együtt ezért merészelem megkérdezni ez a név honnan jött neked
Hacsak nem publikus
üdv zoli
gimiben nevezet el az egyik osztálytársam Békának, és mikor eljött az internetkorszak anno akkor találtam ki magamnak a "Levibéka" Nick-nevet, amit már több mint 10 éve használok több oldalon is, az igaz hogy az esetek 95%-ban "levibeka"-ként szerepelek, csak hát itt olyan jó a közösség mert vagyunk itt páran akik évek óta napiszinten iittvagyunk és irogatunk v. éppen csak csendesen a háttérből figyeljük a külőmböző eszmecseréket, szóval annyira családias a hangulat hogy gondoltam megérdemel ez az oldal egy teljesen magyar helyesirásu Nicknevet, ezért is kértem Admint hogy irja át a nevem.
2009.05.25. 21:45
lepke írta:Levibéka írta:lepke írta:Levibéka írta:Köszönöm Adminak hogy vállalta a keresztapa szerepét![]()
Helo Levibéka
Hacsak nem publikus
üdv zoli
gimiben nevezet el az egyik osztálytársam Békának, és mikor eljött az internetkorszak anno akkor találtam ki magamnak a "Levibéka" Nick-nevet, amit már több mint 10 éve használok több oldalon is, az igaz hogy az esetek 95%-ban "levibeka"-ként szerepelek, csak hát itt olyan jó a közösség mert vagyunk itt páran akik évek óta napiszinten iittvagyunk és irogatunk v. éppen csak csendesen a háttérből figyeljük a külőmböző eszmecseréket, szóval annyira családias a hangulat hogy gondoltam megérdemel ez az oldal egy teljesen magyar helyesirásu Nicknevet, ezért is kértem Admint hogy irja át a nevem.
Helo Levibéka
Köszönöm a tömör választ
üdv zoli
2009.05.25. 22:06
2009.05.26. 08:38
2009.06.08. 20:46
2009.06.08. 20:51
wikk25d írta:Hi Mindenki!
Mar egy ideje regisztraltam, de a par elado cucc es az "erdemes elindulnom d.u. a talira" hozzaszolasaimon kivul nem nagyon irtam meg
A talira lementem, de mivel sehol nem talaltam, eso is esett hazajottem.
Csak ilyen regi haborus oldalkocsis bmw motorokat lattam:)
Viktor vagyok 27eves Budapest es egy 525d boldog tulajdonosa vagyok(vagyis a banke).
Touring, 2001-es. februar vege ota van nallam. Az elozo tulaja nagyon mostoha volt, ezert koltogetek ra...
Jelenleg epp a Hifi fejlesztesen ugykodom. Ami megvan: Erosito bent, elsoszett csere...
Most epp a ladat varialom.
Ha lemosom akkor kepet is rakok fel
Udv!
Wikk
2009.06.08. 22:14
-vel! Újabb touring!