Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Felhasználó név csere

2009.05.21. 21:26

Sziasztok !

Nem vagyok új, csak felhasználó nevet cseréltem, eddig "steve" néven futottam.

De van egy másik ilyen nevű tag, aki E46-os és az esetleges keveredés (lásd Velencei találkozó) miatt váltottam nevet.

Ennyi. Sziasztok.

Re: Felhasználó név csere

2009.05.21. 22:07

oroszlan írta:Sziasztok !

De van egy másik ilyen nevű tag, aki E46-os és az esetleges keveredés (lásd Velencei találkozó) miatt váltottam nevet.

Ennyi. Sziasztok.

Helo
Akkor neked meg oroszlánok vannak otthon :lol: :lol:
üdv lepke

2009.05.21. 22:16

lepke írta:

Ennyi. Sziasztok.

Helo
üdv lepke
:taps:

2009.05.22. 00:00

lepke írta:

Ennyi. Sziasztok.

Helo
üdv lepke

Pedig ha jól tudom a vodkássztív felhasználóneve nem is Steve :lol: :lol: :lol:
Vettük a lapot, Leo!

Új

2009.05.22. 11:00

Hát akkor én is bemutatkozom:

Kb egy év E30-azás után úgy döntöttem, hogy veszek egy nagyobb testvért is, így jött szóba az E39.
Hosszas keresgélés után végül egy gyári állapotú (minden átalakítás mentes), metálzöld, plüss belsős, elektromos-memóriás üléses, tempomatos, xenonos, sízsákos, digitklímás példány mellett döntöttem. (igaz, hogy leginkább feketét vettem volna, M-es bőr ülésekkel, de rá kellett jönnöm, hogy olyanból az én igényeimnek megfelelő állapotút találni egyenlő a lehetetlennel).

1998-as, 528i.

...így lettem E39 tag (is) :-)

Jah és elfelejtettem megköszönni a segítő tippeket, amiket itt kaptam a Vásárlás topickban az "öreg" motorosoktól. Volt olyan, amiről már képek alapján lebeszéltek, volt amiben éppen megerősítettek. Köszi!

Re: Új

2009.05.22. 11:09

LMAir írta:Hát akkor én is bemutatkozom:

Kb egy év E30-azás után úgy döntöttem, hogy veszek egy nagyobb testvért is, így jött szóba az E39.
Hosszas keresgélés után végül egy gyári állapotú (minden átalakítás mentes), metálzöld, plüss belsős, elektromos-memóriás üléses, tempomatos, xenonos, sízsákos, digitklímás példány mellett döntöttem. (igaz, hogy leginkább feketét vettem volna, M-es bőr ülésekkel, de rá kellett jönnöm, hogy olyanból az én igényeimnek megfelelő állapotút találni egyenlő a lehetetlennel).

1998-as, 528i.

Jah és elfelejtettem megköszönni a segítő tippeket, amiket itt kaptam a Vásárlás topickban az "öreg" motorosoktól. Volt olyan, amiről már képek alapján lebeszéltek, volt amiben éppen megerősítettek. Köszi!

:e39 Képeket kérhetünk a masináról?

2009.05.22. 11:40

1998-as, 528i.

Gratula a vashoz. Képeket fel a képtárba! :D

2009.05.22. 23:25

1998-as, 528i.

Gratula!
Jó Fünferezést !!!

2009.05.24. 09:39

levibeka írta:
oroszlan írta:
levibeka írta:

Ennyi. Sziasztok.

ezt hogy hoztad össze :?: , énis próbáltam módositan a nevemen de nekem nem engedte a rendszer, esetleg elárulnád :?: :idea:

Csak admin tudja megcsinálni. Írtam neki, hogy mi legyen a másik nevem és Ő megváltoztatta. Utána marad minden írásod, még a belépési jelszó is ugyanaz marad. Utána viszont már csak az új nevedel tudsz belépni.

Szia.

Köszi, én is erre a megoldásra gondoltam, csak gondoltam előbb rákérdek nálad, na majd akkor irok az Adminak egy püt

Helo levibeka
Nekem se az a világi nevem van mert elég nevetséges hogy (lepke)a fiam adta anno, igy ismer az oldal
te se változtas igy az igazi levibeka
üdv zoli

2009.05.24. 09:48

lepke írta:
levibeka írta:
oroszlan írta:
levibeka írta:

Ennyi. Sziasztok.

ezt hogy hoztad össze :?: , énis próbáltam módositan a nevemen de nekem nem engedte a rendszer, esetleg elárulnád :?: :idea:

Csak admin tudja megcsinálni. Írtam neki, hogy mi legyen a másik nevem és Ő megváltoztatta. Utána marad minden írásod, még a belépési jelszó is ugyanaz marad. Utána viszont már csak az új nevedel tudsz belépni.

Szia.

Köszi, én is erre a megoldásra gondoltam, csak gondoltam előbb rákérdek nálad, na majd akkor irok az Adminak egy püt

Helo levibeka
Nekem se az a világi nevem van mert elég nevetséges hogy (lepke)a fiam adta anno, igy ismer az oldal
te se változtas igy az igazi levibeka
üdv zoli

mint már irtam feljebb csak módositást akarok, Nagybetü és Ékezet a cél

2009.05.25. 16:44

Köszönöm Adminak hogy vállalta a keresztapa szerepét :!: :sör:

2009.05.25. 19:28

Levibéka írta:Köszönöm Adminak hogy vállalta a keresztapa szerepét :!: :sör:

Helo Levibéka
Elég sokat beszéltünk már együtt ezért merészelem megkérdezni ez a név honnan jött neked
Hacsak nem publikus
üdv zoli

2009.05.25. 21:05

lepke írta:

Helo Levibéka
Elég sokat beszéltünk már együtt ezért merészelem megkérdezni ez a név honnan jött neked
Hacsak nem publikus
üdv zoli

gimiben nevezet el az egyik osztálytársam Békának, és mikor eljött az internetkorszak anno akkor találtam ki magamnak a "Levibéka" Nick-nevet, amit már több mint 10 éve használok több oldalon is, az igaz hogy az esetek 95%-ban "levibeka"-ként szerepelek, csak hát itt olyan jó a közösség mert vagyunk itt páran akik évek óta napiszinten iittvagyunk és irogatunk v. éppen csak csendesen a háttérből figyeljük a külőmböző eszmecseréket, szóval annyira családias a hangulat hogy gondoltam megérdemel ez az oldal egy teljesen magyar helyesirásu Nicknevet, ezért is kértem Admint hogy irja át a nevem.

2009.05.25. 21:09

Levibéka írta:
lepke írta:

Helo Levibéka
Hacsak nem publikus
üdv zoli

gimiben nevezet el az egyik osztálytársam Békának, és mikor eljött az internetkorszak anno akkor találtam ki magamnak a "Levibéka" Nick-nevet, amit már több mint 10 éve használok több oldalon is, az igaz hogy az esetek 95%-ban "levibeka"-ként szerepelek, csak hát itt olyan jó a közösség mert vagyunk itt páran akik évek óta napiszinten iittvagyunk és irogatunk v. éppen csak csendesen a háttérből figyeljük a külőmböző eszmecseréket, szóval annyira családias a hangulat hogy gondoltam megérdemel ez az oldal egy teljesen magyar helyesirásu Nicknevet, ezért is kértem Admint hogy irja át a nevem.

Helo Levibéka
Köszönöm a tömör választ
üdv zoli

2009.05.25. 21:45

lepke írta:
Levibéka írta:
lepke írta:

Helo Levibéka
Hacsak nem publikus
üdv zoli

Helo Levibéka
Köszönöm a tömör választ
üdv zoli

LepkeBéka aztán le vagytok tudva mind a ketten.

Jackson, a cimkézős :wink:

2009.05.25. 22:06

nekem is megvan a történetem: engem már kiskorom óta Labi-nak hívnak. általános első osztályában 12 fiúból 7 volt Gábor :!: a tanárnak így kénytelen kelletlen ki kellett találnia vmi becenevet a vezetéknév segítségével. hát én így lettem az aki. :lol:

2009.05.26. 08:38

Itt az Oroszlán !
Honnét a név ? Hát mert ebben a csillagjegyben születtem.
És a csillagjegyre vonatkozó tulajdonságok 90%-ában magamra ismerek.
Csak az a baj, hogy mások is.
Nem hasonlítok az állatvilág királyára, külsőleg biztos nem.
Belsőleg?
Az állat oroszlánoknál a párzási időszak 2 hétig tart egy évben, nálam 365 napig.
Ezen 2 hét alatt naponta akár 50 szexuális aktusra is képesek. Erre Én nem vagyok képes naponta ! Le is fogynak rendesen !
Őket állítólag az ösztön hajtja, engem már nem igazán az, illetve nem olyan jellegű ösztön !

De ugyanolyan kurv@ lusta tudok lenni, mint az állat oroszlánok.

Na ennyi.

2009.06.08. 20:46

Hi Mindenki!

Mar egy ideje regisztraltam, de a par elado cucc es az "erdemes elindulnom d.u. a talira" hozzaszolasaimon kivul nem nagyon irtam meg :)
A talira lementem, de mivel sehol nem talaltam, eso is esett hazajottem.
Csak ilyen regi haborus oldalkocsis bmw motorokat lattam:)

Viktor vagyok 27eves Budapest es egy 525d boldog tulajdonosa vagyok(vagyis a banke :)).
Touring, 2001-es. februar vege ota van nallam. Az elozo tulaja nagyon mostoha volt, ezert koltogetek ra...
Jelenleg epp a Hifi fejlesztesen ugykodom. Ami megvan: Erosito bent, elsoszett csere...
Most epp a ladat varialom.

Ha lemosom akkor kepet is rakok fel :)

Udv!
Wikk

2009.06.08. 20:51

wikk25d írta:Hi Mindenki!

Mar egy ideje regisztraltam, de a par elado cucc es az "erdemes elindulnom d.u. a talira" hozzaszolasaimon kivul nem nagyon irtam meg :)
A talira lementem, de mivel sehol nem talaltam, eso is esett hazajottem.
Csak ilyen regi haborus oldalkocsis bmw motorokat lattam:)

Viktor vagyok 27eves Budapest es egy 525d boldog tulajdonosa vagyok(vagyis a banke :)).
Touring, 2001-es. februar vege ota van nallam. Az elozo tulaja nagyon mostoha volt, ezert koltogetek ra...
Jelenleg epp a Hifi fejlesztesen ugykodom. Ami megvan: Erosito bent, elsoszett csere...
Most epp a ladat varialom.

Ha lemosom akkor kepet is rakok fel :)

Udv!
Wikk

Helo Viktor
Üdvözlet és VÁRJUK a képeket
üdv zoli

2009.06.08. 22:14

Szia Wikk!
Üdvözlet köztünk és sok-sok boldog km-t kívánok a :bmw -vel! Újabb touring! :franko:

Üdv:
Geri
Hozzászólás küldése

VigLink badge