![]() |
2012.11.17. 09:34
2012.11.17. 09:46
2012.11.17. 09:55
2012.11.17. 10:00
Imco írta:
- Offtopic :
simi64 írta:Gyere nyugodtan találkozókra, akkor majd megismersz bennünket,
Pont neked nem megy a ragzás!![]()
Helyesen:Járj nyugodtan találkozókra, akkor majd megismered őket.
2012.11.17. 10:30
2012.11.17. 13:03
pisti530 írta:Gallaca írta:greeen54 írta:pisti530 írta:jlaci74-nek és Jerry-nek külön KÖSZÖNET a sima egyszerű válaszért
"Nekik érdekes módon ment oltás nélkül is"
Ugye!? Páran nagyon szeretnek itt kukacoskodni...
Na ezért szeretünk ide járni! Mert mit ér az étel, só nélkül![]()
![]()
![]()
![]()
Megsértődni ilyenen meg az óvodában szokás! Száraz "igen, nem, lehetséges" válaszok esetén, fel sem nézne senki ide! Oszt nem lenne aki válaszoljon.
Na ezért nem járok találkozókra-összejövetelekre! Nagyon el van dőlve itt pár ember attól hogy BMW-je van! "Megjegyzem ezért mondják néha hogy köcsög BMW-s"
-Óvodás? 40-éves vagyok. Nem sértődtem meg !!!De elvárható lenne egy tömör lényegretörő válasz! Feltettem egy egyszerű kérdést, na bumm! Érdekes módon 2 embernek sikerült egyszerű választ adnia!!!
Már bánom hogy itt kérdeztem meg! De ebből is megtanultam hogy inkább nem kérdezek semmit vagy inkább mástól kérdezem!
Kíváncsi lennék ha TE kérdeznél valamit és oltogatás lenne a válasz nagyobb része amit kapsz, te hogy reagálnál? Tudod én veled ellentétben ismeretlenül senkit nem óvodásoztam le! Ennek pedig van egy pár oka és ezt most engedd meg hogy ne itt magyarázzam el. És igen most például a száraz válaszokra lettem volna kíváncsi. Elhiszem hogy páran itt kúrvára elvagytok egymás baszogatásával, de egymást baxtassátok ne pedig azt aki kérdez. Nem mindenki született autószerelőnek vagy BMW tulajnak. Azt hiszem tudnék írni még pár dolgot de nem akarok ezzel tovább foglalkozni! Ezt nem a pár sort NEM sértegetésnek szántam ismétlem NEM sértegetésnek!!! Na de ez nagyon OFF úgyhogy abba is hagyom BOCSÁNAT az OFF-ért. Akinek nem inge nem veszi magára!!!
A TANULD MEG-re meg csak annyit hogy te biztosan MINDENT tudtál a BMW-ről amikor 4 hónapja volt meg igaz???
2012.11.17. 14:28
Gallaca írta:pisti530 írta:Gallaca írta:greeen54 írta:pisti530 írta:jlaci74-nek és Jerry-nek külön KÖSZÖNET a sima egyszerű válaszért
"Nekik érdekes módon ment oltás nélkül is"
Ugye!? Páran nagyon szeretnek itt kukacoskodni...
Na ezért szeretünk ide járni! Mert mit ér az étel, só nélkül![]()
![]()
![]()
![]()
Megsértődni ilyenen meg az óvodában szokás! Száraz "igen, nem, lehetséges" válaszok esetén, fel sem nézne senki ide! Oszt nem lenne aki válaszoljon.
Na ezért nem járok találkozókra-összejövetelekre! Nagyon el van dőlve itt pár ember attól hogy BMW-je van! "Megjegyzem ezért mondják néha hogy köcsög BMW-s"
-Óvodás? 40-éves vagyok. Nem sértődtem meg !!!De elvárható lenne egy tömör lényegretörő válasz! Feltettem egy egyszerű kérdést, na bumm! Érdekes módon 2 embernek sikerült egyszerű választ adnia!!!
Már bánom hogy itt kérdeztem meg! De ebből is megtanultam hogy inkább nem kérdezek semmit vagy inkább mástól kérdezem!
Kíváncsi lennék ha TE kérdeznél valamit és oltogatás lenne a válasz nagyobb része amit kapsz, te hogy reagálnál? Tudod én veled ellentétben ismeretlenül senkit nem óvodásoztam le! Ennek pedig van egy pár oka és ezt most engedd meg hogy ne itt magyarázzam el. És igen most például a száraz válaszokra lettem volna kíváncsi. Elhiszem hogy páran itt kúrvára elvagytok egymás baszogatásával, de egymást baxtassátok ne pedig azt aki kérdez. Nem mindenki született autószerelőnek vagy BMW tulajnak. Azt hiszem tudnék írni még pár dolgot de nem akarok ezzel tovább foglalkozni! Ezt nem a pár sort NEM sértegetésnek szántam ismétlem NEM sértegetésnek!!! Na de ez nagyon OFF úgyhogy abba is hagyom BOCSÁNAT az OFF-ért. Akinek nem inge nem veszi magára!!!
A TANULD MEG-re meg csak annyit hogy te biztosan MINDENT tudtál a BMW-ről amikor 4 hónapja volt meg igaz???
- Offtopic :
- Ha nem sértődtél meg, akkor ugye nem lettél leóvodásozva?! Ha mégis akkor ÉN IS elnézésedet kérem, nem ez volt a célom, csupán arra szerettem volna utalni, hogy nem hiszem, hogy neked kellene megváltoztatni az itt kialakult szokásokat. Te kopogtattál be ide, és próbálod diktálni a feltételeidet. Három választ kaptál, abból egyben volt humor is, ezt nevezed szétoltásnak?! Én itt nem érzek semmi baxtatást, sem baszogatást. Mindenki kapja az ívet, de ez VICC, HUMOR az én olvasatomban. Kaphattál volna "száraz" olyan választ is, hogy "olvass vissza", mert kb 4300-szor van leírva a kérdésedre a válasz! Nem ez történt, kaptál választ, direkt a kérdésedre! Azt írod, "elvárható lenne" ! Milyen alapon lenne elvárható bármi itt? Valakinek a főnöke vagy itt, vagy fizettél érte? Ebben a két esetben tudom elképzelni, hogy valaki elvárjon valamit. Én hogyan reagálnék az oltogatásra? Egy megfelelő "szmájli"-val, de semmiképpen sem úgy, mint ebben az esetben TE tetted...
És még egy gondolat. Vajon miért lehet az, hogy minden besérült ember benyomja ide ezt a "köcsög BMW-s" dumát...
2012.11.17. 16:37
2012.11.17. 17:33
floki írta:Sziasztok.
Gallaca te egy igazi pénisz vagy bakker! pisti530-nak igaza van!!! Feltett egy egyszerű kérdést, és illedelmesen tette fel! Ő gondolom erre írta hogy elvárható. Mármint a tisztelet elvárható amit ő adott a kérdés feltevésekor!
Pl:Azzal hogy köszönt stb.. Nem tudom te hogy mersz olyanokat írni IDÉZEM: a főnöke vagy itt valakinek vagy fizettél érte??? Tudod a tisztelet olyan mint a kölcsön- ha nem adsz NEM KAPSZ!
Gallaca úgy látszik te vagy itt a góré!!! Pfffff szánalmas. Oszd csak az okosságot!!! De ennek egy csapatban nem igy kellene történnie. Honnan veszed a bátorságot bárkit is kioktatni? Vagy ha már csinálod tedd úgy ahogy illik bakker. Te sem úgy születtél hogy tudtál járni, vagy igen? Meg mi az hogy ő próbálja diktálni a feltételeit? Te fogalomzavarban szenvedsz. Tudod te hogy mit beszélsz-írsz?
Na erről ennyit!
Nemkérem hogy válaszolj mert nem érdekel!!!
)
2012.11.17. 19:49
floki írta:Sziasztok.
Gallaca te egy igazi pénisz vagy bakker! pisti530-nak igaza van!!! Feltett egy egyszerű kérdést, és illedelmesen tette fel! Ő gondolom erre írta hogy elvárható. Mármint a tisztelet elvárható amit ő adott a kérdés feltevésekor!
Pl:Azzal hogy köszönt stb.. Nem tudom te hogy mersz olyanokat írni IDÉZEM: a főnöke vagy itt valakinek vagy fizettél érte??? Tudod a tisztelet olyan mint a kölcsön- ha nem adsz NEM KAPSZ!
Gallaca úgy látszik te vagy itt a góré!!! Pfffff szánalmas. Oszd csak az okosságot!!! De ennek egy csapatban nem igy kellene történnie. Honnan veszed a bátorságot bárkit is kioktatni? Vagy ha már csinálod tedd úgy ahogy illik bakker. Te sem úgy születtél hogy tudtál járni, vagy igen? Meg mi az hogy ő próbálja diktálni a feltételeit? Te fogalomzavarban szenvedsz. Tudod te hogy mit beszélsz-írsz?
Na erről ennyit!
Nemkérem hogy válaszolj mert nem érdekel!!!
2012.11.17. 20:23
2012.11.17. 22:41
köcsög BMW-s miatt.) , de a klubbos talikra tessék eljönni! Ott mindig nagyszerű a hangulat és az ilyen vitákat is vígan el lehet kerülni, ha személyesen ismeri az ember a másikat.
...2012.11.17. 22:46
Jerry írta:Be bizony!
Ennyire felfújni egy kis apróságot!
Mindenféle ember van köztünk. Simi ilyen. Vicceskedő, néha kötekedő, de sohasem rosszindulatú vagy bunkó. Ismerni kell. Gallaca-nák meg nem kellett volna még szítania is a tüzet. Ejnye!
Megsértődni viszont még újoncként sem szabad. Egy kis önirónia, felszabadultság könnyen megoldja ezeket a helyzeteket. Nem szabad mindenen feszülni. Elég nyomorúság van e nélkül is a világban.
És ha BMW találkozóra nem is (oda én sem járok a sokköcsög BMW-s miatt.) , de a klubbos talikra tessék eljönni! Ott mindig nagyszerű a hangulat és az ilyen vitákat is vígan el lehet kerülni, ha személyesen ismeri az ember a másikat.
Szóval csak nyugi...
...és tessék végre arra használni a topikot, amire való!
2012.11.17. 22:51
simi64 írta:Jerry írta:Be bizony!
Ennyire felfújni egy kis apróságot!
Mindenféle ember van köztünk. Simi ilyen. Vicceskedő, néha kötekedő, de sohasem rosszindulatú vagy bunkó. Ismerni kell. Gallaca-nák meg nem kellett volna még szítania is a tüzet. Ejnye!
Megsértődni viszont még újoncként sem szabad. Egy kis önirónia, felszabadultság könnyen megoldja ezeket a helyzeteket. Nem szabad mindenen feszülni. Elég nyomorúság van e nélkül is a világban.
És ha BMW találkozóra nem is (oda én sem járok a sokköcsög BMW-s miatt.) , de a klubbos talikra tessék eljönni! Ott mindig nagyszerű a hangulat és az ilyen vitákat is vígan el lehet kerülni, ha személyesen ismeri az ember a másikat.
Szóval csak nyugi...
...és tessék végre arra használni a topikot, amire való!
Szerintem meg szegény Gallacara gondolt. Nem rám.
(mondjuk én is bunkó vagyok)
simi64 írta:Vin code, 74,1 , ET20 stb.
Ilyen számokat egy E39-es BMW-snek akkor is kell tudna, ha álmából felébresztik![]()
(ja, és a 250 km/h)![]()
(hátsó kerék, 6 henger)
2012.11.17. 23:00
Jerry írta:simi64 írta:A vitaindító hozzászólást te írtad.simi64 írta:Vin code, 74,1 , ET20 stb.
Ilyen számokat egy E39-es BMW-snek akkor is kell tudna, ha álmából felébresztik![]()
(ja, és a 250 km/h)![]()
(hátsó kerék, 6 henger)
2012.11.17. 23:09
simi64 írta:Ezt most is meg tudom erősíteni
2012.11.18. 19:51
2012.11.19. 01:42
2012.11.19. 09:40
Morello írta:Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy tengelyenként eltérő szélességű felnire tehetek 4db ugyanolyan szélességű gumit? Elöl 8,5, hátul 9,5-ös a felnim. Ha igen, akkor a következő kérdésem, hogy a 8,5-es elbír 255-ös gumit, illetve a 9,5-es 235-öst? Téligumit vennék, csak még nem tudom, hogyan nézelődjek.
2012.11.19. 12:50
Padre540 írta:Morello írta:Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy tengelyenként eltérő szélességű felnire tehetek 4db ugyanolyan szélességű gumit? Elöl 8,5, hátul 9,5-ös a felnim. Ha igen, akkor a következő kérdésem, hogy a 8,5-es elbír 255-ös gumit, illetve a 9,5-es 235-öst? Téligumit vennék, csak még nem tudom, hogyan nézelődjek.
Nem fordítva akartad írni?A 9.5-re a 245-öst fel kell "robbantani" a 235-ös szerintem már nem megy fel.