![]() |
2011.07.03. 21:07
lepke írta:Helo
Gyári tuning a BMW-től
HASZNÁLT autókban isérdemes elolvasni a cikket
http://www.vezess.hu/magazin/bmw_tuning ... hez/31314/
2011.12.26. 00:56
2011.12.26. 01:05
2011.12.26. 11:25
Debike írta:Sziasztok!
Nagyjából végigolvastam a topikot, mert érdekel ez a chiptuning-os történet majd a jövő évben! Sajnos nem igazán látom,hogy valaki jelenleg is foglalkozna a témával ,mint BMW power klubtárs ,aki nem nagyon fórumozik már!
Valaki chippel a klubtagok közül?
Azt kérdezném még ,hogy olvastam hogy vannak már olyan programok,amik igazodnak az autó teherbírásához,és nem valószínü ,hogy tönkreteszi az autómata váltót...stb
525d -be szeretnék chipet. Gyári 163 paci, mire számítcsak egy chiptől ? Teljesítményre és hibára gondolok.
Még át fogom gondolni ,főleg az alapján amit írtok.
Esetleg ajánlani tudtok céget?
Köszönöm előre is!
Üdv: Gergő
2011.12.26. 13:01
2011.12.26. 13:08
2011.12.26. 15:42
2011.12.26. 22:25
Debike írta:Köszi Saki! Ezt nem is tudtam!
Végigolvastam a honlapot,korrektnek tűnnek. Az árak is elfogadhatók. Jó véleményeket olvastam róluk! Na majd elnézek hozzá!
Köszönöm!
2011.12.26. 23:22
lepke írta:Debike írta:Köszi Saki! Ezt nem is tudtam!
Végigolvastam a honlapot,korrektnek tűnnek. Az árak is elfogadhatók. Jó véleményeket olvastam róluk! Na majd elnézek hozzá!
Köszönöm!
Helo
100-ezert forintért milyen tuning lehet![]()
![]()
akkor minek a BMW- fejlesztés
2011.12.26. 23:31
tibi666 írta:lepke írta:Debike írta:Köszi Saki! Ezt nem is tudtam!
Köszönöm!
Helo
![]()
Megemelik a befecskendezési nyomást, esetleg a turbónyomást egy kicsivel, változtatnak a befecskendezési képen, ilyesmi.
Nyilván csökkenti az élettartamot, ha állandóan kinyomod a szemét. Nekem az off-ban van 35 ezer km óta chiptuning, nemrég voltak a porlasztócsúcsai mérve, mind hibátlan (igaz, jelenleg is csak 140 ezer km van abban az autóban), a fogyasztásom nem változott, az autó viszont érezhetően jobban megy, ha kell.
Automata váltós autóba ettől függetlenül én nem merném betenni, nem véletlenül nincs a BMW-ben sem, pedig van rokonom, aki elég profi szinten űzi az autóvillamosságot és a programozást.
2011.12.26. 23:59
lepke írta:tibi666 írta:lepke írta:Debike írta:Köszi Saki! Ezt nem is tudtam!
Köszönöm!
Helo
![]()
Megemelik a befecskendezési nyomást, esetleg a turbónyomást egy kicsivel, változtatnak a befecskendezési képen, ilyesmi.
Nyilván csökkenti az élettartamot, ha állandóan kinyomod a szemét. Nekem az off-ban van 35 ezer km óta chiptuning, nemrég voltak a porlasztócsúcsai mérve, mind hibátlan (igaz, jelenleg is csak 140 ezer km van abban az autóban), a fogyasztásom nem változott, az autó viszont érezhetően jobban megy, ha kell.
Automata váltós autóba ettől függetlenül én nem merném betenni, nem véletlenül nincs a BMW-ben sem, pedig van rokonom, aki elég profi szinten űzi az autóvillamosságot és a programozást.
Helo
Tömören leírva.....SZ@R...
2011.12.27. 00:10
tibi666 írta:lepke írta:tibi666 írta:lepke írta:Debike írta:Köszi Saki! Ezt nem is tudtam!
Köszönöm!
Helo
![]()
Helo
Igen, könnyen lehet az is, mert sok a kókler "tuningos" emberke.
2011.12.27. 00:12
2011.12.27. 00:18
lepke írta:Helo
Ebben a (( tuningos )) cégekben az a POÉN mikor megkérdezed a garanciát................................NO akkor beesik az eső
2011.12.27. 00:25
tibi666 írta:Mondjuk Erdélyben a hágókon élveztem felfelé kergetni a Q7-es Audit, aki előtte kettős záróvonalon előzött meg, de hegynek fel, kanyargós úton elfogyott a tudása.
2011.12.27. 14:08
PapaBoss írta:tibi666 írta:Mondjuk Erdélyben a hágókon élveztem felfelé kergetni a Q7-es Audit, aki előtte kettős záróvonalon előzött meg, de hegynek fel, kanyargós úton elfogyott a tudása.
Hja, kétezer alatt nem húznak a pacik, hanem tolnak a mögötted jövőkbtw 3 liter dízel csak 230 ló, 22-es csiga, határeset méretű cooler.. nem kell attól falnak menni, a váltója se virgonc. Cserébe 10 litert megiszik, és 15 ezer alatt elnyalja a 20-as gumikat
Rögtön megyek, és 24 milláért veszek egy alapmodellt.
2011.12.27. 15:43
tibi666 írta:lepke írta:tibi666 írta:lepke írta:Debike írta:Köszi Saki! Ezt nem is tudtam!
Köszönöm!
Helo
![]()
Helo
Igen, könnyen lehet az is, mert sok a kókler "tuningos" emberke.
2011.12.27. 20:53
2012.02.14. 10:09
2012.02.14. 14:56
bmw520ds írta:Megint egy olyan kérdés, hogy mikor kapja szegény a legnagyobb terhelést? Ha azt tudja a használó és ott nem firtatja a plusz tehetséget, akkor mi baja lehet? Gondolok itt Lovas Laci barátom 535d kocsijára, ami kizárólag automata, eddig a létező összes dízel kocsijuk meg volt írva és még sosem volt bajuk vele. Vagy a gyári nagy tuning cégek szolgáltatásaira, amik valószínűleg garanciában történnek, igaz, újabb modelleken, de biztosan fellelhető még a jó öreg E39 náluk! Viszont, 30sd, 40d, 45d is ott a listán...
A lényeg: Próba=szerencse.