![]() |
2006.10.14. 15:03
kzoli819 írta:Üdv Néktek!
Tud nekem valaki infót adni, milyen szabályok vonatkoznak most az üvegsötétítésre? Én úgy tudom, hogy a két elsőt nem lehet.
DE AKKOR A RENDŐRÖKNEK ÉS A DIPLOMATA AUTÓKNAK MIÉRT VAN!?
2006.10.14. 18:18
2006.10.14. 21:32
Dezs írta:admin írta:Hero írta:Dezs írta:skacok tudja valaki,hogy a hátsó utasoknak lévő hő befuvót lehet e szabályozni?én bármit csinálok elöl,hátul állandóan hideg jön
Nekem van hőfokszabályzó és reagál a hideg/melegre!
A hátsó középső befuvóba van egy kapcsoló és érzékeli milyen álásba van eltekerve meg azt hiszem egy érzékelő is van bene.
Kapcsoló?eltekerve?hát nem tudom,nekem csak egy függőleges tekerő van amit ha felfele akkor meleg jel van rajta(piros) ha pedig lefele tekerek.......
Hero komám,elöl nekem is megfelelően a beállított hőfokon üzemel,de mikor elöl meleget fúj,akkor hátra dugva a kezem érzem,hogy ott meg hideget,független a függőleges tekerő poziciójátol.Na mind1 azé köszi a reagálást majd max be baszok hátra egy sziesztát
2006.10.14. 22:37
admin írta:Dezs írta:admin írta:Hero írta:Dezs írta:skacok tudja valaki,hogy a hátsó utasoknak lévő hő befuvót lehet e szabályozni?én bármit csinálok elöl,hátul állandóan hideg jön
Nekem van hőfokszabályzó és reagál a hideg/melegre!
A hátsó középső befuvóba van egy kapcsoló és érzékeli milyen álásba van eltekerve meg azt hiszem egy érzékelő is van bene.
Kapcsoló?eltekerve?hát nem tudom,nekem csak egy függőleges tekerő van amit ha felfele akkor meleg jel van rajta(piros) ha pedig lefele tekerek.......
Hero komám,elöl nekem is megfelelően a beállított hőfokon üzemel,de mikor elöl meleget fúj,akkor hátra dugva a kezem érzem,hogy ott meg hideget,független a függőleges tekerő poziciójátol.Na mind1 azé köszi a reagálást majd max be baszok hátra egy sziesztát
A kapcsolót nem is fogod látni csak ha kikapod a befuvót ugyanis a függőleges tekerő mozgatja.
2006.10.15. 15:32
Dezs írta:skacok tudja valaki,hogy a hátsó utasoknak lévő hő befuvót lehet e szabályozni?én bármit csinálok elöl,hátul állandóan hideg jön
2006.10.15. 21:17
2006.10.15. 21:51
Z_atek írta:A plasztik kártya is szükséges?
Mielőtt meg vettem az autót, nem sokkal előtte fóliáztatta le az akkori tulaj. Januárban vinném vizsgára és ezt a plasztik kártyát eddig még nem hallottam. Hatósági bizonylatom van, de kártyám nincs.
2006.10.15. 22:08
Sepi írta:Dezs írta:skacok tudja valaki,hogy a hátsó utasoknak lévő hő befuvót lehet e szabályozni?én bármit csinálok elöl,hátul állandóan hideg jön
A kék-piros szabályzót hiába tekered egyik vagy másik végletbe?
2006.10.16. 07:21
Dezs írta:kzoli819 írta:Üdv Néktek!
Lehet oldalra is,egy bizonyos érték meg van adva %-ban,hogy a fényt mennyire eressze át,azon kívül osános cuccal ne is próbálkozz.
Aki erre van specializálva,(M3 fólia,stb)azok adnak neked,egy a hatóság és a vizsgán is elfogadott plasztik kártyát,ami nélkül persze bukta van(előbb vagy utóbb)
2006.10.16. 12:35
2006.10.16. 16:41
mentoslaci írta:Tudna valaki segíteni hol lehet olcsón gyári új alkatrészeket beszerezni,de tényleg gyári legyen?
2006.10.16. 21:09
efer írta:Z_atek írta:A plasztik kártya is szükséges?
Mielőtt meg vettem az autót, nem sokkal előtte fóliáztatta le az akkori tulaj. Januárban vinném vizsgára és ezt a plasztik kártyát eddig még nem hallottam. Hatósági bizonylatom van, de kártyám nincs.
a vizsgára elég ha van egy visa feliratú plasztikkártyád, amiről leveszed a megfelelő személy zsebébe elhelyezendő ősszeget
2006.10.16. 21:13
Dezs írta:Sepi írta:Dezs írta:skacok tudja valaki,hogy a hátsó utasoknak lévő hő befuvót lehet e szabályozni?én bármit csinálok elöl,hátul állandóan hideg jön
A kék-piros szabályzót hiába tekered egyik vagy másik végletbe?
Ja-ja Sepikém,mindeggy annak hol ál...
Z_atek,szerintem jó a "sima" bizonylat is,ezek szerint nem mindenhol van ez a kártya balhé,de a lényeg,hogy van róla igazolásod!!!
2006.10.16. 21:39
2006.10.17. 16:10
2006.10.17. 18:37
olee_ írta:Sziasztok!
Tudja valaki,hogy 528i manuál váltóba milyen olajat kell tenni?
Nekem azt mondták,hogy speciális,gyári oil kell bele,ha zöld vagy sárga jelzés van a váltón!
Igaz lehet?
Más: hengerfejen van vmi munkahenger amire csö megy és szivárog belőle az olaj,cserélném a csövet,de nem tudjuk hogy kérjem a boltban!![]()
olee
2006.10.17. 19:19
2006.10.24. 21:11
2006.10.25. 09:39
Buzat86 írta:Üdv mindenkinek!
Egy kérdéssel fordulok a hozzáértőkhöz, a válaszokat előre is köszönöm:
528i kormányrendszere (a szervó) ma reggelre mindenféle előzmény nélkül megadta magát. Nehezen tudom a kormányt csavarni. Gondoltam az olajra, talán elfolyt valahol, de semmi. Olaj megvan, kormány sz..rik.![]()
Esetleg, ha valaki járt már hasonló cipőben, vagy tudja a hiba okát, kérem segitsen, mert a "vezetés élményéből" csak rémálom marad...
2006.10.26. 16:51