![]() |
2013.02.03. 14:03
528i RHD írta:tibi666 írta:528i RHD írta:Mit kell nézni?![]()
Most,hogy tél lett,előfordult,hogy 10mls-en bevágott 5liter benzint,,reggel-este 5percig melegítem,ebéd időben fél órát fűtök vele,igy a 10mls-hez jó 2 üzemóra is tartozik.
Imádom a hideg üzemi,dús égéstermék illatát,amint kiért a kék mezőből a mutató,sexi kis gázfröccsökkel élvezkedek,ahogy beáll középre,már nem is annyira kicsikkel
![]()
![]()
,nem ritkán hidegben is lehúzom félig,vagy lejjebb az ablakot,és hallgatom a kishatost,ahogy zümmög,a világon egyedül álló koncertet ad.
Nade ezt a dízelesek csak olvashatják,meg nem tapasztalhatják......![]()
![]()
![]()
Néhány napja a kúton kérdi az egyik őslakos,hogy mekkora motor van benne,mondom 2.8,az jó,mondja,jó dízel motorokat gyárt a BMW.....![]()
Mondom kelta testvérem,ez BMW,mitől lenne dízel?
Nem mondjam már,hiszen dízelt is gyárt a BMW!
Persze,de nem nekem.![]()
Nem értette.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biztos nagyon örül az engine-ed az 5 minutesig tartó alapjáraton történő warmingnak, bro.
Mit csináljak,rakjak tüzet alá?
2013.02.03. 14:04
528i RHD írta:tibi666 írta:528i RHD írta:Mit kell nézni?![]()
Most,hogy tél lett,előfordult,hogy 10mls-en bevágott 5liter benzint,,reggel-este 5percig melegítem,ebéd időben fél órát fűtök vele,igy a 10mls-hez jó 2 üzemóra is tartozik.
Imádom a hideg üzemi,dús égéstermék illatát,amint kiért a kék mezőből a mutató,sexi kis gázfröccsökkel élvezkedek,ahogy beáll középre,már nem is annyira kicsikkel
![]()
![]()
,nem ritkán hidegben is lehúzom félig,vagy lejjebb az ablakot,és hallgatom a kishatost,ahogy zümmög,a világon egyedül álló koncertet ad.
Nade ezt a dízelesek csak olvashatják,meg nem tapasztalhatják......![]()
![]()
![]()
Néhány napja a kúton kérdi az egyik őslakos,hogy mekkora motor van benne,mondom 2.8,az jó,mondja,jó dízel motorokat gyárt a BMW.....![]()
Mondom kelta testvérem,ez BMW,mitől lenne dízel?
Nem mondjam már,hiszen dízelt is gyárt a BMW!
Persze,de nem nekem.![]()
Nem értette.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biztos nagyon örül az engine-ed az 5 minutesig tartó alapjáraton történő warmingnak, bro.
Mit csináljak,rakjak tüzet alá?
2013.02.03. 14:26
barbrady írta:528i RHD írta:Megjegyzem ha mégis dízelre adnám a fejem,akkor az egy 30da kombinéni lenne(E39),ami nagyjából semmivel sem enne kevesebbet,mint a 28i,az én körülményeim között
Ezt ugye nem gondolod komolyan
2013.02.03. 14:31
2013.02.03. 14:32
528i RHD írta:Itt nem lehet 2kilókat vágni neki,mert egyből brandenburgi kapu lesz az ürítőnyílásból,ha bemérnek,igen 120 tempomat végig a pályán,hátsó,elhanyagolt utakon kap néha hosszú harmadikat,azt csókolom,az egy,kettő az többnyire vastag,és kész,így eszik 10-et,nyáron kevesebbet.
528i RHD írta:Miért nehéz elhinni,ha valakinek értelmetlen (lenne)dízellel közlekedni?
2013.02.03. 14:47
barbrady írta:528i RHD írta:Itt nem lehet 2kilókat vágni neki,mert egyből brandenburgi kapu lesz az ürítőnyílásból,ha bemérnek,igen 120 tempomat végig a pályán,hátsó,elhanyagolt utakon kap néha hosszú harmadikat,azt csókolom,az egy,kettő az többnyire vastag,és kész,így eszik 10-et,nyáron kevesebbet.
Ilyen tempóban a 30d 7 litert fogyaszt.
Vitatom,hogy egy 30da érezhetően kevesebbet enne,ha mégis,akkor megkövetlek,és továbbra is mosolyogva eldobok 3-5?-t hetente.528i RHD írta:Miért nehéz elhinni,ha valakinek értelmetlen (lenne)dízellel közlekedni?
Nem mondtam, hogy nem hiszem el, hogy valakinek értelmetlen a dízel, de azt ne állítsd, hogy ugyanannyit eszik mint a benzines, mert ez nem igaz.
2013.02.03. 14:51
528i RHD írta:barbrady írta:528i RHD írta:Itt nem lehet 2kilókat vágni neki,mert egyből brandenburgi kapu lesz az ürítőnyílásból,ha bemérnek,igen 120 tempomat végig a pályán,hátsó,elhanyagolt utakon kap néha hosszú harmadikat,azt csókolom,az egy,kettő az többnyire vastag,és kész,így eszik 10-et,nyáron kevesebbet.
Ilyen tempóban a 30d 7 litert fogyaszt.
Vitatom,hogy egy 30da érezhetően kevesebbet enne,ha mégis,akkor megkövetlek,és továbbra is mosolyogva eldobok 3-5?-t hetente.528i RHD írta:Miért nehéz elhinni,ha valakinek értelmetlen (lenne)dízellel közlekedni?
Nem mondtam, hogy nem hiszem el, hogy valakinek értelmetlen a dízel, de azt ne állítsd, hogy ugyanannyit eszik mint a benzines, mert ez nem igaz.
Utána kérdezek a kedvedért,van egy 25da bangle,egy x5,meg egy 30da az ismeretségi körömben,hogy konkrétan mennyit mennek el egy tankkal,illetve akitől a tank jeladót vettem,annak is 30da-ja volt,neki is simán 9-et evett/tank,és qrvára nem ment el tőlem,pedig nálam bent ült az egész család,mondta is,hogy 30i-re fogja cserélni,mert többet üzemképtelen,mint képes a koromgyár.Előtte 28ia-ja volt,elgörbítette,abból vettem a jeladót,az után vette a 30 da-t,de nem érzi magáénak a dolgot,pedig nekik is van farm,traktor,furgon,saját kis tank otthon,minden adott az adócsaláshoz,és mégsem,de ez az ő harca.
Illetve megjegyezném,hogy itt azért nem jellemzőek az olcsó szakik,vagy,hogy otthon meghekkeljük a közös csöves cuccot,hanem service,és oda is a spórolás.Azért otthon van alternatíva bőven.
2013.02.03. 15:40
2013.02.03. 15:59
2013.02.03. 16:08
528i RHD írta:"Vitatom,hogy egy 30da érezhetően kevesebbet enne,ha mégis,akkor megkövetlek,és továbbra is mosolyogva eldobok 3-5?-t hetente."
Semmi bajom veled,de ne szöveg értelmezzünk félre,az érezhető az nekem több mint 3-5?/hét,vagyis 2-3l/100km,nagyjából ennyit megyek hetente.
De már én is unom ezt az eszmecserét,így ezentúl a dízeleseknek mindig,mindenben igaza lesz,ok?
2013.02.03. 17:06
bmw520ds írta:528i RHD írta:"Vitatom,hogy egy 30da érezhetően kevesebbet enne,ha mégis,akkor megkövetlek,és továbbra is mosolyogva eldobok 3-5?-t hetente."
Semmi bajom veled,de ne szöveg értelmezzünk félre,az érezhető az nekem több mint 3-5?/hét,vagyis 2-3l/100km,nagyjából ennyit megyek hetente.
De már én is unom ezt az eszmecserét,így ezentúl a dízeleseknek mindig,mindenben igaza lesz,ok?
Sajnos süt rólad a rosszindulat!
Minek dízelezel itt egyfolytában? Zsigerből gyűlölöd, szépen átjött végig!![]()
Írd le mit fogyaszt a paripád, fényképezgess, linkelgess, számolj, ahogy többen is tettük!
Látjuk majd, értelmezzük, csodálkozunk, megköszönjük. Sőt, még köszönöm az üzenetet is kapni fogsz a rohadék dízel fanoktól.
Ne felejtsd el hozzáírni majd a végén, az Íreknél' 80km a megengedett, nem 90km. Ez is számít, mert a hazai 28i tulajokkal szemben tisztességtelen lenne az adathalmazod!
Fogyasztás topic: nem kinek szebb a hangja, ki gyorsul jobban, melyiket olcsóbb-drágább fenntartani.![]()
Adócsalás amit említettél: Még mindig inkább odaállok egy olyan lehetőséghez tankolni, ami legálisan visszaigényelheti a gázolaj támogatást hektáronként, illetve visszaigényelhető az adó egy vállalkozásnál, teljesen legálisan, mint hogy egy olyan országnak gyarapítsam a bevételét, ahol egy olyan embert nem adnak ki igazságszolgáltatás céljából, aki egy kijelölt gyalogátkelő helyen, megölt egy egész családot!
Ha pedig egy havi ottani fizetés földhöz vág adó címén, akkor ne ülj kék-fehér emblémák által körbehatárolt autóba, mert kiröhögteted magad a kisstílűségeddel! 28i-ből 20i-be...Ez komoly. Majd lesziszegnek az útról a 90-110lóerős őskövület TDI Passatok és akkor gondolkozhatsz amiket itt leirkáltál...
2013.02.03. 19:16
2013.02.03. 19:59
bmw520ds írta:528i RHD írta:"Vitatom,hogy egy 30da érezhetően kevesebbet enne,ha mégis,akkor megkövetlek,és továbbra is mosolyogva eldobok 3-5?-t hetente."
Elég rossz ember ismerő vagy.
Írd le mit fogyaszt a paripád, fényképezgess, linkelgess, számolj, ahogy többen is tettük!
Látjuk majd, értelmezzük, csodálkozunk, megköszönjük. Sőt, még köszönöm az üzenetet is kapni fogsz a rohadék dízel fanoktól.
Ne felejtsd el hozzáírni majd a végén, az Íreknél' 80km a megengedett, nem 90km. Ez is számít, mert a hazai 28i tulajokkal szemben tisztességtelen lenne az adathalmazod!
Fogyasztás topic: nem kinek szebb a hangja, ki gyorsul jobban, melyiket olcsóbb-drágább fenntartani.![]()
Adócsalás amit említettél: Még mindig inkább odaállok egy olyan lehetőséghez tankolni, ami legálisan visszaigényelheti a gázolaj támogatást hektáronként, illetve visszaigényelhető az adó egy vállalkozásnál, teljesen legálisan, mint hogy egy olyan országnak gyarapítsam a bevételét, ahol egy olyan embert nem adnak ki igazságszolgáltatás céljából, aki egy kijelölt gyalogátkelő helyen, megölt egy egész családot!
Ehhez mi közöm?
Annyi,mint ahhoz,hogy Magyarország meg kiadott egy embert,aki álmában agyonvert egy másikat.
Ha pedig egy havi ottani fizetés földhöz vág adó címén, akkor ne ülj kék-fehér emblémák által körbehatárolt autóba, mert kiröhögteted magad a kisstílűségeddel! 28i-ből 20i-be...Ez komoly.
Kisstílű vagyok mert évi 1000? nekem számít?Tudod 2kis fiam van,munkanélküli feleségem,fizetem otthon a kecóra a hitelt,mert még haza akarunk menni,de igazad van.
Majd lesziszegnek az útról a 90-110lóerős őskövület TDI Passatok és akkor gondolkozhatsz amiket itt leirkáltál...
2013.02.03. 20:02
Orsika írta:44,61 liter 490km-re de nem tudom hogy mit csináltak Orsika és a műszakin a géppel de most ennyire jött ki!
2013.02.03. 20:21
528i RHD írta:Orsika írta:44,61 liter 490km-re de nem tudom hogy mit csináltak Orsika és a műszakin a géppel de most ennyire jött ki!
Huhh,30da,és 9 liter,most toltak le ezért,de rendesen.
2013.02.03. 20:37
528i RHD írta:bmw520ds írta:528i RHD írta:"Vitatom,hogy egy 30da érezhetően kevesebbet enne,ha mégis,akkor megkövetlek,és továbbra is mosolyogva eldobok 3-5?-t hetente."
Elég rossz ember ismerő vagy.
Ehhez mi közöm?
Annyi,mint ahhoz,hogy Magyarország meg kiadott egy embert,aki álmában agyonvert egy másikat.
Ha pedig egy havi ottani fizetés földhöz vág adó címén, akkor ne ülj kék-fehér emblémák által körbehatárolt autóba, mert kiröhögteted magad a kisstílűségeddel! 28i-ből 20i-be...Ez komoly.
Kisstílű vagyok mert évi 1000? nekem számít?Tudod 2kis fiam van,munkanélküli feleségem,fizetem otthon a kecóra a hitelt,mert még haza akarunk menni,de igazad van.
Majd lesziszegnek az útról a 90-110lóerős őskövület TDI Passatok és akkor gondolkozhatsz amiket itt leirkáltál...
Azért tenném bele a 28i-t,de látom ezt már nem olvastad el.
2013.02.03. 20:52
2013.02.03. 20:55
528i RHD írta:Orsika írta:44,61 liter 490km-re de nem tudom hogy mit csináltak Orsika és a műszakin a géppel de most ennyire jött ki!
Huhh,30da,és 9 liter,most toltak le ezért,de rendesen.
2013.02.03. 21:06
2013.02.03. 21:50