![]() |
2013.01.07. 21:06
hamoriarpi írta:Kiváncsi vagyok, hogy ilyenkor mit csinál a bizti és a cut-off relé(K72)...
Szomorú ilyet látni.
2013.01.07. 21:08
feketepeti írta:hamoriarpi írta:Kiváncsi vagyok, hogy ilyenkor mit csinál a bizti és a cut-off relé(K72)...
Szomorú ilyet látni.
A bizti kiment, amit én gyanítok, hogy esetleg egy vezeték felizzott, (szakadt szigetelés, vagy ilyesmi) bizti ugyan kiment, de ez elég volt ahhoz, hogy a szivacs meggyulladjon....
Vagy a fűtés.
2013.01.07. 21:30
barbrady írta:feketepeti írta:hamoriarpi írta:Kiváncsi vagyok, hogy ilyenkor mit csinál a bizti és a cut-off relé(K72)...
Szomorú ilyet látni.
A bizti kiment, amit én gyanítok, hogy esetleg egy vezeték felizzott, (szakadt szigetelés, vagy ilyesmi) bizti ugyan kiment, de ez elég volt ahhoz, hogy a szivacs meggyulladjon....
Vagy a fűtés.
Gyárilag van benne a motoros fűtött ülés, vagy utólagos?
2013.01.07. 21:52
feketepeti írta:barbrady írta:feketepeti írta:hamoriarpi írta:Kiváncsi vagyok, hogy ilyenkor mit csinál a bizti és a cut-off relé(K72)...
Szomorú ilyet látni.
Vagy a fűtés.
Gyárilag van benne a motoros fűtött ülés, vagy utólagos?
Gyári. A memória is.
2013.01.07. 23:13
hamoriarpi írta:
Ez azért elég gáz.
2013.01.08. 17:10
2013.01.24. 10:20
2013.01.24. 10:32
Sancool írta:Sziasztok! Kérdés.... találtam egy e46 -os M3 gyönyörű bőrbelsőt.... elektromos, fűthető. Be lehet illeszteni egy ilyen első ülést az E39-be úgy hogy működjön is, vagy felejtős? Csak az első ülésekre vonatkozik a kérdés...
2013.01.24. 10:44
bmw520ds írta: Hámori doktort kérdezd, szerintem már a rendelőjében is szövetes BMW székek vannak!![]()
Ő biztosat mond.
2013.01.24. 14:54
bmw520ds írta:Sancool írta:Sziasztok! Kérdés.... találtam egy e46 -os M3 gyönyörű bőrbelsőt.... elektromos, fűthető. Be lehet illeszteni egy ilyen első ülést az E39-be úgy hogy működjön is, vagy felejtős? Csak az első ülésekre vonatkozik a kérdés...
Szevasz Sasa!
Gondolom az elektromos állítású. Szerencsére magába foglalja a memória gombokat is! Én teszek egy X-et az igen mellé. Hámori doktort kérdezd, szerintem már a rendelőjében is szövetes BMW székek vannak!![]()
Ő biztosat mond.
2013.01.26. 00:03
Sancool írta:bmw520ds írta:Sancool írta:Sziasztok! Kérdés.... találtam egy e46 -os M3 gyönyörű bőrbelsőt.... elektromos, fűthető. Be lehet illeszteni egy ilyen első ülést az E39-be úgy hogy működjön is, vagy felejtős? Csak az első ülésekre vonatkozik a kérdés...
Szevasz Sasa!
Gondolom az elektromos állítású. Szerencsére magába foglalja a memória gombokat is! Én teszek egy X-et az igen mellé. Hámori doktort kérdezd, szerintem már a rendelőjében is szövetes BMW székek vannak!![]()
Ő biztosat mond.
Hátha Árpi doktor bácsi erre téved... csak azért érdeklődök, mert annyi minden egyezik a két autóban.... az első ülés miért lenne kivétel...Ráférne már a kocsim belsejére is egy kis változtatás... De e38 e39 combtámaszos üléseket megfelelő állapotban nagyon nehéz találni.... ez meg itt van a közelemben... meg is néztem már, és hát.... el bírnám viselni a vasamban.... és meglepő hogy nem arany áron árulják... Ja és arra is kíváncsi lennék hogy a beépítéshez milyen kábelezés és csatlakozók kellenek?
Ugyanis most nem elektromosak az üléseim Sajnos nekem csak ötleteim vannak..... tapasztalata, meg tudása másnak...
2013.01.26. 00:22
vaszarig írta:Sancool írta:bmw520ds írta:Sancool írta:Sziasztok! Kérdés.... találtam egy e46 -os M3 gyönyörű bőrbelsőt.... elektromos, fűthető. Be lehet illeszteni egy ilyen első ülést az E39-be úgy hogy működjön is, vagy felejtős? Csak az első ülésekre vonatkozik a kérdés...
Szevasz Sasa!
Ő biztosat mond.
Hátha Árpi doktor bácsi erre téved... csak azért érdeklődök, mert annyi minden egyezik a két autóban.... az első ülés miért lenne kivétel...Ráférne már a kocsim belsejére is egy kis változtatás... De e38 e39 combtámaszos üléseket megfelelő állapotban nagyon nehéz találni.... ez meg itt van a közelemben... meg is néztem már, és hát.... el bírnám viselni a vasamban.... és meglepő hogy nem arany áron árulják... Ja és arra is kíváncsi lennék hogy a beépítéshez milyen kábelezés és csatlakozók kellenek?
Ugyanis most nem elektromosak az üléseim Sajnos nekem csak ötleteim vannak..... tapasztalata, meg tudása másnak...
Tudomásom szerint nem fogod tudni betenni, mivel egyáltalán nem egyeznek!
2013.01.27. 00:36
Sancool írta:vaszarig írta:Sancool írta:bmw520ds írta:Sancool írta:Sziasztok! Kérdés.... találtam egy e46 -os M3 gyönyörű bőrbelsőt.... elektromos, fűthető. Be lehet illeszteni egy ilyen első ülést az E39-be úgy hogy működjön is, vagy felejtős? Csak az első ülésekre vonatkozik a kérdés...
Szevasz Sasa!
Ő biztosat mond.
Tudomásom szerint nem fogod tudni betenni, mivel egyáltalán nem egyeznek!
A csatikra gondolsz? Vagy a sín szélességére?
2013.02.13. 21:28

2013.02.17. 11:11
2013.02.17. 11:15
528i RHD írta:Kézcsók a hölgyeknek.![]()
A V8-akkal kapcsolatban kérdezném,hogy mi a helyzet a 3.5-el?Ahogy látom három féle teljesítménnyel léteznek, 235,238,245 póni,mi a különbség köztük,melyiket érdemes megvenni?
Mikortól van vanos,több videó is van a tecsőn,amin bexarik a V8 vanos,csattog,meg minden,mi az igazság?A 4.4 is van 2féle nyútonnal 420,440 melyik melyik?
Egy olyan már fészliftes E38 V8 a célobjektum,ami már TU de nem vanosos,van ilyen?
2013.02.17. 11:22
528i RHD írta:Kézcsók a hölgyeknek.![]()
A V8-akkal kapcsolatban kérdezném,hogy mi a helyzet a 3.5-el?Ahogy látom három féle teljesítménnyel léteznek, 235,238,245 póni,mi a különbség köztük,melyiket érdemes megvenni?
Mikortól van vanos,több videó is van a tecsőn,amin bexarik a V8 vanos,csattog,meg minden,mi az igazság?A 4.4 is van 2féle nyútonnal 420,440 melyik melyik?
Egy olyan már fészliftes E38 V8 a célobjektum,ami már TU de nem vanosos,van ilyen?
2013.02.17. 14:10
2013.03.15. 13:58
2013.03.15. 14:16
Vanek Úr írta:Urak kihez tudok egy kis segítségért fordulni?
Rommá szakadt üléseim voltak. Vettem bőrt, kicseréltem.
Előtte is világított az ülésfogl....
Amikor kiszedtem a régieket a legszmbetünőbb az volt hogy semmi sem volt bekötve és a volán mögött pl csatlakozo sincs hanem egy izzó van beforrasztva
Most is csak be vannak rakva az ülések de bekötve semmi.
Félek hogy ha valami történik se légzsák, se övfeszítő....
Holnap kibontom, esetleg tud valaki nekem segíteni a képek alapján hogy mit hova kötözgessek?
Előre is köszönöm a segítséget!