![]() |
2012.09.09. 21:14
greeen54 írta:Padre540 írta:greeen54 írta: Van egyinditos m-es?
Nekem is egyindítós M-es kormányom van.Tényleg létezik és simán berakható a buszkormány helyére.Viszont az évjárattal tényleg vannak gondok,az enyém 98/10.
Köszi, akkor talán összehozom valahogy a segítségetekkel. Először a futómű projectet kell befejeznem, utána jöhet a kormány!
2012.09.09. 21:25
admin írta:greeen54 írta:Padre540 írta:greeen54 írta: Van egyinditos m-es?
Nekem is egyindítós M-es kormányom van.Tényleg létezik és simán berakható a buszkormány helyére.Viszont az évjárattal tényleg vannak gondok,az enyém 98/10.
Köszi, akkor talán összehozom valahogy a segítségetekkel. Először a futómű projectet kell befejeznem, utána jöhet a kormány!
Tessék M-es kormány![]()
![]()
ebay
2012.09.09. 22:39
hamoriarpi írta:admin írta:greeen54 írta:Padre540 írta:greeen54 írta: Van egyinditos m-es?
Tessék M-es kormány![]()
![]()
ebay
...és akkor a kábelezéssel sincs gond...
2012.09.17. 15:55
2012.09.17. 16:10
kanyobence írta:Sziasztok, nem igazán találtam topicot a tempomat-hoz, ezért ide vésem a dolgot, de ha esetleg elkerülte a figyelmem a topic, akkor irányítsatok át.
nemes egyszerűséggel elromlott a tempomat, tegnap még működött, ma reggel munkába menet már ha bekapcsoltam és kormányon próbáltam beállítani a sebességet nem reagállt, eddig bármikor próbáltam 30-130km/h-ig mindig németes precizitással dolgozott... De ma semmi mérhető reakció... Mi lehet a gond?
2012.09.17. 18:24
barbrady írta:kanyobence írta:Sziasztok, nem igazán találtam topicot a tempomat-hoz, ezért ide vésem a dolgot, de ha esetleg elkerülte a figyelmem a topic, akkor irányítsatok át.
nemes egyszerűséggel elromlott a tempomat, tegnap még működött, ma reggel munkába menet már ha bekapcsoltam és kormányon próbáltam beállítani a sebességet nem reagállt, eddig bármikor próbáltam 30-130km/h-ig mindig németes precizitással dolgozott... De ma semmi mérhető reakció... Mi lehet a gond?
A többi gomb és a duda működik?
2012.09.17. 21:37
kanyobence írta:barbrady írta:kanyobence írta:Sziasztok, nem igazán találtam topicot a tempomat-hoz, ezért ide vésem a dolgot, de ha esetleg elkerülte a figyelmem a topic, akkor irányítsatok át.
a zenevezérlés nem is fog, nem gyári lejátszóm van, a dudát nem próbáltam, a többi gomb a tempomatot vezérli tudtommal, de ki fogom próbálni amint gurulok haza, és jelzem a tapasztaltakat.
2012.09.17. 21:42
kanyobence írta:kanyobence írta:barbrady írta:kanyobence írta:Sziasztok, nem igazán találtam topicot a tempomat-hoz, ezért ide vésem a dolgot, de ha esetleg elkerülte a figyelmem a topic, akkor irányítsatok át.
a zenevezérlés nem is fog, nem gyári lejátszóm van, a dudát nem próbáltam, a többi gomb a tempomatot vezérli tudtommal, de ki fogom próbálni amint gurulok haza, és jelzem a tapasztaltakat.
Hazafelé próbálgattam a dolgokat, és meglepő módon, a duda működik, és a tempomat is hibátlanul super-ált hazafelé,holnap reggel is remélem jó lesz, nem tudom elképzelni mi okozhatta a kihagyást.
beázott volna mosáskor? Vagy a hideget (3-4 fok) nem birja?
Vagy csak nem szeret korán kelni?
2012.09.17. 22:08
barbrady írta:
Általában az átvezető szalag szokta megadni magát. Valószínűleg most tart ott, hogy hol érintkezik, hol nem.
2012.09.21. 20:06
Padre540 írta:barbrady írta:
Általában az átvezető szalag szokta megadni magát. Valószínűleg most tart ott, hogy hol érintkezik, hol nem.
Pontosan!
2012.09.21. 20:10
kanyobence írta:Padre540 írta:barbrady írta:
Pontosan!
És ilyenkor mit kell kicserélni? a nyomógomb panelt, vagy húzósabb annál a javítás?
2012.09.21. 20:20
Jerry írta:kanyobence írta:Padre540 írta:barbrady írta:
Pontosan!
És ilyenkor mit kell kicserélni? a nyomógomb panelt, vagy húzósabb annál a javítás?
Ha az átvezetőszalag a hibás, akkor az átvezetőszalagot kell kicserélni.
2012.09.21. 20:21
kanyobence írta:Padre540 írta:barbrady írta:
Pontosan!
2012.09.21. 20:37
barbrady írta:kanyobence írta:Padre540 írta:barbrady írta:
Pontosan!
A 2-es alkatrészt.
2012.10.09. 07:15
kanyobence írta:barbrady írta:kanyobence írta:Padre540 írta:barbrady írta:
Pontosan!
A 2-es alkatrészt.
Köszönöm, utánna fogok nézni, (igaz azóta hiba nélkül működik)
2012.10.18. 20:38
2012.10.27. 08:32
2012.10.27. 09:27
kanyobence írta:Sajnos, úgytűnik visszatérő vendége vagyok a topicnak, a hiba a tempomattal nem tünt el, ahogy javasoltátok utánna néztem mindennek.
Motordiag - semmi hiba
Kontakt spray, tisztítás - semmi javulás
Ezek után is ha kicsit is hidegebb volt a kelleténél az idő, (kocsi nincs garázsban) indítás után tempomat nem működik csak ha jól felfűtöm az utasteret.
Tanácsotokra felkerestem (bátorkodom barátomnak nevezni) Schnitzer-t hogy ő mit mond erre, csak megerősíteni tudta az általatok elmondottakat, de megjegyezte, ilyet még nem látott.
Tegnapi nap felkerestem őt, volt is neki megfelelő cseredarab az átvezetö gyűrűből nagyon segítőkészen ki is cserélte nekem elég gyorsan ( ezúton is mérhetetlen hála érte ) kezdeti öröm meg is volt, hiszen a kormányvezérlés zenegombjai eddig nem is világitottak, de most csak úgy.ragyog, hazaúton tempomat jó volt, de tudtam ma reggel ugrik a majom a vizbe. Sajnos bele is fulladt.
Indítás, járattam 1-2 percet majd indulás.
Ráfordultam a főútra állítanám be a tempomatot de sajnos semmi, (beltérbe még hideg , motor még nem üzemi hőn)
4-5 kilométer múlva már jól befűtöttem, motor üzemi hőn, akkor már működött.
Ezek után mi lehet a baj?
Valaki elmagyarázná a tempomat működési elvét? Mikor , milyen feltételekkel működik, üzemi hő befolyásolja e? Stb...
Tanácstalan vagyok
2012.10.27. 11:40
barbrady írta:kanyobence írta:Sajnos, úgytűnik visszatérő vendége vagyok a topicnak, a hiba a tempomattal nem tünt el, ahogy javasoltátok utánna néztem mindennek.
Motordiag - semmi hiba
Kontakt spray, tisztítás - semmi javulás
Ezek után is ha kicsit is hidegebb volt a kelleténél az idő, (kocsi nincs garázsban) indítás után tempomat nem működik csak ha jól felfűtöm az utasteret.
Tanácsotokra felkerestem (bátorkodom barátomnak nevezni) Schnitzer-t hogy ő mit mond erre, csak megerősíteni tudta az általatok elmondottakat, de megjegyezte, ilyet még nem látott.
Tegnapi nap felkerestem őt, volt is neki megfelelő cseredarab az átvezetö gyűrűből nagyon segítőkészen ki is cserélte nekem elég gyorsan ( ezúton is mérhetetlen hála érte ) kezdeti öröm meg is volt, hiszen a kormányvezérlés zenegombjai eddig nem is világitottak, de most csak úgy.ragyog, hazaúton tempomat jó volt, de tudtam ma reggel ugrik a majom a vizbe. Sajnos bele is fulladt.
Indítás, járattam 1-2 percet majd indulás.
Ráfordultam a főútra állítanám be a tempomatot de sajnos semmi, (beltérbe még hideg , motor még nem üzemi hőn)
4-5 kilométer múlva már jól befűtöttem, motor üzemi hőn, akkor már működött.
Ezek után mi lehet a baj?
Valaki elmagyarázná a tempomat működési elvét? Mikor , milyen feltételekkel működik, üzemi hő befolyásolja e? Stb...
Tanácstalan vagyok
Hidegen kéne csinálni INPA-val egy gomb tesztet, akkor látszana, hogy a vezérlő megkapja-e a jelet. Egyéként itt a leírása a WDS-ből:
LINK
2012.10.28. 17:01