![]() |
2007.04.09. 16:32
2007.04.09. 18:07
Bandiboy írta:Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tehetnék a kocsiba telefont, ha nincs benne gyárilag? Előttem már volt benne valamilyen, mert a felső lámpánál van elvezetve egy mikrofon. Szal valószínű csak a konzol van kiszedve. Meg lehet oldani valahogy úgy, hogy a kijelzőn (MK-4,16:9) megjelenjen a telefon menüpont? Vagy az csak akkor működik, ha gyárilag benne van a teló?
Köszönettel:
Bandiboy
2007.04.09. 20:18
admin írta:Bandiboy írta:Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tehetnék a kocsiba telefont, ha nincs benne gyárilag? Előttem már volt benne valamilyen, mert a felső lámpánál van elvezetve egy mikrofon. Szal valószínű csak a konzol van kiszedve. Meg lehet oldani valahogy úgy, hogy a kijelzőn (MK-4,16:9) megjelenjen a telefon menüpont? Vagy az csak akkor működik, ha gyárilag benne van a teló?
Köszönettel:
Bandiboy
Vegyél egy bontot gyári telót kábelkötegel együt.Az ebay-en néha van 100-150euroért.
És akkor müködik a navin is meg az óracsoporton is!
Megkérdezheted rhantost is, ő is szereltbe utólag gyári telót.
2007.04.12. 13:29
scan írta:csipi írta:Sziasztok!!
Vettem egy autós társkártyát a gyári telóba, ami ráadott gyujtásnál prioritást élvez, átirányítja a hívást a mobilomról az autótelefonra.
Viszont van egy két problémó még a használattal.
- minden indításkor kéri a PIN-t, ki lehet ezt iktatni, mert így macera minden indításnál pint irkálni.
- van rajta billentyűzár? Mert a könyökömmel mindíg telefonálgatok.
- ha a telefonon (nem a monitoron ) indítok hívást, hogy tudok kihangosítani?
- Esetleg van-e valakinek a teloról magyar nyelvő leírása?
Kösz: csipi
Szia!
- a PIN code-ot a teló menűjében lehet kikapcsolni.
- billentyűzár: kettőskereszt (vagy csillag?)nyomvatart.
- kihangosítás: hívás indítása után, teló kijelzőjén HFF alatti gomb megnyomásával.
Üdv: Scan
2007.04.13. 09:06
mervob írta:scan írta:csipi írta:Sziasztok!!
Vettem egy autós társkártyát a gyári telóba, ami ráadott gyujtásnál prioritást élvez, átirányítja a hívást a mobilomról az autótelefonra.
Viszont van egy két problémó még a használattal.
- minden indításkor kéri a PIN-t, ki lehet ezt iktatni, mert így macera minden indításnál pint irkálni.
- van rajta billentyűzár? Mert a könyökömmel mindíg telefonálgatok.
- ha a telefonon (nem a monitoron ) indítok hívást, hogy tudok kihangosítani?
- Esetleg van-e valakinek a teloról magyar nyelvő leírása?
Kösz: csipi
Szia!
- a PIN code-ot a teló menűjében lehet kikapcsolni.
- billentyűzár: kettőskereszt (vagy csillag?)nyomvatart.
- kihangosítás: hívás indítása után, teló kijelzőjén HFF alatti gomb megnyomásával.
Üdv: Scan
Azt esetleg nemtudjatok megmondani hogy lehet kikapcsolni az incognitot az osszes hivasrol? De ugy kene hogy ugy is maradjon. A Menuben otthonosan mozgom tehat ki tudom kapcsolni csak ha leveszem a gyujtast es a telo is kikapcsol akkor kovetkezloeg mar megint nem jelzi ki a szamomat ha valakit hivok. Otletek?
2007.04.13. 13:32
Chrisstopher írta:mervob írta:
Azt esetleg nemtudjatok megmondani hogy lehet kikapcsolni az incognitot az osszes hivasrol? De ugy kene hogy ugy is maradjon. A Menuben otthonosan mozgom tehat ki tudom kapcsolni csak ha leveszem a gyujtast es a telo is kikapcsol akkor kovetkezloeg mar megint nem jelzi ki a szamomat ha valakit hivok. Otletek?
kozponton keresztul kell kerni az autos tarskartya hivoszamkijelzeset, nekem is az volt a gond, hiaba mondtak, hogy ha a fokartya kijelzi, akkor a tarskartya is...frissitest kertem, azota jo
2007.04.13. 19:56
mervob írta:Chrisstopher írta:mervob írta:
kozponton keresztul kell kerni az autos tarskartya hivoszamkijelzeset, nekem is az volt a gond, hiaba mondtak, hogy ha a fokartya kijelzi, akkor a tarskartya is...frissitest kertem, azota jo
Koszi. Ez volt a megoldas.
2007.04.16. 09:22
2007.05.08. 09:14
2007.05.08. 21:36
kbhont írta:Sziasztok!
Müködik valakinek t-mobilos feltöltös kártyával a gyári telefon?
Panonnal igen, de nekem T-mobillal nem indul el valamiért!
2007.05.08. 21:37
bezo írta:kbhont írta:Sziasztok!
Müködik valakinek t-mobilos feltöltös kártyával a gyári telefon?
Panonnal igen, de nekem T-mobillal nem indul el valamiért!
Nekem T-mobilos kártya van benn és jól műkszik.
bezo
2007.05.09. 21:11
2007.05.14. 21:06
2007.05.30. 13:53
strobi írta:Hali sziasztok!
Az én gyári telefonom nem fogadta el sem a t-mobilos,sem a vodás előfizetésemet sem,sőtt még feltöltős kártyát sem!!!
És akitől vettem a vasat pannonos előfizetéssel ment és menne a mai napig!!!
Szereztem egy régi T-mobilos "még westeles" dominó-kártyát és azzal tudom használni...
Ezzel arra jöttem rá,hogy a régi rajzolatú kártyákat kivétel nélkűl használja de az újjab kártyákat amiknek már másabb a rajzolata nem ismeri fel...
Azért irtam hátha valakinek van még ilyen gondja.... ez lehet segit...
üdv.storbi.
2007.05.30. 14:00
behappy írta:strobi írta:Hali sziasztok!
Az én gyári telefonom nem fogadta el sem a t-mobilos,sem a vodás előfizetésemet sem,sőtt még feltöltős kártyát sem!!!
Szereztem egy régi T-mobilos "még westeles" dominó-kártyát és azzal tudom használni...
Ezzel arra jöttem rá,hogy a régi rajzolatú kártyákat kivétel nélkűl használja de az újjab kártyákat amiknek már másabb a rajzolata nem ismeri fel...
üdv.storbi.
Az uj 7-es telefonja is ezt csinálja, csak forditva: a régi "rajzolatú" kártyákat nem fogadja el, csak az ujakat. Próbáljatok SIM kártyát cseréltetni, hátha jo lesz.
2007.05.31. 15:36
kbhont írta:behappy írta:strobi írta:Hali sziasztok!
üdv.storbi.
Az uj 7-es telefonja is ezt csinálja, csak forditva: a régi "rajzolatú" kártyákat nem fogadja el, csak az ujakat. Próbáljatok SIM kártyát cseréltetni, hátha jo lesz.
Rendben! Köszi!
2007.06.01. 01:11
2007.06.01. 20:17
tanktaz írta:Hi!
Ma kaptam az 1-ik spanomtól Németből egy majdnem komplett telefont, antenna,kűlső hangsz. és -mikrofon nincs hozzá. A tipusa MOTOROLA CCCN4001A . Az a kérdésem,hogy ez tényleg lehetett-e E39-ben ,vagy beszerelhető-e és , hogy honnét tudnék infót szerezni a bekötéséhez? Nem vagyok teljesen műszaki-analfabéla, tápot,testet tudok adni neki,de a többiről nem vágom,hogy melyik melyik (némítás,hangsz. ,mic.) .
Ja, és a kagylónak kéne a tartója,de az részletkérdés. Előre is köszi az infókat!
2007.06.02. 09:25
mervob írta:kbhont írta:behappy írta:strobi írta:Hali sziasztok!
üdv.storbi.
Rendben! Köszi!
Mi ez? Az enyembe zsir uj kartyat vettem a t-mobilnal 2007 ev elejen tehat ennel ujabb nem nagyon van es problema nelkul muxik a telo azota is. T-mobile elofiteses autos kartya. (ami semmiben nem kulonbozik egy normal SIMtol.)
2007.06.02. 11:30