![]() |
2009.11.06. 21:54
Papi írta:Helo Papi
Amikor megveszed a kocsit..... BERUGOK![]()
üdv zoli
2009.11.06. 21:55
MChris írta:Bacsek írta:Ez nem túl etikus módon valószínű, hogy a kezdőrészlet lesz hiteles vásárlás esetén
ja de shadowline a külső tükör rajta
2009.11.06. 21:56
rato44 írta:lepke írta:komoyosz írta:halihó, Skacok
Az árról a véleményetek.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... ng-3275307
Helo
Na ezt ez ajtószervót nem hiszem el
üdv zoli
kamu, ennyi..
2009.11.06. 22:40
LeviM5 írta:MChris írta:Bacsek írta:Ez nem túl etikus módon valószínű, hogy a kezdőrészlet lesz hiteles vásárlás esetén
Veszprém megyeA tükör azért nincs színrefújva, érdekes.
2009.11.06. 22:51
MChris írta:LeviM5 írta:MChris írta:Bacsek írta:Ez nem túl etikus módon valószínű, hogy a kezdőrészlet lesz hiteles vásárlás esetén
Veszprém megyeA tükör azért nincs színrefújva, érdekes.
volt házi tuning jobb mint a króm tükörtuning
2009.11.06. 22:57
2009.11.06. 23:22
szabojanos írta:Szia papi!
Olvasgatom a fórumot, de papi!Ezért a pénzért, amit te szánsz az ótóra nem lesz egyszerű.Egyébként szeretnél autót venni, vagy csak itt irogatsz![]()
![]()
Nem akarlak megsérteni, sem megbántani.De így soha nem lesz E39-ed.Kifogásokat egy használt autónál mindíg lehet találni.Ha így nem BABA, menj el a szalonba!
Csíkospizsama S8-M5
U.I.:Vegyél mostmár egy ótót![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2009.11.06. 23:48
2009.11.06. 23:50
szabojanos írta:Szia lepke!
A Csíkos pizsama nem érdekel???Olvass utána a topikban!Volt ez is, volt az is.Nem biztos, hogy az a jó, hogy ki mondd nagyobbat. A tavalyi Törökmezei talin szerettem volna ezt megbeszélni, de ebben aki okoskodott, az elsem jött.Így maradtam Csíkos pizsama. Jelenleg S4. Különben a Papinak szerettem volna ezt a kérdést feltenni.
Különben a BMW sem rossz.
2009.11.06. 23:52
lepke írta:szabojanos írta:Szia papi!
Olvasgatom a fórumot, de papi!Ezért a pénzért, amit te szánsz az ótóra nem lesz egyszerű.Egyébként szeretnél autót venni, vagy csak itt irogatsz![]()
![]()
Nem akarlak megsérteni, sem megbántani.De így soha nem lesz E39-ed.Kifogásokat egy használt autónál mindíg lehet találni.Ha így nem BABA, menj el a szalonba!
Csíkospizsama S8-M5
![]()
![]()
![]()
![]()
Helo szabojanos
Az a S8-M5 mit jelent![]()
![]()
üdv zoli
2009.11.06. 23:58
Oroszlan írta:lepke írta:szabojanos írta:Szia papi!
![]()
Csíkospizsama S8-M5
![]()
![]()
![]()
![]()
Helo szabojanos
Az a S8-M5 mit jelent![]()
![]()
üdv zoli
Zoli !
S8 = OOOO !
Na megvan ?
2009.11.07. 00:04
2009.11.07. 00:16
szabojanos írta:Sziasztok!
Ha ilyen tutik vagytok, nézzetek már Papinak egy ótót!!!Különben mi a problémátok???E39-E60 tuti. A többi ótó az kuka???
![]()
![]()
![]()
2009.11.07. 00:18
2009.11.07. 00:18
Ha ilyen tutik vagytok, nézzetek már Papinak egy ótót!!!Különben mi a problémátok???E39-E60 tuti. A többi ótó az kuka???
![]()
![]()
![]()
2009.11.07. 00:27
szabojanos írta:Szia papi!
![]()
Csíkospizsama S8-M5
![]()
![]()
![]()
![]()
2009.11.07. 00:27
![]()
![]()
![]()
2009.11.07. 00:30
szabojanos írta:Szia lepke!
A Csíkos pizsama nem érdekel???Olvass utána a topikban!Volt ez is, volt az is.Nem biztos, hogy az a jó, hogy ki mondd nagyobbat. A tavalyi Törökmezei talin szerettem volna ezt megbeszélni, de ebben aki okoskodott, az elsem jött.Így maradtam Csíkos pizsama. Jelenleg S4. Különben a Papinak szerettem volna ezt a kérdést feltenni.
Különben a BMW sem rossz.
2009.11.07. 00:31
Papi írta:szabojanos írta:Szia papi!
![]()
Csíkospizsama S8-M5
![]()
![]()
![]()
![]()
Köszönöm az észrevételt, és a hozzászólást. Úgy gondolom, ha olyasvalaki, mint én, akinek sosem volt nemhogy E39-e, hanem bármilyen Bömbije, örömmel kap azon a lehetőségen, hogy ilyen tapasztalatok közt tájékozódhat. Szerinted mia fenén fáradozom? Csupán azért tűnök szájhősnek, mert megírom a tapasztalataimat azokkal ellentétben, akik kétezren regisztráltak ide, és nem merik bevallani, hogy elb...ták? Ma is intéztem két helyen hitelt, holnap is találkozok egy pénzügyi tanácsadóval. Az autó már egy hete ki van szemelve, de mintha már írta volna, csak felületesen olvassátok a sorokat (tisztelet a kivételnek). De nem gond, ezek szerint félreértettem a fórumot, és ez nem a segítségnyújtásról szól. Hogy jön ide, kinek mennyi pénze van? Úgy gondolom, sokakkal ellentétben én a valóságot őszintén elmondtam bárkinek a kérdésére, nem feszítettem, nem fényeztem semmit. Semmi gond, ezek szerint úgy gondolod eleget tudok egy hónap távlatában az E39-ről, hogy gond nélkül vásároljak egyet. Meglehet. De azt a nem csak a mai napig, hanem bármikor fenntartom, hogy egy ceruza hegye legalább lehet olyan fontos, mint egy prémium kategóriás autó...
2009.11.07. 00:33