![]() |
2009.03.01. 12:28
strobi írta:simi64 írta:Szegény Vényóc!
Ha ezt sejti, marad a régi gazdinál.![]()
![]()
Vége a nyugalomnak!![]()
Lesz helye a pénznek is:
- gyorshajtási csekkek
- benzinkút
Reszkessetek négykarikások!!! Itt van, megjött Jackson!!! Az országutak KIRÁLYA!!!
![]()
![]()
Simikém ezek birják...
2009.03.01. 12:47
admin írta:strobi írta:simi64 írta:Szegény Vényóc!
![]()
Vége a nyugalomnak!![]()
Lesz helye a pénznek is:
- gyorshajtási csekkek
- benzinkút
Reszkessetek négykarikások!!! Itt van, megjött Jackson!!! Az országutak KIRÁLYA!!!
![]()
![]()
Simikém ezek birják...
Mégis a múltkor rá kellet dobjál párkilót a javításra
2009.03.01. 12:56
2009.03.01. 12:58
2009.03.01. 13:12
2009.03.01. 13:57
admin írta:Mégis a múltkor rá kellet dobjál párkilót a javításra
2009.03.01. 14:30
strobi írta:
De az kb 1500-as fordulaton történt vele... annyit meg még talán a te 4 hengeresed is forog...![]()
2009.03.01. 16:44
2009.03.01. 21:47
simi64 írta:Szegény Vényóc!
![]()
Vége a nyugalomnak!![]()
Lesz helye a pénznek is:
- gyorshajtási csekkek
- benzinkút
![]()
![]()
2009.03.01. 22:01
jackson írta:simi64 írta:Szegény Vényóc!
![]()
Vége a nyugalomnak!![]()
Lesz helye a pénznek is:
- gyorshajtási csekkek
- benzinkút
![]()
![]()
Az előző gazdi is adott neki rendesen és birta![]()
Amúgy H-s gumim van ami max.210km/h. Szóval 180-as utazónál nem megyek téli gumival még száraz időben se többet.
Amúgy ma az M0/M3-ason is jártunk: Azért szar érzés lehetett annak a új Lancia-ásnak (Lancia Thesis 3.2 V24 230LE, 289NM, 6.60-os V-blokk elöl keresztben) amikor 140-él oda léptem és állva hagyta egy touring![]()
![]()
Azért mivel levágott cirka 15-25millió forintot és csalódik a kocsijában rossz érzés lehet. Azt hiszi hasit meg minden és a felhajtó után bevág a belsőbe, hogy ott a helye és a teherautó után már húzódhat le és a M3 felhajtóig ott is volt a helye hátul
![]()
Asszony beszólt amikor neki léptem 200ig (rövid időre): "azért mert 5-ösben ülsz nem kell versenyezni a Lanciával"(ezek szerint nézte a tükörben mennyire ott hagytuk, mert még a tipusra is emlékezett) Most este kérdezem, hogy igy nézett-e ki az eleje mint a honlapon, de azt mondta csak kicsit látta a hátát rövid időre és nem emlékszik az elejére mert kicsi volt és messze
![]()
Nem értem miért morog, pedig tegnap csak két csigára villogtam rá a Gödöllői emelkedőn előzött 5km/h sebesség különbséggel és még a következőt is ki akarta előzni, pedig mire befejezi már a domb tetején vagyok. Amúgy a nap többi részén még egy valami sportosabb Seat-nak is örömet okoztam amikor 90-el haladva kielőzhetett. Ha tudná, hogy előzés közben állva hagyta volna, de a fater Fábiája jött mögötte.
Jackson, aki védi a brand hirnevét
2009.03.01. 22:43
jackson írta:simi64 írta:Szegény Vényóc!
![]()
Vége a nyugalomnak!![]()
Lesz helye a pénznek is:
- gyorshajtási csekkek
- benzinkút
![]()
![]()
Az előző gazdi is adott neki rendesen és birta![]()
Amúgy H-s gumim van ami max.210km/h. Szóval 180-as utazónál nem megyek téli gumival még száraz időben se többet.
Amúgy ma az M0/M3-ason is jártunk: Azért szar érzés lehetett annak a új Lancia-ásnak (Lancia Thesis 3.2 V24 230LE, 289NM, 6.60-os V-blokk elöl keresztben) amikor 140-él oda léptem és állva hagyta egy touring![]()
![]()
Azért mivel levágott cirka 15-25millió forintot és csalódik a kocsijában rossz érzés lehet. Azt hiszi hasit meg minden és a felhajtó után bevág a belsőbe, hogy ott a helye és a teherautó után már húzódhat le és a M3 felhajtóig ott is volt a helye hátul
![]()
Asszony beszólt amikor neki léptem 200ig (rövid időre): "azért mert 5-ösben ülsz nem kell versenyezni a Lanciával"(ezek szerint nézte a tükörben mennyire ott hagytuk, mert még a tipusra is emlékezett) Most este kérdezem, hogy igy nézett-e ki az eleje mint a honlapon, de azt mondta csak kicsit látta a hátát rövid időre és nem emlékszik az elejére mert kicsi volt és messze
![]()
Nem értem miért morog, pedig tegnap csak két csigára villogtam rá a Gödöllői emelkedőn előzött 5km/h sebesség különbséggel és még a következőt is ki akarta előzni, pedig mire befejezi már a domb tetején vagyok. Amúgy a nap többi részén még egy valami sportosabb Seat-nak is örömet okoztam amikor 90-el haladva kielőzhetett. Ha tudná, hogy előzés közben állva hagyta volna, de a fater Fábiája jött mögötte.
Jackson, aki védi a brand hirnevét
2009.03.01. 22:58
simi64 írta:Mondom én!![]()
![]()
![]()
Kezdődik az F1-es szezon!![]()
Szegény asszonyka!![]()
Nem téged akar ám b@sztatni! Csak az életét félti, meg a gyerekekét!
Szegény!
2009.03.02. 00:48
jackson írta:simi64 írta:Mondom én!![]()
![]()
![]()
Kezdődik az F1-es szezon!![]()
Szegény asszonyka!![]()
Nem téged akar ám b@sztatni! Csak az életét félti, meg a gyerekekét!
Szegény!
Kaine pánik, egész nap csak 100-al mentem a főutakon és tempomat 60-al a városokban. De ha lehet akkor már inkább az autbahn-on próbálja ki a gépet az ember![]()
Amúgy nem árt ha itt kicsit próbáltam és akkor békében (lassan, hiszen minek siessek a leggyorsabbak közül való vagyok) tudok normálisan közlekedni majd hosszabb ideig. A folyamatosan padló gázzal közlekedő városi suzukis veszélyesebb.
Jackson, aki innentől a tisztes hétköznapi melóba csorgásra használja és várja a következő utazást
2009.03.02. 00:59
2009.03.04. 17:13
bmw750i írta:ArniM5 írta:Még 1 dolog? Mi lesz ha kuplungos lesz egyszer az M5: Tényleg 300.000?
Mi van akkor ha kevlárt rakok bele. (kb 50.000) Nekem az volt a dieselben, miután agyonig fel lett húzva...
????
Hali!
Nekem van egy eladó 6 ágú szinter kuplungtárcsám, 240mm-es átmérőjű. Whistler cég gyártotta. Minegyik s6s420g váltóhoz jó. Ha érdekel írj.
2009.03.04. 17:52
jackson írta:Gyerekek ez egy ááááállati ez az autó. Hogy én miért nem ültem már korábban 540-esbe. Nos rohadtul nem érdekel a fogyasztása. De ahogy az M0-ra például sima D-ben padló és oda teszi magát a V8. A környező kocsit gyorsulásának cirka kétszeresével. Pedig ők is nyomták rendesen neki.
Ja és a fekete+Angel Eyes+maffiózó előitélet rendesen működik. A többség lehúzódott elölle, az a pár audi meg merci a gáz adás után döntötték el elég ha mögöttem jönnek.
Mentünk ma egy Bp-jászberény-Hatvan-(3as úton vissza)-Bp utat. Általában 100-al mentem a főútakon és 60-as tempomattal a válrosokban. Csak az M0-án küldtem neki egy kicsit (rendőröknek csak vicc volt). Rohadt kényelmes, való igaz bele kéne ültetni egy-két Suzukist és nézne nagyokat egy ilyen körút alatt. És akkor még nem is beszéltünk olyanról, hogy navi+tv nézés a gyerekenek amig anya bement vásárolni az áruházba.
Motor+futómű nagyon ott van. Egyszerüen a 160-as tempó (ami a régi E30 318i-nek 180-as utazó volt a max.) itt csak valami alap belépő olyan stabilitás és olyan fékezési teljesitmény áll rendelkezésre hogy ezzel bizton állithatom:
Biztonságossabb benne 160-al menni mint a elég sok kocsival 130-körül.
Pénteki példa a fék és DSC-ről. M0-n NT felé menetben (ülés memória javitás+szűrők cseréje) láttam a kamion balesetet és néztem jó vissza felé Jászberénynél kell lekanyarodni a dugó elött.
Visszafelé a hid utáni emelkedőn elbamultam és csak nézem mi az a tolató autó a leállósávban. Meg elötte még egy marha szintúgy. Na akkor kibukkan a lehajtó után cirka 2-400méterrel áll a sor. Fék (ekkor talán 140-150 körül mehettem).
ABS vezérlő: a hülye sofőr eddig nyomtuk mint az állat most meg álljunk meg mi? Na jó még szerencse hogy itt a precharge pumpám és felvan tölte a vésznyomás készlet na engedjük a kerekekre.
Közben a (hülye) sofőr még sávot vált a belsőből a külsőbe de helyet hagyva ha nem tud lelassulni a lehajtóig.
DSC vezérő: na a marha még kanyarodik közben na akkor most rohatgyorsan én is bele avatkozok, mert különben a lüke gazdi miatt kereszte fordulunk a pályán.
Nyikorgás hallatszik és ABS+DSC keményen dolgozik (még volt tartalék) és simán beérkeztem 40-el a kanyarba.
Utánna kipróbáltam az egyik általam nagyon ismert felhajtónál a DSC-t. 30-as tábla és jogos (főleg teherautónak) mert a nagyon kis ivű kanyar (aszfalt spórolós kanyar terv). Bemegyek és finoman 10-esével növelem a sebességet:
30-40 még egy picit 50 még egy picit 60 még egy picit (basszus nem kéne többel, mert mi van ha nem megy) és végre DSC kapcsol. Nos itt látszik mire jó: Meg se rezzent halál pontosan tartotta az ivet. Se nyikorgás se semmi.
Jackson, aki imádja a kocsiját.
2009.03.04. 20:33
2009.03.04. 20:36
ArniM5 írta:Halálos iramban 4.
http://www.youtube.com/watch?v=6VCN6kJpaW0
A sárga autó....![]()
Utolsónak rajtól, de 2. nak fordul.![]()
![]()
![]()
Várom már a filmet nagyon. Hátha felmegy az M5 ára!!!!
2009.03.04. 20:37
ArniM5 írta:http://www.youtube.com/watch?v=LPvLlrhZQPs