Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: TV- NAVI

2012.09.14. 21:04

csiatt írta:Nekem gyári MK3 szett van 16:9-el. MK4-re plug and play cserélhető a csomagtartóban, és akkor elérhető 3D-s navigáció?

Szia! A BM24 és BM54 csatlakozói különböznek, ha DSP-s az autó akkor hozzá is kell lenni kódolva a megfelelőnek, mert nem működik amúgy. Az MK4-et ajánlom én is mert az már DVD alapú, 3D nézet is van a V32 szoftverrel, és nem is döglik meg olyan hamar. Kell bele egy pár modul, ha fullosra akarod.

Igen

iPhone Tapatalk

2012.09.16. 20:11

Köszönöm a választ! Ma hallottam olyan plug and play DVD fejegységről (nem eredeti), amin van usb-s csati és róla bármilyen pendrive-ról .avi-t (filmet) is lejátszik. Ilyesmiről hallottatok? Lehetséges? Mert én ilyen készüléket nem találtam.

admin írta:
csiatt írta:Nekem gyári MK3 szett van 16:9-el. MK4-re plug and play cserélhető a csomagtartóban, és akkor elérhető 3D-s navigáció?

Szia! A BM24 és BM54 csatlakozói különböznek, ha DSP-s az autó akkor hozzá is kell lenni kódolva a megfelelőnek, mert nem működik amúgy. Az MK4-et ajánlom én is mert az már DVD alapú, 3D nézet is van a V32 szoftverrel, és nem is döglik meg olyan hamar. Kell bele egy pár modul, ha fullosra akarod.

Igen

2012.09.16. 20:17

csiatt írta:Köszönöm a választ! Ma hallottam olyan plug and play DVD fejegységről (nem eredeti), amin van usb-s csati és róla bármilyen pendrive-ról .avi-t (filmet) is lejátszik. Ilyesmiről hallottatok? Lehetséges? Mert én ilyen készüléket nem találtam.

admin írta:

Igen

Levinek ilyen volt az M5-be ebay .

2012.09.16. 20:19

egy magyar oldalról példa:

http://www.jvj.hu/autospecifikus-multim ... 753gd.html

http://www.jvj.hu/autospecifikus-multim ... 755gd.html

2012.09.16. 20:49

Köszönöm, de én a gyári 16:9 kijelzőt meghagynám, és a csomagtartóban variálnék, ahonnan max egy usb kábelt hoznék előre pendrive csatlakozónak.

Labi írta:egy magyar oldalról példa:

http://www.jvj.hu/autospecifikus-multim ... 753gd.html

http://www.jvj.hu/autospecifikus-multim ... 755gd.html

2012.09.16. 20:57

csiatt írta:Köszönöm, de én a gyári 16:9 kijelzőt meghagynám, és a csomagtartóban variálnék, ahonnan max egy usb kábelt hoznék előre pendrive csatlakozónak.

Akkor Dension kell neked.
http://www.dension.com/hu

2012.09.17. 00:06

admin írta:
csiatt írta:Köszönöm a választ! Ma hallottam olyan plug and play DVD fejegységről (nem eredeti), amin van usb-s csati és róla bármilyen pendrive-ról .avi-t (filmet) is lejátszik. Ilyesmiről hallottatok? Lehetséges? Mert én ilyen készüléket nem találtam.

admin írta:

Igen

Ezek az utólagos multimédiások megjelenítik a BC adatait, és lehet velük vezérelni pl. az állófűtést is, vagy azt nem tudják?

2012.09.17. 16:40

Gallaca írta:
admin írta:

admin írta:

[quote] Szia! A BM24 és BM54 csatlakozói különböznek, ha DSP-s az autó akkor hozzá is kell lenni kódolva a megfelelőnek, mert nem működik amúgy. Az MK4-et ajánlom én is mert az már DVD alapú, 3D nézet is van a V32 szoftverrel, és nem is döglik meg olyan hamar. Kell bele egy pár modul, ha fullosra akarod.

Igen

Ezek az utólagos multimédiások megjelenítik a BC adatait, és lehet velük vezérelni pl. az állófűtést is, vagy azt nem tudják?[/quote]
Hát erről majd Levi nyilatkozik. A multikormányról lehetet írányitani azt tudom.

iPhone Tapatalk

2012.09.17. 19:27

Sziasztok!
most regisztráltam az oldalra, úgyhogy először is üdvözlök mindenkit :D
egyik ismerősöm mondta, hogy regisztráljak mert itt nagyon segítő E39-esek tartozkodnak :D
igazából vásárolni szeretnék az autómba 16:9-es komplett navit, így érdeklődnék, hogy valakinek nincs e véletlenül eladó! cd-táram az van :D
ha vki tud segíteni at megköszönném!
üdv:Gábor

2012.09.17. 19:32

osvath0911 írta:Sziasztok!
most regisztráltam az oldalra, úgyhogy először is üdvözlök mindenkit :D
egyik ismerősöm mondta, hogy regisztráljak mert itt nagyon segítő E39-esek tartozkodnak :D
igazából vásárolni szeretnék az autómba 16:9-es komplett navit, így érdeklődnék, hogy valakinek nincs e véletlenül eladó! cd-táram az van :D
ha vki tud segíteni at megköszönném!
üdv:Gábor

Szia.

Üdv a klubban, de keresd meg a bemutatkozó topicot és ott írj egy pár sort magadról. Az eladó alkatrészek topic-ban láttam mostanában egy eladót. :franko:

Üdv. Norbi

2012.09.17. 19:39

Szia.

Üdv a klubban, de keresd meg a bemutatkozó topicot és ott írj egy pár sort magadról. Az eladó alkatrészek topic-ban láttam mostanában egy eladót. :franko:

Üdv. Norbi[/quote]

me haragudj de nagyon új vagyok! :) hol és mit is csináljak? :D

2012.09.17. 20:21

osvath0911 írta:Szia.

Üdv. Norbi

me haragudj de nagyon új vagyok! :) hol és mit is csináljak? :D[/quote]

Kereső: bemutatkozó topic

Itt is kereshetsz. Többször ki van tárgyalva a project. 2-300e Ft és kellő mazochizmus kell hozzá, hogy beépítsd.
Amit árultak a másikban az 4:3 volt azt hiszem.

2012.09.17. 20:46

Imco írta:
osvath0911 írta:Szia.

Üdv. Norbi

me haragudj de nagyon új vagyok! :) hol és mit is csináljak? :D

Kereső: bemutatkozó topic

Itt is kereshetsz. Többször ki van tárgyalva a project. 2-300e Ft és kellő mazochizmus kell hozzá, hogy beépítsd.
Amit árultak a másikban az 4:3 volt azt hiszem.[/quote]

Volt egy 16:9-es is, de mar chatan elnavigáltam a klubtársat. Azt hiszem 180eft körül volt.

2012.09.18. 08:19

Szeretném lecserélni a gyári navimat (MK3 egység - 16:9 kijelző - 6 lemezes CD-tár) modernebbre, illetve szeretnék iPhone dokkolót. A véleményeteket várnám:
1: Csak magát az MK3-t cserélem MK4-re + a javasolt DENSION cucc iPhone-hoz (költség: MK3 elad ---> csak MK3-MK4 különbözet + DENSION cucc cca. 35eFt)
2: MK3 + 6os CD tár + 16:9 elad, és helyette valamilyen általatok javasolt járműspecifikus multimédiás fejegység (költség: cca: 200eFT - az eladott motyók)

1. előnye, hogy gyári BMW marad minden
2. előnye még modernebb navigáció (iGo8 + jobb telefonvezérlés + film lejátszása + olcsóbb tolatókamera beszerelés ha úgy gondolom)

2012.09.23. 20:12

Sziasztok.

Na mai nappal sikerült beépítenem a shnitzertől vásárolt 4:3-as fejegységet +teljes kábelezés+az összes hangszóró csere. Elsőre amilyen szörnyűnek tűnik nem is olyan vészes, főleg ha van telefonos segíts?g amit ezuton is szeretn?k megköszöni Jerry-nek. Bár a rádió rész neem megy rendesen pedig már vagy ötször átn?ztem na de a 2 nap utan már ez a legkevesebb.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek demetnor az itt látható tagok köszönték meg: Jerry
Értékelés: 4.76%

2012.09.23. 20:22

csiatt írta:Szeretném lecserélni a gyári navimat (MK3 egység - 16:9 kijelző - 6 lemezes CD-tár) modernebbre, illetve szeretnék iPhone dokkolót. A véleményeteket várnám:
1: Csak magát az MK3-t cserélem MK4-re + a javasolt DENSION cucc iPhone-hoz (költség: MK3 elad ---> csak MK3-MK4 különbözet + DENSION cucc cca. 35eFt)
2: MK3 + 6os CD tár + 16:9 elad, és helyette valamilyen általatok javasolt járműspecifikus multimédiás fejegység (költség: cca: 200eFT - az eladott motyók)

1. előnye, hogy gyári BMW marad minden
2. előnye még modernebb navigáció (iGo8 + jobb telefonvezérlés + film lejátszása + olcsóbb tolatókamera beszerelés ha úgy gondolom)

Szerintem az első a jobb a gyári cucc értéke miatt. Térképben a bmw-nek is van mindíg új térképe, nem tud sokkal többet az igo, sőtt nekem az tetszett benne, hogy amikor mentem vele akkor kitette a bonyolúltabb kereszteződés rajzát és láttam előre, hogy melyik sáv hova tart így könnyebb volt a besorolás is. A cd-tár az elad az mk3-al együtt és igen veszel egy mk4-et amiben van 3d nézet már a cd tár helyére pedig egy dension cuccot vagy van annál olcsóbb is a neten, igaz nem sokkal de van. Az iphone dologban meg ha beteszed a gyári telefon bluetooth-os verzióját akkor tudod használni. Zenéket tudtommal nem fogsz tudni lejátszani de lehet a másik dokkoló val sem. Én is ezt akarom igaz nekem htc-m van de egy e46-ban néztem a dolgot és ott a srác iphoneal használta.
Üdv Tamás

2012.09.24. 18:54

Sziasztok.

Hátha valaki tud segíteni. Már korábban írtam hogy sikerült beszerelnem egy 4:3-as tv-t. Működik minden most már csak az a probléma hogy ha gyújtásra fordítom a kulcsot, a kijelzőn egyből kódot kér, de ettől függetlenül a rádió vagy cd tár megy, szól a zene. Az autóban kis BC van. Kérdés az lenne hogy lehet kiütni hogy ne kérjen kódot?

2012.09.24. 21:30

demetnor írta:Sziasztok.

Hátha valaki tud segíteni. Már korábban írtam hogy sikerült beszerelnem egy 4:3-as tv-t. Működik minden most már csak az a probléma hogy ha gyújtásra fordítom a kulcsot, a kijelzőn egyből kódot kér, de ettől függetlenül a rádió vagy cd tár megy, szól a zene. Az autóban kis BC van. Kérdés az lenne hogy lehet kiütni hogy ne kérjen kódot?

BmwScanner kiszedi a kódot!
Szerencséd hogy kis Bc mert nagynál be se indulna:)

iPhone Tapatalk

2012.09.24. 22:43

admin írta:Szerencséd hogy kis Bc mert nagynál be se indulna:)

iPhone Tapatalk

Na ja! :facepalm:

2012.09.25. 08:17

Imco írta:
admin írta:Szerencséd hogy kis Bc mert nagynál be se indulna:)

iPhone Tapatalk

Na ja! :facepalm:

Ki is szaggattam volna a helyéről. :evil:
Hozzászólás küldése

VigLink badge