Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: HIFI Upgarde

2013.09.22. 18:09

Csongi írta:
Csongi írta:
Imco írta:
Csongi írta:Heló!

Hol találom az autómban az erősítőt? (DSP) 530d touring 2000 évj.

Bal hátul a navi alatt.-már ha van benne.
/Csomiba bal oldalt lenyitós/

Köszönöm! És bal oldalt az a b...ott nagy nokia doboz akkor, a telóért felelős?

Ill. jobb oldalt :facepalm:

Akkor is! :lol:

2013.09.22. 18:17

Gallaca írta:
Csongi írta:
Csongi írta:
Imco írta:
Csongi írta:Heló!

Hol találom az autómban az erősítőt? (DSP) 530d touring 2000 évj.

Bal hátul a navi alatt.-már ha van benne.
/Csomiba bal oldalt lenyitós/

Köszönöm! És bal oldalt az a b...ott nagy nokia doboz akkor, a telóért felelős?

Ill. jobb oldalt :facepalm:

Akkor is! :lol:

"Kartergáz is belever az indexbe :? " :lol:

2013.09.22. 19:49

Csongi írta:Köszönöm! És bal oldalt az a b...ott nagy nokia doboz akkor, a telóért felelős?

Ha nem a Hagyó Miki kocsija akkor igen

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haminda az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%

2013.09.22. 19:53

Haminda írta:
Csongi írta:Köszönöm! És bal oldalt az a b...ott nagy nokia doboz akkor, a telóért felelős?

Ha nem a Hagyó Miki kocsija akkor igen

:mrgreen:

2013.09.25. 09:56

Sziasztok!

Egy kerdes:

Ha az alabbi fejegyseget beteszem a kocsimba, akkor az allofutes programot el is felejthetem ugye?

http://www.automultimedia.info/index.ph ... 1&Itemid=1

köszi

2013.09.25. 11:33

colti82 írta:Sziasztok!

Egy kerdes:

Ha az alabbi fejegyseget beteszem a kocsimba, akkor az allofutes programot el is felejthetem ugye?

köszi

Telestart vagy pager nélkül igen.

2013.09.25. 11:37

hamoriarpi írta:

Egy kerdes:

köszi

Ezek mik?

2013.09.25. 12:01

colti82 írta:
hamoriarpi írta:

Egy kerdes:

köszi

Ezek mik?

A kályha vezérlésére alkalmas eszközök. A telestart egy távirányító. A pager egy GSM modul, ami elindítja a kályát. Az állófűtéses topicban van írva még egy "házi" megoldás is a kályha kapcsolgatására. 12V-ot kell tenni a vezérlőszálra. Nekem nem tűnik bonyolultnak egy ilyen elekrtonika. Maj' megszakértik a kályhacsászárok.

2013.09.25. 15:11

hamoriarpi írta:
colti82 írta:
hamoriarpi írta:

Egy kerdes:

köszi

Ezek mik?

A kályha vezérlésére alkalmas eszközök. A telestart egy távirányító. A pager egy GSM modul, ami elindítja a kályát. Az állófűtéses topicban van írva még egy "házi" megoldás is a kályha kapcsolgatására. 12V-ot kell tenni a vezérlőszálra. Nekem nem tűnik bonyolultnak egy ilyen elekrtonika. Maj' megszakértik a kályhacsászárok.

Honnan tudok ilyet szerezni? :) velemenyek esetleg?

2013.10.06. 15:16

E46

Folyamatosan olvasom / nézem a 2 DIN-es android megoldásokat, de sokallom a mostani árakat. 120-140 ezerért már egész más irányba is terelhetném az audió rendszer jövőjét, ráadásul a drága fejessel alig-alig használnám a képességeket. Marha sérülékeny a kijelző, többször már eleve lecsatolhatónak alakítják ki, az instant halál. Ideje lesz elgondolkodni egy jobb 1 DIN erőművön, és inkább rászánni a hangszórókra az összeget, külön erősítővel. Navigálni ott a telefon, és például engem multikormány gombja (hifirészleg) is hidegen hagynak.

2013.10.06. 20:14

üdv. valaki tudna mondani egy Beépítési mélységet a gyári hangszoró dobozba ? :) köszi.

2013.10.07. 09:52

ha valakit érdekel:

Kép

Kép

Kép

Kép

EBAY

2013.10.10. 13:37

Hallo Mindenkinek!!!
Az igazság az,hogy eljutnom oda,hogy vegyek egy jóképű erölködöt,meg ládát hozzá,és mivel az e39 meglehetősen új terep számomra,ezért szeretném vki olyan segítségét kérni,aki már épített be erősítőt.Ha az illető elküldi a számát,akkor megkonzultálnám vele a dolgot.Előre is köszönök minden segítséget!!!!

2013.10.22. 18:55

Sziasztok
Szeretnék tanácsot kérni 1 din fejegység beépítéséhez.BMW 528i 98-as évjárat.
Megvettem a fejet,iso átalakítót,de ami a kocsi 17tűs csatesza kijön,azon nincs hangszóró kimenet.
Így nem tudom bekötni.A betáp része stimmel,a hanggal nem tudok mit kezdeni.Nem tudom mire kössem a hangszóró kimeneteket.
Ami benne volt egy Philips Busieness CD+Mid rádió.
Valószínű erősítős lehet a rendszer?
Vagy nem tudom.
A Csatesz hangszórós részén csak a 1-3-es tüske van bekötve,ami elméletileg 1-1 oldal pozitívja.
Előre is köszi a segítséget.
Zsolt

2013.10.23. 02:08

Zsozse írta:Sziasztok
Szeretnék tanácsot kérni 1 din fejegység beépítéséhez.BMW 528i 98-as évjárat.
Megvettem a fejet,iso átalakítót,de ami a kocsi 17tűs csatesza kijön,azon nincs hangszóró kimenet.
Így nem tudom bekötni.A betáp része stimmel,a hanggal nem tudok mit kezdeni.Nem tudom mire kössem a hangszóró kimeneteket.
Ami benne volt egy Philips Busieness CD+Mid rádió.
Valószínű erősítős lehet a rendszer?
Vagy nem tudom.
A Csatesz hangszórós részén csak a 1-3-es tüske van bekötve,ami elméletileg 1-1 oldal pozitívja.
Előre is köszi a segítséget.
Zsolt

Ha MID van és CD, mindenképp van hangszórókimenet elöl is, akkor is, ha erősítős a rendszer. Ez megy hátra az erősítőbe. Párban összesodort vezetékek. Kék és sárga párok, különböző színű csíkokkal. Színes csíkosak a +, barna csíkosak a -.
Persze, ha nem volt még belemókolva.
Erősítőt, ha van, a csomiban, bal hátul a burkolat alatt találod.

2013.10.23. 10:18

Helló a kérdésem a következő! A gyári erősítő hol található? Ilyen ,hogy külön mély nyomó kivezetés van esetleg rajta? :)

Ha nincs akkor ,hogy tudok rá mély nyomót kötni...nem akarok bele venni erősítőt..van benne egy pioneer fej egység és nagyon szépen muzsikál...csak egy pici mélyet hiányolok belőle !

köszi előrre is

2013.10.23. 13:36

supreme írta:Helló a kérdésem a következő! A gyári erősítő hol található? Ilyen ,hogy külön mély nyomó kivezetés van esetleg rajta? :)

Ha nincs akkor ,hogy tudok rá mély nyomót kötni...nem akarok bele venni erősítőt..van benne egy pioneer fej egység és nagyon szépen muzsikál...csak egy pici mélyet hiányolok belőle !

köszi előrre is

A mély márpedig teljesítményt igényel.
A mélynyomó pedig erősítőt , kivéve ha aktív. ( Akkor is, csak akkor egybe van építve. )
Szóval rca madzag hátra, kis hidalható frekivágós erősítő + kis ládikó...

2013.10.23. 19:30

supreme írta:Helló a kérdésem a következő! A gyári erősítő hol található? Ilyen ,hogy külön mély nyomó kivezetés van esetleg rajta? :)

köszi előrre is

Minden ilyen kütyü sedan esetéban a csomagtartó bal hátuljában van. (telefon, navi, cd-tár, erősítő, TV-tuner...)

2013.10.25. 17:42

Találtam ott vmit ,de az sztem a telefon modul

2013.11.12. 01:35

Kedves hozzáértők!:)
Miközben néztem beázott-e valami az akksi felőli oldalán a kocsinak találam egy ilyen nokia valamit..olyan mint valami félresikerül szubláda:D
De mi a fene az a kitekerhető cucc a jobb alsó részén???? Olyan mint valami folyadékbeöltő nyílás vagy kifolyó:D

http://kepfeltoltes.hu/131112/DSC_6460_ ... es.hu_.jpg
Hozzászólás küldése

VigLink badge