Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.05.21. 12:47

Maxi írta:25 euró!

Ejjj...bosszantó dolog ez a kilincs. Már több helyen olvastam, hogy hajlamos eltörni. E-bay-ről szerezted?

2007.05.21. 17:14

St.Michael -ben/Ausztria/Szhely-től kb 30-35 km-re van 1 BMW szerviz , az ismerősöm pont arra járt ,vele hozattam ! :)

2007.05.21. 17:48

Maxi írta:St.Michael -ben/Ausztria/Szhely-től kb 30-35 km-re van 1 BMW szerviz , az ismerősöm pont arra járt ,vele hozattam ! :)

Jaa!! Akkor ráadásul még eredeti is!

Amúgy mi igaz abból, hogy ósztriában a BMW szervízek messze verik a magyarokat és még olcsóbbak is? Vagy legalábbis ugyanaz az ár, csak jobb a mindennemű minőség. Ez igaz vagy csak valaki megint többet tudott?

2007.05.21. 19:18

Normális árak, és értenek az autókhoz!!!Legalábbis ebben a szervízben! :)

2007.05.21. 22:49

Maxi írta:Normális árak, és értenek az autókhoz!!!Legalábbis ebben a szervízben! :)

Akkor a későbbiekben majd értekezünk erről! Szeretnék mindenképpen találni a közelben egy hozzáértő és jó áron dolgozó szervízet. Szal gyűjtöm most az infókat! :D

2007.05.22. 15:47

nekem csak mercedes szervizről van tapasztalatom, de egyértelműen jobbak. árban mindenben. és sokkal rendesebbek, nem olyan mintha te tennél szivességet, hogy odaviszed a kocsit.
ramsauban (odajárok boardozni) van az autohaus knauf (BMW) hát ott aztán.. télen ugy hajthatod a Z4-et a tesztvezetésen ahogy akarod. akkor még nem volt jogsim, de egy ismerős elintézte, hogy neki adjanak egy napra egyet E60 helyett, és hát mondanom sem kell, hogy fülig ért a szám :D

2007.05.23. 22:55

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1280

ez nem original M5 szett ugye?

2007.05.23. 22:57

Sziasztok!

Az E46 klub (http://bmwe46klub.hu) találkozót szervez július 7.-ére, vagy 8.-ára a tököli reptérre. Akinek lenne kedve autózni egyet, és megnézni az öcsikéket, az nézzen be az oldalra, ahol a találkozók menüpont alatt minden infot megtalálhat!

Várunk mindenkit!

Üdv,
collins

p.s. akit érdekel valami még ezzel kapcsolatban, az írjon bátran pü-t.

2007.05.23. 23:01

collins írta:http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1205637&command=ugras&screenwidth=1280

Biztos, hogy nem, de szerintem nem rossz!
Annyit megér!

2007.05.23. 23:48

collins írta:http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1205637&command=ugras&screenwidth=1280

Nem!

Ezt Norbi530D tagunk árulja!

2007.05.24. 01:22

ok,hogy nem original,de negyon jól sikerűlt ha tényleg az van a képen !

2007.05.24. 10:47

Valakinek van már esetleg tapasztalata vele? Van olyan jó mint a gyári? Vagy érezni, hogy gyengébb minőség?

2007.05.24. 19:43

sxoe írta:Valakinek van már esetleg tapasztalata vele? Van olyan jó mint a gyári? Vagy érezni, hogy gyengébb minőség?

mielőtt valaki gyorsan lelövi, hogy üvegszálas és ezért törik ( :D ), gyorsan leírom, hogy ameddig össze nem töröd, addig ugyanolyan , ha csattansz, akkor meg ígyis úgyis összetöröd mind a kettőt szóval tök mindegy. Az üvegszálasok között csak akkor van szerintem különség, ha megnézed a vastagságukat. Olyan mint pl. egy kádnál. Ha a baumaxban egy 25-ezer ft-os kád alá beteszel egy 40 wattos izzót átvilágítja az egészet, összehasonlítva azonban egy Ravakkal vagy más minőségibbel pedig látod, hogy azon nem megy át a fény mert vastag - szóval valahogy így.........

szerintem sem sok ennyiért........főleg a ködlámpa miatt

2007.05.24. 19:55

Diabolica írta:
sxoe írta:Valakinek van már esetleg tapasztalata vele? Van olyan jó mint a gyári? Vagy érezni, hogy gyengébb minőség?

mielőtt valaki gyorsan lelövi, hogy üvegszálas és ezért törik ( :D ), gyorsan leírom, hogy ameddig össze nem töröd, addig ugyanolyan , ha csattansz, akkor meg ígyis úgyis összetöröd mind a kettőt szóval tök mindegy. Az üvegszálasok között csak akkor van szerintem különség, ha megnézed a vastagságukat. Olyan mint pl. egy kádnál. Ha a baumaxban egy 25-ezer ft-os kád alá beteszel egy 40 wattos izzót átvilágítja az egészet, összehasonlítva azonban egy Ravakkal vagy más minőségibbel pedig látod, hogy azon nem megy át a fény mert vastag - szóval valahogy így.........

szerintem sem sok ennyiért........főleg a ködlámpa miatt

Csatlakoznék az elöttem szólóhoz! Én 1 Lancia Deltára csináltam meg majdnem az egész "bódét" üvegszálból és egész addig semmi baja nem volt,míg valami majom bele nem rombólt a parkolóban! Addig nem repedt,nem deformálódott,stb... ! Mindössze nem sajnáltam azt ami belevaló !

2007.05.24. 19:59

Ja, és csináltam már kamionra is oldalspoilert is. Ha valami,az aztán kapta a rezgést,a feszegetést,stb...(Cseh-pálya) ! Természetesen , annak sem lett semmi gondja! Szóval,ha rendesen megcsinálja valaki,nem lesz vele gond.

2007.05.24. 20:26

Tisztelt Urak!

Ha valakinek nem tetszik a hagyományos poliészter gyantával impregnált üveg struktúra, annak figyelmébe ajánlom az "SR" gyantát!
Ezt kifejezetten jármű ipari technológiára fejlesztették ki!
A végtelenségig rugalmas, és emlékszik az alakjára!
Az ára nem sokkal több, mint a hagyományos gyantának!

2007.05.24. 20:50

Hoppp-hoppp! Én erről lemaradtam! Biztos háttal ültem mikor ezt gyártották. :wink:
Ekkora különbség van a rugalmasság terén?

2007.05.24. 21:09

tanktaz írta:Hoppp-hoppp! Én erről lemaradtam! Biztos háttal ültem mikor ezt gyártották. :wink:

Csomót köthetsz rá! :lol:

2007.05.24. 21:23

Az ám az ajándék!! Mi a technológiája? Ugyanúgy üvegszál paplan kell hozzá? ez a gyanta is 2K-s?

2007.05.24. 21:24

kbhont írta:
tanktaz írta:Hoppp-hoppp! Én erről lemaradtam! Biztos háttal ültem mikor ezt gyártották. :wink:

Csomót köthetsz rá! :lol:

:D gondolom mindenki másra asszociált :D

és ehhez a csodaszerhez csak a tengerészek juthatnak hozzá vagy néhány beavatott boltban árulnak is a pórnépnek? :)

(balcsin ...va jó most az idő ha jól hallottam.. :))

Üdv.
Hozzászólás küldése

VigLink badge