![]() |
2008.01.09. 22:06
dcs73 írta:Na mauntam meg hogy nemszól a rádióm már 1 jó ideje![]()
kiszettem a rohadékot , BM24 van bent oda adttam egy nagy mágusnak aki nekünk sok fajta rádiót meg mindenféle ijen dolgot megcsinál
Namost ezt biztosnemtudja de magadtam magamnak az eséjt
ha BM54 et veszek helyette az egy az egyben jó bele
csatik ugyan azok
2008.01.09. 22:11
dr-bmw írta:Sziasztok!
Lenne valakinek egy jó eladó gyári mp3-as cd tára?
Ha veszek akkor csak bele kell tenni és megy, vagy kódolgatni meg killódni is kell vele?
Előre is köszi a segítséget!
2008.01.09. 23:22
admin írta:dcs73 írta:Na mauntam meg hogy nemszól a rádióm már 1 jó ideje![]()
kiszettem a rohadékot , BM24 van bent oda adttam egy nagy mágusnak aki nekünk sok fajta rádiót meg mindenféle ijen dolgot megcsinál
csatik ugyan azok
Milyen a csatija?kerek tüskés vagy lapos vilák?
2008.01.10. 00:23
dcs73 írta:admin írta:dcs73 írta:Na mauntam meg hogy nemszól a rádióm már 1 jó ideje![]()
csatik ugyan azok
Milyen a csatija?kerek tüskés vagy lapos vilák?
Igen az egyik felén kerek tüskés a másikfelén lapos villás, aszem a lapos villákra megy a CD-tár
2008.01.10. 09:28
2008.01.10. 10:54
2008.01.12. 05:11
2008.01.12. 11:40
2008.01.12. 14:38
2008.01.12. 16:18
ViSoR írta:Ja. Azt hittem. Hát az én példám alapján, ne sajnálja senki akinek nincs.
Magyarán kell két 13-as komponens szett (meg egy láda). Bőrülésen nem megy át a basszus persze, azoknak kár próbálkozni, akiknek marhákat kínoztak a seggük kedvéért.
Ez közepesen erős árfekvésű, de adom hozzá a nevem és én autoHiFivel foglalkoztam pár évig elég mélyen: DLS 13-as szett
Én jövőre meghívom magam két szett :ILYEN rémre.
Sőt, a három hely van. 2 magas + 1mélyközép. Nem lehet bepasszírozni egy 3-utasat?
2008.01.12. 17:33
2008.01.12. 17:44
GPronai írta:Sziasztok!
A problémám a következő: kb 1 éve menet közben jó pár alkalommal el-elhallgatott az autóban a muzsika. Úgy vettem észre, hogy mindig valami úthibánál rázkódásnál, azután egy jó darabig nem szólt (ki be kapcsra se semmi). Szétcserélgettük, akkor a fejegységet a midet ugyanúgy szórakozott utána is. Azután nemsokra elfelejtette a baromkodást és most egy év után megint elkezdte. Miután elmegy nemsokra rá próbálgat megint szólni, mint amikor egy rádióadó nincs befogva tökéletesen, félig sisteregve idegel, azután megint jó egy darabig. Gyári erősítő van benne, 12hangszórós és sajnos a prof cd ki lett cserélve még régen egy business radióra.(amire most egy ipod van rákötve)
Elolvastam az itt leírtakat, d akkor most hogyan állapítsam meg h mi ment tönkre? Biztos h a tuner a rossz, nem lehet, hogy csak az erősítő? A gyári erősítő amúgy mennyibe kerül hozzá nagyságrendileg?
Meg mi az, hogy 1 évig nem jelentkezett a probléma?
Jah plusz amikor először elkezdett szórakozni, akkor megpróbáltuk kikötni a telefonmodult is és, akkor ritkábban ment el a hang, miután megjavult vissza lett dugva minden és 1 évig semmi tünet. (persze lehet h ez a telefonos téma csak véletlen volt)
2008.01.12. 20:31
2008.01.17. 20:22
2008.01.17. 20:49
dr-bmw írta:Sziaszotok! Nincs valakinek elfekvőben egy eladó CD tár tartó konzolja?
Érdeklene a cuccos!
Köszi!
2008.01.17. 21:24
mount írta:GPronai írta:Sziasztok!
A problémám a következő: kb 1 éve menet közben jó pár alkalommal el-elhallgatott az autóban a muzsika. Úgy vettem észre, hogy mindig valami úthibánál rázkódásnál, azután egy jó darabig nem szólt (ki be kapcsra se semmi). Szétcserélgettük, akkor a fejegységet a midet ugyanúgy szórakozott utána is. Azután nemsokra elfelejtette a baromkodást és most egy év után megint elkezdte. Miután elmegy nemsokra rá próbálgat megint szólni, mint amikor egy rádióadó nincs befogva tökéletesen, félig sisteregve idegel, azután megint jó egy darabig. Gyári erősítő van benne, 12hangszórós és sajnos a prof cd ki lett cserélve még régen egy business radióra.(amire most egy ipod van rákötve)
Elolvastam az itt leírtakat, d akkor most hogyan állapítsam meg h mi ment tönkre? Biztos h a tuner a rossz, nem lehet, hogy csak az erősítő? A gyári erősítő amúgy mennyibe kerül hozzá nagyságrendileg?
Meg mi az, hogy 1 évig nem jelentkezett a probléma?
Jah plusz amikor először elkezdett szórakozni, akkor megpróbáltuk kikötni a telefonmodult is és, akkor ritkábban ment el a hang, miután megjavult vissza lett dugva minden és 1 évig semmi tünet. (persze lehet h ez a telefonos téma csak véletlen volt)
Szia!
Azt hittem, hogy ezzel a hibával csak én küzdök, de ezek szerint másnál is előfordul, sajnos..
Minden úthibánál ami nagyobb elmegy-visszajön a hang, de van, hogy huzamosabb ideig nem is jön vissza, vagy megy el, de már megnéztem mindent és nállam rájöttem, hogy hol van a gond!
A gyári erősítő körül kontakthibás valami, mert ha mozgatom a csatiját, akkor ugyan ezt a hibát produkálja!
Most azt nem tudom, hogy az erősítő csatija kontakthibás, esetleg elengedte a forrasztás a panelon, vagy a csatinál van megtörve valamelyik kábel, mert egyenlőre, csak a hiba diagnosztizálásáig jutottam el, de ajánlom neked is, hogy alaposan mozgasd át az erősítő környékét. Gondolom csak a hang megy el, a rádióadások között tudsz kapcsolgatni, csak olyan mintha 0-ra letekernéd a hangerőt, nállam ezt produkálta, illetve 1-1 alkatlommal, ki is kapcsolta a rádiót és vissza sem tudtam kapcsolni, de ezt ritkán csinálta.
Most ott tartok, hogy ha elmegy és nem jön vissza, akkor megállok, hátramegyek és rácsapok egy közepeset a burkolatra, ahol az erősítő van és egyből visszajön a hang
2008.01.21. 12:13
2008.01.21. 12:21
2008.01.21. 19:39
2008.01.21. 19:44
duc írta:A hangszórókat, kábeleket mindenképpen cserélni kellett, erősítő kell, láda is, mivel csak 13-asok a szettek, ebből mély nem jön. Ezekkel kezdtem, szerintem ez amit mindenképpen cserélni/beletenni kell, ha az embernek nincs gyári professional cucc az autóban a maga összes hangszórójával, dsp-vel, mélynyomóval. Ez egy jó alap, később jöhet bele akár más műsorforrás is.
A gyári CD-tár beépítés lehetősége most is megvan, és legalább szólni is fog. Az más kérdés, hogy a jelenlegi rádióm nem vezérli, kell azt is cserélni. Ez lehet egy későbbi projekt, a jelenlegi cd nekem is szúrja a szemem...
Nem szívesen szedtem szét a kocsit én sem, de ebbe szinte "belekényszerítik" az embert ezzel az alap gyári hifivel. Be se kapcsoltam sokszor, pedig szeretek zenét hallgatni...