![]() |
2011.10.21. 22:58
jackson írta:Zoli E39 írta:Kérdés: Az működik, hogy egy másik nagy BC-s órából átrakom az egységet? találtam egy angol diesel-ét, azt kéne benzines 20-ba áttenni. Ez így működhet?
Azt a hibát minden esetre ne kövesd el amit egyik klubtagunk (igaz ő vette a kocsit így), hogy egy V8-as műszerfal volt a Sor6-os kocsiban. Ezért aztán köszönő viszonyban sem volt a fordulatszám mérő és pár más funkció a kocsiban.
A gyanút ott merült fel amikor néztük miért nem enged be a titkos menübe. Aztán kiderült az alvázszám más. Erre bele nézek a
Komoly buherálás kell mivel át kell irni a benne lévő alvázszámot és az kérdéses lehetséges-e. Én BMW scanner-el próbálnám majd utánna DIS recoding rá. De nagyon fontos az összes kódját el kell rakni a réginek (ZCS kódok, VIN, dátumok stb.). és addig ki ne dobd/add el a régit mert nagyon megszívhatod.
Jackson, aki látott már ilyen nem rendesen össze pakolt buherált kocsit
2011.10.21. 23:22
admin írta:jackson írta:Zoli E39 írta:Kérdés: Az működik, hogy egy másik nagy BC-s órából átrakom az egységet? találtam egy angol diesel-ét, azt kéne benzines 20-ba áttenni. Ez így működhet?
Azt a hibát minden esetre ne kövesd el amit egyik klubtagunk (igaz ő vette a kocsit így), hogy egy V8-as műszerfal volt a Sor6-os kocsiban. Ezért aztán köszönő viszonyban sem volt a fordulatszám mérő és pár más funkció a kocsiban.
A gyanút ott merült fel amikor néztük miért nem enged be a titkos menübe. Aztán kiderült az alvázszám más. Erre bele nézek a
Komoly buherálás kell mivel át kell irni a benne lévő alvázszámot és az kérdéses lehetséges-e. Én BMW scanner-el próbálnám majd utánna DIS recoding rá. De nagyon fontos az összes kódját el kell rakni a réginek (ZCS kódok, VIN, dátumok stb.). és addig ki ne dobd/add el a régit mert nagyon megszívhatod.
Ő nem a komplett órára gondol ha jól értelmezem hanem csak a kijelző átrakásra az meg mind egyforma tudtommal.
A kódokra meg semmi szükség a régiből ha normális helyre viszi mert a központi szerverről letölthető!Nekem is így csinálták.
2011.10.21. 23:36
Zoli E39 írta:admin írta:jackson írta:Zoli E39 írta:Kérdés: Az működik, hogy egy másik nagy BC-s órából átrakom az egységet? találtam egy angol diesel-ét, azt kéne benzines 20-ba áttenni. Ez így működhet?
Ő nem a komplett órára gondol ha jól értelmezem hanem csak a kijelző átrakásra az meg mind egyforma tudtommal.
A kódokra meg semmi szükség a régiből ha normális helyre viszi mert a központi szerverről letölthető!Nekem is így csinálták.
Igen csak a kijelzőre gondoltam. Bonyolult lenne az átrakás,ha én csinálnám?
2011.11.03. 20:51
2011.11.03. 21:07
tothszabi írta:Sziasztok!
Tanulságos, elolvashatod, de ha unod és csak a megoldásra vagy kíváncsi, akkor a pirossal jelölt részt olvasd el.
Elmesélném a történetemet, hogyan oldódott meg a műszerfalon a pixelhiba az autómnál.
2011.11.03. 21:50
LeviM5 írta:tothszabi írta:Sziasztok!
Tanulságos, elolvashatod, de ha unod és csak a megoldásra vagy kíváncsi, akkor a pirossal jelölt részt olvasd el.
Elmesélném a történetemet, hogyan oldódott meg a műszerfalon a pixelhiba az autómnál.
Ez egy éredekes történet, de szerintem egyedi.
Láttam már javított board-ot, szétszedve is, általában a fólia a ludas.
Pl. tűző napon érdemes letakarni a műszerfalat, mert nem tesz jót neki.
2011.11.11. 08:29
LeviM5 írta:tothszabi írta:Sziasztok!
2011.11.13. 13:58
MChris írta:LeviM5 írta:tothszabi írta:Sziasztok!
(nem kell a csomiba bemászni a bikázáshoz... ott a motortérben a + és a - pont... )
többet nem akasz látni mi
2011.11.19. 17:22
2011.11.19. 17:50
Debike írta:Ma voltam a pixelfixnél a Bécsi úton! Pozitív csalódás ért. Nagyon jófej a srác aki megcsinálta a displayt, és csak !! 25 PERC!! alatt kész volt vele,komplett lcd-t cserélt..stb.
Nagyon faca lett !
Végre kiír mindent a műszerfal! Szerencsére semmi egyéb hiba nincs ,mint a kontakthiba a féklámpában, meg a lecserélt szofita izzóimat jelzi.
Megtudtam ,hogy 285 000 km van a kocsiban , és 10 éves autó! Szerintem reális!
Örülök neki,csak pozitív tapasztalataim vannak,mindenkinek csak ajánlani tudom a Pixelfixet!!!
Üdv.
2011.11.19. 23:25
peteeqe írta:Debike írta:Ma voltam a pixelfixnél a Bécsi úton! Pozitív csalódás ért. Nagyon jófej a srác aki megcsinálta a displayt, és csak !! 25 PERC!! alatt kész volt vele,komplett lcd-t cserélt..stb.
Nagyon faca lett !
Végre kiír mindent a műszerfal! Szerencsére semmi egyéb hiba nincs ,mint a kontakthiba a féklámpában, meg a lecserélt szofita izzóimat jelzi.
Örülök neki,csak pozitív tapasztalataim vannak,mindenkinek csak ajánlani tudom a Pixelfixet!!!
Üdv.
mennyi volt az ára?
2011.11.20. 00:51
Debike írta:peteeqe írta:Debike írta:Ma voltam a pixelfixnél a Bécsi úton! Pozitív csalódás ért. Nagyon jófej a srác aki megcsinálta a displayt, és csak !! 25 PERC!! alatt kész volt vele,komplett lcd-t cserélt..stb.
Nagyon faca lett !
Üdv.
mennyi volt az ára?
27 000.-
Szerintem korrekt.
2011.11.20. 01:24
Padre540 írta:
Szia!
Ki-be szerelik vagy azt neked kell megoldani?
2011.11.20. 01:37
Imco írta:Padre540 írta:
Szia!
Ki-be szerelik vagy azt neked kell megoldani?
A weblapján házhoz szállítást is vállal.
Egyébként kb 5' a műszerfal ki.
Még nekem is pedig tök hülye vagyok hozzá. /igaz vagy 2x meglestem előtte hogy csinálják!/
2011.11.20. 09:35
Padre540 írta:
Na jó igazad van,megnéztem a weboldalán a kiszerelési útmutatót,tényleg nem egy nagy történet,csak én a villamos dolgoktól fosok.Hétfőn felveszem vele a kapcsolatot és kikapom az enyémből.Végre eljutottam ide is.
2011.11.20. 09:48
Imco írta:Padre540 írta:
Na jó igazad van,megnéztem a weboldalán a kiszerelési útmutatót,tényleg nem egy nagy történet,csak én a villamos dolgoktól fosok.Hétfőn felveszem vele a kapcsolatot és kikapom az enyémből.Végre eljutottam ide is.
Én csak a BMW-ben fosok a bus rendszer miatt.
A pirosat a feketével bármikor összesodrom!
A műszerfal díszcsíkjai ami szívatósok mert a patent szoros és hajlamos az ember letépni, vagy mert már az előző tulaj meggyötörte.
Szerintem...
2011.11.20. 12:57
2011.11.28. 13:16
2011.11.28. 22:59
2012.01.16. 13:18