![]() |
2010.06.08. 21:31
fatal3ty írta:Valaki nemtudná megmondani hogy egy e39 520i-hez kuplung mennyibe kerül, s hogy kinél lenne érdemes kicserélni, megcsináltani? Kösz.
2010.06.08. 21:34
touring írta:Ma elvittem az autót nagy szervizre Jászberénybe Koczka Gyuriékhoz. Vittem olajat, meg szűrőket (olaj, levegő, üzemanyag, kartergáz és pollen), meg kicserélték az ajtóban a rossz zárat. Gyorsak voltak, profik és készségesen válaszoltak minden hülye kérdésemre. Meg sem merem mondani, milyen keveset kértek. Pedig az enyémnél csak jobb vasak voltak. X5, egy X635d Alpina Breyton Edt, amiben a tulaj elmondása szerint egy Alpina chip van, amivel kicsivel 320 ló fölött van a ménesek száma és nagyon drága Breyton felnik voltak rajta. Viszont panaszkodott, hogy a bőr már málik le a kormányról és szinte még új a vas. Volt egy Jag és egy Lexus is a német vasak között.
A BMW-k minden porcikáját ismerik ez teljesen világossá vált előttem.
Nem nagyarcúak és nem lehúzósok. Normális vidéki srácok.
LABI - Nem mellesleg bármilyen BMW-t behoznak németből és elintéznek minden papírmunkát. Megmondod milyet szeretnél és intézik is.
Biztosítókkal is jó a kapcsolatuk, ők intézik a repedt szélvédőm cseréjét is.
2010.06.08. 22:01
2010.06.09. 12:40
Dumber írta:Bowden Szervíz, Váci út Réno Udvar:
Vidékről utaztunk fel (még egyenlőre off autóval) el.ablak bowden szakadás miatt.
Telefonon elötte bejelentkezve, időpontra mentünk! Sajnos a szerelő aznap pont nincs, igaz telefonon próbáltak jelezni, nem értek el, hogy szóljanak (sms-t küldhettek volna, ha annyira tájékoztatni akarnak)
Ez mind nem gond, max kidobtam 400km oda-vissza. De tipikusan a "sok a melo, nem vagy fontos menj ahova akarsz" hozzállás.
Pedig már kiszedve vittem az emelőt. De kell még neki a motor is. Mondom vidékről jöttünk, akkor adjon szerszámot kiszedem én! Mert ugye nincs itt a szerelő. Mellesleg 3-an a műhelyben, 2-en az irodában. Motort 3, azaz három csavar tartja, ezt kiszedni nagy szakértelem kell, csak szerelő képes elvégezni!!!Várok, hogy mi lesz. Srácok odaszólnak az irodainak: elmegyünk inni valamit, oké főnök? Én várok. Na, srác kifundálja a tutit: mondja, hagyjam itt, és pénteken jöjjek vissza, lesz szerelő. Mondom, ja még 400 km... Köszi, szia!
Flegma, qurvára nem akarom megcsinálni, hozzáállás, ezt nevezem szolgáltatásnak. Kémény 4 munkanap, egy bowdencseréhez. Nulla pozitív hozzáállás! 9000 Ft + munkadíj lett volna. (munkadíj)
Saját vélemény, lehet másnak több siekre volt (lesz) velük.
2010.06.09. 13:01
strobi írta:Dumber írta:Bowden Szervíz, Váci út Réno Udvar:
Vidékről utaztunk fel (még egyenlőre off autóval) el.ablak bowden szakadás miatt.
Telefonon elötte bejelentkezve, időpontra mentünk! Sajnos a szerelő aznap pont nincs, igaz telefonon próbáltak jelezni, nem értek el, hogy szóljanak (sms-t küldhettek volna, ha annyira tájékoztatni akarnak)
Ez mind nem gond, max kidobtam 400km oda-vissza. De tipikusan a "sok a melo, nem vagy fontos menj ahova akarsz" hozzállás.
Pedig már kiszedve vittem az emelőt. De kell még neki a motor is. Mondom vidékről jöttünk, akkor adjon szerszámot kiszedem én! Mert ugye nincs itt a szerelő. Mellesleg 3-an a műhelyben, 2-en az irodában. Motort 3, azaz három csavar tartja, ezt kiszedni nagy szakértelem kell, csak szerelő képes elvégezni!!!Várok, hogy mi lesz. Srácok odaszólnak az irodainak: elmegyünk inni valamit, oké főnök? Én várok. Na, srác kifundálja a tutit: mondja, hagyjam itt, és pénteken jöjjek vissza, lesz szerelő. Mondom, ja még 400 km... Köszi, szia!
Flegma, qurvára nem akarom megcsinálni, hozzáállás, ezt nevezem szolgáltatásnak. Kémény 4 munkanap, egy bowdencseréhez. Nulla pozitív hozzáállás! 9000 Ft + munkadíj lett volna. (munkadíj)
Saját vélemény, lehet másnak több siekre volt (lesz) velük.
Bontva kompletten 10.000-ért van ablakemelő...szerintem bárhol...
![]()
Csak a 400km-es útból vettél volna kettőt is...
2010.06.09. 14:54
2010.06.09. 15:05
Imco írta:Off autóról beszél!
2010.06.09. 18:13
strobi írta:Imco írta:Off autóról beszél!
Értem...![]()
Én úgy értelmeztem,hogy Off autóval vitték fel a Bimmer ablakmechanikáját...
2010.06.10. 23:02
2010.06.10. 23:06
tyler írta:Milyen időközönként kell nagyszervízre vinni a bömcsit?
(Inspektion I. ill. II.) átlagos használat mellett??
Amit a dashboardon mutat a LED ek azok kilóméterenként villannak fel vagy hogy??
Pl. olajat december 22.én cseréltem de már OILSERVICe-t ír ki annak ellenére, hogy 5000km-t se mentem vele.
2010.06.11. 12:11
2010.06.11. 13:30
tyler írta:Jaj a dízelt nem szeressük!![]()
1996 benzines 523i
Egyébként nem törölték az olajcserénél.
2010.08.16. 14:22
2010.08.16. 14:29
tyler írta:Valakinek van valami tapasztalata mostanában a 5er szervízről (Keresztúri út) a 10.kerületben?
Engem egy inspektion érdekelne (I. és II. is), hogy milyen árban van?
Sajna a telefont most nem tudom megoldani pedig felhívnám őket de nem magyarországon vagyok.
Ha valaki tud valami érdemi infoval szolgálni hálás lennék.![]()
Előre is köszöntem.
2010.08.21. 09:06
2010.08.21. 09:54
Gulyopapa írta:Sziasztok !
Veszprém-Székesfehérvár környékén jó BMW szervíz létezik ? Fehérváron mintha lenne egy ...
Üdv!
2010.08.21. 10:18
Bacsek írta:Gulyopapa írta:Sziasztok !
Veszprém-Székesfehérvár környékén jó BMW szervíz létezik ? Fehérváron mintha lenne egy ...
Üdv!
Jó szakszerviz vagy jó szerviz kell aki ért a BMW-hez?
A fehérvári Rack autót hanyagolnám, a Budaörsi jó, de a fehérvári...
Veszprémben az MR autó. A turbos topicban olvashatsz a Karesz szakértelméről![]()
2010.08.21. 10:43
Gulyopapa írta:Bacsek írta:Gulyopapa írta:Sziasztok !
Üdv!
Veszprémben az MR autó. A turbos topicban olvashatsz a Karesz szakértelméről![]()
Fehérváron a Rack-autón kívül van még valaki akit dícsértek ...
2010.08.21. 11:06
Bacsek írta:Gulyopapa írta:Bacsek írta:Gulyopapa írta:Sziasztok !
Üdv!
Veszprémben az MR autó. A turbós topicban olvashatsz a Karesz szakértelméről![]()
Fehérváron a Rack-autón kívül van még valaki akit dicsértek ...
Ki az? És kik dicsérték?
Fehérváron Kasza bontója van, én nem tudok szervizt amit itt kifejezetten dicsértek volna, de persze majd kijavítanak az illetékesek, mert én nem vagyok fehérvári
2010.08.21. 12:00
atiotezer írta:Bacsek írta:Gulyopapa írta:Bacsek írta:Gulyopapa írta:Sziasztok !
Üdv!
Veszprémben az MR autó. A turbós topicban olvashatsz a Karesz szakértelméről![]()
Fehérváron a Rack-autón kívül van még valaki akit dicsértek ...
Ki az? És kik dicsérték?
Fehérváron Kasza bontója van, én nem tudok szervizt amit itt kifejezetten dicsértek volna, de persze majd kijavítanak az illetékesek, mert én nem vagyok fehérvári
Jaja, Eurocontact 94 Kft ... köszi !
Székesfehérváron van még egy a Verseci úton, http://www.bmw-szfvar.hu/
Azt nem tudom, hogy dolgoznak, mert én csak olajat cseréltettem, de ép akkor javítottak egy E60-at. (Ha jól emlékszem önindítót cseréltek rajta)