Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Felni

2012.09.28. 22:13

Hírdetve sehol sem látok, de kíváncsiságból megkérdezném, hogy egy kifogástalan (sosem festett és sosem görgőzött) styling 66-os felni szettnek mi lehet most a reális értéke?

2012.09.28. 22:18

csiatt írta:Hírdetve sehol sem látok, de kíváncsiságból megkérdezném, hogy egy kifogástalan (sosem festett és sosem görgőzött) styling 66-os felni szettnek mi lehet most a reális értéke?

Attól függ, hogy körben 8-as, vagy felemás 8-9-es a szett.

Én egy 8/9-es szettért reálisnak tartok akár 80-90 ezret, ha tényleg patika.

2012.09.28. 22:32

kzolee írta:
fj0d0r írta:
kzolee írta:
fj0d0r írta:Mennyire gáz ha az enyémen lévő szett elöl et13 és hátul et25?
Styling 37 felni (e38-ra) de a katalógus szerint e39-re ez elöl et20 hátul et24.

Elöl 7 mm-el kijjebb lesz, szerintem elfér simán. Hátul meg 1 mm-el beljebb, szerintem azt nem veszed észre :mrgreen:

Irigyellek a garnitúráért :D Ha lesz E34-em, biztos ilyen felnit akarok majd rá :roker:

Csak ugye én abból indultam ki, hogy(legjobb tudomásom szerint) et13-20-ig van a gyári érték. Ahhoz képest ez +5 mm hátul. Persze ez a garnitura hátul eredetileg et24. Viszont elvileg M5-höz gyártották a styling 37-et így megmaradt bennem a kérdés, hogy egy mezei e39-en hosszú távon nem vág-e gallyra valamit :?: :oops:

E34 M5-höz gyártották, szerintem nem vág gallyra semmit.

E39-nél ET 26-ig is volt gyári felni, sedannál nem lesz vele gond szerintem.

A felni katalógus e39-nél is M5-re írja.
De akkor nem para. Megnyugodtam. :franko:

2012.09.28. 22:56

fj0d0r írta:
kzolee írta:
fj0d0r írta:
kzolee írta:
fj0d0r írta:Mennyire gáz ha az enyémen lévő szett elöl et13 és hátul et25?
Styling 37 felni (e38-ra) de a katalógus szerint e39-re ez elöl et20 hátul et24.

Elöl 7 mm-el kijjebb lesz, szerintem elfér simán. Hátul meg 1 mm-el beljebb, szerintem azt nem veszed észre :mrgreen:

Irigyellek a garnitúráért :D Ha lesz E34-em, biztos ilyen felnit akarok majd rá :roker:

Csak ugye én abból indultam ki, hogy(legjobb tudomásom szerint) et13-20-ig van a gyári érték. Ahhoz képest ez +5 mm hátul. Persze ez a garnitura hátul eredetileg et24. Viszont elvileg M5-höz gyártották a styling 37-et így megmaradt bennem a kérdés, hogy egy mezei e39-en hosszú távon nem vág-e gallyra valamit :?: :oops:

E34 M5-höz gyártották, szerintem nem vág gallyra semmit.

E39-nél ET 26-ig is volt gyári felni, sedannál nem lesz vele gond szerintem.

A felni katalógus e39-nél is M5-re írja.
De akkor nem para. Megnyugodtam. :franko:

Azt írja, kivéve touring, M5.

außer Touring, M5

2012.09.28. 23:07

kzolee írta:
Azt írja, kivéve touring, M5.

außer Touring, M5

Ja hogy az a kivételek oszlop? :facepalm:

A német sose volt az erős oldalam. :? :D

2012.09.30. 15:55

Eladó: 4 db Style 123 Elkelt
8x18" IS20
E60 gyári felnije

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jlaci74 2012.10.19. 16:20-kor.

2012.10.09. 22:27

Sziasztok valaki esetleg megtudná mondani a képen látható(elég rosz minőségű) felni fajtáját 19 colos esetleg elképzelhető hogy többrészes stb.köszönöm
Kép

2012.10.10. 05:48

denny19 írta:Sziasztok valaki esetleg megtudná mondani a képen látható(elég rosz minőségű) felni fajtáját 19 colos esetleg elképzelhető hogy többrészes stb.köszönöm
Kép

En nem vagom, viszont azt tudom, hogy ETK-ban megtalalhatok a felnik is, igy meg tudod nezni magadnak.

2012.10.10. 09:14

denny19 írta:Sziasztok valaki esetleg megtudná mondani a képen látható(elég rosz minőségű) felni fajtáját 19 colos esetleg elképzelhető hogy többrészes stb.köszönöm
Kép

Itt megtalálhatod a BMW felniket.
A tied úgy tűnik, hogy Styling 42 Kreuzspeichen-Verbundrad II névre hallgat. Viszont csak 18"-ig gyártották, ha jól látom.

2012.10.10. 09:17

Jerry írta:
Kép

A tied úgy tűnik, hogy Styling 42 Kreuzspeichen-Verbundrad II névre hallgat. Viszont csak 18"-ig gyártották, ha jól látom.

Ennek bizony semmi köze a Styling 42 -höz.

2012.10.10. 09:22

jlaci74 írta:
Jerry írta:

:oops
Pedig nagyon hasonlított. Akkor részemről passz!

2012.10.10. 09:36

Jerry írta:
jlaci74 írta:
Jerry írta:

Lehet hogy semmi köze hozzá de az ebay.de-n is így árulják és ott az oem is: "OEM 2-Piece Wheels Rims 59356 59357"

de lehet hogy tévedek

2012.10.10. 09:40

Jerry írta:
jlaci74 írta:
Jerry írta:

Jerry, ezt úgy mondják, hogy ugyan olyan csak teljesen más. :mrgreen:
Szerintem ez nem gyári felni.

Styling 42 Kreuzspeichen-Verbundrad II :
Kép

2012.10.10. 09:45

poqitito írta:
Jerry írta:
jlaci74 írta:
Jerry írta:

Lehet hogy semmi köze hozzá de az ebay.de-n is így árulják és ott az oem is: "OEM 2-Piece Wheels Rims 59356 59357"

de lehet hogy tévedek

Nem tévedsz, az ebay-es az gyári, viszont nem egyezik a te képeden láthatóval.
Nézd meg a csavarok helyét ( ebay-es kép ):
Kép

2012.10.10. 09:58

elözmények írta:Sziasztok valaki esetleg megtudná mondani a képen látható(elég rosz minőségű) felni fajtáját 19 colos esetleg elképzelhető hogy többrészes stb.köszönöm

.
.
.

Látom már mit mondasz :franko: Igazad van elnéztem :oops: én gyárihoz ennyire hasonlót két cégnél láttam az egyik a Replica cég a másik pedig a Rial haver 3-án rial van fent de teljesen gyárinak tűnik

2012.10.10. 10:02

megtaláltam str mesh néven ha minden igaz
Kép :o
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára denny19 2012.10.14. 00:42-kor.

2012.10.10. 10:38

denny19 írta:Ahogy nézegettem az általam linkelt felnit nemnagyon lehet 3 részes, mert a csavarok elrendezése nem olyan mint általában a 3 részes felnik csavar elrendezése nem? gondolok itt arra hogy egyenlő részen vannak elosztva a csavarok a 3 részes felniken,de amit én tettem be azon ilyen 3 -as csoportokban vannak,az y minta is ilyen furi nem?19 colos az biztos,a felni nincs nálam csak képem van róla elvileg enyém lesz hamarosan!

3 részes 19"-os bbs feni garnitúra ára egy kisebb afrikai állam éves költségvetése... :mrgreen:
Menyiért vetted?

2012.10.10. 11:37

jlaci74 írta:
denny19 írta:Ahogy nézegettem az általam linkelt felnit nemnagyon lehet 3 részes, mert a csavarok elrendezése nem olyan mint általában a 3 részes felnik csavar elrendezése nem? gondolok itt arra hogy egyenlő részen vannak elosztva a csavarok a 3 részes felniken,de amit én tettem be azon ilyen 3 -as csoportokban vannak,az y minta is ilyen furi nem?19 colos az biztos,a felni nincs nálam csak képem van róla elvileg enyém lesz hamarosan!

3 részes 19"-os bbs feni garnitúra ára egy kisebb afrikai állam éves költségvetése... :mrgreen:
Menyiért vetted?

Szia,ezért is kételkedem,kérdeztem... cserélem a felnit,ha a kezemben lesz elmonom,meg hiszem ha látom hogy az.Azért köszönök mindent!

2012.10.16. 13:00

:facepalm:

Kép

2012.10.16. 13:02

kzolee írta::facepalm:

Kép

Mi a baj :?: Megoldotta :D :facepalm:
Hozzászólás küldése

VigLink badge