![]() |
2009.02.10. 00:13
efer írta:láttátok a mai kékfényt? teljesen komoly a 600 új trafi beszerzése (ami annak tükrében igazán érdekes, hogy most összesen van 150 az országban!). már kiírták a nemzetközi közbeszerzést rá.![]()
tudjátok mennyit fognak erre elkölteni? hat milliárdot. az ennyi pénz: 6.000.000.000 magyar forint![]()
van aki úgy gondolja, hogy lenne annak a pénznek jobb helye isegészen pontosan ez hiányzik most nekünk a boldogsághoz...
minden sarkon trafi lesz...
még a műsorvezető is úgy búcsúzott, hogy nem tudja, érdemes-e átesni a ló túlsó oldalára...
2009.02.10. 01:18
simi64 írta:efer írta:láttátok a mai kékfényt? teljesen komoly a 600 új trafi beszerzése (ami annak tükrében igazán érdekes, hogy most összesen van 150 az országban!). már kiírták a nemzetközi közbeszerzést rá.![]()
tudjátok mennyit fognak erre elkölteni? hat milliárdot. az ennyi pénz: 6.000.000.000 magyar forint![]()
van aki úgy gondolja, hogy lenne annak a pénznek jobb helye isegészen pontosan ez hiányzik most nekünk a boldogsághoz...
még a műsorvezető is úgy búcsúzott, hogy nem tudja, érdemes-e átesni a ló túlsó oldalára...
A mai nehéz pénzügyi helyzetben ez látszik a leggyorsabban megtérülő befektetésnek!
(ha értitek, mire gondolok)
Az meg a másik oldala, hogy az ilyen tökéletesen kiépített rendszer segítségével kapták el a "sógorék" a Raffael "barátunkat"
2009.02.10. 01:34
LeviM5 írta:simi64 írta:efer írta:láttátok a mai kékfényt? teljesen komoly a 600 új trafi beszerzése (ami annak tükrében igazán érdekes, hogy most összesen van 150 az országban!). már kiírták a nemzetközi közbeszerzést rá.![]()
A mai nehéz pénzügyi helyzetben ez látszik a leggyorsabban megtérülő befektetésnek!
(ha értitek, mire gondolok)
Az meg a másik oldala, hogy az ilyen tökéletesen kiépített rendszer segítségével kapták el a "sógorék" a Raffael "barátunkat"
Ebben egyetértek Simivel! amúgy meg éljen a radardetektor biznisz!!!!
2009.02.10. 02:03
2009.02.10. 11:39
simi64 írta:Az meg a másik oldala, hogy az ilyen tökéletesen kiépített rendszer segítségével kapták el a "sógorék" a Raffael "barátunkat"
2009.02.10. 11:54
efer írta:simi64 írta:Az meg a másik oldala, hogy az ilyen tökéletesen kiépített rendszer segítségével kapták el a "sógorék" a Raffael "barátunkat"
szerintem az a rendszer nem mér sebességet. legalábbis arra még nem panaszkodott senki, hogy a sógoréknál az autópályán fix trafik lennének.
matricaellenörző kamerák meg nálunk is vannak régóta (és a jó hír, hogy a korábban belengetett szekciókontroll - sebességmérés a megtett út és idő hányadosával - ezeknek a kameráknak a segítségével biztosan nem valósul meg)
2009.02.10. 11:57
LeviM5 írta:efer írta:simi64 írta:Az meg a másik oldala, hogy az ilyen tökéletesen kiépített rendszer segítségével kapták el a "sógorék" a Raffael "barátunkat"
szerintem az a rendszer nem mér sebességet. legalábbis arra még nem panaszkodott senki, hogy a sógoréknál az autópályán fix trafik lennének.
matricaellenörző kamerák meg nálunk is vannak régóta (és a jó hír, hogy a korábban belengetett szekciókontroll - sebességmérés a megtett út és idő hányadosával - ezeknek a kameráknak a segítségével biztosan nem valósul meg)
De náluk mér! Megtörtént eset: mész a pályán gyanútlanul, melléd ér egy fekete e60 525d, csajszi vezeti, mellette egy pasi ül. Szépen megelőz, hátsó ablakban "Bitte Folgen" felirat, feljön a kalaptartóból!!!!!!Faszi tárcsával kiterel a legközelebbi parkolóba. Papírok rendben, majd mondja a kamerák szerint gyorsan hajtottál, és megbüntet. Ennyi! Rákérdeztem osztrék ismerősnél, ők is igazolták, hogy tele vannak trafival, meg kamerával a sztrádák. És bentről az irodából küldik az emberre a e60-ast.
2009.02.10. 12:02
MChris írta:LeviM5 írta:efer írta:simi64 írta:Az meg a másik oldala, hogy az ilyen tökéletesen kiépített rendszer segítségével kapták el a "sógorék" a Raffael "barátunkat"
De náluk mér! Megtörtént eset: mész a pályán gyanútlanul, melléd ér egy fekete e60 525d, csajszi vezeti, mellette egy pasi ül. Szépen megelőz, hátsó ablakban "Bitte Folgen" felirat, feljön a kalaptartóból!!!!!!Faszi tárcsával kiterel a legközelebbi parkolóba. Papírok rendben, majd mondja a kamerák szerint gyorsan hajtottál, és megbüntet. Ennyi! Rákérdeztem osztrék ismerősnél, ők is igazolták, hogy tele vannak trafival, meg kamerával a sztrádák. És bentről az irodából küldik az emberre a e60-ast.
Legalább BMW-t
2009.02.10. 12:11
simi64 írta:MChris írta:LeviM5 írta:efer írta:simi64 írta:Az meg a másik oldala, hogy az ilyen tökéletesen kiépített rendszer segítségével kapták el a "sógorék" a Raffael "barátunkat"
Legalább BMW-t
Épp ezt akartam írni én is!![]()
Múltkorában a németeknél: teljesen civil A6-os, hátulján feljött a kijelző
STOP Polizei kontrolle
2009.02.10. 12:57
efer írta:simi64 írta:Az meg a másik oldala, hogy az ilyen tökéletesen kiépített rendszer segítségével kapták el a "sógorék" a Raffael "barátunkat"
2009.02.10. 13:22
simi64 írta:efer írta:simi64 írta:Az meg a másik oldala, hogy az ilyen tökéletesen kiépített rendszer segítségével kapták el a "sógorék" a Raffael "barátunkat"
Mindenesetre az osztrák Polizei 25 perc alatt teljesítette, amit a "mieink" egy teljes nap alatt nem tudtak produkálni:
Elkapták a faszit!
Igaz, úgy tudom, hogy a régi határátlépők mindegyikén maradtak a kamerák, csak a rendszámot kellett bebillentyűzniük, a rendszer máris megmutatta, hol keressék.
2009.02.10. 20:55
e39chip írta:http://www.langlovagok.hu/html/galeria/2401.shtml
Hát lehet, hogy sírva fakadnék![]()
2009.02.10. 21:02
e39chip írta:http://www.langlovagok.hu/html/galeria/2401.shtml
2009.02.10. 21:05
Marc528i írta:e39chip írta:http://www.langlovagok.hu/html/galeria/2401.shtml
Én nem lehet hanem biztos
2009.02.10. 21:53
2009.02.10. 22:30
A 400lovat nem megvenni a sok hanem fenntartani.És ha gáz van akkor ott pörögnek a nullák.Marc528i írta:Üdv srácok!
Ma volt szerencsém egy Lotus Omegát külcsönkérni a mai napra.Nagyon kemény gép 1be 90 a vége.Hihetetlen mikre képes egy A Omega.Vezettem már E34 3.8 ///M5öst de ez valahogy másabb volt.Ezekután márcsak egy E39 ///M5öt szeretnék kipróbálni.Nagyon töröm a fejem egy olyanon és mostmár elérhető árba is vannak.Ha belegondolosz h egy H Astra v egy Golf V árából már kapsz 400lovat
(Ja persze a legfontosabbat nem tettem hozzá a 28i mellé vennék)
2009.02.10. 22:59
admin írta:A 400lovat nem megvenni a sok hanem fenntartani.És ha gáz van akkor ott pörögnek a nullák.Marc528i írta:Üdv srácok!
Ma volt szerencsém egy Lotus Omegát külcsönkérni a mai napra.Nagyon kemény gép 1be 90 a vége.Hihetetlen mikre képes egy A Omega.Vezettem már E34 3.8 ///M5öst de ez valahogy másabb volt.Ezekután márcsak egy E39 ///M5öt szeretnék kipróbálni.Nagyon töröm a fejem egy olyanon és mostmár elérhető árba is vannak.Ha belegondolosz h egy H Astra v egy Golf V árából már kapsz 400lovat
(Ja persze a legfontosabbat nem tettem hozzá a 28i mellé vennék)
2009.02.12. 22:39