Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.06.15. 17:54

Plextor írta:Ez a 18-as M5-ös (Styling65) felni felmenne az én kocsimra is?Árban mennyit érnek ezek?
http://felgenkatalog.auto-treff.com/?felge=650

Miért ne menne fel?

Tessék itt van eladó is: M5 felni

2008.06.15. 18:08

admin írta:
Plextor írta:Ez a 18-as M5-ös (Styling65) felni felmenne az én kocsimra is?Árban mennyit érnek ezek?

Miért ne menne fel?

Nem arra a fajtára gondoltam hanem a Styling65-re ott a link is!Az azt hiszem elöl 8x18 ET20 hátúl 9.5x18 ET22.

2008.06.15. 19:20

Plextor írta:
admin írta:

Miért ne menne fel?

Nem arra a fajtára gondoltam hanem a Styling65-re ott a link is!Az azt hiszem elöl 8x18 ET20 hátúl 9.5x18 ET22.

Bocsi!De szerintem annak is jónak kell lenni-e hiszen ott írja hogy E39!

2008.06.15. 20:58

Sziasztok!

A 7végén sikerült a jobb oldali ablaktörlőspricnit egy tűvel elállogatnom,mivel el volt dugulva és kicsit körbe-körbe megfogatva a tűt sikerül a megszüntetni a dugulást,de egy kicsit elmozdult az egyik "spriccelőm". :oops:

Nem tudja valaki,hogy hova kell állítni,hogy jó helyre spricceljen menetközben is. Valahol volt egy leírás ennek a beállításáról (ki volt mérve a szélvédőn,hogy a 4 spricninek hova kell "lőnie")

Előre is köszi!

Üdv.

2008.06.15. 21:12

admin írta:
Plextor írta:
admin írta:

Miért ne menne fel?

Bocsi!De szerintem annak is jónak kell lenni-e hiszen ott írja hogy E39!

220ezerért találtam egy garniturát eladót gumikkal.Csak a hátsó gumi elég karcsú rajta 245-ös!Ha jól láttam a linken előre szoktak 245-öst rakni erre a felnire?

2008.06.15. 21:24

MChris írta:Sziasztok!

A 7végén sikerült a jobb oldali ablaktörlőspricnit egy tűvel elállogatnom,mivel el volt dugulva és kicsit körbe-körbe megfogatva a tűt sikerül a megszüntetni a dugulást,de egy kicsit elmozdult az egyik "spriccelőm". :oops:

Nem tudja valaki,hogy hova kell állítni,hogy jó helyre spricceljen menetközben is. Valahol volt egy leírás ennek a beállításáról (ki volt mérve a szélvédőn,hogy a 4 spricninek hova kell "lőnie")

Előre is köszi!

Üdv.

Kép

2008.06.15. 21:45

Schnitzer írta:

Előre is köszi!

Üdv.

Kép

Szia!

Ez az! Nagyon király vagy! :taps:

1000 köszönet mégegyszer :!:

Üdv.

2008.06.15. 22:02

Schnitzer írta:

Előre is köszi!

Üdv.

Kép

A C-s oldal az a vezető felöli oldal?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Plextor 2008.06.15. 22:15-kor.

2008.06.15. 22:08

Plextor írta:
admin írta:

Miért ne menne fel?

Sziasztok!

A gyári M5 felni hátul nem 10,5 széles? én ilyen infot kaptam mert nekem is ez a felni tetszik, csak letettem róla a szélesség miatt :(

Üdv!

Pytta

2008.06.15. 22:58

Plextor írta:
Schnitzer írta:

Előre is köszi!

Üdv.

Kép

A C-s oldal az a vezető felöli oldal?

Ha logikusan nézzük akkor igen.Mert szemből van a kép.

izzítógyertya

2008.06.17. 10:21

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy ki mennyiért tud izzítógyertyát szerezni? 2001/3 530d-hez kellene.
A másik kérdésem pedig, hogy én ki tudom-e cserélni magamnak, vagy valami specó szerszám kell hozzá?

2008.06.17. 15:23

Üdv. Mindenkinek!
Amikor ráadom a gyújtást hármat csipog , olyan mint amikor egész óra előtt jelez, csak ez három csipogás .Milyen hibakód ,vagy figyelmeztetés akar ez lenni?
Előre is köszi!

2008.06.17. 16:58

great35 írta:Üdv. Mindenkinek!
Amikor ráadom a gyújtást hármat csipog , olyan mint amikor egész óra előtt jelez, csak ez három csipogás .Milyen hibakód ,vagy figyelmeztetés akar ez lenni?
Előre is köszi!

A Külső hömérsékletmérőd müködik rendesen :idea: , mert akkor szokott csipogni 3 amikor ráadod a gyujtást és kint +5 fok v. alatt van a hömérséklet, söt még menet közben is szokott csipogni ha +5 fok alá sülyed a hömérő, ugyhogy szerintem azt ellenörizd le először 8O

2008.06.17. 17:01

levibeka írta:
VZoltan írta:A fékolaj cserét jelző piktogram az olajcserét jelzőhöz hasonlóan törölhető, csak 12 mp-ig kell rövidre zárni a két pólust.

Ugyanazt a két pólust kell rövidrezárni mint az oljcsere esetében, vagyis a 7 és a 19-es pólust :?: :?: :?:

De akkor nem nullázódik le Ujra az olajszervizem is :idea: :idea: :idea:

Valaki tud konkrét választ adni :idea: :idea: :idea:

2008.06.17. 17:07

great35 írta:Üdv. Mindenkinek!
Előre is köszi!

Sziasztok!

Nekem kettőt csipog. Arra van valakinek ötlete,hogy mit jelenthet?

Köszike

Üdv.

2008.06.17. 22:18

Ki kell hogy írja.
A hőmérsékletet is kiírja, csak asszem +3 alatt jelez, de mindegy.

2008.06.18. 05:54

Stephanus_Rex írta:Ki kell hogy írja.

Kiírja nekem is csak most -40-et mutat,mert a szenzorom az egy kicsit "megfáradt" (+3 jelez).

Gong akkor csak a hőmérőhöz van? Más "funkcióhoz" nem tartozik,nem "gongat"?

Köszi

2008.06.18. 06:35

MChris írta:
Stephanus_Rex írta:Ki kell hogy írja.

Kiírja nekem is csak most -40-et mutat,mert a szenzorom az egy kicsit "megfáradt" (+3 jelez).

Gong akkor csak a hőmérőhöz van? Más "funkcióhoz" nem tartozik,nem "gongat"?

Köszi

hát akkor ne csodálkozz! :D akkor gongol gondolom, ha gyujtást adsz rá ugye? nem villog ilyenkor a hőfok kijelző?
akkor gongol még ha egyéb baja van. pl: hibaüzenet van (leállítottad az autó, kinyitottad az ajtót és égvemaradt a lámpa, elindulsz, de nyitva maradt vmi....)
a külső hőmérő ha jól tudom a jobb első kerékjáratban van és ha jól emlékszem 7.000.- körüli áron!

a titkos menüben van gongteszt és érdekes volt, hogy 3 féle hang van! 8O

2008.06.18. 09:29

Labi írta:a titkos menüben van gongteszt és érdekes volt, hogy 3 féle hang van! 8O

ez érdekes. úgy látszik ez is a nagy board sajátja, mert én csak egyfélét hallottam.
meg az égve felejtett lámpára sem gong figyelmeztet, hanem egy berregő (mint az astrákban...)

2008.06.18. 09:48

efer írta:
Labi írta:a titkos menüben van gongteszt és érdekes volt, hogy 3 féle hang van! 8O

ez érdekes. úgy látszik ez is a nagy board sajátja, mert én csak egyfélét hallottam.
meg az égve felejtett lámpára sem gong figyelmeztet, hanem egy berregő (mint az astrákban...)

ez valóban érdekes! nekem a fent leírt "hibákra" más-más hangszínű és intenzitású gonggal reagál.

..ja volt egy 4. hang is, de az egy pici sípolás volt, de még sohasem produkálta! ..lehet, hogy az az önmegsemmisítő hangja? :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge