![]() |
2009.07.19. 15:06
2009.07.19. 15:43
2009.07.19. 16:22
simi64 írta:Erre a háromra gondolsz, vagy ami az egr-ről jön?
2009.07.19. 17:17
simi64 írta:simi64 írta:Erre a háromra gondolsz, vagy ami az egr-ről jön?
Nos a bal oldali piros csíkos megy ide:
Alulról
A középső megy az egr-re középre.
A jobb oldali szintén ide, csak a felsőbe, alulról:
Az egr-en lévők:
Alsó ismert: megy a szűrőre, aztán a semmibe![]()
Középső értelem szerűen megy az előző helyre középre
A felső pedig ide megy:
2009.07.20. 12:47
2009.07.20. 15:12
Laci20 írta:2003-as 525 d touringom van.Néha a motor elindítása után körülbelül 1000-es fordulaton jár és mikor elalszik az olajcsere intervallum kijelzés a motor fordulatszáma kb 750-re visszaáll.Most tapasztaltam olyan jelenséget hogy motor fordulatszáma nem egyenletes(hullámzik) a fordulatszámmérőn ez nem is nagyon vehető észre és nem is mindig csinálja,akinek esetleg van valamilyen tippje vagy találkozott ezzel a problémával legyen szíves ossza meg velem a megoldást,hogy ez hogyan orvosolható.
Még annyit fűznék hozzá ,hogy a kipufogón mind a két rezonancia felvevő cső lyukas most hamarosan cserélem ki őket,hogy esetleg ez nem befolyásolja-e az alapjáratot.Ez a jelenség körülbelül 1-2 hete áll fenn és gondolom a kipufogó is mindig rosszabb állapotba kerül használat során.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
2009.07.20. 16:22
2009.07.20. 18:03
2009.07.20. 18:37
atesz25 írta:Szevasztok, tegnapi eszmecserénk Simi64-el folytatódna annyival, hogy ez mi lehet, mert már minden más smakkol.
Az mi lehet vajon:http://www.abload.de/img/eznincsil28.jpg
Egyébként 2.5tds motornál járunk.
Ötleteket előre is köszönöm
2009.07.20. 19:01
atesz25 írta:Szevasztok, tegnapi eszmecserénk Simi64-el folytatódna annyival, hogy ez mi lehet, mert már minden más smakkol.
2009.07.20. 19:12
lepke írta:atesz25 írta:Szevasztok, tegnapi eszmecserénk Simi64-el folytatódna annyival, hogy ez mi lehet, mert már minden más smakkol.
Helo
Kérdezed hogy ez mi lehet
Ezt sajnos senki nem tudja mert SEMMIlehet vadászkutyára vészfék is
![]()
üdv zoli
2009.07.21. 12:12
lepke írta:Laci20 írta:2003-as 525 d touringom van.Néha a motor elindítása után körülbelül 1000-es fordulaton jár és mikor elalszik az olajcsere intervallum kijelzés a motor fordulatszáma kb 750-re visszaáll.Most tapasztaltam olyan jelenséget hogy motor fordulatszáma nem egyenletes(hullámzik) a fordulatszámmérőn ez nem is nagyon vehető észre és nem is mindig csinálja,akinek esetleg van valamilyen tippje vagy találkozott ezzel a problémával legyen szíves ossza meg velem a megoldást,hogy ez hogyan orvosolható.
Még annyit fűznék hozzá ,hogy a kipufogón mind a két rezonancia felvevő cső lyukas most hamarosan cserélem ki őket,hogy esetleg ez nem befolyásolja-e az alapjáratot.Ez a jelenség körülbelül 1-2 hete áll fenn és gondolom a kipufogó is mindig rosszabb állapotba kerül használat során.
Helo Laci
Elsö TIPP=Porlasztó
üdv zoli
2009.07.21. 22:54
Laci20 írta:lepke írta:Laci20 írta:2003-as 525 d touringom van.Néha a motor elindítása után körülbelül 1000-es fordulaton jár és mikor elalszik az olajcsere intervallum kijelzés a motor fordulatszáma kb 750-re visszaáll.Most tapasztaltam olyan jelenséget hogy motor fordulatszáma nem egyenletes(hullámzik) a fordulatszámmérőn ez nem is nagyon vehető észre és nem is mindig csinálja,akinek esetleg van valamilyen tippje vagy találkozott ezzel a problémával legyen szíves ossza meg velem a megoldást,hogy ez hogyan orvosolható.
Helo Laci
Elsö TIPP=Porlasztó
üdv zoli
Még eg olyyan észrevételem is van hogy a pillanatnyi fogyasztásmérő sem mindig indul el azonnal arra gondolok hátha valamilyen vákumcső esetleg kilyukadt és emiatt ingadozik az alapjárat is,de ez is csak tipp.
2009.07.22. 12:48
MChris írta:Laci20 írta:lepke írta:Laci20 írta:2003-as 525 d touringom van.Néha a motor elindítása után körülbelül 1000-es fordulaton jár és mikor elalszik az olajcsere intervallum kijelzés a motor fordulatszáma kb 750-re visszaáll.Most tapasztaltam olyan jelenséget hogy motor fordulatszáma nem egyenletes(hullámzik) a fordulatszámmérőn ez nem is nagyon vehető észre és nem is mindig csinálja,akinek esetleg van valamilyen tippje vagy találkozott ezzel a problémával legyen szíves ossza meg velem a megoldást,hogy ez hogyan orvosolható.
Helo Laci
Elsö TIPP=Porlasztó
üdv zoli
Még eg olyyan észrevételem is van hogy a pillanatnyi fogyasztásmérő sem mindig indul el azonnal arra gondolok hátha valamilyen vákumcső esetleg kilyukadt és emiatt ingadozik az alapjárat is,de ez is csak tipp.
Diagnosztika?
2009.07.22. 20:16
2009.07.28. 20:29
2009.07.28. 20:33
Viper írta:Ma levettem az akkusarut és lecsuktam a csomagtartót.![]()
Ne tegyétek...
2009.07.28. 20:36
lepke írta:Viper írta:Ma levettem az akkusarut és lecsuktam a csomagtartót.![]()
Ne tegyétek...
Helo
És mi történt![]()
![]()
üdv zoli
2009.07.28. 20:46
Viper írta:lepke írta:Viper írta:Ma levettem az akkusarut és lecsuktam a csomagtartót.![]()
Ne tegyétek...
Helo
És mi történt![]()
![]()
üdv zoli
Nem tudtam kinyitni, mert kell hozzá egy kis energy.
Szerencse, hogy az egyik szomszédomnak volt tartalék akkuja és a motortéren keresztül adtam neki áramot arra a kis időre míg kinyitottam.
Nem is értem, hogy a kulcs miért nem nyitja mechanikusan.
2009.07.28. 20:56
e39chip írta:Viper írta:lepke írta:Viper írta:Ma levettem az akkusarut és lecsuktam a csomagtartót.![]()
Ne tegyétek...
Helo
És mi történt![]()
![]()
üdv zoli
Nem tudtam kinyitni, mert kell hozzá egy kis energy.
Szerencse, hogy az egyik szomszédomnak volt tartalék akkuja és a motortéren keresztül adtam neki áramot arra a kis időre míg kinyitottam.
Nem is értem, hogy a kulcs miért nem nyitja mechanikusan.
És kulccsal miért nem tudtad kinyitni? Ha az autó mögött állsz, akkor jobb oldalon van a kulcs helye.