![]() |
2009.06.15. 16:11
Laci20 írta:Sziasztok!
BMW BUSINESS rádió van a kocsimban 6 lemezes Cd tárral,amely eddig kifogástalanul működött,de most az egyik lemezről a másikra akartam léptetni,azt írta ki a rádió hogy "no magazine"
Örülnék ha valaki tudna segíteni,hogy ebben az esetben mi a teendő,vagy esetleg találkozott ezzel a problémával és van valami ötlete.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
2009.06.15. 18:55
touring írta:Laci20 írta:Sziasztok!
BMW BUSINESS rádió van a kocsimban 6 lemezes Cd tárral,amely eddig kifogástalanul működött,de most az egyik lemezről a másikra akartam léptetni,azt írta ki a rádió hogy "no magazine"
Örülnék ha valaki tudna segíteni,hogy ebben az esetben mi a teendő,vagy esetleg találkozott ezzel a problémával és van valami ötlete.
Most látom csak Lackó! Olvasd el a fentebbi hozzászólásomat. Bár lehet, hogy nálad a CD-tárat sem látja a Bus. Business-hez nem értek...
2009.06.15. 18:57
touring írta:A hétvégén velem is történt egy kicsit bosszantó dolog. Öcséméknek készül az új lemezük és adott belőle egyet ami tartalmazza a már kész számokat. Pont mentünk Anyámékhoz mikor vége lett a CD-nek és átváltott volna a következőre. Ekkor benyomta a közlekedési híreket és egyazon pillanatban átmentem egy (nem durva) keresztbordán. Ezután nem látott a CD tár a 6-ból egy lemezt sem. NO DISCS, ezt mondta. Mondom fasza. Kiérek Anyuékhoz, körbecsókolgatjuk a rokonságot és mondom Öcsinek mi a szitu. Nézegettük a CD-tárat és láttuk, hogy erőlködik szerencsétlen, de nem veszi ki a lemezeket. No Béláim, gondolkozzunk! Benyomtunk egy fél üveg Jack-et és megvilágosodtunk. Mivel pont átmentem egy bordán, kapott egy kisebb ütést, így valószínűleg beakadt a mechanika valahol. Kivettem a lemeztárat, visszatettem a váltóba és mikor elkezdett dolgozni a mechanika egy laza, gyengéd szeretettel teli ütést mértem az oldalára (Junoszty TV-n szocializálódtunk Tesómmal). Láss csodát! A lemezeket egyből megtalálta.
Néha a legegyszerűbb megoldás a legcélravezetőbb.
2009.06.15. 18:58
Laci20 írta:touring írta:Laci20 írta:Sziasztok!
Most látom csak Lackó! Olvasd el a fentebbi hozzászólásomat. Bár lehet, hogy nálad a CD-tárat sem látja a Bus. Business-hez nem értek...
Nagyon köszönöm a segítségedet.Nálam is előfordult ez a no disc verzió is már több alkalommal én is megkocogtattam a Cd tárat vagy kivettem a lemeztárolót és utána újra rendesen olvasta a lemezeket.Az én esetemben valószínűleg a mechanika kopottságára vezethető a probléma,de ez szerintem könnyen orvosolható.A no magazine felirat megjelenítésével kapcsolatban szerintem is igazad van abban hogy az egész cd tárat nem érzékeli a berendezés.Ha valakinek esetleg lenne ötlete hogy mit lehetne tenni nagyon megköszönném.
2009.06.15. 19:03
2009.06.15. 19:35
admin írta:Van egy eladó Cd-táram ha esetleg valakinek végkép meg döglött.20000Ft
2009.06.15. 19:37
jackson írta:admin írta:Van egy eladó Cd-táram ha esetleg valakinek végkép meg döglött.20000Ft
És DSP-s három csatlakozós vagy csak kettő?
Jackson, aki DSP-s
2009.06.16. 21:05
touring írta:touring írta:Pocilaci írta:Sziasztok!
Egy kis adalék, ha BMW-vel hosszú útra (több mint 1500 km egyhuzamban) indultok a szíjakat nézzétek át és a vízpumpát se feledjétek. Nekem ez volt a második meghibásodott vízpumpám( nem ebben a kocsiban
) . Nem tudom a pumpa csinálta ki a szíjat vagy fordítva.
Szóval megált a vas a nagy német autópálya közepén. A trailer, ami levitt a szervízig 150 euro volt, a pumpa 70 euro, a munkadíj egy százas. A végösszeg a kisebb apróságokkal együtt 265 + a 150 euro lett.
Viszont beszerezték az alkatrészt (mivel nem volt raktáron), megjavították a kocsit cirka 4 óra alatt, és mehettem tovább a kompra. . A trailer is megjött a pályán egy órán belül.
A szomorú az, ha tagja vagyok valamely autóklubbnak csak a töredéke lett volna a számlán az összegnek.
Üdv!
Ui.....nincs valakinek elfekvőben átemelő szivattyúja
Szerintem itthon sem úsztad volna meg olcsóbban. Szerintem...
Mondjuk azt nem értem, hogy a 70 Euro-s pumpából meg a 100 Euro-s munkadíjból hogy a fácán popójába lett 265 Euro. Jó sok kis apróság lehetett...![]()
2009.06.16. 21:25
2009.06.16. 21:35
2009.06.16. 21:37
2009.06.16. 21:50
2009.06.17. 12:19
2009.06.17. 12:59
2009.06.17. 18:18
2009.06.17. 18:21
Cyri írta:Sziasztok! Hétfőn vettem egy E39 528i-t (98/8) és lenne 1-2 kérdésem!!
1 - Kedd reggel amikor beindítottam onnantól kezdve folyamatosan ment a jobb első fényszóróm de úgy hogy sehogy sem lehetett lekapcsolni! Elvittem szervízbe majd mondták hogy a jobboldali világításvezérlő panelen kiment vmi végfok... mondom az fasza!! Ma délelőtt az egész világításom elment a jobb oldalról amit hibakóddal jelez is az autó![]()
Felhívtam Palotai Józsit és mondta h szerencsém van mert ezt a panelt még pont lehet javítani, elvileg nem kell újatvenni! Vagyis remélem!! Az a kérdésem h ha kell akkor én hol tudom ezt beszerezni és kb mennyiért???? Amúgy az autó gyári Xenonos!
2 - A bal oldali kerék felől kisebb úthibáknál hallok valami olyasféle hangot mint amikor két vékony lemez összecsapódik!! Ez miért lehet??? A bal hátsó kerék felől is hallok vmi hangot de az NT-nél azt mondták hogy a hátsó Stab rudat kell kicserélni amit már mondjuk megvettem és pénteken benne is lesz!!
Ja jelzem mielőtt megvettem az autót előtte csináltattam az NT-nél 1 motordiagnosztikát rajta, futóművizsgálatot meg átnéztük 1 rétegvastagságmérővel!! Azt mondták az autóval minden oké egyedül a hátsó stab rudat kell kicserélni!!
Előre is köszönöm válaszotokat!!
2009.06.17. 18:40
2009.06.17. 19:00
szilagyi írta:2 - A bal oldali kerék felől kisebb úthibáknál hallok valami olyasféle hangot mint amikor két vékony lemez összecsapódik!
A fék hűtéséért felelős terelő lemez csilingel.
2009.06.17. 20:45
2009.06.17. 20:53
Cyri írta:Sziasztok! Hétfőn vettem egy E39 528i-t (98/8) és lenne 1-2 kérdésem!!
1 - Kedd reggel amikor beindítottam onnantól kezdve folyamatosan ment a jobb első fényszóróm de úgy hogy sehogy sem lehetett lekapcsolni! Elvittem szervízbe majd mondták hogy a jobboldali világításvezérlő panelen kiment vmi végfok... mondom az fasza!! Ma délelőtt az egész világításom elment a jobb oldalról amit hibakóddal jelez is az autó![]()
Felhívtam Palotai Józsit és mondta h szerencsém van mert ezt a panelt még pont lehet javítani, elvileg nem kell újatvenni! Vagyis remélem!! Az a kérdésem h ha kell akkor én hol tudom ezt beszerezni és kb mennyiért???? Amúgy az autó gyári Xenonos!
2 - A bal oldali kerék felől kisebb úthibáknál hallok valami olyasféle hangot mint amikor két vékony lemez összecsapódik!! Ez miért lehet??? A bal hátsó kerék felől is hallok vmi hangot de az NT-nél azt mondták hogy a hátsó Stab rudat kell kicserélni amit már mondjuk megvettem és pénteken benne is lesz!!
Ja jelzem mielőtt megvettem az autót előtte csináltattam az NT-nél 1 motordiagnosztikát rajta, futóművizsgálatot meg átnéztük 1 rétegvastagságmérővel!! Azt mondták az autóval minden oké egyedül a hátsó stab rudat kell kicserélni!!
Előre is köszönöm válaszotokat!!