![]() |
2011.12.16. 03:37
2011.12.16. 09:58
strobi írta:Szerintem ha fél alatt van az üzemanyag szint akkor a bal oldali mindenkinek 0 és a jobb ahol az a.c. van ott van a többi nafta...![]()
2011.12.16. 11:33
Jerry írta:strobi írta:Szerintem ha fél alatt van az üzemanyag szint akkor a bal oldali mindenkinek 0 és a jobb ahol az a.c. van ott van a többi nafta...![]()
Ha jól emlékszem, akkot Muha mestertől azt tanultam, hogy amelyikben az üzemanyagszivattyú van, onnan megy a nafta előre és a másik lebenybe érkezik vissza a fel nem használt cucc, amit aztán a sugárszivattyú emel át. Ezzel alkotva egy teljes karikát.
Vagyis valóban, adott pillanatban mindkét lebenyben ugyanannyi üzemanyagnak kellene lennie.
2011.12.16. 11:34
kiara írta:Nekem 25 liternél megáll az autó. Valamelyik este az M5 bevezetőn úgy mentem el a kútig, hogy szlalomoznom kellett. Rángatnom kellett rendesen, mint amikor a Forma 1-ben melegítik a gumit. 2-3 autó le is húzódott, persze ahogy elmentem mellettük, már lassultam is. Aztán újra "melegítés" és így kb. 1km a kútig. Kérdés: lehet, hogy túl fent van a cső amin keresztül megy a gázolaj? Vagy nem jó az átemelő és ha bebillen az autó átfolyik az üzemanyag? 25 liternél ha leállítom a motort, kb. 5perc alatt visszaengedi a gázolajat a tankba. Be raktam egy kézi pumpát, ezzel felpumpálom és úgy pöccre indul. Már nagyon únom, jó volna megoldást találni erre a bibire.
2011.12.16. 16:18
jackson írta:kiara írta:Nekem 25 liternél megáll az autó. Valamelyik este az M5 bevezetőn úgy mentem el a kútig, hogy szlalomoznom kellett. Rángatnom kellett rendesen, mint amikor a Forma 1-ben melegítik a gumit. 2-3 autó le is húzódott, persze ahogy elmentem mellettük, már lassultam is. Aztán újra "melegítés" és így kb. 1km a kútig. Kérdés: lehet, hogy túl fent van a cső amin keresztül megy a gázolaj? Vagy nem jó az átemelő és ha bebillen az autó átfolyik az üzemanyag? 25 liternél ha leállítom a motort, kb. 5perc alatt visszaengedi a gázolajat a tankba. Be raktam egy kézi pumpát, ezzel felpumpálom és úgy pöccre indul. Már nagyon únom, jó volna megoldást találni erre a bibire.
Szimplán csak szar az egyik pumpád? Fogadjunk a tank AC még nem volt cserélve.
Jackson, aki tippel
2011.12.16. 16:21

2011.12.16. 17:08
baupexim1 írta:jackson írta:kiara írta:Nekem 25 liternél megáll az autó. Valamelyik este az M5 bevezetőn úgy mentem el a kútig, hogy szlalomoznom kellett. Rángatnom kellett rendesen, mint amikor a Forma 1-ben melegítik a gumit. 2-3 autó le is húzódott, persze ahogy elmentem mellettük, már lassultam is. Aztán újra "melegítés" és így kb. 1km a kútig. Kérdés: lehet, hogy túl fent van a cső amin keresztül megy a gázolaj? Vagy nem jó az átemelő és ha bebillen az autó átfolyik az üzemanyag? 25 liternél ha leállítom a motort, kb. 5perc alatt visszaengedi a gázolajat a tankba. Be raktam egy kézi pumpát, ezzel felpumpálom és úgy pöccre indul. Már nagyon únom, jó volna megoldást találni erre a bibire.
Jackson, aki tippel
bárcsak az enyém bírna ki éveket:)
2011.12.16. 17:33
RCKDJ írta:baupexim1 írta:jackson írta:kiara írta:Nekem 25 liternél megáll az autó. Valamelyik este az M5 bevezetőn úgy mentem el a kútig, hogy szlalomoznom kellett. Rángatnom kellett rendesen, mint amikor a Forma 1-ben melegítik a gumit. 2-3 autó le is húzódott, persze ahogy elmentem mellettük, már lassultam is. Aztán újra "melegítés" és így kb. 1km a kútig. Kérdés: lehet, hogy túl fent van a cső amin keresztül megy a gázolaj? Vagy nem jó az átemelő és ha bebillen az autó átfolyik az üzemanyag? 25 liternél ha leállítom a motort, kb. 5perc alatt visszaengedi a gázolajat a tankba. Be raktam egy kézi pumpát, ezzel felpumpálom és úgy pöccre indul. Már nagyon únom, jó volna megoldást találni erre a bibire.
Jackson, aki tippel
bárcsak az enyém bírna ki éveket:)
talán nem utángyártottat kéne belerakni, nálam 4. éve megy a gyári, igaz akkor volt valami 65e körül. mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy volt most pár gyári alkatrészem, ami 2 évet bírt...
2011.12.16. 18:27
2011.12.16. 18:33
simi64 írta:baupexim1 írta:
pierburg az utángyártott?:)
Nem.
Ő a gyári beszállító.
2011.12.16. 18:48
baupexim1 írta:simi64 írta:baupexim1 írta:
Nem.
Ő a gyári beszállító.
a végén a smiley jelzi, hogy a kérdésem költői volt:)
2011.12.16. 19:02
RCKDJ írta:baupexim1 írta:simi64 írta:baupexim1 írta:
Nem.
Ő a gyári beszállító.
a végén a smiley jelzi, hogy a kérdésem költői volt:)
bahhés ezt úgy vetted, mint pierburg, vagy mint gyári bmw alkatrész?
2011.12.18. 10:54
Jerry írta:strobi írta:Szerintem ha fél alatt van az üzemanyag szint akkor a bal oldali mindenkinek 0 és a jobb ahol az a.c. van ott van a többi nafta...![]()
Ha jól emlékszem, akkot Muha mestertől azt tanultam, hogy amelyikben az üzemanyagszivattyú van, onnan megy a nafta előre és a másik lebenybe érkezik vissza a fel nem használt cucc, amit aztán a sugárszivattyú emel át. Ezzel alkotva egy teljes karikát.
Vagyis valóban, adott pillanatban mindkét lebenyben ugyanannyi üzemanyagnak kellene lennie.
2011.12.18. 11:48
strobi írta:
Hát akkor nekem vagy nincs "el nem használt" üzemanyag ami vissza térne...![]()
2011.12.18. 20:03
simi64 írta:strobi írta:
Hát akkor nekem vagy nincs "el nem használt" üzemanyag ami vissza térne...![]()
Na, itt van a megfejtés.
A V8 olyan gyorsan szív, és olyan sokat, hogy a sukárszivattyú nem tud dolgozni mert nem küld vissza a motor semmit.![]()
Ergo: A Te sukárszivattyúd levegőt tol át a másik lebenybe.![]()
Ezért tankolsz többet a dízeleseknél
2012.01.22. 16:59
2012.01.22. 17:29
apa írta:http://www.humorsziget.hu/post?p_id=442
Így ég a benzin tankolásnál,ha berobban a szikrától!:)
Vagy jobban,ha nem záródik el a pisztoly!![]()
2012.02.19. 21:18
2012.02.19. 21:46
Jerry írta:A tankban lévő jeladókra gyanakodtam, abból is a jobb oldalit írta zárlatosnak a kompjúter. Multiméterrel lemérve nem tűnt hibásnak. Az ellenállás, úszó pozíciótól függően szépen változott.
2012.04.02. 20:05
,játszottam is szavakkal rendesen.