![]() |
2011.05.28. 20:48
Jerry írta:Chrys írta:Szevasztok
Mit szóltok ehhez a cucchoz? rádió az e-bay -n
Nem eredeti BMW rádió stb., de nekem úgy tűnik, minden integrálva van benne, ami eredeti alkatrészekkel összehozva sokkal többe kerülne. Ráadásul WinCE fut rajta 128MB RAM mellett, lehet még az iGO8-t is rá tudnám hegeszteni (navim most PDA-n fut, éppen ilyen felbontással, amit ez az eszköz is tud). 2SD-slotja van, 1 a navihoz, egy szabadon használható. emellett Bluetooth-kihangosító és USB is van rajta.
Ami még tetszik, hogy passzol a középkonzol formájához!
Én lehet benevezek egy ilyenre.
Kísértetiesen hasonlít ahhoz a ketyeréhez (már csak Dinamitként szerepel itt az e39 köztudatban), amit BMWMüller árul és amit a kedves klubtagok MChris, LeviM5, 520ds egy fényképes dokumentálás keretében már be is szereltek! És nagyon elégedettnek tűntek!
Katt ide a tapasztalatokért!
2011.05.29. 18:31
Padre540 írta:admin írta:Padre540 írta:
Megtörtént a csere 1 hete,minden ok,tegnap pedig az MKII MKIII-ra.De a menü 4:3-as maradt.A TV ok,de a menü is 4:3 marad míg át nincs programozva a TV modul?
A menü TV független feltéve ha nem látja a rechnert(menübe nincs ott a navigáció).
Van valami trükkje de nem jut most eszembe gyújtást kell adni plusz valamit nyomni kell.
Ott van a navi,"működik" is,de szerinte nem ott vagyok ahol vagyok hanem vagy 10 kerülettel arrébb.Ez már Naviprofi asztala lesz...
2011.05.29. 19:26
Chrys írta:Jerry írta:Chrys írta:Szevasztok
Mit szóltok ehhez a cucchoz? rádió az e-bay -n
Nem eredeti BMW rádió stb., de nekem úgy tűnik, minden integrálva van benne, ami eredeti alkatrészekkel összehozva sokkal többe kerülne. Ráadásul WinCE fut rajta 128MB RAM mellett, lehet még az iGO8-t is rá tudnám hegeszteni (navim most PDA-n fut, éppen ilyen felbontással, amit ez az eszköz is tud). 2SD-slotja van, 1 a navihoz, egy szabadon használható. emellett Bluetooth-kihangosító és USB is van rajta.
Ami még tetszik, hogy passzol a középkonzol formájához!
Én lehet benevezek egy ilyenre.
Kísértetiesen hasonlít ahhoz a ketyeréhez (már csak Dinamitként szerepel itt az e39 köztudatban), amit BMWMüller árul és amit a kedves klubtagok MChris, LeviM5, 520ds egy fényképes dokumentálás keretében már be is szereltek! És nagyon elégedettnek tűntek!
Katt ide a tapasztalatokért!
Elég lassan töltődnek a képek, mert az a képfeltötlős oldal mindig is gagyi volt. De amennyit eddig láttam ebből a Dinamitból,az alapján ez egy régebbi fajta, látható az SD-slotok elhelyezéséből is: itt ócsárolja az egyik kis kínai gyártó a másik kis kínai céget
2011.05.29. 19:44
Jerry írta:Padre540 írta:Ha jól látom akkor az erősítő hátulján van a modul....
![]()
Mindig tanul az ember...
2011.05.29. 19:48
2011.05.29. 20:02
2011.05.29. 21:33
Chrys írta:Engem igazán nem zavar, ha nem original eszköz van a kocsiban. Az újabb típusú rádió tetszik (amit linkeltem), mert 128MB RAM van benne. Ha jól láttam, akkor megadható navinak az iGO8 neki. Annak viszont kell ez a RAM, mert a tiétekben ha jól veszem, akkor csak 64MB van. Hosszú utak tervezésénél kevés (emiatt a régi navis PDA-m is RAM-bővítésre kellett küldenem, anélkül mindig error-t dobott).
Az viszont kicsit gáz szerintem, hogy a BT nem írja a nevet. Együtt lehet vele élni, persze, de azért nem lenne rossz tudni, ki hív, lehet fel sem venném
Alapvetően mindkettő tetszik, az biztos, ha most valamit beszerelnék, a gyári szóba sem jöhetne, mert iszonyat drága, a kocsim meg kis BC-s, semmi előnye nem lenne.
Egyelőre mégis maradok a HTC HD2-nél, ha navi közben hív valaki, majd BT-headseten keresztül beszélek vele. Eddig a kihangosítóját próbáltam, de az 160 kmh-nál már használhatatlan
TMC még nincs hozzá nekem, most akarok BT-st rendelni. Az original antennacsatlakozó ISO a BMW-ben? Melyiket kellene rendelnem?:
ISO
FKR
2011.05.30. 14:53
2011.05.31. 07:49
billyx80 írta:Üdv,
E39 4:3 Tv, navis, cd táras "fejegységgel" olyan problémám lenne, időnként hol megy a zene hol nem.
Kicsit konkrétabban: Beindítom az autót, megy a zene, x idő múlva leállítottam ismét beindítom, nem megy a zene.
Ha nem megy akkor nem reagál semmire, se Mode, se cd váltás, se semmi. Már mindent végig nyomkodtam, olvastam de sajnos nem jöttem rá, miért csinálja.
Előre is Köszönöm!
2011.05.31. 10:14
jackson írta:billyx80 írta:Üdv,
E39 4:3 Tv, navis, cd táras "fejegységgel" olyan problémám lenne, időnként hol megy a zene hol nem.
Kicsit konkrétabban: Beindítom az autót, megy a zene, x idő múlva leállítottam ismét beindítom, nem megy a zene.
Ha nem megy akkor nem reagál semmire, se Mode, se cd váltás, se semmi. Már mindent végig nyomkodtam, olvastam de sajnos nem jöttem rá, miért csinálja.
Előre is Köszönöm!
A hang elmenetel:
Általában rádió modul hiba, már ott nem jön ki a hang és folyamatosan. PMiki-t keresd és olcsóért újra forrasztatja neked.
A nem reagál semmire:
Nekem olyat csinált hogy a táp vezetéke lett hibás a rádiómodulban és kvázi kikapcsolt menet közben majd vissza. Mintha a kapcsolóval kinyomtam volna meg vissza. Ja és egyre romlik az állapota a végén már minden zöttynél vacakolt.
Jackson, akinek dettó ő csináltatta meg
2011.06.02. 14:24
2011.06.02. 15:25
Boxy17 írta:Sziasztok, nem rég vettem egy 530 DA e39-et mar reg óta akartam es most vennék bele egy 16:9 es tv navi berendezést.Az érdekelne engem hogy milyen modulok kellenek a fej egységen kívül hozzá hogy rendesen müködjön a navigáció meg minden .most egy gyári rádió van benne de nem müködik, csak az idöt irja ki ill amit a bc is . a radióra nem kapcsol át . küszi ha valaki tud okosat mondani.
2011.06.03. 13:15
2011.06.03. 17:16
spider2 írta:Üdv!
Szeretnék egy ilyet venni a gyerekeknek hátra, hogy jobban bírják a hosszabbtávú utazást. Hogy tudok ennek tápot adni? Szét kell szedni az űlést hozzá és a fejtámlánál kell felhozni a kábelt neki valahogy?
Köszönöm!
2011.06.03. 18:19
Jerry írta:spider2 írta:Üdv!
Szeretnék egy ilyet venni a gyerekeknek hátra, hogy jobban bírják a hosszabbtávú utazást. Hogy tudok ennek tápot adni? Szét kell szedni az űlést hozzá és a fejtámlánál kell felhozni a kábelt neki valahogy?
Köszönöm!
Egyszer már valaki belinkelte, de nem találtam a hozzászólását, így belinkelem újra.
Egy kis angol tudás nem árt.
Fejtámla monitor.
2011.06.10. 21:01
2011.06.14. 07:40
Jerry írta:Juhujj!
Végre megérkezett Németországból az utolsó hiányzó láncszem, a két TV erősítő (jobb-bal)!
Így már nem csak a hangyák háborúját látom (feketék a fehérek ellen), hanem van rendes tv adás is.
![]()
Igaz csak 3 csatorna (M1, TV2 és RTL Klub). A kérdésem itt következik:
Miért van az, hogyha az országkódnál Hungary van kiválasztva, akkor az összes adó fekete-fehér, szemcsés és az m1 kivételével még sistereg is kicsit? Ha Németországot választok, akkor az m1 teljesen behal, viszont a másik kettő szép színes és a hang is jó?
Ti milyen beállítással használjátok?
2011.06.14. 08:30
NaviProfi írta:Jerry írta:Juhujj!
Végre megérkezett Németországból az utolsó hiányzó láncszem, a két TV erősítő (jobb-bal)!
Így már nem csak a hangyák háborúját látom (feketék a fehérek ellen), hanem van rendes tv adás is.
![]()
Miért van az, hogyha az országkódnál Hungary van kiválasztva, akkor az összes adó fekete-fehér, szemcsés és az m1 kivételével még sistereg is kicsit? Ha Németországot választok, akkor az m1 teljesen behal, viszont a másik kettő szép színes és a hang is jó?
Mert itthon már a nyugati norma szerinti a földi sugárzás, de mi még a keleti norma szerint vagyunk nyilvántartva...(
2011.06.14. 08:46
Jerry írta:NaviProfi írta:Jerry írta:Juhujj!
![]()
Mert itthon már a nyugati norma szerinti a földi sugárzás, de mi még a keleti norma szerint vagyunk nyilvántartva...(
Értem!
És van olyan mód, ahol mind a 3 adót hibátlanul tudom fogni?
Elég fárasztó mind a 170 országot végignyomkodni.
2011.06.14. 10:13
spider2 írta:Jerry írta:NaviProfi írta:Jerry írta:Juhujj!
![]()
Értem!
És van olyan mód, ahol mind a 3 adót hibátlanul tudom fogni?
Elég fárasztó mind a 170 országot végignyomkodni.
Nekem németre van állítva, ott a legjobb. De pl ha Debrecenből elindulok Pestre akkor vagy 3x kerestetem vele újra az adókat hogy jó legyen a pillanatnyi vétel. És az is változó hogy hol mi jön rendesen. Debrecen fele pl a TV2 elég rossz, vagy be sem jön. Majd a digitális tv lesz a valami.