![]() |
2008.12.28. 19:45
2008.12.28. 19:49
2008.12.28. 19:50
strobi írta:Admin! simi már megint szétkúrta az oldalt a metrós képével...biztos Demszky rokonságába tartozik..
![]()
![]()
2008.12.28. 19:54
admin írta:strobi írta:Admin! simi már megint szétkúrta az oldalt a metrós képével...biztos Demszky rokonságába tartozik..
![]()
![]()
Te szerintem ne fehér indexes lámpára vadásszál hanem egy normál méretű monitora,mert nálam jól müködik
2008.12.28. 20:09
strobi írta:admin írta:strobi írta:Admin! simi már megint szétkúrta az oldalt a metrós képével...biztos Demszky rokonságába tartozik..
![]()
![]()
Te szerintem ne fehér indexes lámpára vadásszál hanem egy normál méretű monitora,mert nálam jól müködik
Admin visszáb a sörökkel...
A többi oldal jó csak ezt kell oldal irányba elmozditani ha mindent látni akarok...
2008.12.28. 21:23
2008.12.28. 21:26
ZALAN írta:Nem tudom, hogy valakit érdekel-e, de múltkor valaki még például automata váltó problémával küzdött és ez az:
Törött 523
2008.12.28. 21:34
2008.12.28. 21:39
admin írta:ZALAN írta:Nem tudom, hogy valakit érdekel-e, de múltkor valaki még például automata váltó problémával küzdött és ez az:
Törött 523
Labi itt a szürke bőr belső
2008.12.28. 22:33
2008.12.29. 00:24
MChris írta:
Ja csak ez olyan faluban van ahol én a stop táblánál sem állok mert...
De ha valaki érdeklődik akkor szívesen segítek neki ha gondolja itt van 15km-re tőlem.
2008.12.29. 00:36
MChris írta:strobi írta:MChris írta:strobi írta:Labi írta:http://totalcar.hu/magazin/kozelet/szmogriado/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Semmi gond nincs ezzel Labi-kám!
Neked is úgy is 2 autód van a BMW meg a "GSI" vagyis a Mutyuki...![]()
Annyit kell elintézned,hogy az egyik páros legyen a másik meg páratlan...![]()
De ha tényleg komolyra fog fordúlni majd az eltiltás akkor az olajkályhásoknak tömegközlekedniük kell majd mert a disel üzeműek lesznek az elsők akiket kitiltanak a nagy Phestről ha páros ha páratlan...![]()
Ez azért érdekes!!!
ŐŐŐŐŐ
Most akkor Én tudom rosszul,de a sárga környezetvédelmi matricát a katalizátor nélküli autók kapjak,függetlenül hogy diesel vagy benzin üzemű,nem? Nem a diesel üzemű autókat érinti,hanem azokat akiknek öreg autója van.
(Szerintem ugyis lesz annyi kivétel majd,hogy megint csak az állampogár szív majd)
Kivágtam a cikkből amire én gondolok és itt is az utolsó mondat ami szemet ütött nekem!!!
Riasztási fokozat
A főpolgármester tájékoztatja a lakosságot, és a közlekedést érintve elrendeli a gépjárművek Budapest közigazgatási területén való használatának korlátozását, tekintettel azok rendszámtábláján található utolsó számjelre: a naptár szerinti páratlan napokon csak a páratlan, a naptár szerinti páros napokon csak a páros és nulla számjelű járművek közlekedhetnek. Emellett elrendeli a kedvezőtlenül sok légszennyező anyagot kibocsátó gépjárművek fővárosi használatának szüneteltetését, különösen a dízel üzeműekét.
Igen ezt értem,de akkor most mi van? diesel-nek is van zöld plakketjenem tiltja ki mert nem sárga,de kitiltja mert diesel,na erre kíváncsi leszek,Feriék mit hoznak ki,alkotmányos uton!
2008.12.29. 00:45
kovessyroli írta:MChris írta:
De ha valaki érdeklődik akkor szívesen segítek neki ha gondolja itt van 15km-re tőlem.
Francia papírokkal egyben eladó!
ezt írja
lehet, hogy töbet tudsz, és mégis elbontják?
2008.12.29. 00:59
MChris írta:kovessyroli írta:MChris írta:
Francia papírokkal egyben eladó!
ezt írja
lehet, hogy töbet tudsz, és mégis elbontják?
Simi szerintem arra gondol hogy ennyiért megvenni egyben és szétbontani otthon nem rossz ennyiért. Ha meg engem kérdezel akkor "érdekes" falu (saját tapasztalat) de a lényeg hogy az EON is csak 2 rendőrautó kisérettel megy ki oda.
2008.12.29. 01:04
e39chip írta:http://belsoseg.blog.hu/2008/12/16/nem_tanulunk
2008.12.29. 11:07
admin írta:ZALAN írta:Nem tudom, hogy valakit érdekel-e, de múltkor valaki még például automata váltó problémával küzdött és ez az:
Törött 523
2008.12.29. 11:12
ZALAN írta:admin írta:ZALAN írta:Nem tudom, hogy valakit érdekel-e, de múltkor valaki még például automata váltó problémával küzdött és ez az:
Törött 523
Tényleg Labi! már-már el is felejtettem, de most felhívtam a csókát, és mechanikus szürke bőr belső van benne, igaz nem sport, amilyet szerettél volna, de sajna nem bontja szét a kocsit, csak egyben szeretné eladni. DEazt mondta, hogy ők egy szervíz, és tudna hozni németektől szürke sport belsőt, csak 5-én vissza kell hívni, mert akkor fog vele foglalkozni. Ja és azt mondta, hgoy az nem probléma, ha eddig a kocsi mechanikus volt, és elektromosat akarsz bele tenni, megcsinálják az átalakítást ők is neked, egy 2-3 órás munka az egész. Azt mondta, hogy nem nagy ügy! Szóval, ha még érdekel a cucc hívd fel, mond, hogy egy ismerősöd már érdeklődött, és akkor tudni fogja.
2008.12.29. 11:38