![]() |
2009.09.23. 23:11
petikee írta:Sziasztok!
Eloszor is szeretnek mindenkit udvozolni, mivel uj vagyok a forumon!
A kovetkezo a dilemmam:
Szeretnek venni egy e39-est, meghozza lehetoleg 525d vagy 530d-t, facelift utanit.
Egyelore 2 db-ot lattam, ebbol az mindeketto nagyon szep volt belul, de az egyik lathatoan ossze volt torve eleg csunyan. Most nezegetem a hasznaltauto hirgeteseket es probalok dulore jutni, hogy itthon erdemesebb vagy esetleg nemetorszagban.
Tovabba nem tudom hogy a ketto kozul melyik a jobb (nekem nem igazan szamit az a plusz nehany tiz loero, mer nem szaguldozasra veszem).
Tudnatok abban segiteni, hogy mikre kell odafigyelni a vasarlaskor, miket vizsgaljak meg, kerdezzek meg?
A vasarlasra van 2,5 gurigam, es nem nagyon akarok 200ekm feletti darabot venni (bar nem tudom, hogy ez megbizhatoan hogyan ellenorizheto).
Nagyon tartok attol, hogy megveszem a jarganyt es pillanatok alatt vagyonokat kell koltenem a javitasok sorozatara!!
Naagyon halas lennek barmilyen javaslatra, tippre!!!
2009.09.23. 23:26
ZALAN írta:Mindenkinek ajánlom figyelmébe, aki V8 540i kéziváltós e39-et keres, egy klubtársunk rendkívűl szép, és minden földi jóval felszerelt kocsiját!
.................használtautó...............
és megelőzendő mondom, hogy nem kell beszólni, hogy nem kell 100 helyen beírni, nyugi több helyre nem fogom![]()
2009.09.23. 23:31
jackson írta:petikee írta:Sziasztok!
A kovetkezo a dilemmam:
Szeretnek venni egy e39-est, meghozza lehetoleg 525d vagy 530d-t, facelift utanit.
Egyelore 2 db-ot lattam, ebbol az mindeketto nagyon szep volt belul, de az egyik lathatoan ossze volt torve eleg csunyan. Most nezegetem a hasznaltauto hirgeteseket es probalok dulore jutni, hogy itthon erdemesebb vagy esetleg nemetorszagban.
Tovabba nem tudom hogy a ketto kozul melyik a jobb (nekem nem igazan szamit az a plusz nehany tiz loero, mer nem szaguldozasra veszem).
Tudnatok abban segiteni, hogy mikre kell odafigyelni a vasarlaskor, miket vizsgaljak meg, kerdezzek meg?
A vasarlasra van 2,5 gurigam, es nem nagyon akarok 200ekm feletti darabot venni (bar nem tudom, hogy ez megbizhatoan hogyan ellenorizheto).
Nagyon tartok attol, hogy megveszem a jarganyt es pillanatok alatt vagyonokat kell koltenem a javitasok sorozatara!!
Valódi és nem vissza tekert 200ekm alatti darabot nem fogsz találni magyarországon (ritka mint a fehér holló). Kint vehetsz csak nem gond a regadó mert azzal már kilépünk a pénzügyi keretedből. De ha lenne egy kinti lakcimed akkor már könnyebben megoldhatod a dolgot.
Jackson, aki szerint nehezen teljesithető az álmod (magyar+<200ekm+2,5millió)
2009.09.23. 23:32
jackson írta:petikee írta:Sziasztok!
A kovetkezo a dilemmam:
Valódi és nem vissza tekert 200ekm alatti darabot nem fogsz találni magyarországon (ritka mint a fehér holló). Kint vehetsz csak nem gond a regadó mert azzal már kilépünk a pénzügyi keretedből. De ha lenne egy kinti lakcimed akkor már könnyebben megoldhatod a dolgot.
Jackson, aki szerint nehezen teljesithető az álmod (magyar+<200ekm+2,5millió)
2009.09.23. 23:41
2009.09.23. 23:44
2009.09.23. 23:48
MChris írta:ZALAN írta:Mindenkinek ajánlom figyelmébe, aki V8 540i kéziváltós e39-et keres, egy klubtársunk rendkívűl szép, és minden földi jóval felszerelt kocsiját!
.................használtautó...............
és megelőzendő mondom, hogy nem kell beszólni, hogy nem kell 100 helyen beírni, nyugi több helyre nem fogom![]()
Nem is mert törlöm szó nélkül!
2009.09.24. 00:01
petikee írta:jah es bocsi azt nem mondtam, hogy akar benzinesbe (523,525,528) is benne lennek, ha megbizhatobb, kevesebb a karbantartasi koltseg.
A totalcar nepiteletben most olvastam roluk egy parat es allitolag kimeletes hasznalat mellett a kombinalt fogyasztas is 10l alatt van.
2009.09.24. 07:40
petikee írta:ertem, koszi az eddigi segitseget, igen automatat szeretnek, szoval akkor a 25-ost ajanljatok, ha jol ertem.
mik azok a kritikus jelek, amibol kovetkeztetni lehet a hasznalat es szervizeles/karbantartas minosegere???
Mire figyeljek leginkabb?
Koszi,
--P--
2009.09.24. 09:05
2009.09.24. 11:52
PeterHz írta:Sziasztok!
Több autóm is volt már, leginkább a távol-keletei térségből. Nissan Sunny Coupe GTi, Chevrolet Lacetti. Az első szerelemkocsi volt, a második céges.
Jelen pillanatban, általában egy k*rva nagy kék busszal járok, néha Ikarus néha Volvo.
Nagyon régóta gondolkodom egy saját autó vásárlásáról, és még régebb óta áhítozom egy Bömbi-re, nem a német mivolta miatt, hanem amiatt mert Bömbi.
Tavaly február környékén kezdtem el nézegetni a kocsikat, akkor még e34-ben gondolkodtam, de annyira szakadt volt mindegyik, hogy az borzalmas.
Kis időre alább hagyott a kedvem és biztos voltam benne, hogy itthon nem fogok normális kocsit találni 500.000 ft-ért.
Azóta elgondolkodtam, hogy esetleg hitelben is gondolkodjak ne csak készpénzben.
Gondoltam nézzük egy kicsit fiatalabb kocsit.
Így jutottam el az e39-hez. Tényleg a leggyönyörűbb kasztni a világon örökké, ami az e34-ben is megvolt már.
Ennek a lámpája jobb.
Azzal a segítségkéréssel fordulnék hozzátok, hogy tudnátok mondani bármilyen tippet, hogy mire figyeljek, hol érdemes, egyáltalán érdemes-e itthon E39-et vásárolni, vagy szarrá vannak hajtva.
Egy biztos, 2,5-ös motornál nem akarok nagyobbat, de lehet diesel vagy benzines/gázos is.
Csak pls. help me, hogy ne vegyek hülyeséget.
Nem akarom offolni a topic-ot, gondolom 100-szor volt már ilyen mint én, tehát aki úgy tudd pár infót, az priviben írjon.
Előre is kösz!
2009.09.24. 12:29
jackson írta:Azt remélem, hogy ugyen nem 500eFt-ért keresel E39-et? Mert ott csak totálkárost kapsz. Szerintem minimum 1-1,5mFt kell a kocsi ára és kábé 2-300eFt kell még az átirás első javitandókhoz.
Azt remélem tudod, hogy a Bömbi üzemeltetése komolyabb összegbe kerül. Nekem úgy fogalmazták meg szerelők: évi 100-120eft plusz költség kell rá. És ebben nincs benne a üzemanyag, ablakmosó, motorolaj.
Ez tartalmazza: javitások, gumik, évenkénti ablaktörlő cserék, szervizben anyagok stb.
Amúgy ha ezt az összeget nem rakod bele akkor megbosszulja magát és szar állapotba kerül a kocsi vagy a következő évben a dupláját költheted rá. Tehát Bömbi nem olcsó de cserébe olyat ad amit más nem: nagy sebesség biztonságosan, nagy kanyar sebesség stabilitás, vezetési komfort (nem fáradsz el hosszú úton) stb.
Jackson, aki közli valaminek ára is van
2009.09.24. 12:41
PeterHz írta:jackson írta:Azt remélem, hogy ugyen nem 500eFt-ért keresel E39-et? Mert ott csak totálkárost kapsz. Szerintem minimum 1-1,5mFt kell a kocsi ára és kábé 2-300eFt kell még az átirás első javitandókhoz.
Azt remélem tudod, hogy a Bömbi üzemeltetése komolyabb összegbe kerül. Nekem úgy fogalmazták meg szerelők: évi 100-120eft plusz költség kell rá. És ebben nincs benne a üzemanyag, ablakmosó, motorolaj.
Ez tartalmazza: javitások, gumik, évenkénti ablaktörlő cserék, szervizben anyagok stb.
Amúgy ha ezt az összeget nem rakod bele akkor megbosszulja magát és szar állapotba kerül a kocsi vagy a következő évben a dupláját költheted rá. Tehát Bömbi nem olcsó de cserébe olyat ad amit más nem: nagy sebesség biztonságosan, nagy kanyar sebesség stabilitás, vezetési komfort (nem fáradsz el hosszú úton) stb.
Jackson, aki közli valaminek ára is van
Kosz a gyors reakciot. Febr. Kornyeken 500.000 ft-m volt. Akkor annak az arkategorianak megfelelo e34-est kerestem. Sikertelenul.
Termeszetesen most tobbet szanok ra. Nagyobb onresz, kisebbresz hitel.
1,5 m-nal megallnekk. Es tudom, hogy elso szerviz tetemes. Es vigyazok is a kocsira.
A Bömbi kenyelmet, futomuvet, sportossagat, eleganciajat, teljesitmenyet imadom, es ezert evi fentartasi koltseget vallalok. Kulonben is egy 10-12 eves kocsinal ezt kell is.
Azert jonne jol a segitseg, hogy ha mas nem ennyire autoszereto mint en.
hogy mire kell figyelni. Mennyire tekerik vissza a km-t. (autoker. Szoba se jon)
stb.
Tenyleg 2,5 nagyobb moci nem kell.
És bár szerintem egy kocsi alapvetoen benzines, a diesel uzemut se vetem meg.
2009.09.24. 12:45
tbi01 írta:petikee írta:jah es bocsi azt nem mondtam, hogy akar benzinesbe (523,525,528) is benne lennek, ha megbizhatobb, kevesebb a karbantartasi koltseg.
A totalcar nepiteletben most olvastam roluk egy parat es allitolag kimeletes hasznalat mellett a kombinalt fogyasztas is 10l alatt van.
Azért erre a 10 liter alatti dumára ne vegyél be mérget.
Amúgy van üzemanyag fogyasztásos topic, ott utánna olvashatsz
2009.09.24. 13:07
PeterHz írta:Sziasztok!
Több autóm is volt már, leginkább a távol-keletei térségből. Nissan Sunny Coupe GTi, Chevrolet Lacetti. Az első szerelemkocsi volt, a második céges.
Jelen pillanatban, általában egy k*rva nagy kék busszal járok, néha Ikarus néha Volvo.
Nagyon régóta gondolkodom egy saját autó vásárlásáról, és még régebb óta áhítozom egy Bömbi-re, nem a német mivolta miatt, hanem amiatt mert Bömbi.
Tavaly február környékén kezdtem el nézegetni a kocsikat, akkor még e34-ben gondolkodtam, de annyira szakadt volt mindegyik, hogy az borzalmas.
Kis időre alább hagyott a kedvem és biztos voltam benne, hogy itthon nem fogok normális kocsit találni 500.000 ft-ért.
Azóta elgondolkodtam, hogy esetleg hitelben is gondolkodjak ne csak készpénzben.
Gondoltam nézzük egy kicsit fiatalabb kocsit.
Így jutottam el az e39-hez. Tényleg a leggyönyörűbb kasztni a világon örökké, ami az e34-ben is megvolt már.
Ennek a lámpája jobb.
Azzal a segítségkéréssel fordulnék hozzátok, hogy tudnátok mondani bármilyen tippet, hogy mire figyeljek, hol érdemes, egyáltalán érdemes-e itthon E39-et vásárolni, vagy szarrá vannak hajtva.
Egy biztos, 2,5-ös motornál nem akarok nagyobbat, de lehet diesel vagy benzines/gázos is.
Csak pls. help me, hogy ne vegyek hülyeséget.
Nem akarom offolni a topic-ot, gondolom 100-szor volt már ilyen mint én, tehát aki úgy tudd pár infót, az priviben írjon.
Előre is kösz!
2009.09.24. 13:49
strobi írta:tbi01 írta:petikee írta:jah es bocsi azt nem mondtam, hogy akar benzinesbe (523,525,528) is benne lennek, ha megbizhatobb, kevesebb a karbantartasi koltseg.
pedig hihető illetve mérhető adat...
2009.09.24. 17:45
lepke írta:strobi írta:tbi01 írta:petikee írta:jah es bocsi azt nem mondtam, hogy akar benzinesbe (523,525,528) is benne lennek, ha megbizhatobb, kevesebb a karbantartasi koltseg.
pedig hihető illetve mérhető adat...
Helo
A Gyári fogyasztás ÚJ kocsira van mérve
nem 10-éves re
üdv zoli
2009.09.24. 19:02
normál használat
2009.09.24. 19:05
simi64 írta:normál használat
És tűzök még mellé ilyeneket is, úgysem sokáig marad ez sem:
![]()