![]() |
2008.04.23. 20:04
2008.04.23. 21:16
party írta:Sajna nincs több ennek a havernak van bontva egy 528 , abból sikerült beszereznem. Most a bőr belsőt akarja rámtukmálni occsó pénzért. Ezzel kapcsolatban kérdezném,eredet vizsgán azt mondták az ülések alján van vmi cetli amin kódszám alapján tudják azonositani,ahoz az autóhoz tartozik-e. Ha belerakom a másik autoét, az gáz lessz köv eredet vizsgán?? pl ha a másik autó "mondjuk meleg"? Nemtom csak kérdem! Vki tudja esetleg?
2008.04.23. 21:22
party írta:Sajna nincs több ennek a havernak van bontva egy 528 , abból sikerült beszereznem. Most a bőr belsőt akarja rámtukmálni occsó pénzért. Ezzel kapcsolatban kérdezném,eredet vizsgán azt mondták az ülések alján van vmi cetli amin kódszám alapján tudják azonositani,ahoz az autóhoz tartozik-e. Ha belerakom a másik autoét, az gáz lessz köv eredet vizsgán?? pl ha a másik autó "mondjuk meleg"? Nemtom csak kérdem! Vki tudja esetleg?
2008.04.23. 22:45
2008.04.24. 17:35
2008.04.24. 21:14
kovessyroli írta:1996.09-havi 525 tds automata sedanhoz keresek az etk-ban hátsó kerékhez abs sensort, mert az enyémen sajnos tönkre ment.![]()
akinek a keresésben nagyobb tapasztalat van, kérem segítsen, mert nem találom sehol.![]()
ESETLEG HA VALAKINEK LENNE ILYEN SENSOR AKÁR HASZNÁLT, AKÁR ÚJ (DE JÓ ÁRON) , AKKOR LEGYEN KEDVES, KÖZÖLJE VELEM:
2008.04.24. 22:18
kovessyroli írta:1996.09-havi 525 tds automata sedanhoz keresek az etk-ban hátsó kerékhez abs sensort, mert az enyémen sajnos tönkre ment.![]()
akinek a keresésben nagyobb tapasztalat van, kérem segítsen, mert nem találom sehol.![]()
ESETLEG HA VALAKINEK LENNE ILYEN SENSOR AKÁR HASZNÁLT, AKÁR ÚJ (DE JÓ ÁRON) , AKKOR LEGYEN KEDVES, KÖZÖLJE VELEM:
2008.04.25. 17:23
2008.04.25. 17:26
party írta:Hali. Ha ez az üléscetlis dolog így van akkor hurrá, és köszi!A kérdésem márcsak az hogy az ajtó kárpit cserénél,lekell venni az akku sarut, vagy nem nyílik ki a "lufi"? Mert a kormánynál le kell ha jól toom?! Köszi.
2008.04.25. 17:42
vaszarig írta:kovessyroli írta:1996.09-havi 525 tds automata sedanhoz keresek az etk-ban hátsó kerékhez abs sensort, mert az enyémen sajnos tönkre ment.![]()
Heli!
Lehet én tudok segíteni neked! Melyik oldali kéne? Megkérdezem a srácokat, hogy van-e nekik, és mi pénz!
2008.04.25. 18:16
2008.04.25. 19:55
kovessyroli írta:vaszarig írta:kovessyroli írta:1996.09-havi 525 tds automata sedanhoz keresek az etk-ban hátsó kerékhez abs sensort, mert az enyémen sajnos tönkre ment.![]()
Heli!
Lehet én tudok segíteni neked! Melyik oldali kéne? Megkérdezem a srácokat, hogy van-e nekik, és mi pénz!
hali.
én úgy tudom, hogy az első is egyformák, és a hátsók között sincs különbség, viszont az első a hátsótól különbözik.
egyébként a jobb hátsóm rossz, tehát jobb hátsó kellene.
plusz a facelift előtti normál első lámpához lenne szükségem arra a gumi harangra, ami a porvédő szerepét tölti be, mert az enyém szakadt.
köszi.
roland
2008.04.25. 20:16
Bömbölőnek biztos van törött lámpája. Miért nem kérdezed meg?vaszarig írta:kovessyroli írta:vaszarig írta:kovessyroli írta:1996.09-havi 525 tds automata sedanhoz keresek az etk-ban hátsó kerékhez abs sensort, mert az enyémen sajnos tönkre ment.![]()
Heli!
hali.
én úgy tudom, hogy az első is egyformák, és a hátsók között sincs különbség, viszont az első a hátsótól különbözik.
plusz a facelift előtti normál első lámpához lenne szükségem arra a gumi harangra, ami a porvédő szerepét tölti be, mert az enyém szakadt.
köszi.
roland
15ezer pénzt mondtak az ABS sensorra, a gumiharangra meg azt mondta cimbi, hogy nem tudja, ha van neki törött lámpája, akkor van, ha nincs, akkor az épről nem veszi le!
2008.04.25. 22:35
vaszarig írta:kovessyroli írta:vaszarig írta:kovessyroli írta:1996.09-havi 525 tds automata sedanhoz keresek az etk-ban hátsó kerékhez abs sensort, mert az enyémen sajnos tönkre ment.![]()
Heli!
hali.
köszi.
roland
15ezer pénzt mondtak az ABS sensorra, a gumiharangra meg azt mondta cimbi, hogy nem tudja, ha van neki törött lámpája, akkor van, ha nincs, akkor az épről nem veszi le!
2008.04.26. 08:16
kovessyroli írta:vaszarig írta:kovessyroli írta:vaszarig írta:kovessyroli írta:1996.09-havi 525 tds automata sedanhoz keresek az etk-ban hátsó kerékhez abs sensort, mert az enyémen sajnos tönkre ment.![]()
Heli!
hali.
köszi.
roland
köszi, ez használt vagy új?
az újra mondatk nekem 20-at, de most kicsit kimerültem anyagilag, úgyhogy ez is horror.
viszont legalább próbáljunk meg bizniszelni egy kicsit: nekem van az a hidraulikus motortartóm bakom, ami 30d-hez való.
nem tudunk valahogy közös nevezőre jutni a két alkatrész között?
2008.04.26. 16:16
2008.04.26. 17:24
2008.04.26. 18:14
2008.04.26. 18:36
Én úgy hallottam hogy nem lehet.De ha netán lehetne akkor is brutális költség lennesxoe írta:Azt szeretném kérdezni, hogy valaki csinált-e már ilyet vagy lehetséges-e, hogy manuális klímás gépből digitklímásat csináljak? Ha igen, akkor kb mennyibe fáj ez a mutatvány?
2008.04.26. 23:12