Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Üzemanyag fogyasztás.

2011.09.07. 21:36

szekeres írta:Az mekkora, hogy megtudják , hogy emelik a benzint, elmennek tankolni a suzukival, ami 35l es tank. : Majd a kűtra érve kérdezik, itt mennyi a benya? Mondja a kutas.. erre a BUZUKIS: áá, az drága, elmegy egy másik kutra, ahol olcsóbb 1 forintal és teletankol.
ezáltal megspórolt 7 Ft-os emelés előtt 210-250Ft ot és elautózott 1000Ft ot.!!! :D

Tegnap Vp-ben elfogyott a 95-ös! Kannával mentek az emberek. Mi van itt?

És emelik novembertől a jövedéki adót, a gázolaj +7 Ft lesz állítólag?

2011.09.07. 22:08

LeviM5 írta:És emelik novembertől a jövedéki adót, a gázolaj +7 Ft lesz állítólag?

Helló

+17Ft.lesz a gázolaj árának emelése, mert 13Ft.-tal emelik a jövedéki adóját + érre még rájön az ÁFA-is.

üdv:atiotezer

2011.09.08. 06:11

atiotezer írta:
LeviM5 írta:És emelik novembertől a jövedéki adót, a gázolaj +7 Ft lesz állítólag?

Helló

+17Ft.lesz a gázolaj árának emelése, mert 13Ft.-tal emelik a jövedéki adóját + érre még rájön az ÁFA-is.

ennyi több a diesel 8O nem bánom hogy a benyáét nem emelik :D

2011.09.08. 18:02

MChris írta:
atiotezer írta:

Helló

Azért azt megemlíteném, hogy a gázolaj jövedéki adójának emelése a benzineseket ugyanolyan szarul érinti:
Gondoljatok csak bele: a traktor, a kombájn, a kamion, a busz... :arrow: a kenyér, a sör ára, stb stb. :(
Annyi lesz, mint a benzin :!:
El is megyek innen!
...mondjuk Ausztriába. :oops:

2011.09.08. 20:47

simi64 írta:
MChris írta:
atiotezer írta:

Helló

Azért azt megemlíteném, hogy a gázolaj jövedéki adójának emelése a benzineseket ugyanolyan szarul érinti:
Gondoljatok csak bele: a traktor, a kombájn, a kamion, a busz... :arrow: a kenyér, a sör ára, stb stb. :(
Annyi lesz, mint a benzin :!:
El is megyek innen!
...mondjuk Ausztriába. :oops:

Benzinkút a közelben: :wink:

Gewerbepark 33
7471? Rechnitz
Ausztria

2011.09.10. 15:25

Debrecen-Solymár-Debrecen kiruccanás során: 9,2l/100km. 150-es átlag tempo és egy kis Pest, de nem volt nagy forgalom.

2011.09.10. 21:30

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Kép
Ez vegyes használat, de nem túl durván, inkább normális autózással...
Nem sok lehetett már benne,de még ment... :franko:
Egyébként hallotatok már az hidrogén generátorról? :roll:

2011.09.11. 08:07

party írta:Kép
Kép

És hol volt tegnap 7 fok?

A másik kérdést már fel sem merem tenni, miszerint milyen autóról van szó?

2011.09.11. 09:01

Imco írta:
Kép

Szibéria,514d :D

2011.09.11. 13:49

Padre540 írta:
Imco írta:
Kép

Szibéria,514d :D

:lol: Nos az igazság az ,hogy ez még idén tavasszal volt, és a gyári téli kerekekkel....nyárival kb fél literrel több...viszont a kép inkább a "kiakadt" műszer miatt készült... :bmw

ja és 25d-ről lévén szó..
A kérdésem erre irányult, valaki? tapasztalat?
http://www.hidrohybrid.hu/index.htm

2011.09.15. 18:17

Az elmúlt év átlaga:

~20.500 km

(60% Budapest, a maradék autópálya és egy kis autóút)

kb. 2300 liter benzin fogyott, átlag 11,39 l/100km

2011.09.16. 17:42

Nyári átlagom: 14,5l/100km. Na ja olyan szép hangja van a viszkónak mindig 2-3000rpm-en gyorsultam zümmögve.

Jackson, aki taposta neki és nézte jéé 40 fok és "alig megyen" van lassabban kéne menni, mert bent ugyan 25fok de pisti bácsi nem klímásba jön szembe

2011.09.17. 23:18

Miután kicseréltem az adagolót, már melegen is indul az autóm, de a fogyasztás is jobb lett.
Budapest-Katowice 480km, átlag 6,4l/100km. Sebesség max.110-120km/h, pályán 140-145km/h. Ebből csak 90km autópálya, a többi országút és lakott település, sok hegyi szerpentinnel.( Budapest-Parassapusta-Banska Bystrica-Zilina-Bielsko Biala-Katowice).

Ami meglepő, hogy kicsit elszámoltam magam, így visszafelé 440kg terheléssel jöttem. Gondoltam ez majd +1,5liter körüli töblet. Hát nem! Visszafelé ugyanaz az utvonal 5,7l/100km. Igaz a súly miatt nem voltak olyan kigyorsítások, mint odafelé, max.limit pályán 130km/h, azon kívül 100-110km/h.
Szerintem ez már jó fogyasztás! (a régihez képest mindenképp!!! :lol: )

2011.09.17. 23:22

kiara írta:Miután kicseréltem az adagolót, már melegen is indul az autóm, de a fogyasztás is jobb lett.
Budapest-Katowice 480km, átlag 6,4l/100km. Sebesség max.110-120km/h, pályán 140-145km/h. Ebből csak 90km autópálya, a többi országút és lakott település, sok hegyi szerpentinnel.( Budapest-Parassapusta-Banska Bystrica-Zilina-Bielsko Biala-Katowice).

Ami meglepő, hogy kicsit elszámoltam magam, így visszafelé 440kg terheléssel jöttem. Gondoltam ez majd +1,5liter körüli töblet. Hát nem! Visszafelé ugyanaz az utvonal 5,7l/100km. Igaz a súly miatt nem voltak olyan kigyorsítások, mint odafelé, max.limit pályán 130km/h, azon kívül 100-110km/h.

Katowice 200m-rel magasabban van mint Pest...

2011.09.17. 23:29

nyári: 530iA 170e a motorban. 12,9l Budapest-rövid távok. Budapest-Wien: végig pálya. 8,4l tempomat 135km/h. Computer szerint, de utána számoltam és stimmelnek.

2011.09.17. 23:33

204d1 írta:
kiara írta:Miután kicseréltem az adagolót, már melegen is indul az autóm, de a fogyasztás is jobb lett.

Igazad van, nem nagy a szintkülönbség, viszont oda el kell jutni. :lol: :lol: Fel a hegyre, aztán le - és lőn Katowice! :D Turcek- Martin - Zvolen - Cieszyn 150km tiszta hegy, alig van benn 2-3db 1km-es szakasz ami egyenes. Ott szoktam felébredni, imádom azt a részt!

2011.09.18. 08:15

204d1 írta:

:franko: :lol: :lol:

2011.09.18. 22:08

Első mérés: 280 km csellengés jobbra - ballra: tankolás szerint 6,4.
Most egy kis pihentető autópályázás után 5,6-on áll a BC (360 km, ennek fele autópálya - tempomat 140-re akasztva). Ezen a héten sokat fogok vele a városban futkározni, majd hazafelé Csehiből újra telitankolom. Most még 870 km-t ír ki a BC, lehet, ki is bírja Sk-ig:)

2011.09.20. 22:18

Helo
Kész lett a kocsi a mai napon és Budapestről hazafelé jövet lenulláztam a FOGYIT
Csak óvatosan lehet vele közlekedni 2000- kilométert ezért nem nyomtam neki, a max tempó 145 km/ó autópályán
Ezt be is tartottam

Kép

2011.09.20. 22:26

lepke írta:Helo
Kész lett a kocsi a mai napon és Budapestről hazafelé jövet lenulláztam a FOGYIT
Csak óvatosan lehet vele közlekedni 2000- kilométert ezért nem nyomtam neki, a max tempó 145 km/ó autópályán
Ezt be is tartottam

Kép

Hengerfejtömítést akarok cserélni!
Disznóóó!!!
Ilyenkor nem szégyenled egy kicsit magad, mikor feltöltöd :?:
:franko:
Hozzászólás küldése

VigLink badge