Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Szofita LED-es

2012.06.08. 21:16

sziasztok!

körhelyzetjelző sárgás fényének xenon hatásúvá tételére milyen márkájú izzószettet javasoltok? (ezt be szépen megfogalmaztam...)

gyári xenon-os az autóm és szerintem nem szép, hogy a helyzetjelzők körülötte sárgán világítanak. vaterán láttam egy-két félét, de nem tudom, hogy melyikbe érdemes pénzt feccölnöm.

köszi előre is! :)

2012.06.08. 22:02

aaandraaas írta:sziasztok!

körhelyzetjelző sárgás fényének xenon hatásúvá tételére milyen márkájú izzószettet javasoltok? (ezt be szépen megfogalmaztam...)

gyári xenon-os az autóm és szerintem nem szép, hogy a helyzetjelzők körülötte sárgán világítanak. vaterán láttam egy-két félét, de nem tudom, hogy melyikbe érdemes pénzt feccölnöm.

Szia!

Gondolom ezt keresed, ha igen dobj egy pü-t.

Kép

2012.06.08. 22:28

jlaci74 írta:
aaandraaas írta:sziasztok!

Szia!

Gondolom ezt keresed, ha igen dobj egy pü-t.

Kép

Pontosan! Köszi! :)

2012.09.04. 09:28

sziasztok.

tudna nekem valaki abban segíteni, hogy az én autóm can bus rendszerű vagy nem?
1997 528i touring.

köszi előre is.

beletettem sima ledes szofitát és jól működik.

2012.09.04. 12:54

Toffi88 írta:sziasztok.

tudna nekem valaki abban segíteni, hogy az én autóm can bus rendszerű vagy nem?
1997 528i touring.

köszi előre is.

beletettem sima ledes szofitát és jól működik.

Írd be az adatlapodra!

Szerintem...

2012.09.15. 19:58

szekeres írta:
Padre540 írta:
adam001 írta:Üdv mindekinek ma volt egy kis időm úgy hogy megtörtént a KENNZEICHEN FACELIFT

AMit installáltam:

2,5 Watt jégFehér Sofita 39mm 16 SMD LED
Led típus: 3020 SMD
Led: 16 db
Szín: Fehér (~6000K)
méretek: hosszúság: 39mm X szélesség:16mm
Súly: 2 gramm
Fényerő: ~160 lm

AZ eredmény a képeken látható tényleg brutál fényű és nagyon szép hideg fénye van, 2000 ft volt a kettő,BC nem jelez izzóhibát..

Kép

Kép
Kép

Ezzel egy bajom van,de ez csak az Én véleményem,nem akarlak megsérteni.Láttam már ilyet,azt hittem valaki szembe jön velem,majdnem elrántottam a kormányt. :D Amit jlacitól vettem itt a fórumon,az számomra pont megfelelő.
De persze ízlések és pofonok! :franko:

Üdv!
Nekem is ilyen van, tökéletes és a leírtakkal egyező a minősége. Nekem postázva volt 2200-2300Ft.

Sziasztok engemet is érdekelne honnan rendeltétek? :franko:

Re: Szofita LED-es "izzó"

2012.09.16. 17:46

buffi írta:
szekeres írta:
Padre540 írta:
adam001 írta:Üdv mindekinek ma volt egy kis időm úgy hogy megtörtént a KENNZEICHEN FACELIFT

AMit installáltam:

AZ eredmény a képeken látható tényleg brutál fényű és nagyon szép hideg fénye van, 2000 ft volt a kettő,BC nem jelez izzóhibát..

Kép

Kép
Kép

Ezzel egy bajom van,de ez csak az Én véleményem,nem akarlak megsérteni.Láttam már ilyet,azt hittem valaki szembe jön velem,majdnem elrántottam a kormányt. :D Amit jlacitól vettem itt a fórumon,az számomra pont megfelelő.

Üdv!
Nekem is ilyen van, tökéletes és a leírtakkal egyező a minősége. Nekem postázva volt 2200-2300Ft.

Én vatera...

2012.09.18. 08:30

Ti mit neveztek ajtókárpit világításnak? Több kommentben is előfordult. Esetleg erről kép?

2012.09.18. 10:22

csiatt írta:Ti mit neveztek ajtókárpit világításnak? Több kommentben is előfordult. Esetleg erről kép?

ami az ajtók aljában van és talajt világítja meg

2012.09.18. 10:37

csiatt írta:Ti mit neveztek ajtókárpit világításnak? Több kommentben is előfordult. Esetleg erről kép?

Kép

2012.09.18. 13:16

Ja ok! Én tócsa-lámpának hívom. Azt hittem létezik valami belső kilics design megvilágítás is extraként.
Amúgy ezek gyárilag ilyen hidegfehérek, mint a képen, vagy az enyémben az előző tulaj kicsrélte, mert pont ilyen hidegfehér, nem meleg.

MChris írta:

2012.09.18. 13:24

csiatt írta:Ja ok! Én tócsa-lámpának hívom. Azt hittem létezik valami belső kilics design megvilágítás is extraként.
Amúgy ezek gyárilag ilyen hidegfehérek, mint a képen, vagy az enyémben az előző tulaj kicsrélte, mert pont ilyen hidegfehér, nem meleg.

MChris írta:

Itt már pár klubtag csinált kilincs design-t is, de ahhoz faragni kell!

2012.09.19. 06:16

simi64 írta:
csiatt írta:Ja ok! Én tócsa-lámpának hívom. Azt hittem létezik valami belső kilics design megvilágítás is extraként.

MChris írta:

Itt már pár klubtag csinált kilincs design-t is, de ahhoz faragni kell!

nem kell mert van gyári kilincs is,pl xenon kocsijában...

2012.10.05. 00:33

adam001 írta:
buffi írta:
szekeres írta:
Padre540 írta:

AMit installáltam:

Kép

Kép
Kép

Üdv!

Én vatera...

http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_f ... 02272.html

Fórum tagoknak 600 Ft/db-ja ;)

2012.10.05. 08:36

balazska21 írta:

Olvasom, hogy ezeket te gyártod : " Közvetlenül a gyártótól, .... "
Kérdésem, hogy a CAN-BUS kompatibilitást hogyan oldottad meg?

2012.10.05. 08:50

jlaci74 írta:
balazska21 írta:

Olvasom, hogy ezeket te gyártod : " Közvetlenül a gyártótól, .... "
Kérdésem, hogy a CAN-BUS kompatibilitást hogyan oldottad meg?

Nem én gyártom, a gyártótól rendelem külföldről.
Can-Bus-os rendszerben még nem volt lehetőségem kipróbálni, elvileg ezek már nem írnak rá hibát, de erre sajnos nem tudok biztos választ adni. Ha mégsem jó vissza adom az árát.

2012.10.20. 12:45

Sziasztok!

Hogyan lehet kiszedni okosan a térkép olvasólámpát és a C oszlopi utastérvilágitást?
Ezekre a helyekre jó a sima LED sofita is nem kell canbus-os?

2012.10.20. 12:55

perobesz525tds írta:Sziasztok!

Hogyan lehet kiszedni okosan a térkép olvasólámpát és a C oszlopi utastérvilágitást?
Ezekre a helyekre jó a sima LED sofita is nem kell canbus-os?

Kép

2012.11.01. 12:24

Beraktam a belsőtér világítások helyére a LED sofitákat.
Vmiért lekapcsolás után nagyon halványan látom a Ledeket minden izzónál.Ha kulcs kivesz,kocsi bezár akkor is!!!
Az lehet hogy nem 1000x forintos darabáron vettem és ez ilyen???

2012.11.03. 15:01

szia.

nem lehetséges, hogy a te autód akkor canbus rendszerű?
Hozzászólás küldése

VigLink badge