Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Üzemanyag fogyasztás.

2011.06.27. 21:39

Helo
A nagy átlag fogyim felszaladt 6,8 literre
No de miért :?: :?: :?: :?: Fővárosból kijövet a megszokott tempóban haladva útólért egy E60-as
én kimentem a lassú jármű sávba hogy had menjen ( mivel ) kollega és márkatárs biztosan siet
DE nem akart elmenni... villantott hogy maradhatok nyugodtan a gyors sávban
Nekem se kellett több
Gyors titkos menü nyomkodás és megkerestem a vízhőfok kijelzőt és egy mozdulattal BEKÖTÖTTEM magamat a két utasomat is felszólítottam hogy használják az övet
Padlón mentünk mind a ketten ahol csak lehetett egyszer Ő ment elől egyszer ÉN. Akkor láttam csak hogy E61-es 35dezső
Mezőkövesdnél elköszöntünk egymástól
A többi közlekedőnek MI járhatott a fejében mikor elsuhantunk mellettük :?: :?: :?: :?:
Csak hogy maradjunk a topik lényegénél 6.8 liter

2011.06.27. 22:56

Zoli! Ha lehet 200 alatt használd az övet, fölötte nyugodtan kikapcsolhatod! :lol:

a fogyi meg szégyen, hogy ilyen magas! :lol:

2011.06.27. 23:02

Labi írta:Zoli! Ha lehet 200 alatt használd az övet, fölötte nyugodtan kikapcsolhatod! :lol:

Helo
Ez lehet hogy a két első féktárcsába került :evil:
olyan szép LILA színűek lettek
Egy másik topikba majd felrakom a képeket

2011.06.27. 23:09

lepke írta:
Labi írta:Zoli! Ha lehet 200 alatt használd az övet, fölötte nyugodtan kikapcsolhatod! :lol:

Helo
Ez lehet hogy a két első féktárcsába került :evil:
olyan szép LILA színűek lettek
Egy másik topikba majd felrakom a képeket

hát igen Úri huncutság ez a 35 dénes :lol:

2011.06.28. 11:25

tbi01 írta:Tudom, hogy nem mérvadó,de tegnap kíváncsiságból megcsináltam.
Gödöllőről Pestlőrincre, az M0-on. Bc lenullázva, a tempó szigorúan
a megengedett 110 km/h, tempomat bekapcs.
A fogyi 4.1 L.
De ki a tök képes így közlekedni :?: :?: :?: :?: :D

Én is tudok 4-es alatti fogyit csinálni 540-el ás bármikor reprodukálom. :D

Gödöllői M3 tetejére megérkezünk 200-al majd megnyomom a nullázó gombot és a lejtő alján leolvassuk miközben motorfék (lekapcsolt injektorral) lassulunk.

Jackson, aki szerint tankolástól tankolásig kéne mérni mert az a mérvadó. Elvégre a kúttól is el kell indulni gáz adással :lol:

2011.06.28. 17:43

Rjani530d írta:
PeterE39 írta:Horvát nyaralás, 523ia, 5 fő, tetőbox, klíma:
1857 km
180.46 l
10.29 l/100km

Ez nálam 10 alatt van! :lol:

Ez a végeredmény még mindig nem passzol. Ahhoz 186 liternek el kellett volna fogyni, akárhogyis nézem :lol:

2011.06.28. 18:35

jackson írta:
A fogyi 4.1 L.

Gödöllői M3 tetejére megérkezünk 200-al majd megnyomom a nullázó gombot és a lejtő alján leolvassuk miközben motorfék (lekapcsolt injektorral) lassulunk.

Jackson, aki szerint tankolástól tankolásig kéne mérni mert az a mérvadó. Elvégre a kúttól is el kell indulni gáz adással :lol:

:D :D :D :D De hogy reprodukálod Gödöllőtől hazáig???? :D :D :D :D
Nincs végig lejtőőőőőőőőőőőőőő :nyelves:

2011.06.29. 08:16

tbi01 írta:
jackson írta:
A fogyi 4.1 L.

Már bocs de ő is a pályán nullázta és utánna leolvasta a pályán mennyit fogyaszt. Csak ennek semmi köze a kúttól kútig eredményhez. Vagy akár a srácok által beirta Bp.-Horváto. és vissza cirka 2ekm átlaghoz.

2011.06.29. 08:52

Rjani530d írta:
Rjani530d írta:
1857 km
180.46 l
10.29 l/100km

Ez a végeredmény még mindig nem passzol. Ahhoz 186 liternek el kellett volna fogyni, akárhogyis nézem :lol:

Régen volt ez az osztás szorzás az iskolában :D
Tehát 9,72l/100km

2011.06.29. 09:31

Utolsó 1050 KM 6,8 :oops:

2011.06.29. 09:33

e39chip írta:Utolsó 1050 KM 6,8 :oops:

Utolsó???? Miért ledobod a szakadékba a vasat? :D

2011.06.29. 09:49

LeviM5 írta:

Igen, mert nem is tudom, hogy mikor jártam utoljára benzinkút felé :oops:

2011.06.30. 00:26

e39chip írta:
LeviM5 írta:

Igen, mert nem is tudom, hogy mikor jártam utoljára benzinkút felé :oops:

Csinálj már egy normális avatart!

2011.06.30. 14:07

szekeres írta:
Rjani530d írta:
1857 km
180.46 l
10.29 l/100km

MEnnyivel mentél? NEkem ugyan iyen táv 9-9.5 ből megvan. 150pályán.

Látod?
A Metabond.... :mrgreen:

2011.06.30. 19:51

jackson írta:
tbi01 írta:
jackson írta:
A fogyi 4.1 L.

Már bocs de ő is a pályán nullázta és utánna leolvasta a pályán mennyit fogyaszt. Csak ennek semmi köze a kúttól kútig eredményhez. Vagy akár a srácok által beirta Bp.-Horváto. és vissza cirka 2ekm átlaghoz.

Persze, hogy semmi köze a valós átlaghoz. Azzal kezdtem a hozzászólást, hogy
nem mérvadó!! Csak még soha sem néztem meg, mennyit mutatna ilyen körülmények
között. Poén kedvéért, vagy csak érdekességnek jó volt.
Amúgy a hosszútávú átlagomat már leírtam sok oldallal ezelőtt.
Az sem sok :D :D :D :D :D :D :D
Üdv Tbi!

2011.06.30. 21:43

Sziasztok lehetséges az hogy 10000Ft-ért tankoltam eddig elmentem 160km-rt és a colompoló cúter kiír még 206km-t ezt ritka, közepes, városi forgalomban ahol lehetett csak fújtam a gázpedált,ahol lehetett menni 90 el városon kívűl én ott mentem 70 el,iszonyatosan óvatosan ahol tudtam csak vízszintes szakaszokon ,nem is padlóztam sehol,szinte irreálisan óvatosan nyomtam a gázt gyorsításoknál is,tehát alapjáraton jártam mindenhol.Amit kiír a számítógép annak lehet hinni?Átlagfogyasztásnak is?

Megmondom őszintén csak azért csinálom ,mert az autót most vettem,és eléggé baszogatnak a fogyasztás miatt,nem mintha érdekelne,mert ezt a távot lenyomom,és onnantól kezdve legyintek rá,kit érdekel,ki mit mond.csak elvileg lehet olyan 7.5 fogyasztásom???????????ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mert akkor csókolgatom addig ameddig a festék le nem kopik róla 8O 8O

528 Manuális

2011.06.30. 22:19

denny19 írta:Sziasztok lehetséges az hogy 10000Ft-ért tankoltam eddig elmentem 160km-rt és a colompoló cúter kiír még 206km-t ezt ritka, közepes, városi forgalomban ahol lehetett csak fújtam a gázpedált,ahol lehetett menni 90 el városon kívűl én ott mentem 70 el,iszonyatosan óvatosan ahol tudtam csak vízszintes szakaszokon ,nem is padlóztam sehol,szinte irreálisan óvatosan nyomtam a gázt gyorsításoknál is,tehát alapjáraton jártam mindenhol.Amit kiír a számítógép annak lehet hinni?Átlagfogyasztásnak is?

Megmondom őszintén csak azért csinálom ,mert az autót most vettem,és eléggé baszogatnak a fogyasztás miatt,nem mintha érdekelne,mert ezt a távot lenyomom,és onnantól kezdve legyintek rá,kit érdekel,ki mit mond.csak elvileg lehet olyan 7.5 fogyasztásom???????????ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mert akkor csókolgatom addig ameddig a festék le nem kopik róla 8O 8O

528 Manuális

Hello

Városban(ez is távolság,és forgalom függő) nyáron: ~8-9L
Városon kívül: ~7,5-8,5L

2011.07.01. 19:55

jlaci74 írta:
szekeres írta:
Rjani530d írta:
1857 km
180.46 l
10.29 l/100km

MEnnyivel mentél? NEkem ugyan iyen táv 9-9.5 ből megvan. 150pályán.

Látod?
A Metabond.... :mrgreen:

NA erről majd beszélünk... !!

2011.07.04. 23:14

denny19 írta:Sziasztok lehetséges az hogy 10000Ft-ért tankoltam eddig elmentem 160km-rt és a colompoló cúter kiír még 206km-t ezt ritka, közepes, városi forgalomban ahol lehetett csak fújtam a gázpedált,ahol lehetett menni 90 el városon kívűl én ott mentem 70 el,iszonyatosan óvatosan ahol tudtam csak vízszintes szakaszokon ,nem is padlóztam sehol,szinte irreálisan óvatosan nyomtam a gázt gyorsításoknál is,tehát alapjáraton jártam mindenhol.Amit kiír a számítógép annak lehet hinni?Átlagfogyasztásnak is?

528 Manuális

Szia.

Teljesen reális. :D Nekem ugyan úgy 28i -vel a nagy átlagom 8,1l/100. Ebben van város, közút, autópálya, gyors, lassú menet is, mikor milyen kedvem van. Ha nagyon nyomom akkor 9,5-10l az átlag, ha spórolok, akkor 7-7,5.

Tényleg. Most cseréltem papucsokat az autón, az eddigi 225 -ös gumikat felváltotta elől egy 235-ös, hátul egy 255-ös. Mindennel számoltam, csak a fogyival nem. Mekkora fogyasztás növekedésre számíthatok? Van valakinek erről tapasztalata? Úgy voltam vele, hogy ha ismerős az E46 316i -vel szépen elmegy a 245 -ös gummákon, és állítása szerint nem nőtt a fogyija, akkor csak a 28i -nek se lesz sok ez a szélesség, és nem fog erőlködni a kasztni mozgatásával. Vagyis ha erőlködne, akkor az elég ciki lenne. Csak azért, mert ma azzal jöttek, hogy így kb. 1.5l-el eszik majd többet a gép, és piszok lomha lesz, mert kevés az a 200 ló ehhez a mérethez. :roll:

2011.07.05. 07:33

MPowerPH írta:így kb. 1.5l-el eszik majd többet a gép, és piszok lomha lesz, mert kevés az a 200 ló ehhez a mérethez. :roll:

Szerintem elég 200 paci ez E39 hasznihoz. Most attól függ gyorsulási versenyeken indulsz-e vagy csak simán közlekedni akarsz.
A fogyid max 0,5-1literrel nőhet többel biztos nem. Ellenben jobban tapad a kocsi tehát rövidebb féktáv és nagyobb kanyarsebesség amit azért tessék a serpenyő másik oldalára számolni a fogyasztással szemben.

Jackson, aki inkább elöbb szeretne megállni amikor kell mint olcsón menni
Hozzászólás küldése

VigLink badge