![]() |
2009.08.13. 18:13
2009.08.13. 18:46
MChris írta:képek helye ami kivett Jackson
2009.08.13. 19:06
jackson írta:MChris írta:képek helye ami kivett Jackson
Egy kép felér ezer szóval. Köszönjük MChris igen erre gondoltam.
Jackson, aki közben ezerrel dolgozik
2009.08.13. 21:36
jackson írta:MChris írta:képek helye ami kivett Jackson
2009.08.13. 22:10
Viper írta:jackson írta:MChris írta:képek helye ami kivett Jackson
Nagyon köszönöm, teljes a siker.
Jobbra elhúzni a maximumig, majd bal oldalt középen alányúlni, ha időközben nem pattan ki a bal oldala.
Köszönöm mégegyszer. Égő: Soffita 5W, ha valaki rá akar készülni.
2009.08.13. 23:54
2009.08.14. 08:22
Pocilaci írta:Hurrá! Ma megoldódott ez a kis elektromos probléma!
A tünetegyüttes...nincs visszajelzés a műszerfalon és nincs tolatólámpa.( Ugye ez LCM hibára utal)...Nem indul el a Mid-es rádió valamint nem megy a cd-tár és a multikormány rádiós része. (IKE hiba is lehet). Az érdekes a dologban hogy a tempomat működött. A fentáló hibajelenség a hibakeresés után LCM, IKE belső hiba valamint I-bus zárlat lett (ez lehet kábel is). Az IKE és az LCM jó (tesztelve) így most van nekem eladőbelőlük.
Szóval a hibát az MFL modul okozta. Ez a kütyü azt hiszem csak a 97 előtti kocsikban van és a kormány melletti kis kesztyűtartó takarja. Fekete doboz fehér csatival.
Az NT autónál csinálták cirka 2óra alatt meglett a kis gonosz.
Üdv!
Remélem segít valakin ez a kis szösszenet
2009.08.14. 08:25
admin írta:jackson írta:MChris írta:képek helye ami kivett Jackson
A touringé teljesen más mint a szedáné.Én kiszoktam venni úgy hogy fönn van a keret rendszámmal együtt.
2009.08.14. 08:33
jackson írta:Pocilaci írta:Hurrá! Ma megoldódott ez a kis elektromos probléma!
A tünetegyüttes...nincs visszajelzés a műszerfalon és nincs tolatólámpa.( Ugye ez LCM hibára utal)...Nem indul el a Mid-es rádió valamint nem megy a cd-tár és a multikormány rádiós része. (IKE hiba is lehet). Az érdekes a dologban hogy a tempomat működött. A fentáló hibajelenség a hibakeresés után LCM, IKE belső hiba valamint I-bus zárlat lett (ez lehet kábel is). Az IKE és az LCM jó (tesztelve) így most van nekem eladőbelőlük.
Szóval a hibát az MFL modul okozta. Ez a kütyü azt hiszem csak a 97 előtti kocsikban van és a kormány melletti kis kesztyűtartó takarja. Fekete doboz fehér csatival.
Az NT autónál csinálták cirka 2óra alatt meglett a kis gonosz.
Üdv!
Remélem segít valakin ez a kis szösszenet
Ahha tehát a multifunkciós kormány vezérlő (mivel a korai kocsikban ez egy külön vezérlő csinálta az I-busz hibát. De amikor javasoltam, hogy mindent húzzatok le az I-buszról akkor nem szedtétek ezt le?
Jackson, aki mindig visszakérdez
2009.08.14. 09:10
Pocilaci írta:jackson írta:
Ahha tehát a multifunkciós kormány vezérlő (mivel a korai kocsikban ez egy külön vezérlő csinálta az I-busz hibát. De amikor javasoltam, hogy mindent húzzatok le az I-buszról akkor nem szedtétek ezt le?
Nem....nem is tudtam hogy külön van benne....ja és az 535-ben 96-os abban sincs...a helyén az EWS van....azt hiszem a ground modullal kombinálták össze a többinél.
Üdv!
2009.08.14. 11:00
2009.08.14. 12:27
jackson írta:Pocilaci írta:jackson írta:
Nem....nem is tudtam hogy külön van benne....ja és az 535-ben 96-os abban sincs...a helyén az EWS van....azt hiszem a ground modullal kombinálták össze a többinél.
Üdv!
A megoldás a BMW Training and Throubleshooting Manual-ban benne van. Itt is a "Driver Information Systems part 2.pdf"-ben a 32.oldalon.
1996/9 hó elött volt ez a kis vezérlő dobozka (ott a képe a doksiban) és utánna bele integrálták a MFL kormányon lévő jobb oldali gombsor avagy a tempomat kapcsolóiba.
Akkor kiegészitve a tanuságaidat leadom a listát mi csatlakozik a I-buszra ezeket kell lehúzni majd IKE fenthagy és egyesével (közben mindig diag teszt megjelenik-e a I-busz zárlat hiba) vissza tenni:
- IKE ami maga az I-busz tartalék vezérlő (és mellesleg átjáró - gateway ként funkcionál a többi busz felé)
- navi kijelző 4:3 és 16:9
- navi számitógép hátul a CD/DVD-s
- rádió modul
- CMT7000 telefon interfész box
- MFL tehát a multifunkciós kormány vezérlő ami szivatta Pocilacit
- LCM avagy lámpa vezérlő
- PDC avagy tolató radar vezérlő
- CDC ami most fogalmam nincs micsoda majd mindjárt kinyomozom.
ui:fogalmam nincs mi ez a CDC mert nem találom a munkahelyi doksijaimba sem
A fő vezérő az LCM, két tartalék ha lehall a fő vezérlő a IKE és navi kijelző.
Jackson, aki nem okos csak leforditotta
2009.08.14. 13:14
simi64 írta:Ilyen munkahely kellene nekem is, mint a Jackóé
2009.08.14. 13:22
Caliber írta:Szerintem CD tár
2009.08.14. 13:23
vaszarig írta:Caliber írta:Szerintem CD tár
Így van! CDC= CD-Changer![]()
2009.08.14. 20:35
jackson írta:simi64 írta:Ilyen munkahely kellene nekem is, mint a Jackóé
Értesz a tűzfalakhoz? Mert talán szeptember után talán veszünk fel két embert.
Jackson, aki mindjárt végez és egy hét szabi jön hurráááááá
2009.08.14. 20:40
admin írta:jackson írta:simi64 írta:Ilyen munkahely kellene nekem is, mint a Jackóé
Én értek hozzáHa nyereg tető van a házon akkor a két végén a tűzfal zárja le.Régen ezt veszőből fonták és sárral tapasztották manapság meg tégla.
Fel vagyok véve
2009.08.14. 20:46
muhaati írta:admin írta:jackson írta:simi64 írta:Ilyen munkahely kellene nekem is, mint a Jackóé
Én értek hozzáHa nyereg tető van a házon akkor a két végén a tűzfal zárja le.Régen ezt veszőből fonták és sárral tapasztották manapság meg tégla.
Fel vagyok véve
Szerintem LABI ért jól a tűzfalakhoz, sőt, még stukatúrt is csinál rá!
2009.08.14. 20:50
admin írta:muhaati írta:admin írta:jackson írta:simi64 írta:Ilyen munkahely kellene nekem is, mint a Jackóé
Fel vagyok véve
Azt elhiszem de ide nem főnököt keresnek![]()
2009.08.14. 21:00
Labi írta:admin írta:muhaati írta:admin írta:jackson írta:simi64 írta:Ilyen munkahely kellene nekem is, mint a Jackóé
Fel vagyok véve
Azt elhiszem de ide nem főnököt keresnek![]()
![]()
![]()