Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: optikai tuning!!!!

2011.11.07. 00:02

norby0420 írta:
Labi írta:A lámpa búráját nem lehet lecserélni faceliftesre? mintha Bömbölőnél lehetett volna csak faceliftes búrát kapni.... ...ha csak ez a kívánság. (bár akkor sem az igazi gyári Hella)

Fúúúúú ez nekem már magas...:) szóval a faceliftes az az ami a 2. képen van? mert én olyat szeretnék valami úton módon... jah és persze megszeretném tartani ezt a xenont ami most van benne! ha lehetséges..:) ha nem akkor hagyom a fenébe és kap 1 új búrát mert ez már nagyon homályos....

Ezt, amit linkeltél, ezt is be lehet faragni, csak a búrát és akkor marad a gyári, de a LED-ek gagyik benne. A fénye sem lesz az igazi, meg a hibaüzenetet is megkapod, viszont a gyári xenon marad, meg az állítómotor is. És ha jól emlékszem, már 35 db ezresért kapható.

2011.11.07. 00:33

simi64 írta:
norby0420 írta:
Labi írta:A lámpa búráját nem lehet lecserélni faceliftesre? mintha Bömbölőnél lehetett volna csak faceliftes búrát kapni.... ...ha csak ez a kívánság. (bár akkor sem az igazi gyári Hella)

Fúúúúú ez nekem már magas...:) szóval a faceliftes az az ami a 2. képen van? mert én olyat szeretnék valami úton módon... jah és persze megszeretném tartani ezt a xenont ami most van benne! ha lehetséges..:) ha nem akkor hagyom a fenébe és kap 1 új búrát mert ez már nagyon homályos....

Ezt, amit linkeltél, ezt is be lehet faragni, csak a búrát és akkor marad a gyári, de a LED-ek gagyik benne. A fénye sem lesz az igazi, meg a hibaüzenetet is megkapod, viszont a gyári xenon marad, meg az állítómotor is. És ha jól emlékszem, már 35 db ezresért kapható.

a legjobb lesz, ha beszél Bömbölővel! :-D

2011.11.07. 00:46

Labi írta:a legjobb lesz, ha beszél Bömbölővel! :-D

Ja. Nála olcsóbb.

2011.11.07. 08:46

simi64 írta:

Ja. Nála olcsóbb.

ha az nem is, de nálunk jobban vágja a témát.

2011.11.07. 12:59

Labi írta:
simi64 írta:

Ja. Nála olcsóbb.

Köszi srácok! Felkeresem egy privátba "Bömbölőt" :) További szép napot!

2011.11.07. 13:16

norby0420 írta:
Labi írta:
simi64 írta:

Ja. Nála olcsóbb.

Inkább telefonon: http://mobilgumi.hu

Jackson, aki szerint nem jár olyan sűrűn a honlapra, hogy lássa

2011.11.07. 13:42

jackson írta:
norby0420 írta:
Labi írta:
simi64 írta:

Ja. Nála olcsóbb.

Inkább telefonon: http://mobilgumi.hu

Jackson, aki szerint nem jár olyan sűrűn a honlapra, hogy lássa

És a mobilt sem mindig tudja felvenni, de jó fej, mert visszahív.
( holnap megyek hozzá, xenont javít majd nekem )

Leslie tapasztalata alapján :)

2011.11.11. 20:31

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy 39 re hogyan lehet felrakni az üvegszálból készült szemöldököt? Nemrégiben kaptam egy párat,és nem tudom hogyan tudom felrakni.
Szélvédőragasztóra gondoltam...de ha esetleg megelégelem, akkor nem tudom leszedni. Remélem tudtok segíteni ! Köszönöm az ötleteket előre is!
Üdv! És köszi!

2011.11.11. 20:36

Debike írta:Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy 39 re hogyan lehet felrakni az üvegszálból készült szemöldököt? Nemrégiben kaptam egy párat,és nem tudom hogyan tudom felrakni.
Szélvédőragasztóra gondoltam...de ha esetleg megelégelem, akkor nem tudom leszedni. Remélem tudtok segíteni ! Köszönöm az ötleteket előre is!
Üdv! És köszi!

TECHNOKOL RAPID :roker: :roker: :roker:
Ízlések és pofonok.... de szerintem azzal csak elcsúnyítanád a kocsit.

2011.11.11. 20:45

mármint a szemöldökkel? :)

2011.11.11. 20:47

Debike írta:mármint a szemöldökkel? :)

igen, a szemöldökkel.

2011.11.11. 21:11

Ezért szeretném úgy feltenni, hogy leszedhető legyen.
Nekem sem tetszik annyira e39 en a szemöldök mint egy 36 on, de morcosabbá szeretném tenni a kicsikét.

2011.11.11. 21:16

Debike írta:Ezért szeretném úgy feltenni, hogy leszedhető legyen.
Nekem sem tetszik annyira e39 en a szemöldök mint egy 36 on, de morcosabbá szeretném tenni a kicsikét.

Kétoldalas ragasztó szalag.

2011.11.11. 22:16

jelenleg avval raktam fel,de eléggé gány. Na mind1 majd kitalálok valamit! Azért köszönöm!!

2011.11.11. 23:06

Debike írta:jelenleg avval raktam fel,de eléggé gány. Na mind1 majd kitalálok valamit! Azért köszönöm!!

Hali! nekem volt és FBS-el raktam fel ;) Szépen el lehet tüntetni utána:) Üdv.

2011.11.12. 07:53

Köszönöm,akkor megpróbálok FBSt szerválni valahonnan, mert csak sikaflexet találtam itthon, azzal meg képtelenség úgy felrakni ,hogy lelehessen szedni :D Még egyszer köszi!

2011.11.13. 14:30

Sziasztok!
Nemrég vettem egy 530 d 1999.Szeretném kicsit kipofozni kívül, belül.Keresek olyan valakit (valakiket) aki eltüntetné belőle a foltokat és fel polírozná.Kellene rá első és hátsó lökhárító, valami durva!Egy hátsó szárny,első lámpa, hátsó lámpa,fóliázás körbe és mind ezt feketében, felszerelve. Ha valaki Tud segíteni ebben kérem jelezze.Ár ajánlatot és képeket kérek.Köszönöm!
Keresek fekete alu felnit is 17,18 "ost

2011.11.13. 15:10

jumbi írta:Sziasztok!
Nemrég vettem egy 530 d 1999.Szeretném kicsit kipofozni kívül, belül.Keresek olyan valakit (valakiket) aki eltüntetné belőle a foltokat és fel polírozná.Kellene rá első és hátsó lökhárító, valami durva!Egy hátsó szárny,első lámpa, hátsó lámpa,fóliázás körbe és mind ezt feketében, felszerelve. Ha valaki Tud segíteni ebben kérem jelezze.Ár ajánlatot és képeket kérek.Köszönöm!
Keresek fekete alu felnit is 17,18 "ost

Hello!

Csak ennyit szeretnel???? Mas nem kell? :)
Betolod a legkozelebbi BMW szalonba a kocsit, raboksz a katalogusbol, hogy mi kell neked, es mar kesz is az egesz muvelet:)
Viccen kivul, minden kerdesedre talalsz valaszt a megfelelo topicban, csak fel kene tolteni az adatlapod, hogy merre vagy....
Pl. polirozas, tisztitas: Xenonbalazs
Foliazas: Peteqee
Lokos: Schnitzer, Nagysparco, stb.

2011.11.13. 17:53

Debike írta:Köszönöm,akkor megpróbálok FBSt szerválni valahonnan, mert csak sikaflexet találtam itthon, azzal meg képtelenség úgy felrakni ,hogy lelehessen szedni :D Még egyszer köszi!

Praktikerben tuti h van :)

2011.11.13. 21:08

Sziasztok! A szemöldök végül nem került fel...kókány volt nagyon,nem akartam össze baccarintani az angyali szemeket :mrgreen: .
Viszont HATALMAS KÉRÉSEM lenne hozzátok! :D Nagy álmom egy ilyen csomagtartószpoiler, de Hungarisztánban nem találtam eddig SEHOL :shock: :!: :?: Valaki esetleg tudna nekem a beszerzésben segíteni? Esetlteg elkészíteni? Hatalmas örömöt szereznétek ! :D:D
Itten lészennek a fotók:

Kép

Kép
Hozzászólás küldése

VigLink badge