Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.07.30. 10:00

simi64 írta:
mpower5 írta: a rendőrök 45 perc alatt értek oda

:taps:
Ezt nevezem!
Simán beültek valahova kajálni, majd 250-nel tovaszálltak
Minden elismerésem a rendőrségnek!
Még szerencse, hogy a sebességet egy pillanat alatt meg tudják mérni!
Mi volna, ha a többi "szirénás szervezet" is ilyen reakcióidővel dolgozna?
Emberek halnának meg, házak égnének le...
Szánalmas.

Simi elmesélem az egyik napunkat, hogy lehet egy helyszínre 45 perc alatt kiérni. Adott hazánk egyik legnagyobb városa kérlek szépen van kint 4 járőr autó. Az egyik az balesetnél van, onnan nem lehet mozdítani. A másik házkutatásnál ad segítséget a bünügyesnek. A harmadik kérlek NYÍREGYHÁZÁRA szállít ( 50-50km ) mivel ott van fogda, az őrízetbe vett személyt oda kell vinni, na nagyon ők se küldhetők sehova. Marad egy szaros járőrpáros aki mint mondtam egy Db.-ről beszélünk, ahol előfordul rablás-betörés-garázdaság és millió egyéb hülye kis apró küldés ahova rendőr kell, és addig az egy megy küldésről-küldésre. Valamint ha a város másik végén van a cím, alapból kell 20 perc mire kimegyünk mert kékfényt nem lehet használni, csak nagy ritkán. Tehát ha felhívják a 107-et sajnos nem tudunk oda repülni 20 mp alatt, pedig jó lenne az tény.

2010.07.30. 10:03

charlie01 írta:
simi64 írta:

Ezt nevezem!
Szánalmas.

Simi elmesélem az egyik napunkat, hogy lehet egy helyszínre 45 perc alatt kiérni. Adott hazánk egyik legnagyobb városa kérlek szépen van kint 4 járőr autó. Az egyik az balesetnél van, onnan nem lehet mozdítani. A másik házkutatásnál ad segítséget a bünügyesnek. A harmadik kérlek NYÍREGYHÁZÁRA szállít ( 50-50km ) mivel ott van fogda, az őrízetbe vett személyt oda kell vinni, na nagyon ők se küldhetők sehova. Marad egy szaros járőrpáros aki mint mondtam egy Db.-ről beszélünk, ahol előfordul rablás-betörés-garázdaság és millió egyéb hülye kis apró küldés ahova rendőr kell, és addig az egy megy küldésről-küldésre. Valamint ha a város másik végén van a cím, alapból kell 20 perc mire kimegyünk mert kékfényt nem lehet használni, csak nagy ritkán. Tehát ha felhívják a 107-et sajnos nem tudunk oda repülni 20 mp alatt, pedig jó lenne az tény.

Nekem a rendőrökbe vetett hitem már rég elszállt. Nem akarlak megbántani és tisztelet a kivételnek, de lusta korrupt gecik. Legalábbis itt Pesten.

2010.07.30. 11:52

Celtic írta:
charlie01 írta:
simi64 írta:

Ezt nevezem!
Szánalmas.

Nekem a rendőrökbe vetett hitem már rég elszállt. Nem akarlak megbántani és tisztelet a kivételnek, de lusta korrupt gecik. Legalábbis itt Pesten.

Sajna egyet kell értsek. Nekem kétszer volt balesetem a saját hibámon kívül úgy, hogy a végeredmény az lett, hogy engem basztak meg... én voltam kéznél/velem kevesebb munka volt/nem tetszett a képem, lehet választani. Azóta fizetem a jogbiztosítást, ha megint ilyen lesz, a legfelsőbb bíróságig megse állok.

2010.07.30. 18:17

gk004 írta:
...nem tetszett a képem...

Ha az avatarodon te vagy nem is csodálkozom Vader... :hehe

2010.08.13. 12:08

Elvitték

Re: re

2010.08.13. 13:02

hsb-530 írta:Ha egy e60 bmw-t így el lehet vinni egy forgalmas parkolóból. Akkor az én előző verziós autómat( E39) csukott szemmel is elkötik majd?? Mercedes tulaj ismerősöm szerint az övé lophatatlan, mivel lézerfejes kulcsuk van. Persze a merciket is viszik mint a cukrot. Trélerre teszik talán?? Roland

Ha érdekel a téma,ezt a topicot olvasd végig, még tolvaj is írt bele 8O

2010.08.13. 15:43

hsb-530 írta:Ismerek egy trükköt! Biztosan mindenkinek van pár nem használt mobiltelefon otthon. Érdemes lenne valamelyik GYÁRI SZÁMÁT felírni és a telefont jól eldugni a verdába valahova. (pl ülés alá felragasztani). Nem baj ha ki van kapcsolva vagy nincs benne kártya. Mivel állítólag a gyári szám alapján be lehet méretni persze amíg az országban van még a vas. Ha valamit rosszul tudok akkor elnézést. A forgalmi pedig legyen a lakásban ha kinnt áll a vas. 8) Itt erről egy esetről a cikk http://totalcar.hu/kozosseg/rsvptc/2010 ... opott_bmw/

Ez tényleg tanulságos cikk volt!
Érdemes végigolvasni!

2010.08.13. 16:00

hsb-530 írta:Ismerek egy trükköt! Biztosan mindenkinek van pár nem használt mobiltelefon otthon. Érdemes lenne valamelyik GYÁRI SZÁMÁT felírni és a telefont jól eldugni a verdába valahova. (pl ülés alá felragasztani). Nem baj ha ki van kapcsolva vagy nincs benne kártya. Mivel állítólag a gyári szám alapján be lehet méretni persze amíg az országban van még a vas. Ha valamit rosszul tudok akkor elnézést. A forgalmi pedig legyen a lakásban ha kinnt áll a vas. 8) Itt erről egy esetről a cikk http://totalcar.hu/kozosseg/rsvptc/2010 ... opott_bmw/

Lehet kapni olyan GPS jeladót a kocsiba, amibe kell egy SIM-kártya, és ha erre a számra küldesz egy SMS-t akkor a válasz SMS-ben elküldi a GPS koordinátákat, térképen meglehet nézni a kocsi helyét. Múltkor láttam a Vaterán 8eFt.-ért. A jeladót bárhova ellehet rejteni a kocsiban, a kocsi aksija tölti a készülék saját aksiját (aksi benne van a GPS-ben) így akkor is ad jelet ha lehúzták a kocsiról az aksi sarut.

2010.08.13. 16:24

atiotezer írta:

Lehet kapni olyan GPS jeladót a kocsiba, amibe kell egy SIM-kártya, és ha erre a számra küldesz egy SMS-t akkor a válasz SMS-ben elküldi a GPS koordinátákat, térképen meglehet nézni a kocsi helyét. Múltkor láttam a Vaterán 8eFt.-ért. A jeladót bárhova ellehet rejteni a kocsiban, a kocsi aksija tölti a készülék saját aksiját (aksi benne van a GPS-ben) így akkor is ad jelet ha lehúzták a kocsiról az aksi sarut.

Ha el akarnak kötni egy ilyen vasat, az az első, hogy úgy mennek oda, hogy eleve megbénítják 50 m-es körzetben a GPS jeleket. Így az autó nem tud kommunikálni a műholdakkal. Nemhogy 3-mal, eggyel sem! :(

2010.08.13. 18:00

simi64 írta:
atiotezer írta:

Ha el akarnak kötni egy ilyen vasat, az az első, hogy úgy mennek oda, hogy eleve megbénítják 50 m-es körzetben a GPS jeleket. Így az autó nem tud kommunikálni a műholdakkal. Nemhogy 3-mal, eggyel sem! :(

Ha tényleg profik lopják akkor lehetséges, hogy használnak GPS meg GSM blokkolót is. A kocsiban millió helyre ellehet rejteni a jeladót a mérete miatt. és ha már nem blokkolják akkor ha már tud csatlakozni és küldi is a koordinátákat. Ha meg kevésbé profik viszik el és ha nincs náluk blokkoló vagy egyáltalán nem számít rá, hogy GPS-es védelem lenne a kocsiban akkor jó esély van arra hogy később meglehet találni a kocsit. Mivel az E39-t gyárilag nem szerelték szerintem GPS nyomkövetéssel ha jól tudom, nem biztos, hogy a tolvaj számít rá. Mondjuk amit el akarnak lopni azt ellopják, nincs ellophatatlan autó. Mondjuk kb 8eFt. nem nagy összeg érte így kicsivel nyugodtabban lehetne aludni.

Most néztem közben utána mégsem 8eFt. hanem 25eFt körül van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 2literes.apenta 2010.08.13. 18:37-kor.

2010.08.13. 18:29

atiotezer írta:Most néztem közben utána a mégsem 8eFt. hanem 25eFt körül van.

Ebay-en 16 körül meg lehet kapni.

2010.08.14. 01:40

barbrady írta:

Helo
Ez annyit ér mint halottnak a CSÓK :lol:
üdv zoli

2010.08.16. 16:26

lepke írta:
barbrady írta:

Helo
Ez annyit ér mint halottnak a CSÓK :lol:
üdv zoli

Különös tekintettel, hogy a rablók fém dobozos kocsival szokták ellopni. Beállnak aztán egy fia rádió hullám se ki se be. Mire meg megáll az autó addigra már csak alaktrészek csüngenek a falon.
Szerinted akik alkatrésznek viszik a kocsit vagy akár egy bontós nem ismeri fel a kocsi idegen cuccot amikor fémig szétbontják?

Jackson, aki más módon védekezik (óvszer?) :lol: :lol:

2010.08.20. 08:32

Sziasztok!
Nekem egy szerelő azt mondta, hogy BMW-t csak úgy lehet ellopni, ha kinyitják a motorháztetőt és ott mókolnak valamit másképpen NEM LEHET.
Pont most nézegetem, hogy 15.000-ért már lehet beszereltetni külön motorháztető-nyitó szerkezetet a benti nyitót meg függetlenítik tőle. (erre alapoz egyébként a Pajzs rendszer is). Ellophatatlan autó nincs, ha van idejük rá minden megoldanak, de ha már van egy két kütyü, ami lassítja őket, inkább hagyják a fenébe, nehogy megdőljenek.
B.

2010.08.22. 20:33

Sziasztok!
Stinger044 klubtársunk gyors üzenetét szeretném átadni!
Ma délután 18 óra körül, Kecskeméten a Rávágy téren parkoló 1979-es E12 316-os BMW-t ismeretlen tettes eltulajdonította!!!!! Forgalmi rendszáma BEH-420 fehér színű cápa!!!! Aki tud valamit az autó kilétéről, esetleg látta valahol, az Stinger044 kollégának jelezze!!! Az autó az édesapjáé volt, és már több mint 20 éve a család tulajdonában van, szinte már családtag!!!!

Előre is köszönjük, ha valaki tud valamilyen információval szolgálni!

2010.08.22. 20:47

Koli525 írta:Sziasztok!
Ma délután 18 óra körül, Kecskeméten a Rávágy téren parkoló 1979-es E12 316-os BMW-t ismeretlen tettes eltulajdonította!!!!! Forgalmi rendszáma BEH-420 fehér színű cápa!!!! Aki tud valamit az autó kilétéről, esetleg látta valahol, az Stinger044 kollégának jelezze!!! Az autó az édesapjáé volt, és már több mint 20 éve a család tulajdonában van, szinte már családtag!!!!

8O 8O 8O
Az idősebb, mint némelyikünk!
Azt is lopják???
Elképesztő!
Az E 12 az ötös, nem?

2010.08.22. 20:54

simi64 írta:

8O 8O 8O
Azt is lopják???
Elképesztő!
Az E 12 az ötös, nem?

Igen. Az E12 az 5-ös. Szerintem E21-et akar az lenni

2010.08.22. 20:58

kzoli819 írta:
simi64 írta:

8O 8O 8O
Azt is lopják???
Elképesztő!
Az E 12 az ötös, nem?

Igen. Az E12 az 5-ös. Szerintem E21-et akar az lenni

van E12 is

Kép

2010.08.22. 20:59

Köszi, hogy szóltatok, én nem ismerem a régi típusok E kódját, nekem meg ezt az infót adta! 8O Az biztos hogy 316-os mert már láttam az autót!!!!

2010.08.22. 21:00

Koli525 írta:Köszi, hogy szóltatok, én nem ismerem a régi típusok E kódját, nekem meg ezt az infót adta! 8O Az biztos hogy 316-os mert már láttam az autót!!!!

ez pedig az E21

Kép
Hozzászólás küldése

VigLink badge