Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Fulda Carat Extremo 235/45 17 eladó

2008.04.29. 08:55

Sziasztok! 4db Fulda Carat Extremo 235/45 17 eladó kb:50%-os állapotban.

2008.05.28. 17:31

Siasztok
Az aprohírdetéseket féretéve. Egy gumivásárlás elött álok! Szerintetek megéri a Michelin pilot sport PS2 -es gumi az 540 esemhez? Vélemény/tapasztalat valakinek a gimval kapcsolatban??? előre köszi

2008.05.28. 18:21

gulliver123 írta:Siasztok
Az aprohírdetéseket féretéve. Egy gumivásárlás elött álok! Szerintetek megéri a Michelin pilot sport PS2 -es gumi az 540 esemhez? Vélemény/tapasztalat valakinek a gimval kapcsolatban??? előre köszi

Ha új gumit akarsz venni, esetleg nézz rá a GoodYear F1 Asymmetric-re. Leradíroztam már jópár garnitúrát különféle tipusokból, de bizton állíthatom ennél jobb utcai gumival még nem volt dolgom. Ez előtt Dunlop SP9000 volt fent, a fasorba sincs ehhez képest.
Valamelyest bosszant is a dolog, mert egyszerűen nem tudom keresztbe vágni a touringot annyira tapad. Vizes úton dettó...;)

2008.06.06. 23:07

Köszi a tanácsot atiTDI!!!!! Nézegettem a gumisnál GoodYear F1 Asymmetric-et lehet az lesz belölle nagyon profinak tünik.

2008.06.07. 00:45

gulliver123 írta:Köszi a tanácsot atiTDI!!!!! Nézegettem a gumisnál GoodYear F1 Asymmetric-et lehet az lesz belölle nagyon profinak tünik.

Használtam Michelin Pilottot,használok Good Year Asymmetricet mind a kettő profi.

2008.06.26. 00:39

'stét.

meggyozodesemmel ellentetben a 4 evszakos gumik kozt kezdtem el nezelodni. valaki rakott mar fel Goodyear Eagle F1 All Season-t?

Eagle F1 All Season

2008.06.27. 19:05

atizba írta:'stét.

meggyozodesemmel ellentetben a 4 evszakos gumik kozt kezdtem el nezelodni. valaki rakott mar fel Goodyear Eagle F1 All Season-t?

Eagle F1 All Season

Szia!

Igazából nekem más autón volt 4évszakos, szintén goodyear viszont a típusára nem emlékszem. lényeg a tapasztalatok: se télen se nyáron nem volt az igazi, vizet se bírta annyira. kb 1 évet volt fennt (tavasztól-tavaszig) és alig vártam, hogy megszabaduljak tőle :)
Lehet, hogy másnál bevált, nálam nem :(

Üdv

Pytta

2008.06.27. 22:29

Pytta írta:lényeg a tapasztalatok: se télen se nyáron nem volt az igazi, vizet se bírta annyira. kb 1 évet volt fennt (tavasztól-tavaszig) és alig vártam, hogy megszabaduljak tőle :)

igen, hasonlok miatt van nekem is egyfajta meggyozodesem, dehat a remeny hal meg utoljara. probaut jo lenne, akarcsak kocsivasarlas elott ;-)

2008.06.28. 11:16

atizba írta:
Pytta írta:lényeg a tapasztalatok: se télen se nyáron nem volt az igazi, vizet se bírta annyira. kb 1 évet volt fennt (tavasztól-tavaszig) és alig vártam, hogy megszabaduljak tőle :)

igen, hasonlok miatt van nekem is egyfajta meggyozodesem, dehat a remeny hal meg utoljara. probaut jo lenne, akarcsak kocsivasarlas elott ;-)

Egyet kell tudni!!!

Ez csak paraszt vakitás,hogy 4 évszakos gumi... holott tényleg nem lesz tökéletes sem télen sem nyáron!
Nézdd meg az autó versenyeket ott is cserélik télire,nyárira,eső-re mindenre... pedig ha valhol ott jó lenne a 4 évszakos!

2008.06.28. 13:07

strobi írta:
atizba írta:

Egyet kell tudni!!!

Ez csak paraszt vakitás,hogy 4 évszakos gumi... holott tényleg nem lesz tökéletes sem télen sem nyáron!
Nézdd meg az autó versenyeket ott is cserélik télire,nyárira,eső-re mindenre... pedig ha valhol ott jó lenne a 4 évszakos!

Szia!

Szerintem ezen ne spóroljál,annyit nem ér,főleg ha ez miatt ér valami baleset.
Acél felni nálam télire van szereltettve,az alu meg nyárira.

Üdv.

2008.06.29. 22:58

nem annyira sporolas jatszik kozre, inkabb lustasag: utalok evente 2x gumishoz jarni centiroztatni, na meg kell a hely a garazsban :D

2008.06.30. 06:09

atizba írta:nem annyira sporolas jatszik kozre, inkabb lustasag: utalok evente 2x gumishoz jarni centiroztatni, na meg kell a hely a garazsban :D

Aha, zsigán,buzukin még elmegy,de te tudod :lol: "Garázsfelszerelésként" lehet kapni fali vagy mennyezeti keréktartót is,és akkor nem foglal helyet.

2008.06.30. 06:16

Ja és még valami,szerintem a magyar útviszonyok mellett nem baj ha egy normális gumis "megnézi" a kerekeket.
Rossz felni(k) (gondook arra amikor üt) az a fútóművedben is kárt tud tenni.

Vagy csak felém vannak "útfelújítások" és érdekes csatornafedelek...stb.

2008.07.01. 07:17

okie-dokie :lol: akkor mostmar csak azt mondjatok meg, elolre mi a max gumiszelesseg, ami meg nem ver bele sehol a sarvedobe

245/40 R18 felfer vagy a maximum a 235/40 R18?
(hatul tudom, hogy a 265/35 R18 meg jo)

thx

2008.07.07. 20:55

Sziasztok!Szerintetek melyiket vegyem 235/45 17-es méretben Dunlop Sport Maxx,vagy Good Year F1 Assimetric????Árban 2-3 ezer Ft a külömbség. :help2

2008.07.07. 21:40

lalicus írta:Sziasztok!Szerintetek melyiket vegyem 235/45 17-es méretben Dunlop Sport Maxx,vagy Good Year F1 Assimetric????Árban 2-3 ezer Ft a külömbség. :help2

Kinek a pap, kinek a papsajt.
Mind a kettő igen jó gumi. Itt már többen esküdtek az F1-re, nekem nem jön be annyira mint a DSMaxx.
Sokat agyaltam a gumivételem előtt, én a Dunlop mellett döntöttem. Nem bántam meg, iszonyatosan jó gumi.
Többször volt alkalmam letesztelni esőben is, : nálam verhetetlen.
Úgy emléxem v.ki panaszkodott rá, hogy zajos. Nekem abszolult csendben dolgozik, pedig a touringon jobban lehetne hallani.
Én a peremvédőset vettem.
Szóval nálam a teszt: Kanyarstabilitás 5, iránytartás 5, vizenjárás 5, fékút rövid, ........................... Összesen: 5.

Most jönnek a Good Year- osok.

Ati

Jah! Ha felém jársz, akár ki is próbálhatod.

2008.07.08. 11:36

muhaati írta:
lalicus írta:Sziasztok!Szerintetek melyiket vegyem 235/45 17-es méretben Dunlop Sport Maxx,vagy Good Year F1 Assimetric????Árban 2-3 ezer Ft a külömbség. :help2

Mind a kettő igen jó gumi. Itt már többen esküdtek az F1-re, nekem nem jön be annyira mint a DSMaxx.
Sokat agyaltam a gumivételem előtt, én a Dunlop mellett döntöttem. Nem bántam meg, iszonyatosan jó gumi.
Úgy emléxem v.ki panaszkodott rá, hogy zajos. Nekem abszolult csendben dolgozik, pedig a touringon jobban lehetne hallani.
Szóval nálam a teszt: Kanyarstabilitás 5, iránytartás 5, vizenjárás 5, fékút rövid, ........................... Összesen: 5.

Ati

Na legközelebb ha találkozunk a kerületben akkor nem gyorsulunk, hanem kanyarvételi sebességet mérünk.:)
De ugye nem kevered össze a régi F1 GSD3-at az új F1 asymmetriccel? :)

2008.07.08. 12:44

atiTDI írta:
muhaati írta:

Ati

Na legközelebb ha találkozunk a kerületben akkor nem gyorsulunk, hanem kanyarvételi sebességet mérünk.:)
De ugye nem kevered össze a régi F1 GSD3-at az új F1 asymmetriccel? :)

Ezt valahogy zsigerből éreztem :)

Persze azt nem írtam , hogy nem vagyok egy Mikell Sumbakker., de azért szeretem tolni neki.
Nem autózom pengeélen, végső határokig, csak ésszel, gyorsan. (ahol lehet nagyon gyorsan )

2008.07.09. 14:58

Köszönom a gyors reagálást,igy egyre valószinűbb,hogy Dunlop lesz belöle!

2008.07.09. 15:08

lalicus írta:Köszönom a gyors reagálást,igy egyre valószinűbb,hogy Dunlop lesz belöle!

ez kinek a pap, kinek a papné tipikus esete. én pl Potenza rajongó vagyok! :D ..nála jobb gumikkal még nem mentem!
Hozzászólás küldése

VigLink badge