![]() |
2015.02.18. 22:37
range2 írta:katona jácint után érdeklödnék
2015.02.19. 07:46
2015.02.19. 08:27
range2 írta:sziasztok segitseget szeretnek kerni toletek a fent emlitett illetovel kapcsolatban (Katona J) nagyon fontos lenne kerem jelentkezzen akinek valami hasznalhato infoja van vele kapcsolatban elore is koszi a segitseget .bmw750 szivesen felvennem veled a kapcsolatot
2015.02.19. 14:52
range2 írta:sziasztok segitseget szeretnek kerni toletek a fent emlitett illetovel kapcsolatban (Katona J) nagyon fontos lenne kerem jelentkezzen akinek valami hasznalhato infoja van vele kapcsolatban elore is koszi a segitseget .bmw750 szivesen felvennem veled a kapcsolatot
2015.02.19. 18:08
Gallaca írta:range2 írta:sziasztok segitseget szeretnek kerni toletek a fent emlitett illetovel kapcsolatban (Katona J) nagyon fontos lenne kerem jelentkezzen akinek valami hasznalhato infoja van vele kapcsolatban elore is koszi a segitseget .bmw750 szivesen felvennem veled a kapcsolatot
Tartsd távol tőle magad, ha még nem késő![]()
![]()
2015.02.19. 18:10
range2 írta:Gallaca írta:range2 írta:sziasztok segitseget szeretnek kerni toletek a fent emlitett illetovel kapcsolatban (Katona J) nagyon fontos lenne kerem jelentkezzen akinek valami hasznalhato infoja van vele kapcsolatban elore is koszi a segitseget .bmw750 szivesen felvennem veled a kapcsolatot
![]()
sajna mar keso es nem tudom mit csinaljak ezert kellene tanacs
2015.02.19. 19:28
petya1 írta:range2 írta:Gallaca írta:range2 írta:sziasztok segitseget szeretnek kerni toletek a fent emlitett illetovel kapcsolatban (Katona J) nagyon fontos lenne kerem jelentkezzen akinek valami hasznalhato infoja van vele kapcsolatban elore is koszi a segitseget .bmw750 szivesen felvennem veled a kapcsolatot
![]()
Mi tortent???
2015.02.19. 19:44
range2 írta:Gallaca írta:range2 írta:sziasztok segitseget szeretnek kerni toletek a fent emlitett illetovel kapcsolatban (Katona J) nagyon fontos lenne kerem jelentkezzen akinek valami hasznalhato infoja van vele kapcsolatban elore is koszi a segitseget .bmw750 szivesen felvennem veled a kapcsolatot
![]()
2015.02.19. 20:06
2015.02.19. 20:49
2015.02.19. 21:12
muhaati írta:range2 írta:katona jácint után érdeklödnék
Ez nem az?????
Nem tudom ki ő, csak most találtam a neten.
2015.02.19. 21:15
2015.02.19. 21:36
jlaci74 írta:"FŐMENŰ
............
BMV ÉS MERCEDES OSZTÓMŰVEK JAVÍTÁSA
............"
Van itt még jobb is,menün belül.2015.02.19. 21:37
range2 írta:meg csinálta a váltot két hét mulva beszart azota nála van az autot és nem hajlando nekiállni nem tudom mit csináljak legszivesen adnék neki de nem ez a megoldás
2015.02.19. 21:47
remélem én ispont most telefonált hogy jövö héten kész a kocsi kiváncsi leszeknagy.matyika írta:range2 írta:meg csinálta a váltot két hét mulva beszart azota nála van az autot és nem hajlando nekiállni nem tudom mit csináljak legszivesen adnék neki de nem ez a megoldás
Pénz vissza és saját költségén vitesd át normális automataváltóshoz a kocsit + csináltasd meg és a különbözetet fizettesd ki vele. Biztos lehet valamilyen módon hatni az emberre, nem hiszem, hogy egy polgári per segítene ezen. Pesten illetve Balatonfűzfőn is van korrekt váltós. Nincs is messzeReméljük nem okozott nagy kárt.
2015.02.19. 21:49
nagy.matyika írta:range2 írta:meg csinálta a váltot két hét mulva beszart azota nála van az autot és nem hajlando nekiállni nem tudom mit csináljak legszivesen adnék neki de nem ez a megoldás
Pénz vissza és saját költségén vitesd át normális automataváltóshoz a kocsit + csináltasd meg és a különbözetet fizettesd ki vele. Biztos lehet valamilyen módon hatni az emberre, nem hiszem, hogy egy polgári per segítene ezen. Pesten illetve Balatonfűzfőn is van korrekt váltós. Nincs is messzeReméljük nem okozott nagy kárt.
2015.02.19. 22:15
2015.02.19. 22:33
jlaci74 írta:muhaati írta:range2 írta:katona jácint után érdeklödnék
Ez nem az?????
Nem tudom ki ő, csak most találtam a neten.
"FŐMENŰ
............
BMV ÉS MERCEDES OSZTÓMŰVEK JAVÍTÁSA
............"
A behajtó tengelyen a szimering futógyűrűn lyukak voltak, ennyi idő alatt ette le a szimering élét. Elvitettem a tengelyt, felköszörülték, összeraktam, tettem bele menesztőket, felszereltem. Nem folyt többé. Ennyit kellett volna a parasztnak alapból megtennie, de nem... Aztán 1.5 hónap múlva elkezdett csattogni. Ismét égnek állt a haja. Még volt kb. 4 hónap a gariból. Inkább eladta a kocsit áron alul.
2015.02.19. 22:52
2015.02.20. 00:25