![]() |
2009.07.25. 10:37
2009.07.25. 10:49
Celtic írta:bnegative írta:Szép jó reggelt! Most már elbizonytalanodtam a témával kapcsolatban, talán lehet mégis a Touring lenne az ideális, ámbár a sedan jobban bejön, de lehet a Touring praktikusabb tényleg. A fenntartásnál nem az üzemanyag fogyasztásra gondoltam, tisztában vagyok vele, hogy a 28i nem iszik többet mint a 20i, söt... Mig a 2.0 erölködve hajtja meg a masfel tonnat, addig a 2.8 erölködes nelkül, ebböl kiindulva feltételezhető, hogy a 2.0 még többet is ehet. A Totalcar népítéleteket olvasva is a 28i tűnik a legideálisabb választásnak, de pl a kötelező biztosításban és a teljesítményadóban vannak eltérések, éves szinten kb 50ezer forint plusz költséget jelent ez a különbség. Bár ha ezt leosztom napi szintre, mindössze 136 forint kiadást jelent naponta, ami egyharmad doboz cigaretta ára, baba mellett úgy is lekellesz szokni a dohányzásról, azzal m eg többet meglehet spórolni, mint amennyi plusz költséget jelent a 28i.Nah de mindenesetre nagyon szépen köszönöm a tanácsokat.
http://www.hasznaltauto.hu/3049095_bmw_m_1996
ez egészen szépen néz ki, igaz sedan, de nagyon bejön, csak para, hogy kereskedésbe van. esetleg ismeri valaki ezt az indicart?illetve nem ide tartozik, de utólag be lehet építeni a 16:9 navit? mer ebayen van nagyon jó árban, ezek a saját fejegységek meg nem vmi szépek beépítést tekintve, megtörik az összképet, ha értitek mire gondolok.
![]()
további szép napot!
Szia.
Totalcar népitéletbe néha olyan baromságok vannak, hogy csak pislogni lehet.
A fent emlitett autót nem a közelmúltba tették ki, ha jól emlékszem, mert az Indicar ismerős volt, és azok a felnik is.
28i-nél nincs dupla kipuf (ha jól tudom)
Véleményem szerint, újra volt bőrözve a belseje (könyöklő, váltózsák, körülötte lévő mintázat, lábnál lévő kárpit.... olyan érzése van az embernek, mintha összekukázták volna.
Ez az autó pontosan arra való, hogy a buta ember aki csak a külsőségekre ad (de persze ahoz is buta) megvegye.
Navit be lehet szerelni, kérdezd meg Labi-t. 250 ből már kijösz.
2009.07.25. 11:03
mate írta:Labi írta:
pl ez, már egész pofásan néz ki. (feltéve ha a zöld nem zavar) http://www.hasznaltauto.hu/3081442_bmw_528i_1997
Ebben 2006/04-ben volt 198e km óra szerint! 2008-ben már csak 158e, 2009/04-ben 189e, és most pedig :171e.
Erre várom a matematikai képletet![]()
2009.07.25. 11:16
Oroszlan írta:mate írta:Labi írta:
pl ez, már egész pofásan néz ki. (feltéve ha a zöld nem zavar) http://www.hasznaltauto.hu/3081442_bmw_528i_1997
Ebben 2006/04-ben volt 198e km óra szerint! 2008-ben már csak 158e, 2009/04-ben 189e, és most pedig :171e.
Erre várom a matematikai képletet![]()
Négyzetgyök pí osztva kettővel majd határérték (límesz nullától a végtelenig intervallumban) és ennek kell venni a második hatványú deriváltját a mínusz első helyiértéken. És már meg is van.
2009.07.25. 11:44
bnegative írta:Szép jó reggelt! Most már elbizonytalanodtam a témával kapcsolatban, talán lehet mégis a Touring lenne az ideális, ámbár a sedan jobban bejön, de lehet a Touring praktikusabb tényleg. A fenntartásnál nem az üzemanyag fogyasztásra gondoltam, tisztában vagyok vele, hogy a 28i nem iszik többet mint a 20i, söt... Mig a 2.0 erölködve hajtja meg a masfel tonnat, addig a 2.8 erölködes nelkül, ebböl kiindulva feltételezhető, hogy a 2.0 még többet is ehet. A Totalcar népítéleteket olvasva is a 28i tűnik a legideálisabb választásnak, de pl a kötelező biztosításban és a teljesítményadóban vannak eltérések, éves szinten kb 50ezer forint plusz költséget jelent ez a különbség. Bár ha ezt leosztom napi szintre, mindössze 136 forint kiadást jelent naponta, ami egyharmad doboz cigaretta ára, baba mellett úgy is lekellesz szokni a dohányzásról, azzal m eg többet meglehet spórolni, mint amennyi plusz költséget jelent a 28i.Nah de mindenesetre nagyon szépen köszönöm a tanácsokat.
ez egészen szépen néz ki, igaz sedan, de nagyon bejön, csak para, hogy kereskedésbe van. esetleg ismeri valaki ezt az indicart?illetve nem ide tartozik, de utólag be lehet építeni a 16:9 navit? mer ebayen van nagyon jó árban, ezek a saját fejegységek meg nem vmi szépek beépítést tekintve, megtörik az összképet, ha értitek mire gondolok.
![]()
további szép napot!
2009.07.25. 11:47
Viper írta:Egyszer ültem 540i -ben, gyanutlanul beszáltam az anyósűlésre. Elszabadutak a lóerők, fuldokolva arra gondoltam, hogy majd másodikban, váltásnál veszek levegőt, de nem tudtam. Autómata volt.Hogy az M5 milyen lehet, arról elképzelésem sincs.
2009.07.25. 12:08
jackson írta:bnegative írta:Szép jó reggelt! Most már elbizonytalanodtam a témával kapcsolatban, talán lehet mégis a Touring lenne az ideális, ámbár a sedan jobban bejön, de lehet a Touring praktikusabb tényleg. A fenntartásnál nem az üzemanyag fogyasztásra gondoltam, tisztában vagyok vele, hogy a 28i nem iszik többet mint a 20i, söt... Mig a 2.0 erölködve hajtja meg a masfel tonnat, addig a 2.8 erölködes nelkül, ebböl kiindulva feltételezhető, hogy a 2.0 még többet is ehet. A Totalcar népítéleteket olvasva is a 28i tűnik a legideálisabb választásnak, de pl a kötelező biztosításban és a teljesítményadóban vannak eltérések, éves szinten kb 50ezer forint plusz költséget jelent ez a különbség. Bár ha ezt leosztom napi szintre, mindössze 136 forint kiadást jelent naponta, ami egyharmad doboz cigaretta ára, baba mellett úgy is lekellesz szokni a dohányzásról, azzal m eg többet meglehet spórolni, mint amennyi plusz költséget jelent a 28i.Nah de mindenesetre nagyon szépen köszönöm a tanácsokat.
![]()
további szép napot!
Vélemény:
- Ez egy 96 gyártás elejei kocsi aminél részesitsed előnyben a 89/9 hó utániakat. Mivel akkortól sok minden változott
- Belül fehér bőr (mintha el akarnák vonni a figyelmedet a többi részletől úgys vakit - óvatosan tipikus kereskedői fogás)
- Bőr de nincs ülés fűtés,
- utólag buherált rádió mintha már láttam volna. Vajon mit barmolhattak el beépitéskor (tudom előitéleteim vannak),
- Amúgy eléggé alapfelszerelés.
Az INDICAR-tól amúgy nem vagyok meghatva de mivel közel van még akár azt is bevállalom ha együtt elmegyünk megnézni meg mutatom neked milyen gondjai lehetnek. De ez nem helyettesiti a komoly BMW szerviz felmérést.
Jackson, aki nincs meghatódva tőle de attól még nem feltétlenül rossz
2009.07.25. 12:09
bnegative írta:nyilván képek alapján nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, persze a képek is sokat elárulhatnak egy egy autó multjáról illetve a gazdájáról, igazából azért is keresek elsősorban nagy felni nélküli meg minden csicsától mentes szép állapotban lévő széria autót, mert fetételezésem szerint azok nem annyira voltak bántva. persze ez is relativ, midnenesetre a lényeg az, hogy saját szemmel kell látni az autót, meg ugye a bevizsgáltatás, a műszaki állapotot képekről nehéz eldönteni. azt márlátom, hoy nehéz szülés lesz a vásárlás, és hogy tényleg oda kell figyelni, főleg hogy nem kevés pénzről van szó. már azt is látom, ha bármit találok előbb itt is kikérem a véleményt.sok a szaki, és ez nagyon szuper! üdv
2009.07.25. 13:08
2009.07.25. 21:14
e39chip írta:Nem 98/9 hó utánt szerettél volna írni??![]()
2009.07.25. 21:29
kovessyroli írta:
a 16:9 kijelező beépítése akkora munka és akkora költség, hogy - nem akarlak megsérteni - de ha gondolkodásra késztet a 20i és 28i közötti fenntartásbeli különbség, akkor inkább ezen ne is gondolkodj.
az ebayon is 1000 eur alatt nem lehet venni komlett szettet, szerintem összekeverted csak a 16:9-es kijelzővel a rendszert (mert én is úgy gondoltam, hogy elegendő csak a kijelző, és már működik is).
itthon is lehet venni 250 - 300 eft között, de egy jó kis 40eft-os navi szerintem többet tud, mint a beépített cucc.
a gyári rendszer nagyon jól néz ki, csak éppen 250eft-tal többet kell érte kicsengetni.
vann a fórumon elvetemültek (), akiknek az ilyen kis kütyük mindent megérnek, de ha józanul végiggondolod, nem sok értelme van az utólagos beépítésnek a mobil navi költsögének ismeretében.
(persze, nem csak navira való, tudod nézni a titkos menüt, meg, hogy mennyi van a tank jobb és bal oldalában, de szerintem ezek nem annyira fontosak.
2009.07.26. 10:45
jackson írta:e39chip írta:Nem 98/9 hó utánt szerettél volna írni??![]()
Igen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jackson, aki el balta
2009.07.26. 21:28
2009.07.26. 21:32
ZALAN írta:Amúgy remélem senkit nem sértek meg, de ez az autó vmi szörnyen néz ki azokka la spoilerekkel![]()
BMW használtautó
2009.07.26. 21:34
ZALAN írta:Amúgy remélem senkit nem sértek meg, de ez az autó vmi szörnyen néz ki azokka la spoilerekkel![]()
BMW használtautó
2009.07.27. 08:27
Oroszlan írta:ZALAN írta:Amúgy remélem senkit nem sértek meg, de ez az autó vmi szörnyen néz ki azokka la spoilerekkel![]()
BMW használtautó
A fekete vesékkel meg a spoilerekkel nagyon hasonlít a ford mustang elejéhez. Szögletes, széles és robosztus.
Egyszer valakinek biztos tetszett.
2009.07.27. 08:38
2009.07.27. 10:41
jackson írta:Viper írta:Egyszer ültem 540i -ben, gyanutlanul beszáltam az anyósűlésre. Elszabadutak a lóerők, fuldokolva arra gondoltam, hogy majd másodikban, váltásnál veszek levegőt, de nem tudtam. Autómata volt.Hogy az M5 milyen lehet, arról elképzelésem sincs.
Ezt el mondhatom mint 540i tulajdonos: LeviM5 rakott bele Velencei találkozón. DSC kikapcs és Jackson, alig kapott levegőt. A váltáskor: "a k.... életben" mert akkorát rántott a plusz 5xx Nm. Ha láttad az új M5 totalCar videóját na olyan érzés volt. Csak alig győzted a fejedet előre emelni.
Jackson, aki hasonló érzésről számolhat be mint neked a 540i lépcső meglépésekor
2009.07.27. 11:48
atx808 írta:http://www.hasznaltauto.hu/3126300_bmw_523i_1997
vélemény?