![]() |
2009.02.11. 19:21
VZoltan írta:Ma elmentünk az asszonnyal vásárolni. Addig amíg én pakoltam a csomagtartóba -mivel nagyon fújt a szél - az asszony visszaült az autóba. Amikor indítok, a légzsák kontroll lámpa égve maradt és azóta is ez a jelenség.Mit lehet csinálni?
Üdv: Zoli
2009.02.11. 19:31
Zsolt40i írta:VZoltan írta:Ma elmentünk az asszonnyal vásárolni. Addig amíg én pakoltam a csomagtartóba -mivel nagyon fújt a szél - az asszony visszaült az autóba. Amikor indítok, a légzsák kontroll lámpa égve maradt és azóta is ez a jelenség.Mit lehet csinálni?
Airbag hibakód kiolvasás. Egyértelműen megmutatja hogy melyik jeladó/érzékelő/modul
a bűnös.
2009.02.11. 19:53
zsolte39 írta:Zsolt40i írta:VZoltan írta:Ma elmentünk az asszonnyal vásárolni. Addig amíg én pakoltam a csomagtartóba -mivel nagyon fújt a szél - az asszony visszaült az autóba. Amikor indítok, a légzsák kontroll lámpa égve maradt és azóta is ez a jelenség.Mit lehet csinálni?
Airbag hibakód kiolvasás. Egyértelműen megmutatja hogy melyik jeladó/érzékelő/modul
a bűnös.
Nekem ugyanez a gondom, nálam a vezető ülés alatti stekker kontakthibás. Állítólag szigetelő szalaggal lehet orvosolni a problémát.Valaki csinált már ilyet? Tényleg ki kell szedni az ülést hozzá?
Zsolt
2009.02.11. 19:56
VZoltan írta:Ma elmentünk az asszonnyal vásárolni. Addig amíg én pakoltam a csomagtartóba -mivel nagyon fújt a szél - az asszony visszaült az autóba. Amikor indítok, a légzsák kontroll lámpa égve maradt és azóta is ez a jelenség.Mit lehet csinálni?
2009.02.11. 21:51
MChris írta:VZoltan írta:Ma elmentünk az asszonnyal vásárolni. Addig amíg én pakoltam a csomagtartóba -mivel nagyon fújt a szél - az asszony visszaült az autóba. Amikor indítok, a légzsák kontroll lámpa égve maradt és azóta is ez a jelenség.Mit lehet csinálni?
Nem lehet hogy "belehuppant" az asszony az ülésbe és "összeszaladt" az ülésfoglalatság jelződ? Jobb ülésben van ilyen,gyári szenzor kb 18eFt+szét kell kapni a jobbos ülést,de a diagnosztika megmondja,beirta már a hibát akkor meg ugyis gépre kell tenni.
2009.02.11. 22:59
2009.02.11. 23:21
MChris írta:zsolte39 írta:Zsolt40i írta:VZoltan írta:Ma elmentünk az asszonnyal vásárolni. Addig amíg én pakoltam a csomagtartóba -mivel nagyon fújt a szél - az asszony visszaült az autóba. Amikor indítok, a légzsák kontroll lámpa égve maradt és azóta is ez a jelenség.Mit lehet csinálni?
a bűnös.
Nekem ugyanez a gondom, nálam a vezető ülés alatti stekker kontakthibás. Állítólag szigetelő szalaggal lehet orvosolni a problémát.Valaki csinált már ilyet? Tényleg ki kell szedni az ülést hozzá?
Zsolt
Nem kell! Nekem a jobb oldalon volt övfeszítő hibám (zárlatot diagnosztáltak) kontakthiba volt,áramtalanítás!!!!! csati szét pinek tisztitása össszedug hoba törlés és azóta is jó!
2009.02.11. 23:57
zsolte39 írta:MChris írta:zsolte39 írta:Zsolt40i írta:VZoltan írta:Ma elmentünk az asszonnyal vásárolni. Addig amíg én pakoltam a csomagtartóba -mivel nagyon fújt a szél - az asszony visszaült az autóba. Amikor indítok, a légzsák kontroll lámpa égve maradt és azóta is ez a jelenség.Mit lehet csinálni?
a bűnös.
Zsolt
Nem kell! Nekem a jobb oldalon volt övfeszítő hibám (zárlatot diagnosztáltak) kontakthiba volt,áramtalanítás!!!!! csati szét pinek tisztitása össszedug hoba törlés és azóta is jó!
Hibakódot ki kell ütni utána? Vagy elalszik a lámpa?
Zsolt
2009.02.12. 00:01
Oldboy írta:Első olvasásra nekem is a "belehuppanás" hiba ugrott be. Ahogy az NT-nél mondták egyszer, könnyen szakadhat a "csokipapir", az ülésfoglaltság jelző. Valami vékony alufólia szerű dolog, kicsit tökölős a cseréje.
2009.02.12. 08:28
MChris írta:Oldboy írta:Első olvasásra nekem is a "belehuppanás" hiba ugrott be. Ahogy az NT-nél mondták egyszer, könnyen szakadhat a "csokipapir", az ülésfoglaltság jelző. Valami vékony alufólia szerű dolog, kicsit tökölős a cseréje.
Csokipapir![]()
2009.02.12. 08:29
MChris írta:zsolte39 írta:MChris írta:zsolte39 írta:Zsolt40i írta:VZoltan írta:Ma elmentünk az asszonnyal vásárolni. Addig amíg én pakoltam a csomagtartóba -mivel nagyon fújt a szél - az asszony visszaült az autóba. Amikor indítok, a légzsák kontroll lámpa égve maradt és azóta is ez a jelenség.Mit lehet csinálni?
a bűnös.
Zsolt
Hibakódot ki kell ütni utána? Vagy elalszik a lámpa?
Zsolt
Törölni kell utána!
2009.02.12. 13:25
2009.02.12. 15:17
Oldboy írta:......Csokipapir......
Ez igen, akkor csak egy kérdés. Ez az egész "füzér" masszív kialakítású vagy tényleg eltud szakadni egy "belehuppanástól". Ha jól emlékszem az NT-nél úgy magyarázták ezt a csoki papír dolgot - az ő szakzsargonjuk - takarításnál szokott előfordulni, hogy ha valaki véletlen szerűen beletérdel az ülésbe akkor könnyen megszakadhat. A másik verzió a kontakt hiba.
2009.02.12. 19:51
strobi írta:Oldboy írta:......Csokipapir......
Ez igen, akkor csak egy kérdés. Ez az egész "füzér" masszív kialakítású vagy tényleg eltud szakadni egy "belehuppanástól". Ha jól emlékszem az NT-nél úgy magyarázták ezt a csoki papír dolgot - az ő szakzsargonjuk - takarításnál szokott előfordulni, hogy ha valaki véletlen szerűen beletérdel az ülésbe akkor könnyen megszakadhat. A másik verzió a kontakt hiba.
Igen sajnos ha beletérdel az asszony akkor megnyúlik a fólia és a fólián belűl lévő "réz" vagy milyen kábel is megnyúlik illetve elszakad és sajnos nem lehet mókolni!!!
Bőrösnél nagyobb cumi a cseréje mert vissza rakásnál elég macerás feszülősre vissza húzni a bőrt...a régi repedezett bőr pedig elég könnyen meg is szakad vissza feszités közben...
2009.02.12. 20:01
2009.02.12. 20:08
strobi írta:Mostmár ezt is tudom: bőrösben ne térgyepüljön az asszony...
2009.02.13. 12:47
2009.02.13. 16:03
2009.02.13. 16:13
isu535 írta:Sziasztok!!
Volna egy olyan gondom,hogy az autómon gyengébb a jobboldali hengersor!! (nagyságrendekkel)
Mi lehet az oka??Már szinte mindent kipróbáltunk.
Átcseréltük a trafókat gyertyákkal együtt,akkor is ez a tünet jelentkezik.
Azt is hallottam,hogy lehet,hogy meghalt a komputerem,mert akkor szokták ezt csinálni a 8 hengeresek.
Ha valakinek volt már hasonló gondja szivesen venném ha segitene!!!
![]()
![]()
2009.02.13. 16:17