![]() |
2014.07.28. 14:22

2014.08.04. 14:43
2014.08.22. 12:27
2014.08.24. 11:40
2014.08.24. 13:18
Rolly írta:Sziasztok!!
Adott egy e39 528IA! Hidegen R-be téve simán, kisebb rántás és hang nélkül bemegy. Melegen viszont már kisebb rántással, illetve egy fémes hanggal teszi. Szerintetek mi lehet a gond? A váltó teljesen jól teszi a dolgát más fokozatokban.
2014.08.24. 13:25
Cxgrav írta:Rolly írta:Sziasztok!!
Adott egy e39 528IA! Hidegen R-be téve simán, kisebb rántás és hang nélkül bemegy. Melegen viszont már kisebb rántással, illetve egy fémes hanggal teszi. Szerintetek mi lehet a gond? A váltó teljesen jól teszi a dolgát más fokozatokban.
Hali!
Nekem 530dA.
Mind1, hogy D-be vagy R-be teszem, nekem is van "rántás" vagy nem tudom hogy írjam le, érezni, hogy átteszi magát sebességbe. A váltások finomak, tudja minden fokozatot nálam is. Volt olaj, szűrő, tömítés csere. A váltószerelő azt mondta, hogy hibátlan a váltó és én is úgy érzem, ezen kívül a sebességbe rakás érzésen kívül.
Vagy nem kellene érezni a sebességbe rakást?![]()
![]()
A fémes hangod nem tudom mi lehet :/
2014.08.24. 13:47
2014.08.24. 15:43
hamoriarpi írta:Akkor miert nem nezeted meg a kardant? Mert szerintem is nagy a valoszinusege, hogy az van kiszaradva.
Elnézést az ékezetek miatt! Mobilról pötyögtem.
2014.08.24. 22:11
2014.08.26. 07:57
Tomi-e39 írta:Sziasztok!
Tegnap írtam,de lehet nem ment el... Ismét megpróbálom.
Majd két éve regisztráltam, mikor is kaptam egy E39 530d-t. Automata váltóval kapcsolatban kérdeztem,és még egyszer köszi az akkori kimerítő válaszokat és segítséget. Mostanra a váltóm teljesen behalt. Két kérdésem van.
1. Vennék bontott váltót, és szeretném tudni, mire ügyeljek a futott km-en túl (persze ebben sem kell feltétlenül megbízni). Hiába a franciáknál készül, amivel nem is lenne gondom, de csak egy amerikai szar marad. Szóval nem tudom mennyit bírnak ezek a váltók feltételezhetően átlagos használat mellett? Hány km-es váltót vegyek, esetleg van tippetek, kitől? Melyik a plaketton az azonosítószám, mire figyeljek, stb.
2. Néha gondol egyet az ablaktörlőm és megáll. Volt, hogy fél órára, volt, hogy 1 órára, de legutóbb 1 egész hétig nem ment. Nem mondom, milyen volt napi 100 ide, 100 oda km-t így lenyomni. Mi lehet a hiba, esőérzékelő szenzor, vagy mi?
Köszi:
Tamás
2014.09.28. 12:17
2014.09.29. 10:26
bbl írta:Katona Jácint valóban egy hazug csaló , én sem ajánlom senkinek.Szerintem hamarossan megüti a bokáját a hamis számlái valamint újnak eladott használt szemetei miatt.A hatalmas "váltó guru" aki hosszú éveket németországba dolgozott egy jellemtelen fé...!!! Sajnálatos,hogy egy ilyen alak még a piacon van,szégyent hoz a tisztességes szakemberekre.Úgy néz ki,hogy évek folyamán semmit nem változott.
2014.09.29. 10:50
bbl írta:Katona Jácint valóban egy hazug csaló , én sem ajánlom senkinek.Szerintem hamarossan megüti a bokáját a hamis számlái valamint újnak eladott használt szemetei miatt.A hatalmas "váltó guru" aki hosszú éveket németországba dolgozott egy jellemtelen fé...!!! Sajnálatos,hogy egy ilyen alak még a piacon van,szégyent hoz a tisztességes szakemberekre.Úgy néz ki,hogy évek folyamán semmit nem változott.
2014.09.29. 12:35
Gallaca írta:bbl írta:Katona Jácint valóban egy hazug csaló , én sem ajánlom senkinek.Szerintem hamarossan megüti a bokáját a hamis számlái valamint újnak eladott használt szemetei miatt.A hatalmas "váltó guru" aki hosszú éveket németországba dolgozott egy jellemtelen fé...!!! Sajnálatos,hogy egy ilyen alak még a piacon van,szégyent hoz a tisztességes szakemberekre.Úgy néz ki,hogy évek folyamán semmit nem változott.
Leírhatnád a tapasztalataidat a megfelelő topicban, attól függetlenül, hogy igazad van!
2014.09.30. 00:57
Imco írta:Gallaca írta:bbl írta:Katona Jácint valóban egy hazug csaló , én sem ajánlom senkinek.Szerintem hamarossan megüti a bokáját a hamis számlái valamint újnak eladott használt szemetei miatt.A hatalmas "váltó guru" aki hosszú éveket németországba dolgozott egy jellemtelen fé...!!! Sajnálatos,hogy egy ilyen alak még a piacon van,szégyent hoz a tisztességes szakemberekre.Úgy néz ki,hogy évek folyamán semmit nem változott.
Leírhatnád a tapasztalataidat a megfelelő topicban, attól függetlenül, hogy igazad van!
+ hogy ki vagy, honnan jöttél!
2014.09.30. 01:16
2literes.apenta írta:Imco írta:Gallaca írta:bbl írta:Katona Jácint valóban egy hazug csaló , én sem ajánlom senkinek.Szerintem hamarossan megüti a bokáját a hamis számlái valamint újnak eladott használt szemetei miatt.A hatalmas "váltó guru" aki hosszú éveket németországba dolgozott egy jellemtelen fé...!!! Sajnálatos,hogy egy ilyen alak még a piacon van,szégyent hoz a tisztességes szakemberekre.Úgy néz ki,hogy évek folyamán semmit nem változott.
+ hogy ki vagy, honnan jöttél!
Olvassatok vissza.
BMW750 klubtárs elég részletesen leírta, hogy éppen pereskedik az illetővel.
Ő a tényleg nem ajánlott kategória.
2014.10.05. 23:25
2014.10.18. 14:07
2014.10.18. 14:27
Ralphus írta:Sziasztok!
Nem tudja valaki , hogy egy lock-up szelep javítása vagy cseréje kb. Milyen összeg lehet? Az autó egy E39 530dA, és 4, illetve 5-ös fokozatban 80-90 körül óvatos gazadasnal durván berezonál az autó, illetve nagyon feltolja a fordulatot, mintha csúsztatná a kuplungot, elméletileg ez a lock up szelep miatt van... Tud valaki ebben segíteni?
Sent from my iPhone using Tapatalk
2014.10.18. 14:32