Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.02.09. 17:00

Nekem is benne van egy ideje, szerintem sokkal szebb, mint a gyári sárgás fény.
11 000 ft, amikor van, most nincs . Előjegyezhető, kb 2 hét.
A Facelift-es vátozatba, készlet, nem kell hegeszteni, forrasztani, ...
Csináltam képet a különbségről. ( nappal készült a kép )
Nem sikerült feltenni...

http://www.nyirautotrade.hu/nyirauto/im ... 103280.jpg

2011.02.09. 18:30

jlaci74 írta:( nappal készült a kép )

:lol:

Kép

2011.02.09. 18:44

Vettem én is az enyémbe,hál istennek a 16 forintos elfogyott de ajánlottak helyette egy jobbat ami állítólag sokkal jobban világít csak pont egy tizessel drágább volt.Hát nem vagyok benne biztos,hogy megérte. :(

2011.02.09. 20:30

ptom írta:Vettem én is az enyémbe,hál istennek a 16 forintos elfogyott de ajánlottak helyette egy jobbat ami állítólag sokkal jobban világít csak pont egy tízessel drágább volt.Hát nem vagyok benne biztos,hogy megérte. :(

Nem vagyok benne biztos, de én úgy tudom, hogy az E39 esetében az Angel Eye nem felel meg a nappali világításnak, bármennyire is fényesen világít.
Az csak helyzetjelző funkciót tölt be.
Valamikor itt a fórumon szó volt róla, ha jól emlékszem.

üdv:atiotezer

2011.02.09. 20:49

atiotezer írta:
ptom írta:Vettem én is az enyémbe,hál istennek a 16 forintos elfogyott de ajánlottak helyette egy jobbat ami állítólag sokkal jobban világít csak pont egy tízessel drágább volt.Hát nem vagyok benne biztos,hogy megérte. :(

Nem vagyok benne biztos, de én úgy tudom, hogy az E39 esetében az Angel Eye nem felel meg a nappali világításnak, bármennyire is fényesen világít.

Persze-persze.Nem is azért vettem,csak azért mert tetszik ez a jég fehér világítás de mint mondtam kicsit drága volt és nem vagyok biztos benne,hogy megérte.Inkább vártam volna még. :(

2011.02.10. 00:21

atiotezer írta:

De NavCoder progival be lehet kapcsolni a fényszórót DRL-nek és százalékban meg tudod adni a fény erejét.

2011.02.10. 03:38

admin írta:
atiotezer írta:

De NavCoder progival be lehet kapcsolni a fényszórót DRL-nek és százalékban meg tudod adni a fény erejét.

De ezt ha jól tudom csak a LCMIII-as tudja (1998/9 hó utáni kocsik). És a BMW Scanner 1.4.0 is tudja állítani.

Jackson, aki látta abban is

2011.02.10. 10:50

jackson írta:
admin írta:
atiotezer írta:

De ezt ha jól tudom csak a LCMIII-as tudja (1998/9 hó utáni kocsik). És a BMW Scanner 1.4.0 is tudja állítani.

Jackson, aki látta abban is

El kezdtem figyelni és tényleg elég sok új autón van ilyen plussz pilács.

2011.02.10. 15:07

simi64 írta:
jlaci74 írta:( nappal készült a kép )

:lol:

Kép

Sziasztok!
Most szólt a srác, aki az enyémet hozta, hogy a kb. 2 hét múlva érkező szállítmányból van még 2 gr. LED-helyzetjelző, aminek nincs gazdája. Ár 11 000 / készlet.
Akit érdekel, dobjon egy mail címet , küldök képet...
Jön LED-es rendszám-megvilágító is.

2011.03.20. 14:53

Elsősorban azokat kérdezném, akiknek van az ajtókárpit alján LED-es sofita világítás, hogy praktikusan hova érdemes azt bekötni?
A helyzetjelzővel kapcsoljátok? Netán a belső világítással együtt működik?
Nekem a car-key-ben a fokozatosan felerősödő ill. elhalkuló belső világítás van beállítva, gondolom így kizárt. :roll:

2011.03.20. 15:42

simi64 írta:Elsősorban azokat kérdezném, akiknek van az ajtókárpit alján LED-es sofita világítás, hogy praktikusan hova érdemes azt bekötni?
Nekem a car-key-ben a fokozatosan felerősödő ill. elhalkuló belső világítás van beállítva, gondolom így kizárt. :roll:

Nekem gyárilag együtt kapcsol a belső világítással.

2011.03.20. 15:42

simi64 írta:Elsősorban azokat kérdezném, akiknek van az ajtókárpit alján LED-es sofita világítás, hogy praktikusan hova érdemes azt bekötni?

Bár nem ledes van, de a belsővilágítással kapcsolódik emlékeim szerint. A helyzetjelző nem kell hozzá.

2011.03.20. 18:29

És akkor ha simán visszarakom a gyári szofita izzókat és lekötöm a "C"-oszlop világításáról párhuzamosan őket, abból lehet valami gáz?
Ugyanúgy fogja erősíteni/gyengíteni a fényét?

2011.03.20. 18:59

simi64 írta:És akkor ha simán visszarakom a gyári szofita izzókat és lekötöm a "C"-oszlop világításáról párhuzamosan őket, abból lehet valami gáz?

Szerintem igen. Én az ajtókban kicseréltem az izzókat LED-esre és működik, csak nem úgy halványul mint a rendes szofita izzó.

2011.03.21. 22:36

touring írta:
simi64 írta:És akkor ha simán visszarakom a gyári szofita izzókat és lekötöm a "C"-oszlop világításáról párhuzamosan őket, abból lehet valami gáz?

Szerintem igen. Én az ajtókban kicseréltem az izzókat LED-esre és működik, csak nem úgy halványul mint a rendes szofita izzó.

Ma ajtókárpit cserénél meglepődve tapasztaltam, hogy az ajtókárpit világítás azoknál az autóknál is be van kábelezve (+ csati), amelyikeknél nincs is ilyen gyárilag.
:taps:

2011.03.21. 23:14

simi64 írta:
touring írta:

Ma ajtókárpit cserénél meglepődve tapasztaltam, hogy az ajtókárpit világítás azoknál az autóknál is be van kábelezve (+ csati), amelyikeknél nincs is ilyen gyárilag.

Simi! Csak nem kókányolsz? :lol:

2011.03.22. 00:25

XenonBalazs írta:
simi64 írta:
touring írta:

Simi! Csak nem kókányolsz? :lol:

Dehogynem! :mereg:
Az angolnak a vezérlős fogantyúja egészen más, mint a bal kormányosé :evil:
Egyedül a sajátját tudom betenni.
:mereg:
Azon meg nincsen vezérlőpanel.

Re: Szofita LED-es

2011.04.12. 14:55

Sziasztok!

Vettem a kocsira hátra olyan szárnyat amiben van Hella LED-es féklámpa is. Párhuzamosan be van kötve a jobb oldali izzóhoz.
Jól működik, csak az a baj, hogy félpercenként bevillan a CAN-BUS izzótesztnél. Lehet ezzel valamit csinálni, hogy ne villanjon fel?

Köszi.
B.

2011.04.13. 06:23

szekkk írta:Sziasztok!

Vettem a kocsira hátra olyan szárnyat amiben van Hella LED-es féklámpa is. Párhuzamosan be van kötve a jobb oldali izzóhoz.
Jól működik, csak az a baj, hogy félpercenként bevillan a CAN-BUS izzótesztnél. Lehet ezzel valamit csinálni, hogy ne villanjon fel?

Köszi.
B.

ki kell kapcsolni az LCM-n a hideg tesztet (diag) vagy olyan ledes modul kell ami a ledes retrofithoz van (mobilgumi.hu) ,vagy DIS-ben meg kellene a LED rear light opciót felprogramozni a kocsinak...

2011.04.13. 09:02

Szia!

Köszi! Akkor ezek szerint az LCM-ben kéne kikapcsolni a hideg tesztet, mivel az Angle eyes is ledekkel megy, így azok sem villannának fel ha le van kapcsolva a helyzetjelző. Meleg teszt az amikor felkapcsolom és akkor érzékeli az LCM, hogy melyik izzó égett ki? Ezt a kikapcsolást, átállítást, hogy és ki tudná megcsinálni nekem? :) köszi!

Üdv.: B.

MChris írta:
szekkk írta:Sziasztok!

Köszi.
B.

ki kell kapcsolni az LCM-n a hideg tesztet (diag) vagy olyan ledes modul kell ami a ledes retrofithoz van (mobilgumi.hu) ,vagy DIS-ben meg kellene a LED rear light opciót felprogramozni a kocsinak...
Hozzászólás küldése

VigLink badge