![]() |
2011.02.09. 17:00
2011.02.09. 18:30
jlaci74 írta:( nappal készült a kép )
2011.02.09. 18:44
2011.02.09. 20:30
ptom írta:Vettem én is az enyémbe,hál istennek a 16 forintos elfogyott de ajánlottak helyette egy jobbat ami állítólag sokkal jobban világít csak pont egy tízessel drágább volt.Hát nem vagyok benne biztos,hogy megérte.
2011.02.09. 20:49
atiotezer írta:ptom írta:Vettem én is az enyémbe,hál istennek a 16 forintos elfogyott de ajánlottak helyette egy jobbat ami állítólag sokkal jobban világít csak pont egy tízessel drágább volt.Hát nem vagyok benne biztos,hogy megérte.
Nem vagyok benne biztos, de én úgy tudom, hogy az E39 esetében az Angel Eye nem felel meg a nappali világításnak, bármennyire is fényesen világít.
Az csak helyzetjelző funkciót tölt be.
Valamikor itt a fórumon szó volt róla, ha jól emlékszem.
üdv:atiotezer
2011.02.10. 00:21
De NavCoder progival be lehet kapcsolni a fényszórót DRL-nek és százalékban meg tudod adni a fény erejét.atiotezer írta:ptom írta:Vettem én is az enyémbe,hál istennek a 16 forintos elfogyott de ajánlottak helyette egy jobbat ami állítólag sokkal jobban világít csak pont egy tízessel drágább volt.Hát nem vagyok benne biztos,hogy megérte.
Nem vagyok benne biztos, de én úgy tudom, hogy az E39 esetében az Angel Eye nem felel meg a nappali világításnak, bármennyire is fényesen világít.
2011.02.10. 03:38
admin írta:De NavCoder progival be lehet kapcsolni a fényszórót DRL-nek és százalékban meg tudod adni a fény erejét.atiotezer írta:ptom írta:Vettem én is az enyémbe,hál istennek a 16 forintos elfogyott de ajánlottak helyette egy jobbat ami állítólag sokkal jobban világít csak pont egy tízessel drágább volt.Hát nem vagyok benne biztos,hogy megérte.
2011.02.10. 10:50
jackson írta:admin írta:De NavCoder progival be lehet kapcsolni a fényszórót DRL-nek és százalékban meg tudod adni a fény erejét.atiotezer írta:ptom írta:Vettem én is az enyémbe,hál istennek a 16 forintos elfogyott de ajánlottak helyette egy jobbat ami állítólag sokkal jobban világít csak pont egy tízessel drágább volt.Hát nem vagyok benne biztos,hogy megérte.
De ezt ha jól tudom csak a LCMIII-as tudja (1998/9 hó utáni kocsik). És a BMW Scanner 1.4.0 is tudja állítani.
Jackson, aki látta abban is
2011.02.10. 15:07
simi64 írta:jlaci74 írta:( nappal készült a kép )
![]()
2011.03.20. 14:53
2011.03.20. 15:42
simi64 írta:Elsősorban azokat kérdezném, akiknek van az ajtókárpit alján LED-es sofita világítás, hogy praktikusan hova érdemes azt bekötni?
A helyzetjelzővel kapcsoljátok? Netán a belső világítással együtt működik?
Nekem a car-key-ben a fokozatosan felerősödő ill. elhalkuló belső világítás van beállítva, gondolom így kizárt.
2011.03.20. 15:42
simi64 írta:Elsősorban azokat kérdezném, akiknek van az ajtókárpit alján LED-es sofita világítás, hogy praktikusan hova érdemes azt bekötni?
A helyzetjelzővel kapcsoljátok? Netán a belső világítással együtt működik?
Nekem a car-key-ben a fokozatosan felerősödő ill. elhalkuló belső világítás van beállítva, gondolom így kizárt.
2011.03.20. 18:29
2011.03.20. 18:59
simi64 írta:És akkor ha simán visszarakom a gyári szofita izzókat és lekötöm a "C"-oszlop világításáról párhuzamosan őket, abból lehet valami gáz?
Ugyanúgy fogja erősíteni/gyengíteni a fényét?
2011.03.21. 22:36
touring írta:simi64 írta:És akkor ha simán visszarakom a gyári szofita izzókat és lekötöm a "C"-oszlop világításáról párhuzamosan őket, abból lehet valami gáz?
Szerintem igen. Én az ajtókban kicseréltem az izzókat LED-esre és működik, csak nem úgy halványul mint a rendes szofita izzó.
2011.03.21. 23:14
simi64 írta:touring írta:simi64 írta:És akkor ha simán visszarakom a gyári szofita izzókat és lekötöm a "C"-oszlop világításáról párhuzamosan őket, abból lehet valami gáz?
Szerintem igen. Én az ajtókban kicseréltem az izzókat LED-esre és működik, csak nem úgy halványul mint a rendes szofita izzó.
Ma ajtókárpit cserénél meglepődve tapasztaltam, hogy az ajtókárpit világítás azoknál az autóknál is be van kábelezve (+ csati), amelyikeknél nincs is ilyen gyárilag.
2011.03.22. 00:25
XenonBalazs írta:simi64 írta:touring írta:simi64 írta:És akkor ha simán visszarakom a gyári szofita izzókat és lekötöm a "C"-oszlop világításáról párhuzamosan őket, abból lehet valami gáz?
Ma ajtókárpit cserénél meglepődve tapasztaltam, hogy az ajtókárpit világítás azoknál az autóknál is be van kábelezve (+ csati), amelyikeknél nincs is ilyen gyárilag.
Simi! Csak nem kókányolsz?
2011.04.12. 14:55
2011.04.13. 06:23
szekkk írta:Sziasztok!
Vettem a kocsira hátra olyan szárnyat amiben van Hella LED-es féklámpa is. Párhuzamosan be van kötve a jobb oldali izzóhoz.
Jól működik, csak az a baj, hogy félpercenként bevillan a CAN-BUS izzótesztnél. Lehet ezzel valamit csinálni, hogy ne villanjon fel?
Köszi.
B.
2011.04.13. 09:02
MChris írta:szekkk írta:Sziasztok!
Vettem a kocsira hátra olyan szárnyat amiben van Hella LED-es féklámpa is. Párhuzamosan be van kötve a jobb oldali izzóhoz.
Jól működik, csak az a baj, hogy félpercenként bevillan a CAN-BUS izzótesztnél. Lehet ezzel valamit csinálni, hogy ne villanjon fel?
Köszi.
B.
ki kell kapcsolni az LCM-n a hideg tesztet (diag) vagy olyan ledes modul kell ami a ledes retrofithoz van (mobilgumi.hu) ,vagy DIS-ben meg kellene a LED rear light opciót felprogramozni a kocsinak...