Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Gyorsulási adatok

2012.03.19. 16:14

kzolee írta:Akkor pontot tettetek a több éve zajló próbálgatásokra: egyformán megy mindkettő. :D Kb. ezt is éreztétek előtte.

Az elfogyasztott üzemanyag mennyisége az más kérdés... :nyelves: :mrgreen:

Egyformán "megyen" no jó a zoli azért elment 3 autónyit de ott is marad a távon. A fogyit is néztük vissza felé. Ha jól emlékszem 100km/h-nál reset és utánna amikor már vissza lassultunk leolvas:
540iT 25l/100km
535d no erre emlékszem kevésbé (majd zoli javit) cirka 17l/km
és persze esik vissza.

Jackson, aki mérték azt is mert zoli szólt előre

2012.03.19. 16:17

Lehet, hogy rossz a váltója? És csak azért nem ment jobban el? Talán a gumi is lehet eltérés passz no de ennyi? Ráadásul nekem Touring és még mindig nincs fent a váltó boritásom alul.
Vagy lehet hogy hiba volt be menni a Zoli mögé amikor 200 fölé értünk. De azok a rühes bólyák ott voltak a szélén. Én a kocsija által készitett vákumra gondolok. Bár gondolom az 3 autó távra már csak rendeződik. Vagy mégsem? Légcsatorna teszt kell tisztán látszik. Csak kinek van 5km-eres légcsatornája? :lol: :lol: :lol: :lol:

Jackson, aki keresi a 440Nm miért közeli a 5xxNm-hez okát

2012.03.19. 16:34

jackson írta:Lehet, hogy rossz a váltója? És csak azért nem ment jobban el? Talán a gumi is lehet eltérés passz no de ennyi? Ráadásul nekem Touring és még mindig nincs fent a váltó boritásom alul.
Vagy lehet hogy hiba volt be menni a Zoli mögé amikor 200 fölé értünk. De azok a rühes bólyák ott voltak a szélén. Én a kocsija által készitett vákumra gondolok. Bár gondolom az 3 autó távra már csak rendeződik. Vagy mégsem? Légcsatorna teszt kell tisztán látszik. Csak kinek van 5km-eres légcsatornája? :lol: :lol: :lol: :lol:

100km/h-ról a 3 autó különbség teljesen reális.Viszont ha 0-ról indultatok volna,Lepke valószínüleg elhúzott volna, emiatt:
540i:
440NM/3600rpm 286LE/5400rpm
535d:
560NM/2000rpm :!: 272LE/4400rpm

2012.03.19. 16:44

Padre540 írta:
jackson írta:Lehet, hogy rossz a váltója? És csak azért nem ment jobban el? Talán a gumi is lehet eltérés passz no de ennyi? Ráadásul nekem Touring és még mindig nincs fent a váltó boritásom alul.

100km/h-ról a 3 autó különbség teljesen reális.Viszont ha 0-ról indultatok volna,Lepke valószínüleg elhúzott volna, emiatt:
540i:
535d:

Ez sajnos több mint biztos... :oops:

Mikor tavaly volt szerencsém kipróbálni a Yoli kocsiját itt Szoboszlón már akkor is mondtam illetve írtam ide is,hogy 0-ról jobban elindul mint az 540... :doglotlo:
De 100-120 ról már-már akár egál is lehetne... :mrgreen:

ja és 0-ról padlózva az is zabál... :nyelves:
Arról nem is beszélve,hogy 250.000-ként teljes motor generál... :lol:

2012.03.19. 20:20

...és a benzinesek még a vereséget is meg tudják magyarázni :roker:

2012.03.19. 20:30

simi64 írta:...és a benzinesek még a vereséget is meg tudják magyarázni :roker:

Simikém ez nem csak megmagyarázás... :D

Azt ne felejtsük ki,hogy Jackson kocsijában barátok közt is van már lightos 600.000... :lol:
Míg a Lepké-ébe még most lett bejáratva az "új" motor... :wink: amúgy is erősebb bassza meg... :doglotlo:

2012.03.19. 20:35

strobi írta:
simi64 írta:...és a benzinesek még a vereséget is meg tudják magyarázni :roker:

Simikém ez nem csak megmagyarázás... :D
amúgy is erősebb bassza meg... :doglotlo:

De az!

Labi, Te jössz! :roker:
:hehe

2012.03.19. 21:17

Oké! :D

Szerintem azért nyert a Lepke, mert tél volt és rendesen előmelegítette a kocsi alját a lobogó rőzsével!

Ennyi. ...a vényóc meg még hideg volt és jackó nem akarta nyomni nekije oszt ennyi volt a vége. :facepalm:

2012.03.19. 21:19

Labi írta:Oké! :D

Szerintem azért nyert a Lepke, mert tél volt és rendesen előmelegítette a kocsi alját a lobogó rőzsével!

Ennyi. ...a vényóc meg még hideg volt és jackó nem akarta nyomni nekije oszt ennyi volt a vége. :facepalm:

B@szki én meg túl komplikáltam itt a dolgot... :mrgreen:

2012.03.19. 22:37

strobi írta:

Szerintem a guminyomás volt a fő ok! :lol: :nyelves:

Tényleg Jako, ezt a pályát hol béreltétek? Kéne a száma. :D

2012.03.19. 22:46

Egyébként vagány dolog, hogy fele áron is lehet ugyanolyan élményt autózni.
A fogyasztás pedig ennél a teljesítménynél nem ér milliókat plusszba :mrgreen:

Persze E39 kontra E60 nem egy kaliber, de ha élményről beszélünk, akkor drága az 535d játszani.

2012.03.19. 22:52

PapaBoss írta:Egyébként vagány dolog, hogy fele áron is lehet ugyanolyan élményt autózni.
A fogyasztás pedig ennél a teljesítménynél nem ér milliókat plusszba :mrgreen:

Persze E39 kontra E60 nem egy kaliber, de ha élményről beszélünk, akkor drága az 535d játszani.

Ez mindaddig igaz, míg nem mész évente egy óvatos hatvanezret... Akkor azért meggondolandó.... :roll:

Ehhez a régebbi-új játszós témához az alábbi videót is ajánlom, 4:53-nál jön az E28... :shock:

Az autó, amiből filmeznek egy E60 M5.... :oops:

2012.03.19. 23:04

kzolee írta:
Ehhez a régebbi-új játszós témához az alábbi videót is ajánlom, 4:53-nál jön az E28... :shock:

Az autó, amiből filmeznek egy E60 M5.... :oops:

Téli gumikkal pályára menni... :facepalm: :cry: (zokniban lábat mosni)

Jön az E28, elmegy ahogy kell, erre a kameraman: hagyd előttünk! :lol:

Hangja még mindig 10 pontos, ebből a szempontból (is) az F10 visszalépés. (szerintem)

2012.03.19. 23:40

strobi írta:
Padre540 írta:

540i:
535d:

Ez sajnos több mint biztos... :oops:

Mikor tavaly volt szerencsém kipróbálni a Yoli kocsiját itt Szoboszlón már akkor is mondtam illetve írtam ide is,hogy 0-ról jobban elindul mint az 540... :doglotlo:
De 100-120 ról már-már akár egál is lehetne... :mrgreen:

ja és 0-ról padlózva az is zabál... :nyelves:
Arról nem is beszélve,hogy 250.000-ként teljes motor generál... :lol:

Helo
Nulláról elindulni elég necces lett volna azon a pályán, komoly feladatnak tűnt még az is hogy 100-as tempóval visszafogni a forgalmat míg kitisztúl előttünk a pálya
A váltóval még nincs (( nagy )) bajság egyenlőre, mint ahogyan azt elmondtam a Péternek is és még jópáran tudják a klubban
Az utolsó hatodik fokozatot folyamatos gázálláson nem váltja fel ez olyan 230 környékén van, ilyenkor egy hirtelen gázelvétel és újra padlógáznál és már ugrik is a Hatosba, ez nálam csak egy EZRED másodpercnyi időveszteség :lol: :lol:
Ahogyan a Péter leírta a tempó különbséget egy gyalogló emberhez lehetne hasonlítani a két autó között, ami igazán zavaró volt hogy a rendezők felengedtek nagyon sok kocsit a pályára :wink: és nem lehetett nagyon 235-240 fölött menni
A fogyasztást mikor indúltunk 100-ról akkor nulláztuk le és a több mint 10-kilométer alatt 15,3 literre ugrott fel, hozzákel hogy tegyem ez Extrém helyzet volt

2012.03.20. 00:32

haliho
csak az az E28 M5-ös enyhén slick-en ment és ez maradt a gumiból :roker:
Kép

2012.03.20. 00:52

strobi írta:

:taps:
:franko:

2012.03.21. 15:30

strobi írta:ja és 0-ról padlózva az is zabál... :nyelves:

Elővettem a nagyítót:
strobi írta:Arról nem is beszélve,hogy 250.000-ként teljes motor generál... :lol:

Nem 250-enként hanem 160ezrenként. Ja igy nincs semmi gond a turbóval az E60-okban ha 160ezrenként totál motor generál van csinálva :lol: :lol: :lol:

Jackson, aki nem érti miért

2012.03.21. 15:38

lepke írta:Helo
Nulláról elindulni elég necces lett volna azon a pályán, komoly feladatnak tűnt még az is hogy 100-as tempóval visszafogni a forgalmat míg kitisztúl előttünk a pálya

Ja persze azok a rühes pálya takarítók még igy is villogott vagy dudált az egyik mögötted.
lepke írta:A váltóval még nincs (( nagy )) bajság egyenlőre, mint ahogyan azt elmondtam a Péternek is és még jópáran tudják a klubban
Az utolsó hatodik fokozatot folyamatos gázálláson nem váltja fel ez olyan 230 környékén van, ilyenkor egy hirtelen gázelvétel és újra padlógáznál és már ugrik is a Hatosba, ez nálam csak egy EZRED másodpercnyi időveszteség :lol: :lol:
Ahogyan a Péter leírta a tempó különbséget egy gyalogló emberhez lehetne hasonlítani a két autó között, ami igazán zavaró volt hogy a rendezők felengedtek nagyon sok kocsit a pályára :wink: és nem lehetett nagyon 235-240 fölött menni

Mondtam hogy BÓLYÁK az oka ha arrébb rakták volna őket! :lol:
LeviM5: tudod mit ilyen szar pályának ahol hátul rádvillognak 100-nál és felengednek más kocsikat meg a bólyák közel vannak nem is adom meg a számát.
lepke írta:A fogyasztást mikor indúltunk 100-ról akkor nulláztuk le és a több mint 10-kilométer alatt 15,3 literre ugrott fel, hozzákel hogy tegyem ez Extrém helyzet volt

A fogyihoz tényleg hozzá kell tenni ez csak a gyorsulási fázisban annyi. Mivel átlagfogyasztás nem tudsz folyamatosan ilyen gyorsitással menni mert eléred a végsebességet.

Jackson, akinek a sógora is nézte a pill.fogyasztás mérőt padlógáznál 30l/100km-re kiakad (na ja hány másodpercre)

2012.03.21. 15:38

jackson írta:
strobi írta:ja és 0-ról padlózva az is zabál... :nyelves:

Elővettem a nagyítót:
strobi írta:Arról nem is beszélve,hogy 250.000-ként teljes motor generál... :lol:

Nem 250-enként hanem 160ezrenként. Ja igy nincs semmi gond a turbóval az E60-okban ha 160ezrenként totál motor generál van csinálva :lol: :lol: :lol:

Jackson, aki nem érti miért

A turbónak mi köze a motorgenerálhoz?

2012.03.21. 15:40

barbrady írta:A turbónak mi köze a motorgenerálhoz?

Jaj ne légy ennyire szőrös szívű:
Lehet hogy azt is cserélték :lol:

Jackson, aki csak cseszteti a 3 autónyira elhúzó kollegát
Hozzászólás küldése

VigLink badge