Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: M5 motor

2013.02.09. 11:07

Pár napja olvasom ezt a témát,most értem a végére,közben rájöttem,hogy kell egy M5 majd egyszer........ :D :facepalm:
Köszike az M5 tulajoknak,a privát videókért,meg a tapasztalatok,élmények megosztásáért.
:franko: :taps:

2013.02.09. 11:29

528i RHD írta:Pár napja olvasom ezt a témát,most értem a végére,közben rájöttem,hogy kell egy M5 majd egyszer........ :D :facepalm:
Köszike az M5 tulajoknak,a privát videókért,meg a tapasztalatok,élmények megosztásáért.

Vagy 520i kasztniba M motor, hogy ne legyen sok a biztosítás :mrgreen: :nyelves:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: simi64
Értékelés: 4.76%

2013.02.09. 12:48

barbrady írta:
528i RHD írta:Pár napja olvasom ezt a témát,most értem a végére,közben rájöttem,hogy kell egy M5 majd egyszer........ :D :facepalm:

Vagy 520i kasztniba M motor, hogy ne legyen sok a biztosítás :mrgreen: :nyelves:

Itt,simán. :D :P
Otthon,minek? :roker:
Ennyire megragadt? :lol: :?:

2013.02.10. 14:17

Leírjuk, megosszuk az érzéseinket, hogy akit érdekel beleélhesse magát.
De az igazi egy találkozón autózni egyet! :wink:

2013.02.18. 18:01

Tőle szívesen vennék órákat! :roker:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds

2013.02.18. 22:13

LeviM5 írta:Tőle szívesen vennék órákat! :roker:

Miből gondolod, hogy aki így tud vezetni, az az órákhoz is ért?!
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: 4 bmw520ds, imi36, leslie, LeviM5
Értékelés: 19.05%

2013.02.18. 22:16

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: 3 bmw520ds, LeviM5, simi64
Értékelés: 14.29%

2013.02.19. 22:20

kzolee írta:Kép

Ha nyernék a lottón... Én "csak" egy ilyen sorozatra vágyok. E28-F10 között az összes ///M5, különböző színben. Se bentlyt, se rolls-t.
Ilyen lakást építenék hozzá, mert nálam az M5 családtag, akkor meg a szobában a helye. :D A garázsban is messze érzem magamtól. :facepalm:
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: kzolee

2013.02.19. 22:25

LeviM5 írta:Ha nyernék a lottón... Én "csak" egy ilyen sorozatra vágyok. E28-F10 között az összes ///M5, különböző színben. Se bentlyt, se rolls-t.

:franko:

2013.02.20. 13:36

kzolee írta:
LeviM5 írta:Ha nyernék a lottón... Én "csak" egy ilyen sorozatra vágyok. E28-F10 között az összes ///M5, különböző színben. Se bentlyt, se rolls-t.

Ha en nyernek a lotton, akkor pl. Koenigsegg-et vennek. Pl.
Bocs, az off-ert, de annyi penzzel mar nem biztos, hogy bmw-ben gondolkoznek....

2013.02.20. 15:12

leslie írta:
kzolee írta:

Ha en nyernek a lotton, akkor pl. Koenigsegg-et vennek. Pl.
Bocs, az off-ert, de annyi penzzel mar nem biztos, hogy bmw-ben gondolkoznek....

Seggről itt szó sem lehet, Admin jön és kitörli. :lol: :mrgreen:
Én tuti egy BMW szalont csinálnék a nappaliból. Egy mini BMW Welt lenne.
:bmwkiraly

2013.02.20. 15:40

LeviM5 írta:Seggről itt szó sem lehet, Admin jön és kitörli. :lol: :mrgreen:

Teljesen egyetértek!
De azért még egy 60-as évekből származó Bogarat is betuszakolnék az egyik sarokba. ;)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5

2013.02.20. 15:55

Jerry írta:

Teljesen egyetértek!
De azért még egy 60-as évekből származó Bogarat is betuszakolnék az egyik sarokba. ;)

Ezt meg a szoba közepére tenném:

Kép

Meg ezt, a gyári katalógusoknak, BMW-s újságoknak: :D

Kép

2013.02.20. 16:12

LeviM5 írta:
Jerry írta:

Teljesen egyetértek!

Ezt meg a szoba közepére tenném:

Kép

Óóó, ennyit azért nem fizet egy lottó 5-ös. :D

2013.02.20. 23:00

leslie írta:
kzolee írta:
LeviM5 írta:Ha nyernék a lottón... Én "csak" egy ilyen sorozatra vágyok.

Ha en nyernek a lotton, akkor ....

Bódi Szilvi, Dammach Jázmin, Debreceni Zita, Dundika, Horváth Éva.
Nekem ők mennének a nappaliba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kovessyroli az itt látható tagok köszönték meg: 2 leslie, Vityu
Értékelés: 9.52%

2013.02.28. 18:52

Tiszteletem a BMWs tarsadalomnak. Meg uj vagyok az oldalon, es mar segitseget szeretnek kerni:) Van egy BMW M5 E39 tipusu jarmuvem. Ezelott egy 5 honapja vettem, jo allapotban. De most olyan gondom volna, hogy a motor,furcsa, csorgos hangot ad ki. Olvastam, hogy Vanos problemak lehetnek, de en ezzel ugy tudok racafolni, hogy a minap videon neztem egy Vanos problemaval kuszkodo fiatal ember autojat, amin a motor alapjaraton csorog, es magasabb fordulaton elhalkul. Nalam viszont magas fordulaton is csorog:/ en gondoltam hidrotokere, vagy esetleng a lancra, mert mintha egy picit elcsuszkalna. Szeretnem velenyeteket meghallgatni. Elore is koszonom.

2013.02.28. 22:30

marvel írta:Tiszteletem a BMWs tarsadalomnak. Meg uj vagyok az oldalon, es mar segitseget szeretnek kerni:) Van egy BMW M5 E39 tipusu jarmuvem. Ezelott egy 5 honapja vettem, jo allapotban. De most olyan gondom volna, hogy a motor,furcsa, csorgos hangot ad ki. Olvastam, hogy Vanos problemak lehetnek, de en ezzel ugy tudok racafolni, hogy a minap videon neztem egy Vanos problemaval kuszkodo fiatal ember autojat, amin a motor alapjaraton csorog, es magasabb fordulaton elhalkul. Nalam viszont magas fordulaton is csorog:/ en gondoltam hidrotokere, vagy esetleng a lancra, mert mintha egy picit elcsuszkalna. Szeretnem velenyeteket meghallgatni. Elore is koszonom.

Igen nehéz lenne távszakérteni így hirtelen,de egy videó sokat nyomna a latban!

2013.03.01. 12:30

Szép napot. Oksa, majd ma elmegyek a szerelőmhőz, mivel a gépezet ott áll, és csinálok videót róla. Az az igazság, hogy félek, mert nem sokan értenek hozzá környékünkben, és nem tudjuk, hogy hogy álljunk hozzá, ha jobban megkell bontani a motort.

2013.03.01. 13:22

marvel írta:Szép napot. Oksa, majd ma elmegyek a szerelőmhőz, mivel a gépezet ott áll, és csinálok videót róla. Az az igazság, hogy félek, mert nem sokan értenek hozzá környékünkben, és nem tudjuk, hogy hogy álljunk hozzá, ha jobban megkell bontani a motort.

Ha a szerelő vakargatja a fejét,ne is engedd hogy hozzányúljon,sajnos nem egy olyan egyszerű technika hogy szétborítjuk aztán valahogy majd csak összelapátoljuk.Kell hozzá pár darab célszerszám.
Várjuk a vidit! :franko:

2013.03.01. 15:25

Hát igen, megfontolandó a dolog. Vidit este felé dobok fel, remélem fent leszel(tek). A másik dolog, hogy feltettük számítógépre, és a valami bank1 féle hibát írt ki. Én erről a Vanos témában olvastam, csak igazából nem látom át a dolgokat. Jeladó hibát jelenthet?
Hozzászólás küldése

VigLink badge