![]() |
2009.01.24. 00:28
admin írta:baross14 írta:Sziasztok nekem egy 98as 525 tds em vanés azt szeretném megtudni hogy mitöl van az hogy a kinti hömérséklet szabályzó megbolondult 6 ,7 fokkal hidegebbet mutatt
köszönöm a segitségeteket
üdv
Mivel ellenállás alapon működik így érzékeny a kontakt hibára.
2009.01.24. 00:34
MChris írta:admin írta:baross14 írta:Sziasztok nekem egy 98as 525 tds em vanés azt szeretném megtudni hogy mitöl van az hogy a kinti hömérséklet szabályzó megbolondult 6 ,7 fokkal hidegebbet mutatt
köszönöm a segitségeteket
üdv
Mivel ellenállás alapon működik így érzékeny a kontakt hibára.
Megelőtzélde egy takaritás sem árhat neki a téli rettyó után,miatt.
2009.01.24. 10:47
admin írta:atiTDI írta:zsolte39 írta:Sziasztok!
Előre is elnézést, tudom volt már szó róla a topikban, de valahogy nem akaródzik 2500 hozzászólást átbogarásznom... Tudom, kereső. Azzal se könnyebb
Szóval hol is van ez a süni nevezetű klímavezérlő? Kezd nagyon fölhúzni, hogy reggelre lezabálja az akksimat. Tegnap este bent ültem kb. fél órát az autóban, hallottam, hogy a venti folyamatosan megy. Meg menet közben "ugrál" a fűtés. Szóval honnan szedjem ki ezt az állatot és mennyibe kerülhet a csere / javítás?
Köszönöm szépen
Zsolt
Így néz ki, a kesztyűtartó alatt bal oldalon találod.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=40
14500-ért tudok belőle adni újat...
Gratula az új gépsárkányhoz!!(Most látom az adataidnál)
2009.01.25. 11:29
2009.01.25. 12:28
matebmw írta:Sziasztok nekem olyan gondom akadt hogy nem indul a kocsim és nem tudom mi lehet a baja ..a gyujtas kapcsolo mukodik,az onnditonal minden jo es nem megy ...most ugy sikerult beinditani hogy a gyujtas kapcsolobol kozvetlenul a compiuterbe vezettuk a jelet és igy minden ok..nem tudja valaki mi lehet a biztositék tábla ás a gyujtas kapcsolo kozott mert ott nem koser valami!a biztositék táblába mar nem jut el a jel....IRJATOk
S.O.S
Előre is Kösz
96 525 tds
2009.01.25. 12:53
MChris írta:matebmw írta:Sziasztok nekem olyan gondom akadt hogy nem indul a kocsim és nem tudom mi lehet a baja ..a gyujtas kapcsolo mukodik,az onnditonal minden jo es nem megy ...most ugy sikerult beinditani hogy a gyujtas kapcsolobol kozvetlenul a compiuterbe vezettuk a jelet és igy minden ok..nem tudja valaki mi lehet a biztositék tábla ás a gyujtas kapcsolo kozott mert ott nem koser valami!a biztositék táblába mar nem jut el a jel....IRJATOk
S.O.S
Előre is Kösz
96 525 tds
Esetleg EWS "dolgozik" ellened.
2009.01.25. 13:02
matebmw írta:MChris írta:matebmw írta:Sziasztok nekem olyan gondom akadt hogy nem indul a kocsim és nem tudom mi lehet a baja ..a gyujtas kapcsolo mukodik,az onnditonal minden jo es nem megy ...most ugy sikerult beinditani hogy a gyujtas kapcsolobol kozvetlenul a compiuterbe vezettuk a jelet és igy minden ok..nem tudja valaki mi lehet a biztositék tábla ás a gyujtas kapcsolo kozott mert ott nem koser valami!a biztositék táblába mar nem jut el a jel....IRJATOk
S.O.S
Előre is Kösz
96 525 tds
Esetleg EWS "dolgozik" ellened.
És az mitől lehet?meghibasodott?
2009.01.25. 18:18
2009.01.25. 19:32
strobi írta:535i írta:Sziasztok!Miért csinálhatja az autóm a következőt:Erősebb indulásnál D-ben mintha kidobná üresbe.Utána meg magasabb fordulaton sem halad szinte csak bőg a motor és alig gyorsul fel.Mintha csúszna a kuplung.Ilyenkor nem tudom sem sport sem tiptronic módba rakni.Kulcs kivesz pár másodperc újra indítok és az első hirtelenebb indulásig minden ok.Előre is köszi.
Szerintem meg vannak égve a "lamellák" és ezért csúszik a váltód!!!
Sok 0-ról padlót kapott az előéletében... és valószinü az olaj sem volt cserélve benne 100-150e-enként!
Nem tudom,hogy mennyi egy váltó felújitás de lehet jobban jársz 2-3 bontottal mint egyszer felújitani...
2009.01.25. 19:37
2009.01.25. 19:51
atiTDI írta:admin írta:atiTDI írta:zsolte39 írta:Sziasztok!
Előre is elnézést, tudom volt már szó róla a topikban, de valahogy nem akaródzik 2500 hozzászólást átbogarásznom... Tudom, kereső. Azzal se könnyebb
Szóval hol is van ez a süni nevezetű klímavezérlő? Kezd nagyon fölhúzni, hogy reggelre lezabálja az akksimat. Tegnap este bent ültem kb. fél órát az autóban, hallottam, hogy a venti folyamatosan megy. Meg menet közben "ugrál" a fűtés. Szóval honnan szedjem ki ezt az állatot és mennyibe kerülhet a csere / javítás?
Köszönöm szépen
Zsolt
Így néz ki, a kesztyűtartó alatt bal oldalon találod.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=40
14500-ért tudok belőle adni újat...
Gratula az új gépsárkányhoz!!(Most látom az adataidnál)
Köszke!
2009.01.25. 20:07
2009.01.26. 16:04
2009.01.26. 16:09
party írta:Hali, azt megtudja-e mondani vki, hogy mennyi áramot szabad felvennie az autónak, ha semmi nincs bekapcsolva,mert az enyém óvatos 2 amperral huzza az akksit, ergó 4-5 nap nem használás után,lefekszik és NO START![]()
2009.01.26. 16:24
MChris írta:party írta:Hali, azt megtudja-e mondani vki, hogy mennyi áramot szabad felvennie az autónak, ha semmi nincs bekapcsolva,mert az enyém óvatos 2 amperral huzza az akksit, ergó 4-5 nap nem használás után,lefekszik és NO START![]()
Mérd meg műszerrel mennyi "pontosonan",leálltiva is vannak fogyasztok amik működnek.
BC,riasztó,klímavez venti,de ha méred akkor csomagtérben lévő lámpákról húzd le a csatit.
Nálam egyszer az volt a gond hogy a kesztyűtartó volt "kivilágitva".
2009.01.26. 16:28
party írta:MChris írta:party írta:Hali, azt megtudja-e mondani vki, hogy mennyi áramot szabad felvennie az autónak, ha semmi nincs bekapcsolva,mert az enyém óvatos 2 amperral huzza az akksit, ergó 4-5 nap nem használás után,lefekszik és NO START![]()
Mérd meg műszerrel mennyi "pontosonan",leálltiva is vannak fogyasztok amik működnek.
BC,riasztó,klímavez venti,de ha méred akkor csomagtérben lévő lámpákról húzd le a csatit.
Igen próbálkozom, de a 0,216- 2,018 ig váltakozik.... az előbbit hosszab állás után mértem, az utóbbit pedig bezárás, és nyitás után... úgy tudom van valamennyi idő, miután ki kéne hogy kapcsoljon minden fogyasztót, elvileg... kivéve riasztó,vagy nem toom... mennyi az az idő???
2009.01.26. 16:41
MChris írta:party írta:MChris írta:party írta:Hali, azt megtudja-e mondani vki, hogy mennyi áramot szabad felvennie az autónak, ha semmi nincs bekapcsolva,mert az enyém óvatos 2 amperral huzza az akksit, ergó 4-5 nap nem használás után,lefekszik és NO START![]()
Igen próbálkozom, de a 0,216- 2,018 ig váltakozik.... az előbbit hosszab állás után mértem, az utóbbit pedig bezárás, és nyitás után... úgy tudom van valamennyi idő, miután ki kéne hogy kapcsoljon minden fogyasztót, elvileg... kivéve riasztó,vagy nem toom... mennyi az az idő???
Komfort kikapcs at 15 perc és a teljes 1 óra
2009.01.27. 14:56
2009.01.27. 14:59
party írta:MChris írta:party írta:MChris írta:party írta:Hali, azt megtudja-e mondani vki, hogy mennyi áramot szabad felvennie az autónak, ha semmi nincs bekapcsolva,mert az enyém óvatos 2 amperral huzza az akksit, ergó 4-5 nap nem használás után,lefekszik és NO START![]()
Az autó áll 13 óra óta.Na most kimentem,csomagtartó felnyit, zár vissza katt.Akksi test kábel lecsavar, közé műszer, 2,15 A-t húz vmi. Rajta hagytam a műszert, megnézem negyed óra múlva.
2009.01.27. 21:44
535i írta:Szia!Nekem ugyan ez volt a bajom .Péntek óta szerelőnél volt a kocsi 1enként minden leköt 20 perc várakozás.Most lett kész!Valami relé a vezető oldalon lábnál.party írta:MChris írta:party írta:MChris írta:party írta:Hali, azt megtudja-e mondani vki, hogy mennyi áramot szabad felvennie az autónak, ha semmi nincs bekapcsolva,mert az enyém óvatos 2 amperral huzza az akksit, ergó 4-5 nap nem használás után,lefekszik és NO START![]()
Az autó áll 13 óra óta.Na most kimentem,csomagtartó felnyit, zár vissza katt.Akksi test kábel lecsavar, közé műszer, 2,15 A-t húz vmi. Rajta hagytam a műszert, megnézem negyed óra múlva.