Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.01.25. 22:05

admin írta:
Labi írta:
admin írta:
Labi írta:
sxoe írta:Ha nem vagy Vaterás, akkor szólj és én leütöm! És akkor meg tudjátok oldani!

Nagggyon köszönöm Admin!!! Sxoe! Üss akkor! :D

Elkéstetek! Szerintem emberünk olvasa a fórumot mert le ütötte. :cry:

:sírás: engesztelhetetlen vagyok! :cry: ..azért köszönöm Laci!!!! :D

Nincs mit és bocsi.Mondjuk elég furcsa hogy tegnap este 23:14kor irtam itt hogy oda adom és 23:40-kor meg rá licitáltak.Most megemlitem hogy üsdle és erre le ütik.Lehet privibe kelet volna írnom.

Valóban érdekes, most hogy így írod!!! 8O ..figyeld! Ha legközelebb el akarsz adni vmit a vaterán, akkor írdd meg ide! :lol:

2008.01.25. 23:04

Tőlem is leüthetnének pár dolgot! Nehéz a főiskolás élet zseton nélkül... :lol:

(persze ami van zseton az meg megy a bankba a kocsira :twisted: )

Üléshuzat

2008.01.26. 20:26

Üdv Mindenkinek!
Valszeg rosszul kezelem a fórumot, mert egyszer már írtam a problémámról, de nem találom a saját szövegemet. Na nem ez a kérdésem, csak leírtam.
Amiben szeretném a segítségeteket kérni.
Hogyan lehet az E39 Sedan (523i) hátsó ülését levenni, kiszerelni? Nem találtam rá infót sehol sem.
Üléshuzatot szeretnék tenni rá, elakadtam.
Még mielőtt bárki is legagyizná, vagy sufni tuningolná a munkám, az előző tulaj nem vigyázott eléggé a gépre, ezért a beavatkozás.
A segítségeteket előre is köszönöm.
mhenczi

Re: Üléshuzat

2008.01.27. 16:02

mhenczi írta:Üdv Mindenkinek!
Valszeg rosszul kezelem a fórumot, mert egyszer már írtam a problémámról, de nem találom a saját szövegemet. Na nem ez a kérdésem, csak leírtam.
Amiben szeretném a segítségeteket kérni.
Hogyan lehet az E39 Sedan (523i) hátsó ülését levenni, kiszerelni? Nem találtam rá infót sehol sem.
Üléshuzatot szeretnék tenni rá, elakadtam.
Még mielőtt bárki is legagyizná, vagy sufni tuningolná a munkám, az előző tulaj nem vigyázott eléggé a gépre, ezért a beavatkozás.
A segítségeteket előre is köszönöm.
mhenczi

az ülőpárnét két fül tartja, csak fel kell emelni lendületesen az első felét. Utána meglátod a háttámla csavarjait az ülöpárna alatt.

2008.01.27. 16:25

Szia!
Köszönöm szépen, megnézem ismét. Az ülőpárnát sikerült felvennem, biztosan nem kerestem eléggé.
Köszi még egyszer.
mhenczi

2008.01.27. 19:28

sxoe írta:Tőlem is leüthetnének pár dolgot! Nehéz a főiskolás élet zseton nélkül... :lol:

nekem is van fent pár termékem a vaterán, többek között egy e39 és egy e36 is.

az egyik komoly érdeklődő kérdése a következő volt:

nagyon tetszik az autód. első vagy hátsókerék hajtású? :lol:

az idióta 1 órán keresztül kérdezgetett, a második legkomolyabb kérdése ez volt:

tuti, hogy nem lopott a gép? :lol:

én hülye meg válaszolgattam minden kérdésre, aztán amikor meguntam, megkérdeztem tőle, hogy van-e már egyáltalán jogosítványa, mert ugyebár arra gondoltam, hogy valami kis pöcsös szivat.

erre a faszi teljesen felháborodva közölte, hogy 51 éves és fuvarozó, és valószínűleg többet vezetett már mint én, és jobban is ért a kocsikhoz. :lol:

no komment 8)

2008.01.27. 20:11

Sziasztok!Nagytakarítás során úgy néz,hogy megmozdítottam a légzsák valamelyik csatlakoztatóját és világít a visszajelző lámpája!Lehet,hogy rosszul emlékezem,de mintha valaki írta volna,hogy ki lehet törölni a hibát úgy mint a service intervallumot.Esetleg valaki tudna ebben segíteni?

2008.01.27. 22:20

Sziasztok!

Most,hogy itt a síszezon rájöttem,hogy nem tudom hová rakni a síléceimet,mert sajnos fix háttámlás a gépem és nincsen benne sízsák.
Vaterán láttam egyet,szerintetek utólag is beszerelhető a cucc?

2008.01.27. 22:21

Krisz írta:Sziasztok!Nagytakarítás során úgy néz,hogy megmozdítottam a légzsák valamelyik csatlakoztatóját és világít a visszajelző lámpája!Lehet,hogy rosszul emlékezem,de mintha valaki írta volna,hogy ki lehet törölni a hibát úgy mint a service intervallumot.Esetleg valaki tudna ebben segíteni?

Csak gépel tudod törölni.Véletlenül nem térdeltél bele az anyós ülésbe?Mert akkor az ülés foglaltság jelző szált el. :cry: Mert a csatlakozók nem igazán jönnek szét egykönyen

2008.01.27. 22:22

olee_ írta:Sziasztok!

Most,hogy itt a síszezon rájöttem,hogy nem tudom hová rakni a síléceimet,mert sajnos fix háttámlás a gépem és nincsen benne sízsák.

Be csak ki kel vágni a helyét az ülés hátfalán

2008.01.27. 22:25

admin írta:

Ok,köszi a gyors választ!Sízsákba belefér a snowboard is vagy csak a síléc?

2008.01.27. 22:48

olee_ írta:
admin írta:

Szerintem nem.Felrakok egy be építési le írást a letöltések közzé.

2008.01.27. 23:11

Hoppááá!!!! Én most szembesültem csak ezzel! Nem mindegyik e39-nek van alapból lehajtható középrésze? Csak a hangcucc miatt kérdezem, mert Janika mesélte, hogy neki nem lett jó egész addig míg nem csinálták úgy, hogy lehajtották azt a középső kartámaszt, és ott jön a tuc-tuc. :D

2008.01.27. 23:13

sxoe írta:Tőlem is leüthetnének pár dolgot! Nehéz a főiskolás élet zseton nélkül... :lol:

mit árulsz??? linkelj be valamit belőle azt megnézzük a kinálatot :D

2008.01.27. 23:17

admin írta:
olee_ írta:
admin írta:

Szerintem nem.Felrakok egy be építési le írást a letöltések közzé.

Köszi a segítséget!
olee

2008.01.27. 23:26

pappkari írta:

mit árulsz??? linkelj be valamit belőle azt megnézzük a kinálatot :D

Mindennel foglalkozok amiben pénzt látok! :lol:
Ezek mindenféle itthoni dolgok, meg összeszedett cuccok! Mintha lomis lennék! :lol:

Pl: szkenner :wink:

2008.01.28. 13:48

Köszönöm Admin!Sajnos ez már nem az első eset!Állítólag az ülés alatt van egy csatlakozó,amit ha megmozdítok véletlen,akkor jelzi a hibát.Nincs más hátra,megint megyek a szerelőhöz.

2008.01.28. 18:25

Labi írta:ha jól emlékszem (és jól emlékszem) akkor g4400 barátunk írta, hogy neki mindíg kinn van a kijelzőn a vízhőfok mérő és nem tünteti el semmilyen hibaüzenet. Küldj neki PÜ-t, hogy hogy csinálta.

Sehogy. :(
Az első felére emlékszel jól (bár ez is megtisztelő), azaz mindig kirakom a kijelzőre a vízhőfokot...
Bár ottmaradna. De az első gongra/újraindításra eltűnik... :cry:

2008.01.28. 18:52

admin írta:
Labi írta:
sxoe írta:Ha nem vagy Vaterás, akkor szólj és én leütöm! És akkor meg tudjátok oldani!

Nagggyon köszönöm Admin!!! Sxoe! Üss akkor! :D

Elkéstetek! Szerintem emberünk olvasa a fórumot mert le ütötte. :cry:

Nos a hétvége nem volt eseménytelen... a konklúzió levonható! Labi nem fog nekiállni még egyszer a dekorlécek leszedésének. :evil: ...elegem lett 1 óra múlva! Két körmöm bánta és a szélvihar által a sípcsontomra vágott ajtóval zártam a bulit! :?
Mivel e hó végén megy a tütü vizsgázni, a szerelővel kiszedetem az ebadta dekorléceket. (ingyé kibányássza) ...vannak ilyen perverzek! 8O
Amúgy köszi még egyzser Admin a felajánlást!!! ....azért kérdezz rá mikor megy a cuccért az ürge, hogy olvasta e akkor a fórumot! kíváncsi vok!! :wink:

2008.01.28. 18:57

g4400 írta:
Labi írta:ha jól emlékszem (és jól emlékszem) akkor g4400 barátunk írta, hogy neki mindíg kinn van a kijelzőn a vízhőfok mérő és nem tünteti el semmilyen hibaüzenet. Küldj neki PÜ-t, hogy hogy csinálta.

Sehogy. :(
Az első felére emlékszel jól (bár ez is megtisztelő), azaz mindig kirakom a kijelzőre a vízhőfokot...
Bár ottmaradna. De az első gongra/újraindításra eltűnik... :cry:

Ahha! ..úgy emlékeztem... :oops: Viszont én is azt rakom ki, mióta feltörtem a kódot! 8)
Hozzászólás küldése

VigLink badge