Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: M5 motor

2012.12.18. 23:40

kzolee írta:Részemről nincsenek indulatok.

Csak más a mentalitás. Nekem a motorozás, az autózás sosem szólt arról, hogy másokat próbáljak lenyoni, hanem egy olyan dolog, ami nekem okoz örömöt.

Ha valaki púposkodik a belső sávban mögöttem, elengedem, menjen nyugodtan, én a saját tempómban megyek, ahogy nekem jólesik. Türelmesen kivárom, ha bebotorkál elém 120-al, megelőzi a kamiont, visszaáll. Őt is várják haza.

Ezért is szimpatikus a rally számomra, ott a stopperóra az ellenfél, és saját magad.

Ha az autós helyében lettem volna, követtem volna a motorost megfelelő távolságban, ha kitisztul a pálya, és nem megy ki a külsőbe, kiteszem az irányjelzőt és várok, hogy mikor megy ki.

Ha a motoros helyében lettem volna, letudom az előzéseket, és a saját tempómban megyek tovább.

Ez az egymás terrorizálása versenypályán elmegy, de akkor vagy mindketten motorral, vagy mindketten autóval menjenek :wink:

Helo
Végigolvastam ezt a két oldalt de a szemem majd kiugrott mert nem tudom a képernyőt nagyobbra állítani :twisted: :twisted:
De a videó alapján az M5-ös bmw-vel közlekedő személy nagyon Bunkó és veszélyes módon közlekedett

2012.12.18. 23:44

lepke írta: bmw-vel közlekedő személy nagyon Bunkó és veszélyes módon közlekedett

...260-nal, bekapcsolt biztonsági öv nélkül?
Vagy hogyan, Zolikám :?:

2012.12.18. 23:48

simi64 írta:
lepke írta: bmw-vel közlekedő személy nagyon Bunkó és veszélyes módon közlekedett

...260-nal, bekapcsolt biztonsági öv nélkül?
Vagy hogyan, Zolikám :?:

Helo
Nem mindegy hogy magadnak keresed a bajt VAGY másokban akarsz kárt tenni.... mint példáúl a BMW-s nagymenő emberke a videón
Tipikus kivagyok mivagyok emberke

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: orvil
Értékelés: 4.76%

2012.12.18. 23:50

LHSM írta:LeviM5

Nem akarod, te is megcsippelni? Tudok segíteni benne, nagyon korrekt srác, nem buhera chip.

Tavasszal tervezem. Itt meg is mérik: http://www.autokorbel.hu/
Majd kereslek ezügyben, emlékszem nyárom említetted, köszi.

2012.12.18. 23:53

LeviM5 írta:

Nem akarod, te is megcsippelni? Tudok segíteni benne, nagyon korrekt srác, nem buhera chip.

Kevés az 507? :shock:

Van akinek a 143 is elég :facepalm:

2012.12.18. 23:54

LeviM5 írta:

Ott is megmérik, és még majdnem haza is megy a verdád :D Azaz nincs közel :? de majd magánba ledumáljuk.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LHSM az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5

2012.12.18. 23:57

LeviM5 írta:

Helo
Az már komoly :shock: :shock: :shock: akkor májusban megyek hozzád

Kép

2012.12.19. 00:08

LeviM5 írta:

Ha mégis autokorbel lesz és nem gáz "a csődület" én szívesen megnézném a beavatkozást, itt vannak tőlem 10percre! :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gabesz81 az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5

2012.12.19. 00:14

LeviM5 írta:Szépen pörög a topic, csócsáljátok a csontot, egy jól megrendezett videón. Szerintem pont ez volt a céljuk. :D
Orvill "na ki a fasza gyerek" stílusban, Gabi védi a mundér becsületét, Imco a "szerintem", LHSN "mint belsős", de én úgy gondolom Kzolee van a legközelebb a megoldáshoz. :wink: Gyerekek, ne marakodjunk ezen. Jön a világvége, legyen béke, please! :D
On is legyen: újabb köszönet, MüllerBélaSchmiedmannak, hogy beszerezte nekem ezt. Hogy azért a motorozáshoz is passzoljon, "Ram-air" szívórendszer. Téli estéken bekerül... (és köszönet Madox-nak is, hogy rászoktatott erre a cuccra! :D )

Kép
Kép
Kép

Zsír a cucc! Bár már olvastunk itt a sportszűrő káros hatásairól. :roll:
Ez honnan kapja a torlólevegőt majd? Mert ugye a motoromon ki van téve eléggé központi helyre. Mögnyilaztam, bár talán észrevenni anélkül is! :mrgreen: Innenső oldalon is.
Kép

2012.12.19. 00:15

Gabesz81 írta:
LeviM5 írta:

Ha mégis autokorbel lesz és nem gáz "a csődület" én szívesen megnézném a beavatkozást, itt vannak tőlem 10percre! :wink:

Motorosok nem mehetnek! Lumpen banda, árokban a helyük! :nyelves:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: Gabesz81

2012.12.19. 00:19

Gallaca írta:
Gabesz81 írta:
LeviM5 írta:

Motorosok nem mehetnek! Lumpen banda! :nyelves:

Jöhet aki csak akar. Majd szervezek talit! :roker: :D
Vesék mögé kell a lapokat beszerelni, onnan kapja. Pár éve használom, Madox ajánlotta anno. Dry filter, nem kell olajozni. (csak kimosni) Semmi hibát nem okoz, Maf se döglik ki tőle. A kipufogó után ez volt a kötelező projekt, 39M5-nél elég jól érezhető volt, főleg ahogy hűlt a környezeti levegő. Pedig ott még nem Ram-air megoldás volt.
Kép
Szép a moci! :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca

2012.12.19. 00:32

Gallaca írta:
Gabesz81 írta:
LeviM5 írta:

Motorosok nem mehetnek! Lumpen banda, árokban a helyük! :nyelves:

ööö...dehát izé...már nincs meg a motorom...hátat fordítottam annak a bűnös életvitelnek... :facepalm: :oops:
:mrgreen:

2012.12.19. 00:34

zsírzsírzsír :franko:

2012.12.19. 00:41

LeviM5 írta:
Gallaca írta:
Gabesz81 írta:
LeviM5 írta:

Motorosok nem mehetnek! Lumpen banda! :nyelves:

Vesék mögé kell a lapokat beszerelni, onnan kapja. Pár éve használom, Madox ajánlotta anno. Dry filter, nem kell olajozni. (csak kimosni) Semmi hibát nem okoz, Maf se döglik ki tőle. A kipufogó után ez volt a kötelező projekt, 39M5-nél elég jól érezhető volt, főleg ahogy hűlt a környezeti levegő. Pedig ott még nem Ram-air megoldás volt.
Kép
Szép a moci! :franko:

Köszi! :)
Áááá! Értem, nem tudtam honnan szipkázza a luftot. Nézegettem azokat a lapokat, de nem derengett fel. Ram-Air biztos sokat dob majd, kicsit ellensúlyozza a szívócső ellenállását magasabb tempónál.

2012.12.19. 00:53

[quote
Kép[/quote]

Jesszus az a hátsófutómű, ebben a rotációs van?

2012.12.19. 00:58

LHSM írta:

Eredetileg igen, ebben cserélve Bitubo-ra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gallaca 2012.12.19. 01:34-kor.

2012.12.19. 01:10

Gallaca írta:
LHSM írta:Kép

Ne offoljunk itt, akkor a rotációs rész az kikerül belőle? Nincs kedvem utána nézni, ezzel a típussal kevés élményem volt, cimbimnek is feketében van.

2012.12.19. 01:33

LHSM írta:
Gallaca írta:
LHSM írta:

Ne offoljunk itt, akkor a rotációs rész az kikerül belőle? Nincs kedvem utána nézni, ezzel a típussal kevés élményem volt, cimbimnek is feketében van.

Válasz a megfelelő topicban!

2012.12.19. 11:32

LeviM5 írta:Szépen pörög a topic, csócsáljátok a csontot, egy jól megrendezett videón. Szerintem pont ez volt a céljuk. :D
Orvill "na ki a fasza gyerek" stílusban, Gabi védi a mundér becsületét, Imco a "szerintem", LHSN "mint belsős", de én úgy gondolom Kzolee van a legközelebb a megoldáshoz. :wink: Gyerekek, ne marakodjunk ezen. Jön a világvége, legyen béke, please! :D
On is legyen: újabb köszönet, MüllerBélaSchmiedmannak, hogy beszerezte nekem ezt. Hogy azért a motorozáshoz is passzoljon, "Ram-air" szívórendszer. Téli estéken bekerül... (és köszönet Madox-nak is, hogy rászoktatott erre a cuccra! :D )

Kép
Kép
Kép

Növelem a hozzászólásaim számát, hogy átlépjek a 3000-en! :lol:
Semmi értelme nem volna itt lenni, ha mindenre, mindenki egyformán reagálna. Ez így van jól és ráadásul, megnöveltük a nézettségét a videójának! 8)
Nem igazán tudom védeni a kocsitokat, mert már mondtam és írtam, félelmetesen megy, csak ép eszű ember kezébe való, amúgy csőre töltött fegyvernek minősül!
Mikor Füreden néztük a motoros felvonulást? :roll: Én is keményen motoroztam pár évet, Simson S51 típussal, szerettem, szellő, illat bogár, hideg-meleg áramlatok. 0,0465Hp/kg volt a megrázó ereje, úgy hogy az én akkori 100kg súlyom, nincs benne. De anyám kijelentette, ha idehozok valami nagy dögöt, fejszével fogja szétverni! :shock: Úgy látszik ismert. :oops:
Komolyra fordítva a szót, nem hittem volna hogy ennyire bejön a légszűrőház csere! Átgördülök megnézni ha nem zavarlak!

2012.12.19. 11:40

bmw520ds írta:Komolyra fordítva a szót, nem hittem volna hogy ennyire bejön a légszűrőház csere! Átgördülök megnézni ha nem zavarlak!

Ok! :wink:
Hozzászólás küldése

VigLink badge