![]() |
2012.12.09. 13:46
2012.12.15. 12:16
2012.12.15. 12:45
2012.12.15. 12:55
LeviM5 írta::D
2012.12.15. 13:05
Gabesz81 írta:LeviM5 írta::D
szerintem a hondás nem vette annyira komolyan ezt a témát mint az M5-ös
2012.12.15. 13:07
Gallaca írta:Gabesz81 írta:LeviM5 írta::D
Ilyen az, mikor egyedül versenyez valakiDe azért 1.11-nél kivillant a motor lényege...

nagyon hiányzik a motorozás 2012.12.15. 16:39
Gabesz81 írta:Gallaca írta:Gabesz81 írta:LeviM5 írta::D
Ilyen az, mikor egyedül versenyez valakiDe azért 1.11-nél kivillant a motor lényege...
ne is mond, régi szép idők...![]()
VERESSED G@CÍÍÍÍ![]()
![]()
![]()
nagyon hiányzik a motorozás
2012.12.15. 18:15
orvil írta:nekem is valami kurv@ra hianyzik a motorozas, ennek a gyokerkocsognek viszont eltortem volna a gerincet a motoros helyeben az elso pihenonel .... es mennyi ilyen senkihazi impotens szarhazi flangal az utakon .....
2012.12.15. 19:08
kzolee írta:orvil írta:nekem is valami kurv@ra hianyzik a motorozas, ennek a gyokerkocsognek viszont eltortem volna a gerincet a motoros helyeben az elso pihenonel .... es mennyi ilyen senkihazi impotens szarhazi flangal az utakon .....
Miért is törted volna el?
Az egyértelmű, hogy gyorsulásban veri a motor a négykerekűt, de kanyarban nem sok mindent tud vele kezdeni....
Mindenesetre rövid "verseny" volt, és egyoldalú. 2012.12.15. 20:46
Gallaca írta:kzolee írta:orvil írta:nekem is valami kurv@ra hianyzik a motorozas, ennek a gyokerkocsognek viszont eltortem volna a gerincet a motoros helyeben az elso pihenonel .... es mennyi ilyen senkihazi impotens szarhazi flangal az utakon .....
Az egyértelmű, hogy gyorsulásban veri a motor a négykerekűt, de kanyarban nem sok mindent tud vele kezdeni....
Az is egyértelmű, hogy nem volt olyan kanyar, és autópályán nincs is, amiben a négykerekű meg tudta volna villantani az ilyen irányú előnyét a kétkerekűvel szemben. Közúti forgalomban motorral versenyezni, amikor a motoros simán nyit egy harmadik sávot...Mindenesetre rövid "verseny" volt, és egyoldalú.
2012.12.15. 23:32
Morello írta:Gallaca írta:kzolee írta:orvil írta:nekem is valami kurv@ra hianyzik a motorozas, ennek a gyokerkocsognek viszont eltortem volna a gerincet a motoros helyeben az elso pihenonel .... es mennyi ilyen senkihazi impotens szarhazi flangal az utakon .....
Az is egyértelmű, hogy nem volt olyan kanyar, és autópályán nincs is, amiben a négykerekű meg tudta volna villantani az ilyen irányú előnyét a kétkerekűvel szemben. Közúti forgalomban motorral versenyezni, amikor a motoros simán nyit egy harmadik sávot...Mindenesetre rövid "verseny" volt, és egyoldalú.
Szerintem volt ott kanyar a motor dőlt is rendesen, az M5 pedig párszor elmehetett volna mellette, ha van annyi a motorosban, hogy használja a jobboldali sávot.

2012.12.16. 02:04
2012.12.16. 02:28
Gallaca írta:kzolee írta:orvil írta:nekem is valami kurv@ra hianyzik a motorozas, ennek a gyokerkocsognek viszont eltortem volna a gerincet a motoros helyeben az elso pihenonel .... es mennyi ilyen senkihazi impotens szarhazi flangal az utakon .....
2012.12.16. 02:44
Gallaca írta:Morello írta:Gallaca írta:kzolee írta:orvil írta:nekem is valami kurv@ra hianyzik a motorozas, ennek a gyokerkocsognek viszont eltortem volna a gerincet a motoros helyeben az elso pihenonel .... es mennyi ilyen senkihazi impotens szarhazi flangal az utakon .....
Szerintem volt ott kanyar a motor dőlt is rendesen, az M5 pedig párszor elmehetett volna mellette, ha van annyi a motorosban, hogy használja a jobboldali sávot.
Na ne má! Te nem vetted észre, hogy itt csak az M5 versenyzett? Harcba ment, min DonQuijote a szélmalmok ellen!
És amikor egy motor dől rendesen, az szerintem így néz ki!
2012.12.16. 05:37
bmw520ds írta:Gallaca írta:kzolee írta:orvil írta:nekem is valami kurv@ra hianyzik a motorozas, ennek a gyokerkocsognek viszont eltortem volna a gerincet a motoros helyeben az elso pihenonel .... es mennyi ilyen senkihazi impotens szarhazi flangal az utakon .....
Hát ezt cáfolom!
Ültem Levi mellett az M7-esen három sáv kellett a 270km/h sebességű kanyarhoz!!! Ott egyik kelfeljancsi sem rúgna labdába, főleg a jó Magyar nyomvályúban! Én simán odaraktam volna a kocsim első sárvédőjét a buzi mellé!Húzzon eggyel beljebb, ha gyorsabb, ott is gyorsabb...Ez így nem úriemberhez méltó volt. Miért nem várta meg? Mert biztos érezte hogy erősebb és gyorsabb...
Gabi Te megnézted ezt a videót? Te láttál versenyt? Mert én bevallom nem. 2012.12.16. 07:01
LeviM5 írta:Volt pár motor vs M5 sztorim az évek alatt.
A lényeg, hogy igy ahogy a képen van még nem láttam motorost kanyarodni. Mind alig dőlt, ezért kanyarban feltart, egyenesben elhúz. Ennyi. Ez látszik a videón. Ha kihúzodik jobbra, még az E39M5-tel is elautóztam volna mellette. 200 felett nincs az a motoros aki közúton igy leteszi. Két pattanás és feküdne. A videón látszik hogy ugrál az autó. 270 felett minden döccenő egy patakmedernek tűnik. De ezt meg kell tapasztalni.
2012.12.16. 11:05
LeviM5 írta:És amikor egy motor dől rendesen, az szerintem így néz ki!
Még ma is libabőrös leszek, ha rágondolok.
2012.12.16. 11:35
2012.12.16. 13:28
Gallaca írta:bmw520ds írta:Gallaca írta:kzolee írta:orvil írta:nekem is valami kurv@ra hianyzik a motorozas, ennek a gyokerkocsognek viszont eltortem volna a gerincet a motoros helyeben az elso pihenonel .... es mennyi ilyen senkihazi impotens szarhazi flangal az utakon .....
Hát ezt cáfolom!
Ültem Levi mellett az M7-esen három sáv kellett a 270km/h sebességű kanyarhoz!!! Ott egyik kelfeljancsi sem rúgna labdába, főleg a jó Magyar nyomvályúban! Én simán odaraktam volna a kocsim első sárvédőjét a buzi mellé!Húzzon eggyel beljebb, ha gyorsabb, ott is gyorsabb...Ez így nem úriemberhez méltó volt. Miért nem várta meg? Mert biztos érezte hogy erősebb és gyorsabb...
Szerintem ti be vagytok oltva M5-el!Gabi Te megnézted ezt a videót? Te láttál versenyt? Mert én bevallom nem.
Miért várta volna meg? Miért buzi? Ki kérte meg az M5 fightert, hogy nyomja meg a kormányon a hiperűrsebesség gombot, aztán tapossa laposra a pedált? A motoros biztos nem! A motoros ment az anyukájához nagy tempóval, mert az anyucinak fájt a haja. Felhajtott a pályára, és sietett. Fighterünk keményre meredve rátapadt, gondolta megleckéztet egy motorost végre. Ez látszott a kézmozdulatán. A motoros nagy ívben le...rta ment tovább. Egyszerűen nem volt partner a versenyben, nem is érdekelte. Én ezt láttam! Valószínű nem akart meghalni egy ilyen műmájer miatt, aki egy erőgépben ül, hetvennel veret a szélsőben, aztán megvadul, ha valaki elporol mellette. Égett a bizonyítási vágytól? Biztos, nyilván azért szerelt kamerát a fejtámlára, hogy dokumentálja a hőstetteit. Ezért írtam, hogy az M5 egyedül versenyzett. Aztán majd megmondjátok, hogy jól láttam-e, miután ilyen szemmel megnézitek.
De aztán 1.11-nél fordult a kocka, mert a motoros átbújt két kocsi közt, és tiplit vett. Fighter ottmaradt mint a borravaló, és vége lett a vidinek, mert biztos lerágta a kamerát az idegtől. Hibázott, mert a kamera mellé egy fényhidat is fel kellett volna szerelnie, meg egy fordított POLICE feliratot, és akkor játszhatott volna medmexeset, tudta volna fogni a motort. Gyönyörűen gyorsult az tény, a látványhoz már csak a gyomorcsomagoló érzés hiányzott, de közúti forgalomban, ahol civilek szédelegnek az úton, nem volt esélye. Ez 1.5 perc alatt kiderült.
Sarkítva. Hétfő reggel 8 kor a nagykörúton, M5-öt egy bringával lenyomom. Borárosról indulva a Blaháig, kis túlzással, én már a Mekiben megeszem a Bigmacemet mire M5 megérkezik. Még úgy is, hogy félúton újra kell engem éleszteni, mert kiköpöm a tüdőm. Egyszerűen nem tud menni, hiába 500Le, 4.7 mp alatt van százon, öt métert nem tud folyamatosan haladni. Én két kerékkel elszivárgok a sorok között, ő meg vár a 3. lámpaváltásra, hátha átfér. Ezt naponta tapasztalom, és én erről beszéltem itt.
A BMW-s felesége rosszul lett, mert kapott egy telefont, a motoros meg feltartotta... 2012.12.16. 13:48