Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.01.17. 14:59

shef írta:
LeviM5 írta:
shef írta:A generátor ékszij helyén..üzemanyagszúrő már elég rég volt kicserélve (nem nállam).fél éve van velem a kocsi.Előzménye még a dolgoknak bár nem biztos hogy összefügg, a fűtésem menet közben üzemhőmérsékletnél közép és negyedállásnál vizhőfokmutatónál hideget fúj aztán megint meleget ...???ha nem lenne ülésfűtés befagytam volna párszor este amikor hazatartottam a citadelláról..szóval lehet hogy üzemanyagszűrőt kellene csak cseréljek???
A parkolóban sikerült beinditani megint kb 5 másodpercig járt a motor...aztán leállt.segiiitsééég!!

Ja, és az enyém is beindult párszor másodpercekre.

de neked is köszörült??,
amikor leállt a hungárián utánna meg pöcre indult...
neked is jelzett az aksijel karistolásnál inditózásnál az olajnyomásjel elalszik és csak az aksijel marad.

Köszörült, ja, be-be indult, aztán semmi. Nem égett semmien lámpa.
Szerintem ne kínozd az öninditót tovább, Jakson leírta mit nézz meg. Lehet merül az aksi is a sok inditózástól, azért jelzi.
Adok egy telszámot püben, ő profi próbáld felhívni, hívatkozz a clubra.

2009.01.17. 15:10

shef írta:Sziasztok! Mivel új vagyok nem igazán tudom itt kell e feltennem a kérdésem...
Egy 523 IA m van.Tegnap a Hungárián egy lámpánál lassitásnál majdnem megállásnál leállt a kocsi (középső sáv) mondanom sem kell az autóstársak örömére nem is érdekelte őket a vészvillogó duda ezerrel.kitol oldalra benzinkút mivel aksijel világitott rátöltöttem vizet az aksira.Pöcre indult!Elhagytam a népstadiont és a soron következő lámpánál megint leállt.Nagy nehezen ujraindult be is álltam a benzinkúthoz.Persze ott aksi semmi.irány a legrosszabb tesco fogarasi gyalog!Vissza új aksi helyén inditóznék de csak karistol...
szerintetek mi a gebasz???naon várom a választ háromkor megnézik de nem sok reményt fűzök a helyszini javitósdihoz hiába bnw szervizes a srác!

Elég fura amit irtál"Valahol az üzem anyag ellátó résznél lehet neked gond így elsőre.(dugulás,Ác-behalt stb)De lehet még más is.Rá kell computere tenni a bömit,és akkor meg lessz a gond.De ha lehet ne BNW szervizes gyerekkel nézesd meg,hanem BMW-és szerelőt keres............az kell hozzá.Ez elég nagy hiba volt itt ez :nono:
Reméljük megoldódik a gondod.

2009.01.17. 15:13

LeviM5 írta:
shef írta:A generátor ékszij helyén..üzemanyagszúrő már elég rég volt kicserélve (nem nállam).fél éve van velem a kocsi.Előzménye még a dolgoknak bár nem biztos hogy összefügg, a fűtésem menet közben üzemhőmérsékletnél közép és negyedállásnál vizhőfokmutatónál hideget fúj aztán megint meleget ...???ha nem lenne ülésfűtés befagytam volna párszor este amikor hazatartottam a citadelláról..szóval lehet hogy üzemanyagszűrőt kellene csak cseréljek???
A parkolóban sikerült beinditani megint kb 5 másodpercig járt a motor...aztán leállt.segiiitsééég!!

Az lehet. Valamiért akadozik az üza. ellátás, szerintem. Fűtés passz, miért csinálja.

Bingó én is az üzemanyagra tippeltem amikor olvastam. Az akku lehet a merités miatt valóban. Ha már beindult akkor az akkuval epötyögne egy darabik. A hiba inkább az üzemanyagra jellemző.

1.Ha benzines kocsit vesz az ember utánna egyből szűrő csere. Injektorosoknál nagyon fontos a szűrő!
2.Hideg az egy másik probléma lehet. Attól még a motor menne.

Üdv:
Jackson, aki szurkol

2009.01.17. 15:56

köszi !ezt megnézetem mégegyszer

lenne még egy kérdésem hol tudom megbontani a müszerfalat .egy égö kiéget és cserére szorul!

2009.01.17. 16:23

riggs írta:köszi !ezt megnézetem mégegyszer

lenne még egy kérdésem hol tudom megbontani a müszerfalat .egy égö kiéget és cserére szorul!

Nincs benne "égő" minden LED-es,az meg nem nagyon szokott kiégni,ha mégis akkor van gyári narancssárga LED-em.

Átelemlő szivattyú is lehet rossz,azt jelzi hogy benne benzin csak az egyik tankból a másikba nem jut át,műszerenazt látod hogy van benne benzin. (nem teljesen illik a hibaképedre,de érdemes ránézni)

http://www.e38.org/e39/ itt van mindenről minden!

2009.01.17. 16:48

vaszarig írta:
McKONCZ írta:
atiTDI írta:
jackson írta:
McKONCZ írta:Jelentem nem beszarni..kis okoskodás..és kinn van az izzítógyertya beszakadt vége,HENGERFEJLEVÉTEL NÉLKÜL :franko:

Kiváncsivá tettél tényleg hogyan? Túlnyomás a hengerbe és kilőte? :lol:

Jackson, aki ugyacsak kérdi

A legnagyobb túlnyomás ha beindítod..:D

Jó helyen kapisgáltok,de maga a nyomás édeskevés,annál fogóval nagyobbat tudsz húzni....beindítani inkább azért indítottuk be,hogy meleg legyen.
Nem én vagyok az értelmi szerző. Esztergáltunk egy perselyt,ami pont belcsúszott a menetbe. Majd lassan mindíg egy kis pontot rápöttyöztünk a gyertya végére.
amikor kilógott, ráhegesztettünk egy menetes szárat,csináltunk egy kis laposvasat ,amin feltámaszkodott,és kihuztuk a menet segítségével..de előtte mindent megpróbáltunk..ázott féktisztítóban,stb-stb..nagy mákom volt,éppen készültem feladni..

Akkor tényleg mákod volt, mivel nekem úgy törött bele, hogy a hüvely kijött, a belel pedig bentmaradt. Na mondtam fasza, de mivel a szára még megvolt, legalábbis egy pont akkora darab, hogy fogóval meg tudtuk fogni a végét. De az örömnek hamar vége lett, mikor az is letörött. :( Szóval nálam más nem segített! :( De ahogy mondta a szerelő gyerek, nem is segített volna!

Nekem is kijött a menetes rész,csak az ízzó rész maradt benn.
Mákom volt..ezzel.

MÁS KÉRDÉS!
Járt úgy valaki,hogy az autó üzemmelegen 2500-as fordulatról gyorsítva időnként egy pillanatra torpan?!
És akkor mintha egy ideig gyengébb is lenne..majd ha egy kicsit ketyereg alapjáraton utánna megint erősebbnek tűnik..
Tudtam,hogy kisssé macerás a modell,de néha bosszantanak a kis apró hülyeségei.

2009.01.17. 18:38

MChris írta:

Nincs benne "égő" minden LED-es,az meg nem nagyon szokott kiégni,ha mégis akkor van gyári narancssárga LED-em.

Átelemlő szivattyú is lehet rossz,azt jelzi hogy benne benzin csak az egyik tankból a másikba nem jut át,műszerenazt látod hogy van benne benzin. (nem teljesen illik a hibaképedre,de érdemes ránézni)

Az óracsoportra gondoltál, nem? Mert abban van 4 darab izzó, ha jól emlékszem, de ezek csak a háttérvilágításra szolgálnak. Az óracsoportot úgy tudod kivenni, hogy a kormány mellett lévő két díszlécet leveszed, az alatt van 3 db csavar, illetve az óracsoport felső részén középen van egy torx csavar. Ha ez megvan, utána kijön a keret, és azt hiszem az alatt van még 2db torx csavar ami fogja az óracsoportot. Utána elvileg kijön az óra. :)

2009.01.17. 18:49

vaszarig írta:
MChris írta:

Az óracsoportra gondoltál, nem? Mert abban van 4 darab izzó, ha jól emlékszem, de ezek csak a háttérvilágításra szolgálnak. Az óracsoportot úgy tudod kivenni, hogy a kormány mellett lévő két díszlécet leveszed, az alatt van 3 db csavar, illetve az óracsoport felső részén középen van egy torx csavar. Ha ez megvan, utána kijön a keret, és azt hiszem az alatt van még 2db torx csavar ami fogja az óracsoportot. Utána elvileg kijön az óra. :)

Amit én láttam szétszedett óraákta egy darab izzó nem volt benne.

Leállás

2009.01.17. 18:58

Üdv.
Szerintem tuti AC pumpa lesz a bűnös. Havernak E46-on kísértetiesen ugyanilyen probléma volt, egy darabig indulgatott aztán egyszercsak nem indult be többet.

Kapd ki a hátsó ülést és mikor gyújtásra teszed a vasat (persze töltött akkuval) néhány másodpercig hallanod kell a jobb oldali részen a zümmögést. Ha nem hallod AC csere.

Ja még annyit, hogy az AC hibát nem olvassa ki a szervizben a computer. hacsak már nem teljesen halott, de akkor már nem tudsz elmenni a szervizbe :)

Üdv.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Csumpy 2009.01.17. 19:03-kor.

2009.01.17. 19:02

Kép

Nincs izzó benne

2009.01.17. 19:28

MChris írta:Nincs izzó benne

De, van benne.

Kép

A cseréjéhez nem kell szétszedni az óracsoportot, elég csak kibuktatni a helyéről.

2009.01.17. 19:32

akkor van,kérdés mit világit meg???

piktrogrammokat,nem kiljezőt nem,lapt hátulját sem :roll:

2009.01.17. 19:46

MChris írta:akkor van,kérdés mit világit meg???

Laci Te cseréltél óracsoportot,hol van ez izzó??? Nagyon kíváncsi lettem.

2009.01.17. 19:48

A szervízintervallum kijelzőt, a check-controlt, a napi kilométer számlálót, a kilométer számlálót, a külső hőmérséklet kijelzőt, automatáknál a fokozatválasztó kar állását biztos.

2009.01.17. 19:50

AlpinaFan írta:

A szervízintervallum kijelzőt, a check-controlt, a napi kilométer számlálót, a kilométer számlálót, a külső hőmérséklet kijelzőt, automatáknál a fokozatválasztó kar állását biztos.

Köszike! (:roll: Belinkelt képen led van :oops: ) Nem kötözködés képpen.

2009.01.17. 19:51

Biztos a kijelző világítását. Pici izzók, és tekerőgombbal ezek fényerejét tudod állítani. Szerintem...

2009.01.17. 19:54

LeviM5 írta:

Biztos a kijelző világítását. Pici izzók, és tekerőgombbal ezek fényerejét tudod állítani. Szerintem...

Azzal minden night lightnak a fényét állitos és tuti hogy a klíma LCD-nél led van az ablakemelők kapcsolóban is,csomagtér gombban is... Ez nem zárja ki hogy izzó is van a körben,de szétszedtem már cuccot a kocsin és nem futottam össze izzóval,pl.: E38ban van a légbeömlő világitása izzós.

2009.01.17. 20:29

MChris írta:

Van benne az biztos de hogy mit világit azt nem tudom!
De hogy megoldjam a rejtélyt holnap meg nézem úgy is csak félig van most vissza rakva :lol:

2009.01.17. 20:30

admin írta:
MChris írta:

Van benne az biztos de hogy mit világit azt nem tudom!
De hogy megoldjam a rejtélyt holnap meg nézem úgy is csak félig van most vissza rakva :lol:

Rendben megadom magam :!: de tudod milyen vagyok :lol: képet lehet kérni??

2009.01.17. 22:02

Sziasztok! Megnézte a BMW!s szerelő srác a kocsit (Parkolóban)még be is tudtam inditani megint kb 10 másodpercre..elsőre ő is ac pumpára tippel, a fűtéshibámnál meg egyértelműen azt mondta a hőfok ha már üzemmeleg a vas nem mozdul a mutató semerre! Tehát csak a termosztát lehet.Kiváncsian várom a hétfőt.Sikerült csepelre trélerrel elvontassam a gépet (M J caros szerviz).Hétfőn kiderül mi a stajsz.Az Üzemanyagszűrő egyedül képes lenne ilyen gebaszt okozni??köszönöm a telefonszámot!!!Te mennyit fizettél az ac ért??
Hozzászólás küldése

VigLink badge