Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2018.07.14. 13:55

Bandi1978 írta:
Marcho írta:Sziasztok,

Mostanában arra lettem figyelmes, hogy miután beszállok az autóba, nem alszik ki a belső világítás. Ha lezárom az ajtókat, vagy ráadom a gyújtást, akkor kialszik, de addig folyamatosan világít. Tudtomon kívül elnyomkodtam valamit, vagy valami gond lesz vele?
Másik kérdésem, hogy tudja e valaki, hol tudnék beszerezni egy új BMW jelet a verda nózijára, ami rajta van, az teljesen lekopott.

Előre is köszi a válaszokat.

Lehet az ajtórögzítő (latch striker) gombja kopott ki.
Ezt egy darab papírral tesztelheted.
Vagy az időzítő hosszúra van állítva a moduljában, de ha eddig nem így volt, akkor ez nem valószínű.

Ebay-en 500.-/db, hazai aliexpress és eBay nepperek kb. 2000-5000.-ért adják darabját a vatera és jófogás oldalain.
Vagy gyáriban 17000.-/db körül van az ára.
82mm-es.
És lehet kell hozzá egy pár patenthüvely is, azt bármelyik unix-ban szereznek neked 150.-/db körül.

A bal hátsó ajtó zárja szokott szórakozni. Van, hogy nem nyit ki, vagy épp nem zár be a többivel együtt, ennek lehet köze a dologhoz? :(
Köszönöm a válaszod.

2018.07.14. 14:47

Marcho írta:A bal hátsó ajtó zárja szokott szórakozni. Van, hogy nem nyit ki, vagy épp nem zár be a többivel együtt, ennek lehet köze a dologhoz?

Az inkább az adott ajtó központi zár mechanikai vagy elektronikai hibája.

2018.07.14. 15:51

Mostanában arra lettem figyelmes, hogy miután beszállok az autóba, nem alszik ki a belső világítás. Ha lezárom az ajtókat, vagy ráadom a gyújtást, akkor kialszik, de addig folyamatosan világít. Tudtomon kívül elnyomkodtam valamit, vagy valami gond lesz vele?

Másik kérdésem, hogy tudja e valaki, hol tudnék beszerezni egy új BMW jelet a verda nózijára, ami rajta van, az teljesen lekopott.

Gyárit nálam, 17800ft.
Gagyit nem árulok, egyszer előfordult, többet nem fog. Kb. mindegyik elröpködött 1 héten belül. :doglotlo:

2018.07.14. 15:56

Gallaca írta:Kb. mindegyik elröpködött 1 héten belül. :doglotlo:

Hallottam olyant hogy lelakkoztatják a kopás és az elhagyás miatt, hülyeség?

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

2018.07.14. 16:31

Bor3sz írta:
Gallaca írta:Kb. mindegyik elröpködött 1 héten belül. :doglotlo:

Hallottam olyant hogy lelakkoztatják a kopás és az elhagyás miatt, hülyeség?

Igazából az mert a vékony lemez repül el a műanyag foglalatból. Előre ki kell szedni, lekaparni róla a hitvány ragasztót, újraragasztani. Kiszedésnél megsérülhet mert ha ki akarod szedni természetesen nem jön ki. Nem én leszek az... :?
Amikor ez történt mondjuk még 13e volt a gyári embléma, az utóbbi időben szállt el az ára.

2018.07.14. 16:43

Sziasztok!

Hátha találkozott már valaki a jelenséggel:

E39 Touring,csomagtér ajtó üveg egyszercsak gondolt egyet és nem nyílik....
Teendő?
Van valakinek ötlete,mi lehet a hiba?

2018.07.14. 18:12

KáBé írta:Sziasztok!

Hátha találkozott már valaki a jelenséggel:

E39 Touring,csomagtér ajtó üveg egyszercsak gondolt egyet és nem nyílik....
Teendő?
Van valakinek ötlete,mi lehet a hiba?

Mikrokapcsolo elszalt vagy kabeltores ami a valoszinubb.

2018.07.14. 20:10

Szia,

nálunk a gyári embléma ára 15.990,- Ft. A hozzá való tartópatent ára 100,- Ft / db.

2018.07.14. 21:08

[quote="rockerekhu"][quote="KáBé"]Sziasztok!

Köszi!
Utánanézek...

2018.07.15. 07:16

Menet közben nem figyelmeztet nyitott ajtóra? A riasztó nem kezd gyorsan villogni zárásnál?

2018.07.15. 13:37

Hello nem tudja valaki ha állithatos (FK) futómüvem van és vissza szeretném cserélni simára a rugón és a csillapitokon kivül mi szükséges még hozzá 96(525tds)
Köszi!!!

2018.07.15. 16:32

Sziasztok!
Hátsó sárvédő peremen módosított már valaki...?

2018.07.15. 17:05

kbhont írta:Sziasztok!
Hogy erted? Gorgozesre gondolsz?

2018.07.15. 17:17

morv írta:
kbhont írta:Sziasztok!
Hogy erted? Gorgozesre gondolsz?

Igen, valami hasonlóra!
De nem riadnék vissza valami kis szolid lakatos beavatkozástól sem!
Bár hibátlan állapotban vannak a sárvédők, de szerintem jól állna neki és most hogy küszöb és emelőpont csere lesz ezt is meg lehetne egybe csinálni.

2018.07.15. 20:23

Nagy97 írta:Hello nem tudja valaki ha állithatos (FK) futómüvem van és vissza szeretném cserélni simára a rugón és a csillapitokon kivül mi szükséges még hozzá 96(525tds)
Köszi!!!

Húúú, ez sem semmi...

-Lengéscsillapítók csavarral, felső alátéttel
-Toronycsapágyak
-Elöl és hátul rugó alátétgumik
-Elöl felső rugótányér
-Elöl és hátul felütközésgátlók (a megfelelő hosszúságú) és porvédő harangok
-Elöl a tányér és a csapágy között kétféle alátét
-Rugók
-Hátul toronycsapágy tömítés
-Hátul a felütközésgátlóra 1-1 speciális harang alátét a rúd és a toronycsapágy közé

Ezek egy kis része most is rá van szerelve a kocsidra, bár a toronycsapágy már biztosan kivan az állítható miatt.
Ha ezt mind új darabokból szeretnéd, akkor szép összeg lesz, még akkor is, ha a gátló egy egyszerűbb darab, mert a felsorolt alkatrészek zöme csak gyáriban érhető el. A gátló, a toronycsapágy és felütközésgátlót+porvédőt kivéve.
És arra készülj fel, ha nem kifejezetten M-es vagy sport gátlót teszel be, M-es vagy ültetőrugóval, akkor a kocsi szép magasan fog állni.
Ez szokatlanul idétlenül nézhet majd ki az állítható rugóstagok után.

Mi volt velük amúgy a gondod?
Azon kívül, hogy a műszakin nem megy át velük.

2018.07.15. 23:07

Nagy97 írta:Hello nem tudja valaki ha állithatos (FK) futómüvem van és vissza szeretném cserélni simára a rugón és a csillapitokon kivül mi szükséges még hozzá 96(525tds)
Köszi!!!

Szerszámok és ember aki megcsinálja!

2018.07.15. 23:07

A müszakival nem volt gond átment rajta csak az utak minősége nem erre a futómüre lettek kialakitva amerre én járok ugyanis a bal első lengéscsillapitom egy év alatt megadta magát és ebböl egy darabb 70-90 ezer között mozog ugyhogy gondolkodom h járok jobban ha ezt szedem rendbe vagy inkább meggy alá egy sima futómü

2018.07.15. 23:10

Nagy97 írta:A müszakival nem volt gond átment rajta csak az utak minősége nem erre a futómüre lettek kialakitva amerre én járok ugyanis a bal első lengéscsillapitom egy év alatt megadta magát és ebböl egy darabb 70-90 ezer között mozog ugyhogy gondolkodom h járok jobban ha ezt szedem rendbe vagy inkább meggy alá egy sima futómü

Egyben kell venni alá gyári gólyalábakat, egy szett bontva egy gátlódból kijön.

2018.07.15. 23:24

Értem köszönöm a válaszokat azthiszem ugy lesz a legjobb ugysem árt ha magasabb lesz az auto kettesben alapgázon már odavágta az alját a fekvő rendőrön

2018.07.16. 00:04

attila94 írta:

Menet közben nem figyelmeztet nyitott ajtóra? A riasztó nem kezd gyorsan villogni zárásnál?

Nincs hibajelzés a műszerfalon, riasztóról pedig egyáltalán nem tudok.
Hozzászólás küldése

VigLink badge