Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.08.03. 21:46

RayBoy írta:Hi.
16:9 -es rádióm van BM 24-es. Korábbi írásokat végignéztem de a képek alapján nekem nem olyan az alaplapja mint a képen. Ez hogyan lehet? RCA kimenetet szeretnék rá tenni mert az jelátalakítós móka nekem nem tól szimpatikus.

Honnan tudok levenni jelet RCA -nak?

Hali!

Én ugy oldottam meg hogy megnéztem milyen végfok ic van benne. Vmi TDA.... már sajna nem emléxem. Tehát ha megnézted, hogy milyen ic van benne akkor a neten rákeresel, hogy melyik lába a jelbemenet. Ha megvan akkor a lábtól elindulsz a nyákon, el fogsz jutni a DA konverterhez ami egy sok lábu ic. Ha minden igaz a végfok ic lába és a DA konv. között két db smd ellenállást fogsz találni. Én a jelet a két ellenállás közül hoztam ki, és tökéletesen működik.

2007.08.03. 21:51

Honi írta:
16:9 -es rádióm van BM 24-es. Korábbi írásokat végignéztem de a képek alapján nekem nem olyan az alaplapja mint a képen. Ez hogyan lehet? RCA kimenetet szeretnék rá tenni mert az jelátalakítós móka nekem nem tól szimpatikus.

Hali!

Én ugy oldottam meg hogy megnéztem milyen végfok ic van benne. Vmi TDA.... már sajna nem emléxem. Tehát ha megnézted, hogy milyen ic van benne akkor a neten rákeresel, hogy melyik lába a jelbemenet. Ha megvan akkor a lábtól elindulsz a nyákon, el fogsz jutni a DA konverterhez ami egy sok lábu ic. Ha minden igaz a végfok ic lába és a DA konv. között két db smd ellenállást fogsz találni. Én a jelet a két ellenállás közül hoztam ki, és tökéletesen működik.

Ja még annyi, hogy legelőször ki kell derítened, hogy melyik végfok ic melyik kimenethez tartozik. Ezt úgy tudod a legegyszerűbben, hogy az ic-k kimeneteit megnézed, hogy melyik csatlakozóra mennek ki az egység hátulján.

2007.08.05. 15:52

Én is szeretnék kivezetni egy jelet subwoofernek, és azon gondolkozok, hogy vajon a BMW gyárilag nem hagyott-e ilyet készen?
Mert ha nem, akkor tényleg a végfoktól kellesz "lopni"...

2007.08.08. 12:08

Honi írta:
Honi írta:

Hali!

Ja még annyi, hogy legelőször ki kell derítened, hogy melyik végfok ic melyik kimenethez tartozik. Ezt úgy tudod a legegyszerűbben, hogy az ic-k kimeneteit megnézed, hogy melyik csatlakozóra mennek ki az egység hátulján.

Köszi megoldottam máshogy. Hangszóróról leszedtem a jelet egy jelszint átalakítóval, mélyhangáltó és bele az erősítőbe.

2007.08.19. 15:54

hali!
kérdésem a következő lenne:gyári original fejegységhez szeretnék párosítani 1 mélynyomot és egy 2 csatis erőlködőt.kivitelezhető ez a megoldás?
/ill. az erősítőbol jovő REM feliratbol jovo vezetéket hova kell dugni a fejegységhez?(mert eddig a pionner mp3asomba volt hely neki.
Laikus vagyok a témában naygon,ezt észrevehető gondolom.várom a segitséget!koszi!!

2007.08.19. 18:18

benyas írta:hali!
kérdésem a következő lenne:gyári original fejegységhez szeretnék párosítani 1 mélynyomot és egy 2 csatis erőlködőt.kivitelezhető ez a megoldás?
/ill. az erősítőbol jovő REM feliratbol jovo vezetéket hova kell dugni a fejegységhez?(mert eddig a pionner mp3asomba volt hely neki.
Laikus vagyok a témában naygon,ezt észrevehető gondolom.várom a segitséget!koszi!!

Ha vissza olvasol ,egtalálod a választ!

De megoldható jelszint átalakitóval.A remote szálat a rádió 13-as pontjáról tudsz venni.Vagy hátul az antena erősitő vezérlő szálról lényegébe ugyan az a kettő.

2007.08.20. 08:17

admin írta:

De megoldható jelszint átalakitóval.A remote szálat a rádió 13-as pontjáról tudsz venni.Vagy hátul az antena erősitő vezérlő szálról lényegébe ugyan az a kettő.

Köszöböm szépena hozzászolást admin!!
mennire olvassak vissza?:$és ez az antenna erosito szál ho ltalálható?naygon nem szertném megbontani a kocsit...

2007.08.20. 12:06

benyas írta:
admin írta:

Köszöböm szépena hozzászolást admin!!
mennire olvassak vissza?:$és ez az antenna erosito szál ho ltalálható?naygon nem szertném megbontani a kocsit...

A 7-8-ik oldal körül elég sok infó van leírva.De bontás nélkül nem fog menni.
Sedánba a C oszlop belső boritása allat van,touringná a D oszlop boritás allat van az erősitő.Vagy a fejegység nél tudod megtalálni.Touringnál a legegyszerübb de otis kell bontani egy kicsit.

Cd tár

2007.08.22. 15:19

Hi.

Azt honnan tudom meg, hogy milyen cd-cd/mp3 tárat kezel a rádióm? (16:9 Prof.)
Találtam olyan amihez nincsen kábelköteg...Külön beszerezni drága dolog lehet? Lehet egyáltalán?

Re: Cd tár

2007.08.22. 16:44

Találtam olyan amihez nincsen kábelköteg...Külön beszerezni drága dolog lehet? Lehet egyáltalán?
Haprofesional akkor mindaketőt lekezeli.De az MP3-as könyvtár szerkezetet csak akkor fogod látni ha a BM54-ed tudja az Mp3-at.
Kábelt lehet venni a két(táp és jel) kábel nincs 10e ft.Én is külön vettem.

2007.08.22. 22:35

admin írta:

Haprofesional akkor mindaketőt lekezeli.De az MP3-as könyvtár szerkezetet csak akkor fogod látni ha a BM54-ed tudja az Mp3-at.

Az a baj hogy csak BM24 em van...akkor ennél felejtsem el az mp3-at?

2007.08.22. 22:41

RayBoy írta:
admin írta:

2002-es és BM24-el szerelték.szerintem azis lekezeli csak mondom az előadó neveket meg szám cimeket nem fogja ki írni csak anyit hogy 1cd és monjuk 300 szám.

2007.08.22. 23:02

admin írta:
RayBoy írta:
admin írta:

2002-es és BM24-el szerelték.szerintem azis lekezeli csak mondom az előadó neveket meg szám cimeket nem fogja ki írni csak anyit hogy 1cd és monjuk 300 szám.

OK értem köszi a segítséget.

2007.08.30. 17:13

Hali-Gali mindenkinek!

Egy kis segitséget szeretnék kérni vagyis inkább tanácsot...:)
Vagyunk itt többen akik már cseréltek radio-modult...sajnos:(
Nekem is nem régen kellett vadásszak 1-et mert az enyém nem birta a vizet:):(... a storyját
már leirtam régebben...
Az lenne a kérdésem,hogy kicseréltem a modult működik rendesen a rádió is meg
a kazettás egység is de a cd-táramat a fasorba sem látja!!??? Hogy lehet ez?
Valami okosság ötlet?!

köszi előre is a segitséget!

üdv.strobi.

2007.08.30. 18:49

strobi írta:Hali-Gali mindenkinek!

Nekem is nem régen kellett vadásszak 1-et mert az enyém nem birta a vizet:):(... a storyját
már leirtam régebben...
Valami okosság ötlet?!

üdv.strobi.

Valamiért nem komunikál a buszkábelen azért nem látja.A CD tár kap áramot?kiadja a lemezeket?

2007.08.31. 11:00

admin írta:
strobi írta:Hali-Gali mindenkinek!

már leirtam régebben...
Valami okosság ötlet?!

üdv.strobi.

Valamiért nem komunikál a buszkábelen azért nem látja.A CD tár kap áramot?kiadja a lemezeket?

Hello admin!

Igen kap... kiadja a "fészket" is majd berakás után végig is lapozza... de nem tudok cd-re
váltani...ááááá
A bus kábel milyen szinű ami a tárhoz megy?

köszi.

2007.09.03. 11:30

Sziasztok.

Segítsetek nekem...vettem egy Fusion Fav-DVD lejátszót. Az addig nem is gond, hogy a film monoban szól, de hogyan tudom megoldani hogy a zenei dvd-ket sztereoban hallgathassam???? Valami olyan megoldás kellene amivel egyszerre látom a dvd menüjét (számcímek, elóadók, albumok...stb) és sztereoban szól!

Valakinek van vmi ötlete ne tarcsa magában PLS!

2007.09.07. 15:35

RayBoy írta:Sziasztok.

Segítsetek nekem...vettem egy Fusion Fav-DVD lejátszót. Az addig nem is gond, hogy a film monoban szól, de hogyan tudom megoldani hogy a zenei dvd-ket sztereoban hallgathassam???? Valami olyan megoldás kellene amivel egyszerre látom a dvd menüjét (számcímek, elóadók, albumok...stb) és sztereoban szól!

Valakinek van vmi ötlete ne tarcsa magában PLS!

Hello! Nekem is benn van egy dvd-lejátszó a kocsiban. Igazából nem az a lényeg, hogy filmet vagy zenét teszel be, hanem az, hogy mono bemenete van a tv modulnak. Nekem egy ember ígérte, hogy megpróbál valamit tenni, hogy sztereó legyen, de nem látok rá sok esélyt. Mindenesetre beírom, ha sikerül.

2007.09.07. 15:58

Az FM Transmitter nem jó megoldás?

2007.09.08. 12:32

mount írta:Az FM Transmitter nem jó megoldás?

Azért nem jó megoldás mert akkor rádión kell befogni a dvd lejátszó jelét.....de akkor hogyan látom a képét??? :)
Szerintem nem megy együtt a kettő...
Hozzászólás küldése

VigLink badge