![]() |
2009.01.13. 02:21
zajcev írta:MChris írta:donni-brasco írta:Mivan senki nem tud aludni
Nem nagyonvárjuk a pénteket!
Miert, mi lesz penteken?
donni-brasco írta:Hali mindenki.E39 touring 523i bontódik.Ha valakinrk kell valami az szóljon.Egy két dolog ami az autóban van:M-es multikormány,steptronic váltó oldal-függönylégzsák,fekete kárpit/nem bőrös/6-os CDtár.......PÜ-ben érdeklődjetek![]()
2009.01.13. 08:38
MChris írta:simi64 írta:Ja, még annyit, hogy a "Tippek-trükkök" rovatban ugyan benne van a Car&Key Memory beállítási lehetőségei, de ha jól látom ez az én autómra nem érvényes, mert csak a 98/9 hótól ilyen! Azt honnan lehetne megtudni, hogy a 97-es autóén milyen lehetőségeim vannak?
Azt mindenképpen szeretném, ha bezárásra felhúzná nekem az összes ablakot, mert asszonypajtás hajlamos lehúzva hagyni!
Ablak menni fog,nekem felhúzza őket.
2009.01.13. 10:41
LeviM5 írta:admin írta:simi64 írta:Rugdoshatom a gumikat, kinyithatom az ajtót, semmi! Azaz látom, hogy riaszt, mert elkezd vibrálni a középső tükröm alatti visszajelző lámpácska, de semmi hang. Erre ha lenne valami 5letetek... Vagy lehet, hogy idegesítette a digót és lehúzta a sziréna csatiját? Egyáltalán hol keressem?
Azért természetesen örülünk, de ha ez is kifekszik, csak meg kell rendelnem azt a 180 euros témát. (ja, a kulcsmásolás még 2750 magyar pénzbe került, úgyhogy az egész műveletet megúsztam gyenge 16000 pénzből)
Természetesen a műsor nem jöhetett volna létre MAXI klubtárs-kolléga segítsége nélkül, amiért hálás köszönet Neki!!!![]()
![]()
Ha úgy van programozva akkor amikor kinyitod a kulccsal az ajtót akkor a riasztót is ki kapcsolja.Ha van a mennyezeten középen ultrahangos érzékelő akkor húzd le az ablakot riaszd be és ha be élesedik akkor nyúlj be az ablakon és visítani kell neki.
Rugdosásra nem fog beriasztani csak emelésre vagy nyitásra,motor tér nyitásra,
Na, akkor sikerült megoldani a problémát.![]()
Nem is került sokba, ahhoz képest, hogy 14 ezerért kínálnak a neten eladó új gombgumilapot a kulcsba.
2009.01.13. 14:04
admin írta:simi64 írta:Rugdoshatom a gumikat, kinyithatom az ajtót, semmi! Azaz látom, hogy riaszt, mert elkezd vibrálni a középső tükröm alatti visszajelző lámpácska, de semmi hang. Erre ha lenne valami 5letetek... Vagy lehet, hogy idegesítette a digót és lehúzta a sziréna csatiját? Egyáltalán hol keressem?
Azért természetesen örülünk, de ha ez is kifekszik, csak meg kell rendelnem azt a 180 euros témát. (ja, a kulcsmásolás még 2750 magyar pénzbe került, úgyhogy az egész műveletet megúsztam gyenge 16000 pénzből)
Természetesen a műsor nem jöhetett volna létre MAXI klubtárs-kolléga segítsége nélkül, amiért hálás köszönet Neki!!!![]()
![]()
Ha úgy van programozva akkor amikor kinyitod a kulccsal az ajtót akkor a riasztót is ki kapcsolja.Ha van a mennyezeten középen ultrahangos érzékelő akkor húzd le az ablakot riaszd be és ha be élesedik akkor nyúlj be az ablakon és visítani kell neki.
2009.01.13. 16:51
simi64 írta:Megnéztem, ilyesmi:
Így ránézésre nem tudom megállapítani, lehet, hogy nem így kéne kinéznie, ha volna benne érzékelő. Talán valamelyikőtök meg tudja mondani. Ha nem, szétkapom és alá nézek, hogy van-e benne valami.
Egyébként valószínű nincs, mert ha lehúzva hagyom picit az ablakot és benyúlok, arra nem riaszt, ajtók ill. motorháztetőre igen. Visítani most sem visít, csak abból látom hogy riaszt, hogy villog a tükröm és a hat index is, de hangja nincs!
2009.01.13. 17:04
simi64 írta:admin írta:simi64 írta:Rugdoshatom a gumikat, kinyithatom az ajtót, semmi! Azaz látom, hogy riaszt, mert elkezd vibrálni a középső tükröm alatti visszajelző lámpácska, de semmi hang. Erre ha lenne valami 5letetek... Vagy lehet, hogy idegesítette a digót és lehúzta a sziréna csatiját? Egyáltalán hol keressem?
![]()
Megnéztem, ilyesmi:
Így ránézésre nem tudom megállapítani, lehet, hogy nem így kéne kinéznie, ha volna benne érzékelő. Talán valamelyikőtök meg tudja mondani. Ha nem, szétkapom és alá nézek, hogy van-e benne valami.
Egyébként valószínű nincs, mert ha lehúzva hagyom picit az ablakot és benyúlok, arra nem riaszt, ajtók ill. motorháztetőre igen. Visítani most sem visít, csak abból látom hogy riaszt, hogy villog a tükröm és a hat index is, de hangja nincs!
2009.01.14. 00:18
2009.01.14. 00:32
simi64 írta:Köszönöm a segítségeteket, meg fogom nézni!
Igazából vannak némi előítéleteim ezzel az ultrahangos dologgal kapcsolatban. Hallottam olyat is, ha nyáron bezárok egy legyet, az is képes volna beindítani?
Az viszont jobban érdekelne, hogy miért nem szól. Lehet, hogy hülyeség, de az egyik kolléga mesélte, hogy Olaszországban nem nagyon szeretik a hatóságok az efféle "csendháborítást" inkább kutyát tesznek mindenhova, már kb. 5-6 éve. Ezért gondolom, hogy a sziréna csatiját egyszerűen lehúzták róla.
Nézegettem, nincs is túl egyszerű helyen, ha jól látom bontogatni kell hozzá egy-két dolgot.
Ezen pedig a 7-es lehet
Ami kb a gólyaláb mellett lehet valahol a burkolat alatt.
Ha kicsit melegszik az idő, megnézem.
2009.01.14. 01:02
2009.01.14. 01:10
simi64 írta:
Természetesen megnéztem és ez ua. nem?
2009.01.14. 01:13
vaszarig írta:MChris írta:simi64 írta:Ja, még annyit, hogy a "Tippek-trükkök" rovatban ugyan benne van a Car&Key Memory beállítási lehetőségei, de ha jól látom ez az én autómra nem érvényes, mert csak a 98/9 hótól ilyen! Azt honnan lehetne megtudni, hogy a 97-es autóén milyen lehetőségeim vannak?
Azt mindenképpen szeretném, ha bezárásra felhúzná nekem az összes ablakot, mert asszonypajtás hajlamos lehúzva hagyni!
Én úgy tudom, hogy csak akkor húzza fel őket, ha nyomva tartot a bezár gombot! És akkor le is húzza, ha a nyitás gombot tartod nyomva! Viszont nincs benne olyan funkció, hogy egyszeri gombnyomásra felhúzza az ablakokat. Volt ilyenem az előző autóban, de abban utólagos riasztó volt!
2009.01.14. 15:58
simi64 írta:vaszarig írta:MChris írta:simi64 írta:Ja, még annyit, hogy a "Tippek-trükkök" rovatban ugyan benne van a Car&Key Memory beállítási lehetőségei, de ha jól látom ez az én autómra nem érvényes, mert csak a 98/9 hótól ilyen! Azt honnan lehetne megtudni, hogy a 97-es autóén milyen lehetőségeim vannak?
Én úgy tudom, hogy csak akkor húzza fel őket, ha nyomva tartot a bezár gombot! És akkor le is húzza, ha a nyitás gombot tartod nyomva! Viszont nincs benne olyan funkció, hogy egyszeri gombnyomásra felhúzza az ablakokat. Volt ilyenem az előző autóban, de abban utólagos riasztó volt!
Ja, ezt is megpróbáltam![]()
Pontosan ugyan úgy működik, ahogy leírtad![]()
Le is, fel is húzza őket, négyesével![]()
![]()
2009.01.14. 16:57
2009.01.14. 18:57
MChris írta:Simi!
Szép egy "üzenet" (Zündschlüssel Batterie) nem is sikerült teljesen behatárolni a hibát,de a lényeg hogy inditásgátlónak nem tetszik a kulcsod és azért irja hogy ellenőrizd az elemet a kulcsban. Diagnosztikát ajánlanak a bimmerék.
2009.01.14. 18:59
vaszarig írta:MChris írta:Simi!
Szép egy "üzenet" (Zündschlüssel Batterie) nem is sikerült teljesen behatárolni a hibát,de a lényeg hogy inditásgátlónak nem tetszik a kulcsod és azért irja hogy ellenőrizd az elemet a kulcsban. Diagnosztikát ajánlanak a bimmerék.
Én úgy tudom, hogy amikor az elemben kezd csökkeni a feszültség, vagyis haldokolni kezd, akkor a BC pontosan ezt az üzit írja ki, hogy ideje lenne kicserélni!
2009.01.14. 21:23
MChris írta:vaszarig írta:MChris írta:Simi!
Én úgy tudom, hogy amikor az elemben kezd csökkeni a feszültség, vagyis haldokolni kezd, akkor a BC pontosan ezt az üzit írja ki, hogy ideje lenne kicserélni!
csak én Simi hozzászólást nem másoltam vissza amiben azt irja hogy a 6. emeletről müködtetve nyit-zár az autó.
2009.01.14. 23:39
donni-brasco írta:MChris írta:vaszarig írta:MChris írta:Simi!
csak én Simi hozzászólást nem másoltam vissza amiben azt irja hogy a 6. emeletről müködtetve nyit-zár az autó.
És ebből most milyen következtetést vonhatunk le?????
Hát azt hogy valószinü hogy tizesben lakik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2009.01.15. 00:11
vaszarig írta:donni-brasco írta:MChris írta:vaszarig írta:MChris írta:Simi!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2009.01.15. 03:47
simi64 írta:vaszarig írta:donni-brasco írta:MChris írta:vaszarig írta:MChris írta:Simi!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
És ez pontosan így van!
Egyébként reggel kiírta 2x, azután nem!
Minden tökéletesen működik, ezért nem is értettem a hibaüzit.