![]() |
2007.04.19. 13:05
kbhont írta:Morello írta:Klímaventillátort lehet javítani? Nekem azt mondták, hogy nem. A gyári 75.000 pénz...Annyit sajnálnék kiadni érte. Nem gyári meg nem létezik, ha jól tudom![]()
Üdv
Szia!
Tipus hiba, hogy az állandó mágnesből készült állórész egy darabja leesik, és megszorul a forgórész!
Nagy türelemmel talán javítható lenne!
2007.04.19. 13:12
2007.04.19. 17:19
Morello írta:Klímaventillátort lehet javítani? Nekem azt mondták, hogy nem. A gyári 75.000 pénz...Annyit sajnálnék kiadni érte. Nem gyári meg nem létezik, ha jól tudom![]()
Üdv
2007.04.19. 18:59
geisz írta:Hahó! Itt valami nem kerek!
Mi köze van a klima ventillátornak a víznyomásodhoz????
Én a wiskonak néznék utána!
2007.04.19. 19:09
2007.04.19. 19:13
2007.04.20. 00:23
efer írta:Morello írta:Klímaventillátort lehet javítani? Nekem azt mondták, hogy nem. A gyári 75.000 pénz...Annyit sajnálnék kiadni érte. Nem gyári meg nem létezik, ha jól tudom![]()
Üdv
én úgy tudom, hogy két fajta van. a régebbiek előtétellenállásokkal operálnak, és lehet javítani. az újabbak fokozatmentesek, és nem nagyon lehet javítani. hogy mikor volt pontosan a váltás, nem tudom, talán a dupla-vanos bevezetéssel függ össze (98.09.)
ja: ez az elektronikára vonatkozik. mechanikusan úgy tudom fel lehet újítatni, nekem legalábbis ezt mondták az nt-nél annak idején (az enyémben a fokozatmentes fajta van) olyan huszonvalahányezerre emlékszem árban.
2007.04.20. 00:24
VZoltan írta:Ja, a javítás 7 ezer forintba került. A klíma ventillátor ellenállás cseréjét jövő héten kedden fogják elvégezni. A tapasztaltakról majd beszámolok.
2007.04.20. 06:36
geisz írta:Ellenállás csere után egy évet birt még.
2007.04.20. 09:54
geisz írta:efer írta:Morello írta:Klímaventillátort lehet javítani? Nekem azt mondták, hogy nem. A gyári 75.000 pénz...Annyit sajnálnék kiadni érte. Nem gyári meg nem létezik, ha jól tudom![]()
Üdv
én úgy tudom, hogy két fajta van. a régebbiek előtétellenállásokkal operálnak, és lehet javítani. az újabbak fokozatmentesek, és nem nagyon lehet javítani. hogy mikor volt pontosan a váltás, nem tudom, talán a dupla-vanos bevezetéssel függ össze (98.09.)
ja: ez az elektronikára vonatkozik. mechanikusan úgy tudom fel lehet újítatni, nekem legalábbis ezt mondták az nt-nél annak idején (az enyémben a fokozatmentes fajta van) olyan huszonvalahányezerre emlékszem árban.
Nekem is először ellenállás csere volt, majd rá egy évre mikor újra megadta magát, vettem gyárit. A régi hibás meg van még, ha gondolod oda adom, hátha tudsz vele valamit kezdeni.
2007.04.20. 22:07
2007.04.21. 01:06
Buzat86 írta:Hahó!
Én nagyon szeretem az autómat.
Mindenből igyekszem a legjobbat megvenni bele.
Szeretem, mert dinamikus, ugyanakkor egy elegáns, jól megépitett autó.
...de az átkozott nyekergő ajtókárpitot, a nyomorultat soha sem fogom megbocsátani a BMW-nek!!![]()
Ok, persze, tudom, ne várjak csodát egy nyolc éves, 230ezret futott autótól, de akkor is idegesit.
Ez volt a dolog hiba része...![]()
Mivel szinte biztos vagyok benne, hogy ez nem csak nálam fordul elő, gondoltam megkérdem tőletek, hogy talált-e már valaki erre épeszű megoldást, ami nem a német stilusú autószerelést részesiti előnyben...![]()
Köszi!
2007.04.21. 11:14
Morello írta:geisz írta:efer írta:Morello írta:Klímaventillátort lehet javítani? Nekem azt mondták, hogy nem. A gyári 75.000 pénz...Annyit sajnálnék kiadni érte. Nem gyári meg nem létezik, ha jól tudom![]()
Üdv
Nekem is először ellenállás csere volt, majd rá egy évre mikor újra megadta magát, vettem gyárit. A régi hibás meg van még, ha gondolod oda adom, hátha tudsz vele valamit kezdeni.
Megköszönném, hátha...
Végülis nem lakunk messze egymástól
2007.04.21. 15:40
Morello írta:Buzat86 írta:Hahó!
Én nagyon szeretem az autómat.
Mindenből igyekszem a legjobbat megvenni bele.
Szeretem, mert dinamikus, ugyanakkor egy elegáns, jól megépitett autó.
...de az átkozott nyekergő ajtókárpitot, a nyomorultat soha sem fogom megbocsátani a BMW-nek!!![]()
Ok, persze, tudom, ne várjak csodát egy nyolc éves, 230ezret futott autótól, de akkor is idegesit.
Ez volt a dolog hiba része...![]()
Mivel szinte biztos vagyok benne, hogy ez nem csak nálam fordul elő, gondoltam megkérdem tőletek, hogy talált-e már valaki erre épeszű megoldást, ami nem a német stilusú autószerelést részesiti előnyben...![]()
Köszi!
Engem is érdekelne valami megoldás. Nem csak e39-nél, hanem e46-nál is.
2007.04.21. 21:05
2007.04.21. 21:56
admin írta:Enyém kusba van!
De halotam már olyanról hogy a müanyag patantokat kikel cserélni ujra mert ha sokszor levolt véve akkor utána szar.Meg valami szivacs csikot szoktak ragasztani a kárpit és a vad közzé.Próba cseresznye
2007.04.22. 12:27
geisz írta:Morello írta:geisz írta:efer írta:Morello írta:Klímaventillátort lehet javítani? Nekem azt mondták, hogy nem. A gyári 75.000 pénz...Annyit sajnálnék kiadni érte. Nem gyári meg nem létezik, ha jól tudom![]()
Üdv
Megköszönném, hátha...
Végülis nem lakunk messze egymástól
ment pü
2007.04.22. 12:29
2007.04.22. 16:33
2007.04.22. 18:44