![]() |
2012.11.08. 15:46
2012.11.12. 22:05
Cigi az utcán és hörgő-dühöngő hang, jön egy kék színű, fehér csíkokkal ellátott Viper, odaér a fekvő rendőrhöz és küzd! Kérdezem: Mivel foglalkozik ez az ember? Válasz: Vipert vezet! 

2012.11.12. 22:12
2012.11.14. 11:33
bmw520ds írta:Szegedről hazafelé hívom Madoxot. Ebédeltél már? Mert tartozok egy kajával. Erre járunk, nemsokára ott leszünk...
Beérünk a bontóhoz, kint áll a kék szörny, Gabi meg néz felette át! Mivel Ő nem egy nagy növésű ember, ( hozzám viszonyítva ) érzékeltetem, mennyire lapos a kocsija!Az ebédről úgy gondoltam, bepattan hozzánk és megyünk is! Ő pedig úgy, megyünk egy mért kört, aztán eszünk, a 20d meg nem számba vehető. Persze kicsit bánt, de ezen biztos nem fogunk veszekedni, menjünk a kompresszorossal és kész! Ajtók becsapva, öveket magunkra kötjük, kipörgésgátló ki és suhanunk. Volt több időm nézegetni, a tetőkárpit szépsége feltűnően luxust jelez. Nem fogok ódákat zengeni, mert már régebben leírtam, egyszerűen pokoli a hanghatás a gyorsulással karöltve. Azt hiszem, egyszerű megfogalmazni, kívül-belül makulátlan M5, amin fújtat a kompi és mikor kell, fúj a vitorlákba egy kis szelet! Félegyháza belvárosában az úton úgy sorakoznak a fekvő rendőrök, mint a homokdűnék a Szaharában. Lassan győzzük le őket. Sikerült egy jót beszélgetni, meg panaszkodni is volt okom, ahogy teniszeznek a fejemmel a biztosító vs lízingcég a kifizetést bonyolítva, de ez csak idő kérdése és csöcs. Fizetnek mint a katona tiszt. A hozzáállással van inkább a gond, de szerencsére, ügyfél centrikus a gondolkodás. Mi volna ha nem az lenne?
Cigi az utcán és hörgő-dühöngő hang, jön egy kék színű, fehér csíkokkal ellátott Viper, odaér a fekvő rendőrhöz és küzd! Kérdezem: Mivel foglalkozik ez az ember? Válasz: Vipert vezet!
Haladunk vissza a bontóba. Néha a gyorsulástól lemarad a pizzáról a gomba, amit ettem, de a nyitott tetőablakon a házakról visszaverődő hangok, elterelik a figyelmet erről.
M optikos 320d touring próbát ajánl Gabi, mi róla a véleményem? Mármint a kocsiról és a menetteljesítményéről...
Mióta lezúztam a saját paripát, azóta nem szívesen megyek mások tulajdonával, mert ha baj van, csak gondot szül, na meg haragot! Meg felesleges kínlódást. De ha visszautasítom, az hogy jön le? Beülök, melegítünk, ők maradnak, én menjek csak!
Finoman haladok, nézem az E91-et, mert foglalkoztat, vajon van-e akkora mint a 39, vajon mennyivel másabb, mennyivel jobb, mennyivel megy? Kifele a városból egy gong és egy Angol nyelvű figyelmeztetés hogy defektet érzékel, 80km/h-val keressek szervizt meg olvassam el a könyv...na leokéztam. Biztosan kalibrálni kell csak, mert finom, majd nem finom rántásra sincs semmi érezhető kúszás. De éreztem, ezért nem jó más tulajdonával autókázni. Hallgatom, mi zörög ilyen műanyagosan? Ennyivel más az összeszerelése mint az E60-nak? Mikor kutatom a zaj irányát, a jobb ajtó zsebben lévő CD tokok keltek önálló életre és tudatták, mi is megyünk veled autót próbálni! Mikor sehol-senki, lelépem. A kompresszoros M5-ből átülve, nem történik semmi szinte. Az 520d-ből átülve, jól érzékelhető különbség a fiatalabb versenyző javára, ahova az enyém fél napig gyorsult, ott ez jóízűen vágtatott tovább...A stabilitása ég és föld, a fékhatás meg még inkább. Mivel féltem a technikát, nehogy őz, nyúl, kamion kárt tegyen, megyek is vissza. Jók ezek a négyhengeres masinák is, ma már mikor minden bokorban lézereznek, meggondolandó a forszírozott tempó, legyen az bármilyen típus és motor! Egészben leadtam az M optik, touringot.
Könnyes búcsúzás.![]()
Hazafelé megint magamba fordulva gondolkoztam, miért van hogy a BMW-s társadalom segíti egymást? Na jó, Salit nem...
Hogy meri rád bízni az élete egy részét, még ha kis időre is?
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
2012.11.14. 11:33
LeviM5 írta:
Még mindig nagyon szép az autó!
![]()
2012.11.15. 13:06
madox írta:
Szép írás, kár ,hogy a videó nem lett túl éles, de azért tedd fel nyugodtan.
2012.11.16. 16:53
Végre kész lett az F1 "race performance" kipufogóm, íme:2012.11.16. 17:41
2012.11.16. 19:17
Gallaca írta:LeviM5 írta::roker: Végre kész lett az F1 "race performance" kipufogóm, íme:
Szép is, jól is szól!Bár a benzines hangért nem vagyunk oda!
![]()
2012.11.16. 19:26
LeviM5 írta::roker: Végre kész lett az F1 "race performance" kipufogóm, íme:
2012.11.16. 19:55
bmw520ds írta:Utálom! Csúnya és hangos négykipufogós autók! Egyszer összetelózunk és Északon meghajtod, én meg ezen a parton fülelek, lehet-e hallani! Ha nem, akkor...Nem lett jó.
2012.11.16. 22:56
2012.11.17. 23:17

2012.11.18. 08:22
2012.11.18. 19:34
2012.11.18. 19:55
2012.11.18. 20:06
LeviM5 írta:Hazafelé visszamentünk még 2 körre, meg lefotóztam a nyomainkat. Baromi jó az a mezőgazd.út!
Szerintem visszaadja a videó, főleg a 0-120 volt durva.Én az élményekbe írtam pár sort.
2012.11.18. 20:28
LeviM5 írta:Hazafelé visszamentünk még 2 körre, meg lefotóztam a nyomainkat. Baromi jó az a mezőgazd.út!
Szerintem visszaadja a videó, főleg a 0-120 volt durva.Én az élményekbe írtam pár sort.
2012.11.19. 10:52
2012.11.24. 16:35